Tutoriaalit

Heleä meikkitutoriaali valoisalla Get the Glow -kokoelmalla

13.6.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tutoriaalissa saatuja tuotteita.

Viime viikolla postasin voimakkaan meikkilookin. Tällä kertaa aiheena keveä ja heleä meikkitutoriaali.

Huomaan, että nyt blondina minulle sopivat entistä paremmin hempeät sävyt. Monille tummahiuksisille ja voimakkaita sävyjä hiuksissaan omaaville toimii kauniisti pastellinen sävymaailma, mutta jotenkaan se ei ole istunut minulle. Pastellit ovat toimineet, jos olen tehostanut niitä tummilla varjostuksilla tai voimakkaalla rajauksella. Entäs jos meikki koostuukin vain keveistä pastellisävyistä ja hohteesta?

Minua inspiroi tällä kertaa IsaDoran uutuuskokoelma Get the Glow, jonka esittelin eilisessä postauksessa. Siitä syntyi tämä heleä meikkitutoriaali.

Levitä silmämeikinpohjustaja.

Minä käytän tässä meikissä valkoista silmämeikinpohjustajaa, koska se parantaa hempeiden sävyjen kirkkautta ja näkyvyyttä. Silmämeikissäni en käytä luomivärejä, vaan rakennan silmämeikin korostuspuuteripaletin sävyillä.

Ota litteälle siveltimelle paletin lilaa korostuspuuteria. Levitä sävy liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan. Voit nostaa sävyn hieman luomivaon yläpuolelle asti. Jätä liikkuvan luomen keskiosa meikkaamatta.

Levitä liikkuvan luomen keskiosaan paletin persikkaista vaaleanpunaista. Käytä litteää ja napakkaa sivellintä. Taputtele sävy kunnolla.

VINKKI! Voit vaihtoehtoisesti käyttää sormeasi. Saat sävyn intensiivisempänä sillä tavoin. Kokeile myös lilan ja vihreän yhdistelmää!

Yhdistä lilan sävyn rajat luomivaon yläpuolelta.

Kirkasta silmien sisänurkan aluetta paletin vaaleimmalla sävyllä.

Korosta kulmaluuta paletin hentoisemmalla vaaleanpunaisella sävyllä. Levitä vaalea sävy kulmakarvojen alapuolelle. Kulmien lähdöistä ohuena viivana, paksuntaen kulmakarvojen korkeimman seudun alueella ja taas ohentuen kulmakarvojen loppupäätä kohden.

Häivytä hyvällä häivytyssiveltimellä lilan ja hentoisen vaaleanpunaisen rajoja. Voit ottaa pienen sipaisun mattapuuteria häivytyssiveltimeesi, jos haluat hillitä kulmaluun ja luomivaon välisen alueen kiiltoa.

Harjaa ripsiisi maskaraa ja voit halutessasi liimata tekoripset. Ne antavat pientä lisää meikkiin, mutta eivät ole mitenkään välttämättömät.

Tee vaalealla kynällä alaluomen sisärajaus. Tämä avartaa katsettasi ja häivyttää mahdollista silmien punoitusta.

Pastellinen silmämeikki korostuspuutereilla tehtynä on valmis!

Sitten vielä kasvojen korostelu.

  1. Sipaisin tähän meikkiin kevyesti aurinkopuuteria. Koska halusin tällä kertaa jättää poskipunan pois, levitin kevyet aurinkopuuterivarjostukset suuremmalle alueelle. Nostin aurinkopuuterin poskille asti. Näin kasvot eivät näytä niin meikatuilta, vaan aurinkopuuteri tuo kasvoille pientä päivettymiseltä näyttävää efektiä ja korostuspuuteri valoa ja heleyttä.
  2. Korosta poskipäitä korostuspuuterilla. Käytin vaaleampaa vaaleanpunaista.
  3. Minua ihastuttaa kulmakarvojen yläpuolen korostaminen. Sipaise korostuspuuteria kevyesti kulmakarvojen paksuimman alueen yläpuolelle. Se tuo kulmat upeasti esiin ja antaa luonnolliselta näyttävän hehkuvan ilmeen.
  4. Levitä paletin vaaleinta korostuspuuteria amorinkaarelle. Voit käyttää sormiasi korostuspuuterin levitykseen tai viimeistellä hehkun sormin tasoittamalla. Sipaise pieni tärppi myös nenänpäähän.

Lopuksi läpikuultava huulikiilto, jossa on kimallusta. Minulla lila Gloss Glazé -huulikiilto.

Hempeä ja heleä meikki on valmis!

Minua ihastuttaa tämä IsaDoran Face Glow Prisma Wheel -paletti. Tästä on tosiaan moneksi. Kätevästi erisävyisiä korostuspuutereita, joilla voi luoda uutta twistiä kasvojen korostuksiin sekä tehdä silmämeikin. Vaikka lila näkyy silmissä selkeästi, kasvoille se kannattaa levittää esimerkiksi puuterisiveltimellä, niin sävy ei loista poskipäillä niin selkeästi violettisena, vaan on kaunis vivahde.

Oletteko hempeän ja heleän ystäviä?

IsaDoran tuotteet saatuja.

Lue seuraavaksi