Glitz & Glam

Smashbox Liquid Lipstick – kaiken kestävä huulipuna

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Olen saanut Smashboxin uutuuksia testiini ja niistä löytyi yksi ihan huikean hyvin kestävä huulipuna.

Mattapunat ovat aina kiiltäviä vähän kestävämpiä, mutta Smashboxin Always On Liquid Lipstick* on jotain vielä enemmän.

Kyseessä on nestemäinen huulipuna, joka levitetään huulille applikaattorin avulla. Koostumus on samettinen ja helposti levittyvä. Puna on äärimmäisen pigmenttistä. Vaikka Always On Liquid Lipstick on ohuehkoa ja nestemäistä, se peittää huikean hyvin. Huulilla säilyy luonnollinen pinta. Huulilla ei ole paksua vahakerrosta ja luonnotonta pintaa.

Testaamani sävy Girl Gang on tumma, mutta kuitenkin kirkas. Puna kuivuu hetkessä mattaiseksi. Pigmenttisyytensä vuoksi huulipunaa ei tarvitse levittää paksulti, vaan ohuella kerroksella pärjää, joka on vain kestävyyden kannalta parempi. Kuivuu siten täydellisesti ja pysyy!

En käyttänyt huultenrajauskynää, vaan olen levittänyt huulipunan tarkasti ja muotoillut sen avulla huulten muotoa. Toimii hyvin! Lopuksi huulten reunat voi siistiä peitevärisiveltimen ja peitevärin, pigmenttisen valokynän tai meikkivoiteen avulla.

Smashbox Always On Liquid Lipstick lupaa pitkäkestoisuutta. Niinhän lähestulkoon kaikki, joten tämä asia piti testata…

Tässä kahvikuppitestin tulos! Tavallisella huulten kosketuksella valkoisen posliinimukin reunaan ei jäänyt mitään. Painoin ihan luonnottoman kovasti, jotta saisin edes jotain jälkeä mukin reunalle. Eihän kukaan juo niin, mutta onpahan testattu. Hieman suupielistä sain irtoamaan huulipunaa.

Smashbox Always On Liquid Lipstick* on uskomattoman kestävä. Se kestää kosketusta, joten tässä taitaa olla pusunkestävä huulipuna.

Miten käy ihokontaktitestissä? Sormissa on aina hieman rasvaa, joten…

…sormiin sain hieman sävyä tarttumaan.

Rasva onkin ainut, jolla tämä kestävä huulipuna lähtee. Misellivesitestissä Nivealla en saa punaa kunnolla edes leviämään, mutta LV:n misellivedellä lähtee irtoamaan, mutta ei täydellisesti silläkään. Tässä huulipuna, joka vaatii tehokkaampaa puhdistusta. Suosittelen öljypohjaisia puhdistustuotteita tai ihan vaan ruokaöljyä (rypsi-, oliivi-, kookosöljy)

Smashbox Always On Liquid Lipstick -huulipunia löytyy 20 sävyvaihtoehtoa. Saatavilla on kirkkaita, tummia, vaaleita ja luonnollisia. Hinnaltaan nämä ovat 24,00 € / 4 ml. Suomessa Smashboxia myy Kicks*. Vihdoin tätä merkkiä saa Suomesta. Tilasin aikoinani merkin tuotteita Jenkeistä. Siljan laivoilla on ollut Smashboxia jo vuosia, mutta välillä tarjonta oli aika alasajetun näköistä. Nyt tilanne on parempi. Ruotsista Smashbox löytyy hyvin edustettuna Sephorasta. On kyllä tosi hienoa, että Suomessa Kicks otti tämän merkin valikoimiinsa.

Huulipunan voit tilata täältä*.

Huomenna sitten meikkitutoriaali, jossa käytän enemmänkin Smashboxin tuotteita.

Eikö olekin ihan huikea kestävyys tällä huulipunalla?

Tuote saatu maahantuojaa edustavalta PR-toimistolta.

Lue myös

X