Glitz & Glam

Ripsiväri arvostelussa: Anastasia Beverly Hills Lash Brag Mascara

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Testasin äärettömän kauniiseen hylsyyn pakattua ripsiväriä, joka lupaa dramaattiset ja täyteläiset ripset intensiivisen mustalla värillä.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime vuoden Lookfantasticin joulukalenterista tuli mielenkiintoinen maskara, *Anastasia Beverly Hills Lash Brag.

Tämän näytekokoisen ripsivärin hylsy ja pahvipakkaus hivelevät silmääni. On jotenkin todella esteettinen ja kaunis, en voi muuta sanoa. Anastasia Beverly Hills on minulle ennestään tuttu brändi, sillä tietenkin olen ostanut kulmakarvajumalattaren tuotteita omien kulmieni ehostukseen. Lisäksi minulla on varjostus- ja korostuspaletti sekä nudenvärinen kajalkynä, joka on jatkuvasti käytössäni.

Niin ja onhan minulla yksi Anastasian luomiväripalettikin, *Norvina.

Lue myös: 5 parasta suurta luomiväripalettia – minun suosikkipalettini

Oli siis äärimmäisen innostavaa kokeilla Anastasian ripsiväriä, sillä sitten taas niistä minulla ei ollutkaan aikaisempaa kokemusta.

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara on nimensä mukaisesti tuuheuttava ripsiväri. Se lupaa kadehdittavan upeaa tuuheutta ja täyteläisyyttä.

Näin heti alkuun sanon, että tämä maskara paranee käytössä. Heti avattua se saattaa olla vielä vähän liian notkeaa kerrostuakseen riittävästi ripsille, mutta parin viikon käytön jälkeen alkaa volyymia syntyä.

Maskaraharja on aavistuksen tiimalasin muotoinen, eli keskeltä kapeampi kuin harjan päistä. Harja on ainakin tässä minikoossa ollut aina todella siisti. Liian usein volyymimaskaroiden kanssa on se ongelma, että joutuu pyyhkimään liiallista maskaramassaa hylsyn suun reunoille tai paperiin.

Siististä harjasta annan kehuja, hylsyn suulla oleva supistaja on optimaalinen harjan kokoon nähden. Massaa on, kuten volyymimaskarassa kuuluukin olla, mutta ei liikaa.

Harja on myös tiivis, jolloin jokainen ripsi kulkee harjaksien väleistä. Jokainen ripsi saa runsaan kerroksen maskaraa, jolloin tuuheus voi syntyä ripsille.

Mutta harja on vähän suurehko. Kun testaamani maskara on minikokoinen, on harjan varsikin aika lyhyt. Tämä tietysti lisää kömpelyyttä maskaran levittämisessä, mutta kyllä se kuitenkin onnistuu. Toki pientä sotkua saattaa syntyä, mutta ne voi aina siistiä vanupuikon avulla. Harvoin volyymimaskaroita saan levitettyä ilman minkäänlaista sotkua… tai ylipäänsä ripsivärin levitys ilman mitään sotkua tapahtuu aika harvoin.

Huomioi kuitenkin, että täysikokoisessa ripsivärissä harjan varsi on pidempi.

Suurempaan harjaan tottuu, eikä Lash Brag -maskaran harja ole suurin tai kömpelöin, mitä olen elämäni aikana käyttänyt. Harjan kookkaus vaan saattaa olla haaste siroon harjaan tottuneille.

Lash Brag kannattaa harjata ripsiin niin, että ensin harjaat ripsien yläpuolelta. Sen jälkeen lähdet nostattamaan ripsiä ylös tavalliseen tapaan tyvestä kärkeä kohti harjailemalla. Siksak-menetelmä ei toimi minulle, mutta sitäkin voi kokeilla.

Anastasia Beverly Hills Lash Brag -maskara tekee jo kahdella kerroksella runsaat ja tuuheat ripset. Yksi kerros olisi riittävä, kaksi minulle hyvä, mutta kolmannella kerroksella saisi halutessaan enemmän volyymiä.

Lash Brag ei juurikaan anna lisäpituutta. Ripsien pituus jää ainakin minulla aika maltilliselle tasolle kuin mihin toiset maskarat voivat pystyä. Eli tuuheutta tämä antaa aika kivasti, mutta pituutta tosiaan aika maltillisesti.

Ripset tuntuvat mukavan joustavilta ja pehmeiltä, joten tämän pohjalta teen johtopäätelmän, että Lash Brag ei välttämättä anna kestoa taivutuksille.

Olen testannut Lash Brag -maskaraa myös pohjustajan kanssa. Se toimii, jos haluaa vähän lisäpituutta ripsillensä. Maskaranpohjustaja antaa lisäpituutta, jonka Lash Brag sitten peittää syvänmustalla värillä ja antaa tuuheuden ripsiin.

Lue myös: 5 parasta ripsivärinpohjustajaa – lisäbuustia ripsivärille

No entäpä sitten tämän ripsivärin kestävyys. Anastasia Beverly Hills Lash Brag on vesiliukoinen, mutta se on sellainen säänkestävä ripsiväri. Kestää siis vähän kosteutta.

Minulla maskara tuhrii hieman. Alaluomelle saattaa tulla hieman mustaa tuhrua, jos en tee kunnollista meikkiä luomiväreillä tai puuteroi runsaasti silmäluomia. Rasvoittuvat silmäluomet ja nahkeaksi jätetty peiteväri tai meikkivoide saa Lash Bragin tuhriintumaan. Kuitenkaan tuhriintuminen ei ole liian häiritsevää, etten maskaraa käyttäisi.

Lue myös: Ripsiväri varisee, tuhriintuu tai valuu, miten voisit ratkaista ongelman

Mutta tuota tuhriintumista esiintyy minulla lukuisten volyymimaskaroiden kanssa. On siis hyvin tavallinen juttu, joten Lash Brag ei välttämättä tuhri sinulla ollenkaan. Monella muulla *Essencen Lash Princess False Lash Effect -maskara ei tuhri ollenkaan, kun taas minulla se tuhriintuu – siitä huolimatta tuo Essencen edullinen maskara on yksi suosikkejani tuuheuttavista ripsiväreistä.

Lue myös: Paras ripsiväri – räpsyripset edullisesti

Hinnaltaan Lash Brag on noin 30 euroa / 10 ml. Ei siis mikään ihan halpa, mutta ei aivan ökykalliskaan. Osuu keskihintaisen kosmetiikan haarukkaan.

Anastasian Lash Brag on hyvä volyymimaskara, mutta olen vähän siinä ja siinä, että onko se kuitenkaan ihan 30 euron arvoinen.

Juuri nyt Anastasia Beverly Hills Lash Brag -maskara on puoleen hintaan *Kicksin verkkokaupassa! Jos maskara kiinnostaa kokeilla, ei tarvitse ottaa niin suurta rahallista riskiä.

Ripsivärin voit tilata *Kicksistä -50 % ainakin vielä tällä hetkellä.

Muita jälleenmyyjiä ovat *Lyko ja *Ellos.

Oletko kokeillut Anastasia Beverly Hills Lash Brag -maskaraa? Mitä sinä pidit siitä?

 

Lue myös:

5 parasta tuuheuttavaa maskaraa – maksimaalista tuuheutta ripsille

5 parasta ripsiväriä kasvomaskia käytettäessä

Vaikuttaako ripsivärin harja lopputulokseen? Katso kuvat!

Lue myös

X