Glitz & Glam

Toimivatko leimattavat siipirajaukset?

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Reilu vuosi sitten oli Instagramissa iso mainoskampanja The Quick Flick -eyelinereista. Kun riittävän monta mainosta näin, tilasin leimattavat rajaustussit testiini. Tänään julkaisen Minna testaa -instasarjassani (@glitz8glam) näistä testailuvideota, mutta kirjoitin kokemukseni myös tänne blogini puolelle.

Mikä on The Quick Flick

The Quick Flick -eyelinereiden ideana on saada nopeasti ja helposti symmetriset siipirajaukset. Mainoksissa kaikki on niin ihanan helppoa. Tietenkin tuon tiesin, mutta silti halusin kokeilla, voisiko näistä olla mihinkään.

The Quick Flick on australialaisen naisen brändi. Nuori Iris Smit kehitti tuotteen, jolla helpottaa näyttävien siipirajauksien tekemistä. Toki nyt 2020-luvulla massiiviset siipirajaukset eivät ehkä ole enää niin kuuminta muotia kuin Iriksen kehittäessä tuotettaan. Joka tapauksessa tämä nuori innovaattori käväisi ihan Shark Tank -ohjelmassa (suom. Leijonan luola).

Pakkauksessa on kaksi rajaustussia. Kynän toisessa päässä on tavallisella kärjellä oleva rajaustussi, jolla rajataan silmät. Tästä kärjestä pidän. Saan sillä tarkan rajauksen, vaikka ihoni ei enää olekaan niin sileä ja tasainen kuin nuorempana.

Joillakin huonoilla rajaustusseilla meinaa syntyä pelkkää sahalaitaa rajauksiin, mutta näillä saan tosi tasaisen viivan.

Rajaustussien toisessa päässä ovat sitten leimasimet eli siivet. Siivet ovat toistensa peilikuvat, sillä toisella tehdään siipi oikeaan silmään ja toisella vasempaan.

The Quick Flick -settejä löytyy neljää eri kokoa:

  • To The Point
  • Petite 8 mm
  • Modest 10 mm
  • Grand 12 mm

Värivaihtoehtoja on musta, ruskea ja vihreä.

Perusvärien lisäksi on toki vielä Get Lit! -kokoelma, jossa on värikkäämpiä vaihtoehtoja, kuten punaista, pinkkiä ja turkoosia. Niitä ei ollut vielä silloin reilu vuosi sitten, kun nämä omani tilasin. Oli vain musta ja ruskea.

Ostin toiseksi pienimmän Petiten, joka on 8 mm. Sekä ostin suurimman Grandin, joka on 12 mm. Ylemmät ovat Grand ja alemmat Petite.

Tänään julkaisuun tulevassa Minna testaa -instasarjassa sanon muuten väärin. Muistin, että minulla olisi pienin ja toiseksi suurin, mutta minähän päädyinkin lopulta suurimpaan ja toiseksi pienimpään kokoon. Oh well, sama pää kesät ja talvet.

Miten The Quick Flick -rajausta käytetään

The Quick Flick -lineria neuvotaan käyttämään siten, että ensin leimataan siivet ja vasta sitten tehdään rajaus ripsityveen tussin toisella päällä.

Rajauksen voi tehdä myös niin, että ensin rajaa silmän, jonka jälkeen vasta leimaa siivet ulkonurkkiin.

Olen kokeillut molempia tapoja. Kuvausteknisistä syistä tein nyt näin, että olin tehnyt silmämeikin siipiä vaille valmiiksi. Leimasin siis vain painetaan silmän ulkonurkkaan ja rajaustussilla sitten yhdistetään linjat toisiinsa.

Koska minulla on epäsymmetriset silmät ja silmäluomet laskeutuvat täysin eri tavalla, on siipien täydellinen symmetrisyys käytännössä mahdotonta minulla. Mutta hyvin lähelle symmetrisyyttä aina pyrin.

The Quick Flick antaa siivet, vai antaako sittenkään?

No siivethän tällä leimauksella saa, mutta se ei kuitenkaan ole oikotie onneen, valitettavasti. Jos silmät ovat eripariset, kuten minulle, eivät symmetriset leimasimet poista mutkia matkasta. Vähän joutuu joka tapauksessa korjailemaan ja fiksailemaan, mutta en näitä nyt aivan täysin tyrmää. Aivan varmasti toisille suuri helpotus siipirajausten luonnissa.

The Quick Flick on hyvin vettä kestävä. Valmistaja itse ilmaisee tuotteessa olevan life proof -koostumus eli elämää kestävä koostumus. Vettä ainakin kestää sekä hieman mekaanista hankaustakin kestää juuri iholle laitettuna.

Rasvoittuminen on tämänkin eyelinerin vihollinen. Silmät tulee pohjustaa kunnolla, kuten esimerkiksi puuteroida tai käyttää luomiväriä. Rasvoittuville silmäluomille suosittelen kunnon pohjustajaa sekä puuterista luomiväriä tai hyvin kiinnittävää puuteria.

Ostaisinko The Quick Flickiä uudestaan?

En ostaisi. Ei tämä nyt niin paljon helpottanut elämääni. Pienellä treenauksella siipien leimaaminen sujuu, mutta ei sitten kuitenkaan niin paljon, että viitsin jatkossa Australiasta tilata.

En tiedä saako näitä mistään muualta kuin heidän omasta verkkokaupasta. Ehkä Amazonista saa, veikkaisin. Itse ostin brändin omasta verkkokaupasta.

Jos haluat nähdä liikkuvaa kuvaa ja kuulla puheena kommenttejani The Quick Flickistä, niin tänään maanantaina julkaisen Minna testaa -instasarjani, jossa testaillaan näitä rajaustusseja.

Löydät Minna testaa -instasarjani Storyistani sekä biossani olevista kohokohdista näin naistenpäivänä suunnilleen klo 14.00-15.00.

Laita Glitz & Glam seurantaan myös Instagramissasi tästä linkistä tai @glitz8glam.

Ihanaa naistenpäivää kaikille!

 

Lue myös:

Minna testaa -sarja alkaa Instagramissani @glitz8glam, tule mukaan seuraamaan!

Pieni meikkivinkki – rajauksien korjaus ja siistiminen

5 parasta rajaustussia

Lue myös

X