Glitz & Glam

Muutamalla tuotteella keveä kesämeikki (tutoriaali)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ihanaa alkanutta viikkoa! Se olisi heinäkuun viimeinen kokonainen viikko. Minun viimeinen kokonainen työviikko myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana. Minulla on vielä kovasti hommaa. Meinaa vähän tuntua siltä, että päivät loppuvat kesken projekteissani, mutta eiköhän ne saada kunnialla loppuun. Ensi viikolla alkaa minun kesälomani! Kuinka moni muu on odotellut omaa lomaansa elokuulle asti?

Mutta nyt päivän aiheeseen. Minun piti jo viime viikolla postata kevyestä kesämeikistä tutoriaali. Tässä meikissä hehkuvuus on kasvoilla ja huulissa. Silmät ovat mattaiset ja luonnolliset. Olen käyttänyt tässä meikissä tuotteita, joita olen esitellyt viime viikkojen aikana.

Koko meikki on luotu näillä tuotteilla:

Elizabeth Arden

Dare to Bare Bronzing Gel Pearls
Beautiful Color Liquid Lip, sävy Berry Vibes
FourEver Glow Highlighting Powder

Oriflame

The One Liquid Velvet Matte, sävyt Dusky Pink ja Tender Brown
The One EverLasting Precision, sävyt Light Nude ja Dark Beige

Artdeco

Brow Duo Powder & Liner
Curling Mascara

Ensimmäiseksi levitin kasvoilleni aurinkoista hehkua ja päivettynyttä ilmettä lisäävän Elizabeth Ardenin Dare to Bare Bronzing Gel Pearls -geelin. Täältä löydät tarkemman esittelyn tuotteesta ja sen käytöstä.

Tällä kertaa teen meikkipohjan Oriflamen keveillä ja valoa antavilla peiteväreillä. Jos kaapeissa tai laatikoissa lojuu vaaleita ja liian tummia peitevärejä, saa niillä tehtyä kestävän, mutta kevyen meikkipohjan. Peitevärit ovat usein erittäin kestäviä, mutta peittävämpiä kuin meikkivoide. Teen tässä meikissä meikkipohjan, joka kestää, mutta on silti läpikuultava. Lisäksi teen kahdella eri sävyllä kasvojen muotoilun, joka näyttää hyvin luonnolliselta.

Levitän vaalean peitevärin niille alueille, joille haluan valoa. Vaalea sävy levitetään silmien alle, otsan keskiosalle, nenänselkään, amorinkaarelle, keskelle leukaa sekä alaosaan poskia.

Tumma sävy levitetään poskiluun alle, nenänselkämyksen molemmille puolille, aina kulmakarvojen lähtöihin asti. Lisään tummempaa väriä myös alahuulen alapuolelle sekä otsan reuna-alueille, eli hiusrajojen lähelle.

Levitän tumman sävyn myös leukalinjalle ja leuan alapuolelle. Tämä häivyttää kaksoisleukaa sekä selkeyttää leukalinjaa.

Sitten kunnolla vedellä ja kasvosuihkeella kostutetun meikkisienen avulla tasoittelu. Aloitan vaaleiden sävyjen tasoittelusta. Seuraavaksi tasoittelen tummat sävyt ja häivytän sävyjen rajoja meikkisienen avulla.

Kasvoille syntyy hyvin luonnolliset varjostukset ja korostukset. Erittäin kostean meikkisienen avulla saan peiteväreistä läpikuultavammat. Näin meikkipohjasta saa keveän, mutta kestävän sekä kasvojen muotoilun yhdellä kertaa.

Voit puuteroida meikkipohjan, mutta minä jätin tällä kertaa puuteroinnin tekemättä. Meikkipohja kesti ilman erillistä puuterointiakin, kun oli vilpoisampia päiviä siinä vaiheessa.

Seuraavaksi kulmien ehostaminen, jonka tein Artdecon Brow Duo Powder & Liner -kulmakynällä. Täältä löydät postaukseni kulmakynästä, jossa on kynä sekä puuterinen tuote samassa.

Sitten silmämeikki. Käytän ihan hetki sitten esittelemiäni Oriflamen nestemäisiä mattaluomivärejä. Täältä löydät esittelyni näistä huippukestävistä väreistä.

Levitän vaaleaa Dusky Pink sävyä silmien sisänurkkiin, liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle. Näin saan valoa ja korostusta haluamilleni alueille.

Ruskealla Tender Brownilla teen varjostukset silmämeikkiin. Levitän ruskean luomivaolle ja hieman sen yläpuolelle.

Sitten tasoittelu sormen avulla.

Luomivärit voidaan tasoitella siveltimenkin avulla sekä kostealla meikkisienellä. Kannattaa vaan olla nopea, sillä luomivärit kuivahdettuaan jumahtavat hyvin tiukasti ihoon.

Viimeistelen silmämeikin maskaralla. Tietysti ilman ripsaria, olisi tämä meikki todella nude, mutta tykkään ”avata” silmäni ripsien avulla, joten ripsaria hieman silmiin. Käytän Artdecon taivuttavaa maskaraa, jolla saan todella luonnolliset silmäripset. Maskara ei paakkuunnu tai kerrostu paksusti.

Esittelyni tästä maskarasta löydät täältä. Olinpa muuten vaalea maaliskuun alussa!

Sitten hehkua poskiin. Korostan poskipäitä ja amorinkaarta Elizabeth Ardenin FourEver Glow -kasvopaletin kullanhohteisella korostussävyllä.

Lisään varjostuksiin kaunista hehkua samaisen paletin ruskealla sävyllä. Lisään aurinkoista hehkua poskiluun alapuolelle ja kasvojen reuna-alueille sekä nenänvarren molemmille puolille.

Poskipunana käytän FourEver Glow -paletin vaaleanpunaista sävyä, jolla saan raikkautta ilmeeseen.

Lopuksi huulille hohtava huulimeikki, joka on kuin bronzing-tuote huulille.

Elizabeth Ardenin FourEver Glow -paletin ja Beautiful Color Liquid Lip -huulimeikin tarkemmat esittelyt löydät tästä postauksestani.

Läpikuultava ja luonnollisesti hehkuva kesämeikki valmis! Tässä meikissä on varjostuksia ja korostuksia nestemäisillä tuotteilla. Niitä tehtiin kasvoille että silmämeikkiin. On myös hohdetta ja hehkua poskilla ja huulilla. Vähän keveämpi kuin pari edellistä meikkitutoriaaliani, kuten auringonlaskumeikki ja bilemeikki.

Kivaa alkanutta viikkoa!

X