glitz & glam

Air Volume Mega Mascara testailussa – Tuuheuttava uutuusripsiväri

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Ripsivärien testailu on lempipuuhaani. Testailen jatkuvasti uusia, mutta vain harvat päätyvät blogiin asti esiteltäväksi.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu L’Oréalilta

Sain taannoin L’Oréalilta tuotteita testailtavaksi. Silmänympärysihoa kosteuttavan peitevärin esittelinkin jo aikaisemmin sekä aivan ihanat huulikiiltomaiset huulipunat. Testituotteiden joukosta löytyi myös tuuheuttava Air Volume Mega Mascara.

Lue myös: Markettimerkin silmänympärysihoa kosteuttava peitevoide

Lue myös: Kestävä huulipuna, joka hurmasi minut

Tämä L’Oréal Parisin uutuusmaskara on kauniin ruusukultaisessa hylsyssä, jossa on sulavalinjainen, litteä muotoilu. Hyvin erilainen kuin mitä olen tottunut L’Oréal Parisilta näkemään.

Air Volume Mega Mascaran harjas on aika kookas. Pyöreässä, tasaisessa harjaksessa kerrotaan olevan lyhyitä ja pidempiä harjaksia. Harjaksia on hyvin tiiviisti, joka mahdollistaa tasaisen levittyvyyden jokaiselle ripselle.

Käytössä isokokoinen harjas tuntuu vähän kömpelöltä, mutta pidemmällä käytöllä siihen alkaa hiljakseen tottua. Käden koordinointiin ja lihasmuistiin alkaa syntyä sujuvuutta, jolloin koko ei enää tunnu liian kömpelöltä lyhyemmilläkään ripsillä.

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara antaa ripsille tuuheutta ja erottelee ripsiä yllättävän kivasti. Näissä kuvissa minulla on vähän bad lash day eli huonot ripset -päivä. Tiedättekö sen, kun joskus on päiviä, kun ripset eivät avaudukaan niin viuhkamaisesti kuin olet tottunut. Maskara ei pääse täysin oikeuksiinsa näissä kuvissani.

Air Volume Mega Mascara antaa tuuheat ripset kerrostamalla maskaraa. Ensimmäinen kerros on aika valju, mutta toisella kerroksella saan nostatettua ripset ja kerrostettua tuuheutta niille.

Kuvissa minulla on kaksi kerrosta maskaraa ilman pohjustajaa. Pohjustajan kanssa Air Volume Mega Mascaralla syntyy vieläkin tuuheampi ja näyttävämpi lopputulos, jos vain hieman kömpelöllä harjaksella saa valkoisen pohjustajan peitettyä.

Lue myös: 5 parasta ripsivärinpohjustajaa – lisäbuustia silmäripsille

Air Volume Mega Mascara on hyvä tuuheuttava ripsiväri ilman pohjustajaakin. Saan sen avulla hyvin tuuheutta luonnostaan aika vaatimattomille silmäripsilleni. Pohjustajaa käyttäessä saan isohkolla harjaksella siistimmin maskaran ripsiini. Ilman pohjustajaa sotken Air Volume Mega Mascaraa hieman yläluomelleni.

Lue myös: Onko maskaranpohjustaja hyödyke vai turhake? Syyt, miksi käytän maskaranpohjustajaa

Air Volume Mega Mascaraa markkinoidaan ilmavan kevyenä, tuuheuttavana ripsivärinä, joka ei tunnu miltään. Tämän itse asiassa allekirjoitan. Ripsiväri ei oikeastaan tunnu ollenkaan. Olen kuitenkin havainnut, että kevyt koostumus ei mitä luultavammin pidä taivutuksia pitkiä aikoja. Massa ei kovetu kuivuessaan, joka yleensä on perusedellytys taivutukset pitävälle maskaralle.

Air Volume Mega Mascarasta on saatavilla vedenkestäväkin versio.

Itselläni ei ole tarvetta taivutuksille, koska ripseni kääntyvät ilman taivutuksiakin näin paljon. Nämä kuvat ripsiväristä silmilläni olen ottanut useita tunteja (n. 6 h) meikkaamisen jälkeen.

Vaikka Air Volume Mega Mascara kuivahtaa, eikä jää vahamaisen tahmaiseksi ripsille, olevan havainnut sen aiheuttavan hieman tuhriintumista. Varsinkin silloin, kun en ole puuteroinut kunnolla silmäluomiani, vaan olen kerrostanut kosteutta ja jättänyt puuteroinnin väliin tai korkeintaan kevyesti sipaissut puuteria.

Vaikka L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara ei ole täydellinen, pidän siitä. Olen huomannut, että erittäin tuuheuttavat maskarat aina vähän tuntuvat tuhriutuvan minulla, jos en käytä maskaranpohjustajaa niiden alla. Hyvin tyypillinen ominaisuus. Toisilla samat maskarat eivät ole ollenkaan tuhrivia, joten voi olla, ettei Air Volume Mega Mascara tuhriinnu sinulla.

Maskara on ollut vaivaton puhdistaa puhdistusöljyn avulla. Luultavasti pelkästään puhdistusgeelillä maskara ei irtoa täydellisesti, joten suosittelen öljyistä puhdistajaa avuksi.

Tämän kauniin ruusukultaisen tuuheuttavan maskaran löydät marketeista ja tavarataloista sekä useista verkkokaupoista, kuten *Kicks, *Eleven, *Nordifeel, *Lyko, *Lookfantastic ja *Cocopanda.

Hinnaltaan maskara on jälleenmyyjästä riippuen 11,96-15,90 € / 9 ml.

Oletko kokeillut Air Volume Mega Mascaraa? Entä oletko testannut sitä, mistä kaikki nyt pöhisee, eli Maybelline Lash Sensational Sky High -maskarasta?

Lue myös:

5 parasta tuuheuttavaa maskaraa – Maksimaalista tuuheutta ripsille

Miten vahvistaa ripsiä? Nämä kaksi olen havainnut toimiviksi

Vaikuttaako ripsivärin harja lopputulokseen? 

X