Glitz & Glam

Tuuheuttava ja taivuttava tuubimaskara Eyekolta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantastic

Olen testannut kuluneen vuoden aikana todella hyviä ja mielenkiintoisia maskaroita. Haluan vinkata maskarasta, joka on maailmalla todella suosittu ja tunnettu, mutta ehkä meillä Suomessa jäänyt pienemmän piirin tietoisuuteen.

Eyeko on minulle tuttu vuosien takaa, kun tilasin merkin kynsilakkoja Briteistä. Tässä linkki vanhaan postaukseen, jossa esittelen kynsilakkakokoelmaani. Eyekolla oli jo silloin maskaroita ja rajaustusseja, mutta ne eivät ole minua kiinnostaneet. Koska kynsilakat olivat väriltään ihania, pakkaukset suloisia, mutta laatu aika keskinkertaista, en innostunut tästä vähän teinimerkiltä tuoksahtavasta brändistä.

Nyt vuosia myöhemmin testasin *Eyeko Black Magic Mascaran, jonka Lookfantastic lähetti minulle aikaisemmin keväällä. Sain paljon kiinnostavia juttuja kokeiltavaksi. Niistä nyt olen itseäni puhuttelevimpia teillekin vinkkaillut. Voin sanoa suoraan, että en koskaan olisi älynnyt ostaa testiini tätä maskaraa. Jotenkin vaan edelleen minulla on ollut vähän halpa ja teinimäinen fiilis Eyekosta. Näköjään tässä vuosien aikana on Eyeko kasvanut aikuisemmaksi käyttäjiensä mukana. Mikään halpis ja lelumainen brändi tämä Eyeko ei enää olekaan.

Minulla ei ole koskaan ennen ollut tuubimaskaraa. Tuubi on pehmeä, joten harjalla voi todellakin kaivalla viimeisetkin massat tuubin reunoilta.

Harja on todella hyvä! Se on hieman kaareva, johon massa kiinnittyy tasaisesti. Ei ärsyttäviä ”klimppejä” harjassa, eikä ripsissä. Harja on aina näin siisti, kun sen ottaa ulos tuubista. Maskaramassasta ei jää pitkää ”häntää” harjan päähänkään.

Kaarevan harjan vuoksi maskaran levitys on helppoa. Sahaavalla liikkeellä saa enemmän volyymia ja nostetta silmäripsiin. Kampaavalla liikkeellä saa siististi jäsennellyt silmäripset.

Maskarapohjustaja antaa lisävolyymia. Koska Eyeko Black Magic Mascara on hyvin siistiä jälkeä tekevä, on se erittäin toimiva maskarapohjustajan päälle käytettynä. Ei synny paakkuja ripsiin.

Ilman pohjustajaa ripsistä tulee hyvin sirot, mutta silti niille syntyy volyymia ja pituutta syntyy runsaasti. Erotellut ja hyvin jäsennellyt silmäripset. En oikeasti ihmettele, miksi tätä *Eyeko Black Magic Mascaraa kehutaan. Maskaran kykyä taivuttaa en voi analysoida, sillä minulla maskarat lähes aina saavat ripset kaarelleen. Mutta kuvasta voi havaita, että kaarevuutta todella on, ellei vähän jo liikaakin tällaiselle, jolla ripset ovat jo valmiiksi kaarevat. Joka tapauksessa olen tykännyt tästä maskarasta.

Ainoat miinukset, jotka olen havainnut, ovat maskaran tiukka pysyvyys, kun sitä joutuu iholle. Ei ole ihan helppo puhdistaa suttuja vanupuikolla, mutta onneksi maskaraharja on niin siisti, että se ei pahemmin suttaa. Kestävyys on hyvä, mutta joskus silmäluomien ollessa todella rasvaiset (ei siis luomiväriä ollenkaan yläluomella), saattaa välillä ripset ”leimata” yläluomen. Mutta tätäkin on sattunut vain pari kertaa kaikista neljästäkymmenestä käyttökerrasta. Eyeko Black Magic Mascara vaikuttaa myös hyvin riittoisalta.

Pakkauskooltaan Black Magic Mascara ei ole tavallista kookkaampi. Tuubissa on 8 ml, joka on ihan tavallinen pakkauskoko. Ehkä joustavassa tuubissa on syy, miksi maskara tuntuu niin riittoisalta. Ei jää pakkauksen reunoille hukkaan niin helposti, vaan saa hierottua harjaa reunoja vasten. Tuubissa on ideaa ja vaikuttaa paremmalta kuin perinteinen maskarahylsy. Hinnaltaan maskara on 18,97-24,45 €.

Loistava maskara anyway, joka kyllä kannattaa kokeilla, jos haluaa vesiliukoisen maskaran, joka tuuheuttaa, antaa kaarevuutta sekä on säänkestävä. Minusta tämä kilpailee Dior Iconic Overcurl -maskaran kanssa samoissa – hinta on vaan edullisempi.

Eyeko Black Magic Mascaran voit tilata esimerkiksi *Lookfantasticilta tai *Kicksistä.

Bongasin Lookfantasticilla ihan mielettömän *hienon maskarapakkauksen! Setti sisältää kuusi Eyekon palkittua maskaraa. Tuo olisi kyllä kiva, mutta en viitsisi kerralla maksaa noin paljon ripsiväreistä. Eihän ne paljon kappaleelta maksa, mutta yhdessä iso sijoitus ripsiväreihin.

Hyödynnä Lookfantasticin alennuskoodi! Koodilla GGLF saat 20 % alennusta *tämän linkin normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Oletko kokeillut Eyekon maskaroita tai kuullut näistä aikaisemmin?

Lue myös

X