Glitz & Glam

Sunset Stories - ihanan hehkuvia kesämeikkejä!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu maahantuojalta

Ainahan on ihania meikkikokoelmia, kun tulee kausikokoelmat ja muita erilaisia special editioneita, mutta Artdecon kesäkokoelmat ovat aina niin ihastuttavia. Haluan esitellä, mitä kesäkivaa Artdeco tänä vuonna tuo. Kokoelman nimi on Sunset Stories, jossa tuodaan timantteja huulille ja kuullaan kauneimmat auringonlaskun tarinat.

Artdeco on siitä kiva merkki, että se ei ole poskettoman kallis, vaikka sen laatu on korkea ja pakkaukset niin luksusmaisia ja kauniita. Esittelin vuosi sitten viime kesän herkut Artdecolta. Linkkiä hakiessani tähän postaukseen, katsoin äimistyneenä, että siitä on päivälleen vuosi. Miten kaikista mahdollisista postausvaihtoehdoista ja ideoista sattuu päivälleen tasan vuoden välein Artdecon kesäkokoelma postausaiheeksi? Hämmentävää!

Viime kesänä innostuin bronzer-voiteista. Innostuin itseruskettavasta ja pronssista hehkua tuovista voiteista. Veikkaan, että tällaiset purkista saatavat päivettymiset kasvattavat suosiotaan. Auringossa tai solariumissa ei haluta nahkaansa paahtaa. Artdeco Tan in a Tube on nimensä mukaisesti päivetys tuubissa.

Hieman moussemainen koostumus sopii kuivallekin iholle. Tuotteen idea on tasoittaa ihon sävyeroja sekä antaa kasvoille kaunis auringonsuudelma eli päivettynyt ilme.

Mousse levittyy hyvin iholle ja on riittoisaa. Kädelleni levitin paljon pienemmän tipan kuin mitä edellisessä kuvassa näkyy. Päivetys näyttää luonnolliselta ja hyvältä. Ihosta jää hieman mattaisen tuntuinen, joten tässä tuotteessa on potentiaalia hieman rasvoittuvaisuuteenkin taipuvaiselle iholle. Tämä päivetys kestää vain seuraavaan pesuun asti.

Artdeco Tan in a Tube -sävyvoide 16,50 € / 30 ml

Ihan tavallinen musta kajal, mutta niin kaunis!

Artdeco Black Kajal on todella pehmeä. Olen tehnyt tämän rajauksen ripsivärin jo ollessa ripsillä. Suitsait nopeasti sain rajaukset tehtyä ja siiven rajaukseen tein viistopäisellä siveltimellä liu’uttamalla kajalia. Hyvä kajal, joka on pehmennettävissä ja liikuteltavissa siveltimen avulla.

Artdeco Black Kajal 9,50 € / 1,1 g

Sitten kesäkokoelman herkut! Artdecon parhaimmat jutut ovat kasvo- ja huulimeikeissä. Voi hyvät hyssykät, kun on kauniit pakkaukset!

Rasiat jatkavat samaa linjaa – ovat kauniita!!! Vähän uudenlainen tyyli, sillä aurinkoiset meikit voivat olla tällaisia modernimpiakin niiden ainaisten ruskeiden ja koukerokoristeisten rasioiden sijaan. Ihanat! Tämän kesän Sunset Stories -kokoelmaan auringonlaskua kuvastava värimaailma on upea.

Viime kesän ihanat kasvomeikit näyttivät perinteisemmiltä. Tällaisilta aurinkopuuterit ja bronzering-tuotteet usein näyttävät.

Upean rasian kannen alta löytyy aurinkoinen poskipuna.

Artdeco Bronzing Blush on poskipuna, josssa on häivähdys aurinkoa. Kaunis kuvio pinnalla tekee tuotteesta välittömästi ylellisen. Tämä on juuri sitä, mikä minua viehättää Artdecossa. Tyylikäs ja esteettinen meikkibrändi.

Poskipunapaletin kolme sävyä ovat kauniin lämpimiä. Korallia, hiekkaa ja persikkaa. Näitä voi tosiaan käyttää erikseen tai miksata yhteen. Keskimmäisessä sävyssä on kevyesti hohtoa. Ulkoreunan sävyt ovat mattaisia.

Artdeco Bronzing Blush 27,50 € / 10 g

Suuremman rasian kannen alta löytyy aurinkopuuteri.

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva All Seasons Bronzing Powder sisältää kolme sävyä. Meille neljän vuodenajan ihmisille käytännöllistä, sillä meillä on aika, kun olemme vaaleimmillaan ja tummimmillaan, mutta siinä välissäkin olemme jotain noiden väliltä.

Koska aurinkopuuteripaletista löytyy kolme sävyä, voi talvella vaalealle iholle tehdä hehkua vaaleimmalla sävyllä. Jos loppukesästä on selkeästi ruskettunut, voi käyttää yksinään tumminta sävyä. Näitä voi myös sekoittaa tai käyttää keskellä olevaa sävyä, jossa on kevyesti auringon hehkua. Kuten kuvasta voi havaita, ovat sävyt kivan viileitä ja monille meille vaaleille suomalaisille sopivia. Ei ollenkaan oranssisia.

Artdeco All Seasons Bronzing Powder 32,00 € / 20 g

Jätin sokeriksi pohjalle vieläkin parempaa. Voiko olla noita kasvomeikkejä parempaa? Voi, sillä upeassa Sunset Stories -kokoelmassa on huulipunat, jotka hurmasivat minut kerta kaikkiaan.

Lip Jewels -huulipunista löytyy sävyt 36 Summer Lights ja 18 Pink Positive.

En ole nähnyt vastaavaa. Näissä Sunset Stories -kesäkokoelman huulipunissa on upea kimallus. Näyttää vähän siltä kuin huulille tulisi glitterisiä hippuja, mutta usko tai älä, ei tule. Huulissa ei tunnu mitään inhottavaa rouhetta.

Koostumus on liukas huulipuna, jossa on läpikuultavuutta. Sävyjä voidaan käyttää yksinään tai toisen punan päällä. Tällaisella Lip Jewels -huulipunalla tuunaa näppärästi mattaisen huulipunan.

Artdeco Lip Jewels 21,00 € / 3,5 g

Summer Lights on häkellyttävä! Minulla ei ole mitään tämän kaltaista huulipunaa. Tämä saa huulet näyttämään niin hoteilta! Voisinko kuvailla seksikkääksi sävyksi?

Uuh, kun tästä kesä saa luonnollisen päivettymisen kasvoille, niin aurinkopuuterit ja huulipuna hehkuvat upean pronssisena.

Mutta tähän hetkeen minulle istuu taivaallisen ihanasti Pink Positive. Harkitsen vakavasti, jos ottaisinkin tämän huulipunan valmistujaislookiini ensi viikon perjantaina. Minulla on siihen varattuna hempeämpi sävy. Pink Positivessa hehkuu kylmät vivahteet. Siniviolettia on kultaisen kimalluksen joukossa.

Nämä huulipunat kestävät melko hyvin ja tuntuvat huulilla ihanilta. Kimallukset eivät meinaa oikein irrota, joten varaudu siihen. Huulipunissa tuoksuu vähän samanlainen makea tuoksu kuin MACin huulipunissa.

Vielä tässä vaiheessa, kun iho on vielä vähän vaaleahko, niin aurinkopuuterilla saa vähän hehkua ja väriä iholle. Punainen huulipuna raikasta ilmettä kivasti. Nyt punainen huulissa, myöhemmin kesällä sitten Summer Lights.

Olen aivan rakastunut tämän kokoelman poskipunaan, aurinkopuuteriin sekä huulipuniin. Jumalaisen upeita! Oi, että tuntuu hauskalta olla pitkästä aikaa näin täpinöissään värikosmetiikasta.

Artdecon Sunset Stories -kesäkokoelma on myynnissä vain rajoitetun ajan. Toivoisin, että nuo huulipunat jäisivät kokoelmaan. Ehkä ne ovat jäämässä, sillä pakkaus on musta. Artdecon vakiovalikoiman tuotteissa on mustat pahvit ja hylsyt. Kausituotteissa on näitä upeita yksityiskohtia ja erikoisen kauniita pakkauksia. Esimerkkinä talvikokoelman korostuspuuteri, jossa on kääntyvät paljetit!

Artdecon jälleenmyyjät voit käydä tarkistamassa täältä.

Mitä tykkäät? Vetosiko sinuun yhtä voimakkaasti kuin minuun?

X