glitz & glam

Uusia kokemuksia vedenkestävän maskaran käytöstä!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Harvoin pidän vedenkestävistä maskaroista, mutta nyt osui kohdalleni hyvä yksilö — jota kylläkin käytän pohjustajan kanssa saadakseni näyttävät ripset.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Vedenkestävä versio on saatu ilmaistuote

Talvella metsästin paljon pöhinää aiheuttanutta Maybelline Sky High -maskaraa. Instagram-seuraajien vinkistä sen sitten löysinkin.

Pidin erittäin paljon tuosta ripsiväristä, joten se pääsi myös 5 parasta -listauksellenikin.

Lue myös: 5 parasta ripsiväriä kasvomaskia käytettäessä

Myöhemmin sain testiini samasta maskarasta vedenkestävän version. En yleensä ole pitänyt waterproof-versioista. Se on jännä, kun niidenhän pitäisi olla sama maskara muuten, mutta toinen on vesiliukoinen ja toinen vedenkestävä. Näin ei kuitenkaan ole.

Oletko sinäkin havainnut saman, että vesiliukoisessa ja vedenkestävässä on kuitenkin eroja?

Lue myös: Vaikuttaako ripsivärin harja lopputulokseen?

Harja on täysin samanlainen kuin vesiliukoisessa versiossa. Kartiomaisessa harjassa on tiheät harjakset, jotka pureutuvat hyvin ripsien väleihin. Varsi on joustava, jonka vuoksi harja tuntuu pehmeältä käytettäessä.

Maybelline Sky High Waterproof on koostumukseltaan vesiliukoista sisartaan ohuempaa. Tämä on hyvin tyypillistä vedenkestävissä maskaroissa. Koostumus on usein kosteampi ja ohuempi, kun taas vesiliukoisessa on usein jähmeämpi ja paksumpi, suorastaan vahamainen.

Juuri tuon vedenkestävän ohuemman koostumuksen vuoksi suosin vesiliukoisia, joissa on paksumpi koostumus. Paksumpi koostumus auttaa minua nostattamaan ja tuuheuttamaan ripset näyttävämmiksi. Vedenkestävillä ripseni jäävät usein vähän valjummiksi.

Lue myös: 5 parasta tuuheuttavaa maskaraa — maksimaalista tuuheutta ripsille

Kokeilin vedenkestävää maskaraa pohjustajan kanssa

Minulla olikin sopivasti avattuna Lancômen Cils Booster XL -maskaranpohjustaja, joten kokeilin sen kanssa vedenkestävää maskaraa. Huomasin, että ne toimivat täydellisesti yhdessä!

Maskaranpohjustajalla saan tuuheutta ja lisäpituutta ripsiini.

Lue myös: Onko maskaranpohjustaja hyödyke vai turhake? Syyt, miksi käytän maskaranpohjustajaa

Koska vedenkestävät maskarat ovat koostumukseltaan yleensä vähän ”lirumpia”, Sky High Waterproof olikin todella vaivaton harjata valkoisen pohjustajan päälle.

Tajusin, että juuri tuo lirumpi koostumus oli vaivattomuuden avaintekijä:

  • Pohjustaja ei lähde liikkeelle ripsen pinnalta maskaraa harjatessa.
  • Valkoinen väri peittyy helposti, kun käytetty ripsiväri on mukavan notkeaa.

Tässähän avautui täysin uusi maailma, kun tajusin, että vedenkestävät maskarat saattavat ollakin se minun juttuni, kun käytän niiden kanssa pohjustajaa.

Yhdestä vedenkestävästä olen pitänyt aikaisemmin, Guerlain Cils d’Enfer Waterproofista. Se antoi tuuheat ja näyttävät ripset, mutta ilman pohjustajaa se tuhriintuu minulla. Siksi sitäkin käytin pohjustajan kanssa, koska silloin kestävyys oli huikea.

Maybelline Sky High Waterproof on ilman pohjustajaakin kestävä, eikä pohjustaja heikennä kestävyyttä. Onhan vesiliukoinenkin Sky High todella hyvin kestävä.

Maybelline Sky High Waterproof -maskarasta voi havaita, että luultavasti se auttaa taivutuksia kestämään. Ainakin ripset tuntuvat siltä. Maybelline Sky High Waterproofin avulla voin kääntää ripsiäni ulkonurkista sivulle. Yleensä silmieni ulkonurkissa ripset kääntyvät vain voimakkaasti ylös, Sky High WP:n avulla saan päätettyä suunnan, minne ne kaartuvat.

Ehkä joku suoraripsisempi osaisi kommenteissa vahvistaa tai teilata oletukseni Sky High WP:n kyvystä säilyttää taivutukset ripsissä? 😊

Jos kiinnostuit, niin Maybelline Sky High Waterproof -maskaraa myyvät markettien ja tavaratalojen lisäksi verkkokaupat, mutta se on loppu useista paikoista.

Tällä hetkellä maskaran voi tilata *Kicksiltä.

Lancôme Cils Booster XL -maskaranpohjustajaa myydään ainakin Sokoksella ja Stockmannilla sekä luultavasti Emotioneissa.

Pohjustajan voi myös tilata *Kicksiltä, *Cocopandalta, *Bangerheadilta, *Elevenilta (saatavilla myös miniversio) ja *Lykolta.

Mielenkiinnosta kysyn, että oletko itse sattunut tekemään samoja havaintoja?

 

Lue myös: 

Ripsivärivinkki pihistelijälle — edullinen maskara ja pohjustaja

5 parasta ripsivärinpohjustajaa — lisäbuustia ripsivärille

5 parasta 38-maskaraa — sateen, hien ja itkun kestävät maskarat

X