Glitz & Glam

Maybelline Snapscara Mascara – valumaton ripsiväri

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oletko jo kokeillut Maybellinen ”snäppimaskaraa”? Muistelisin, että sain kutsun Maybellinen johonkin tapahtumaan, jossa tämä maskara lanseerattiin silloin. En päässyt tapahtumaan, mutta tämä maskara jäi kiinnostamaan. Käytin Bangerheadilta saadun lahjakortin tähän snäppimaskaraan sekä muutamaan muuhunkin tuotteeseen.

Minähän olen aivan ”luvulle jäänyt”, sillä en oikeastaan edes käytä snäppiä. Tein jo vuosia sitten tilin ja profiilin Snapchatiin, mutta käyttö on kyllä äärimmäisen vähäistä. Snäppi on ehkä vähän nuoremmille. En sano, että ikäryhmäni tai minua vanhemmat eivät voisi käyttää, mutta en vaan oikein keksi, että mitä sisältöä sinne laittaisin tai mitä kiinnostavaa siellä näkisin? Ei siis ole minulle, ainakaan vielä, luonteva somekanava.

Mutta takaisin aiheeseen Maybelline Snapscara Mascara*, jota markkinoidaan sloganilla: snap on, snap off! Eli helppo laittaa ja ottaa pois. Aivan kuten snäpin filtterit. Tyttäreni tiesi kertoa, että snäpissä oli tämän maskaran mainosfiltteri. Itse en sitä ole nähnyt, mutta näin meidän neiti kertoi.

Snäppimaskarassa eli Snapscarassa on kaareva harjas, jonka muotoilu helpottaa nostattamaan ripsiä ulkonurkastakin. Harjakset ovat pehmeät ja harja on tuuhea. Se annostelee aika siististi maskaran ripsiin.

Maskaran saa helposti pois. Maybelline Snapscara Mascara on vesiliukoinen. Sen saa pois helposti pelkästään vedellä. Kuulostaa aika pelottavalta ominaisuudelta maskarassa, eikö vain? Snapscara on näitä lateksipohjaisia tai sen tapaisia. Nämä eivät tuhriinnu mustaksi sutuksi tai lähde valumaan mustana silmien kostuessa. Nämä maskarat lähtevät muruina irti. Poistaessa tarvitaan vettä, joka pehmentää maskaran ja sitten mekaaninen hankaus, jolla maskara ”kuoriutuu” irti ripsistä. Idea siis sama kuin ns. 38-maskaroissa, mutta tämä ei vaadi niin lämmintä vettä. Lähtee viileämmälläkin, mutta paremmin irtoaminen tapahtuu kunnolla lämpöisellä vedellä.

Tykkään juuri näistä tällaisista maskaroista. Ne kestävät tuhriintumattomina, eivätkä lähde valumaan mustana norona, vaikka silmä vuotaisi auringon tai sipulin vuoksi, tai herkistyisin jostain elokuvasta, somessa jaetusta tarinasta tai läheisen kertomasta asiasta. Minä kun olen aika itkupilli ja herkistyn niin helposti. Itkisin suunnilleen kaikesta! Lisäksi sitten vielä näin keväällä silmät vuotavat, niin maskaran pitää kestää!

Maybelline Snapscara Mascaran harja helpottaa ripsivärin harjausta ripsiin. Tykkään tällaisista alhaalta tuuheammista ja siitä kapenevasta kärjestä. Harja on siitäkin hyvä, että se sotkee todella vähän.

Maybelline Snapscara tekee todella siitit, erotellut silmäripset. Se pidentää ja antaa tuuheuttakin. Maskaralla on hyvä kestävyys. Ei synny suttua ja tuhrua, vaikka nyt silmät vetistelevät ja valuvat kaiken aikaa. Ainoastaan maskara saattaa lähteä irti pieninä muruina ulkonurkan alaripsistä, kun pyyhkäisee vetisiä ulkonurkkia sormilla. Kuvassa minulla on vain kaksi kerrosta! Yhdellä kerroksella saa luonnollisemman lopputuloksen, kahdella kerroksella syntyy tuuheus. Todella hyvin jäsentelee ripsiä.

Olen kokeillut maskaraprimerin kanssa Snapscaraa. Silloin syntyy todella pitkät ripset. Kuvassa minulla on pelkästään Maybelline Snapscara -maskara ripsillä. Aika paljon näyttävyyttä pelkästään tälläkin.

Koska minulla harvoin maskarat varisevat, sopii tämä Snapscara minulle. Jos sinulla lähes aina maskarat varisevat silmien alle, ei Snapscara välttämättä ole poikkeus. Nämä vedestä murustuvina irtoavat maskarat eivät sovi, jos ripsarit herkästi varisevat.

Jos haluat maskaran, joka antaa ripsille näyttävyyttä, on sään kestävä ja peseytyy helposti, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Maybelline Snapscara -maskaraa. Varsinkin nuorille tytöille saattaa olla aika hyvä, kun maskara ei valu mustana norona, vaikka tunteet heittelisivät, mutta silti maskaran saa helposti pois. Miksi minulla on tällainen näkökulma maskaralle? Minulla on esiteini-ikäinen tytär. Ei ole enää pitkä aika siihen, kun meidän perheessämme on kaksi meikkaavaa.

Hinnaltaan maskara on 13-15 euron välillä. Myyntipaikkoja ovat marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet sekä monet verkkokaupat.

Maybelline Snapscara Mascaran voit tilata täältä*.

Lukijani saavat koodilla GLITZ&GLAM20 20% alennusta normaalihintaisista tuotteista tämän huhtikuun loppuun asti. Snäppimaskara on alennustuote, joten siitä ei saa alennusta, mutta hyödynnä koodi, jos tilaat muutakin/muuta Bangerheadilta* tämän huhtikuun aikana.

Oletko kokeillut Snapscara Mascaraa?

Lue myös

X