Tutoriaalit

L’Oréal Paris True Match – näin teet heleän ja valoisan meikkipohjan

12.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään näytän yhden variaation heleään, kasvoja muotoilevaan ja luonnollisen peittävään meikkipohjaan. Tässä tutoriaalissa ihon tekstuuri ja sävyerot tasoittuvat, mutta kasvoilla säilyy luonnollisuus. Lopputuloksesta ei synny luonnottoman paksua, mattaista ja nukkemaista, vaan elämisen jälkiä näyttävä ja niitä sopivassa suhteessa paljastava. Ei liian alaston, mutta ei ylimeikattukaan.

L'Oréal Paris True Match

Käytän meikkivoiteena L’Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation -meikkivoidetta. Lehdistönäytteenä saamani sävyt eivät yksinään mätsää minun tämän hetken ihonsävyyn, mutta sekoitan niistä sopivan. Sävyvalikoiman 22:sta vaihtoehdosta löytyy jokaisen ”true match” kesään, syksyyn, talveen ja kevääseen. Kahdesta sävystä saa ympäri vuoden miksailtua täydellisen sävyn jokaiseen vuodenaikaan.

Sateinen kesä on jättänyt vähän väriäkin iholle, joten joudun hieman tummentamaan sävyä 1.N Ivory. Miksaan sen joukkoon pari tippaa sävyä 3.W Golden Beige.

L'Oréal Paris True Match

Levitä meikkivoide kasvojen eniten peittoa vaativille alueille, eli kasvojen keskiosaan. T-alue ja posket ovat näitä alueita.

L'Oréal Paris True Match

Tasoittele meikkivoide kostean meikkisienen avulla. Kostealla meikkisienellä meikkipohjasta syntyy kuulaampi. Kerrosta meikkivoidetta tarvittaessa lisäpeittoa vaativille alueille.

L'Oréal Paris True Match

Seuraavaksi muotoillaan kasvoja valon avulla. Valitse keveä, mutta peittävä peitevoide, jossa on myös valoisaa hehkua. Sävyn tulee olla hieman meikkipohjaasi vaaleampi, jotta muotoileva efekti onnistuu. Käytän tässä tutoriaalissa L’Oréal Paris True Match Concealer -peiteväriä, joka on sävyltään 1.N Ivory.

Levitä peiteväri silmien alle kolmiomaisesti. Tuo peiteväri rohkeasti nenänpieliin asti sekä silmänurkkiin.

Tee leukapieliin, poskikuopan alle, viiva peitevärin avulla.

Tee nenänselkään viiva sekä levitä peiteväriä keskelle leukaa ja otsaa. Jos haluat korostaa myös kulmakarvojen yläpuolta, voit tehdä sinnekin pienet tärpit vaalealla ja valoa heijastavalla peitevärillä.

Sitten tasoitellaan peiteväriä. Käytän tähän kosteaa meikkisientä. Jos käytät sivellintä, annostele peiteväriä hieman varovaisemmin. Sieni imee itseensä meikkituotteita, joten tästä syystä vähän holtittomampi annostelu.

Taputtele peiteväri kostean meikkisienen avulla. Voit välillä käyttää sormiakin apuna. Varsinkin nenänselkä on helpoin tasoitella sormen avulla, jotta peiteväri ei leviä liian leveäksi. Ole huolellinen, jotta selviä rajoja ei jäisi näkyviin. Älä myöskään tasoittele vaaleaa peiteväriä liian suurelle alueelle, jotta kasvoja muokkaava efekti pääsee syntymään. Jos vaalea peiteväri leviää kaikkialle kasvoja, syntyy vain liian kalvakka lopputulos. Nyt vaaleus on vain kasvojen korkeimmilla alueilla sekä niillä alueilla, joihin halutaan kirkkautta ja valoisuutta.

Kuten huomaatte, on kasvoille syntynyt muotoilua sekä valoa.

Jos haluat puuteroida meikkipohjan, tee se kevyesti. Itse suosin aika paljon puuterisivellintä ja sillä hyvin keveää sipaisua. Suosi keveää puuteria, jos haluat säilyttää freesin ja heleän lopputuloksen meikkipohjassasi. Kauniin ja terveen hehkun meikkipohjalle antaa L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Powder -puuteri keveästi sipaistuna.

Sävy Light sopii vaaleillekin kevyenä sipaisuna tervettä hehkua antamaan. Nätti sävy ja hyvä koostumus silmäluomillakin. Kokeilkaa!

 

Vielä vähän muutakin väriä kasvoille, niin kasvot syttyvät hehkuun.

L'Oréal Paris True Match

Meikkivoide ja peiteväri ovat loistava pari. Jos teitä kiinnostaa, niin voin palata näihin True Match -tuotteisiin syvällisemmin. Olen nyt viimeiset pari kuukautta ollut aivan rakastunut tähän meikkivoiteeseen sekä peiteväriin.

L’Oréal Paris True Match -tuotteita myydään monissa marketeissa ja tavarataloissa sekä verkkokaupoissa, kuten eleven.fi* ja Pretty.fi. Vinkiksi, jos ette vielä ole tutustuneet ja ette malta odottaa syvällisempää esittelyäni.

Onko joku muu ihastunut L’Oréal Paris True Match -meikkivoiteeseen?

Tuotteet saatu lehdistönäytteenä L’Oréalilta.

Kommentit (12)

Kiitos Martina! <3 Ihana tuo "me but better". 😀

Mun on monta kertaa pitänyt kokeilla, mutta aina jäänyt, mutta näyttää kyllä sun iholla niin hyvältä, että taidan ottaa tän vihdoin asiakseni. 🙂

Kokeile, kokeile, kokeile! Tässä on päivittäistavarapuolelta oikea helmi! Niin meikkivoide kuin peiteväri. 🙂

Olen nyt muutaman kerran testannut kyseistä meikkivoidetta, kun tarkoitus olisi kirjoittaa arvostelu. Tosi luonnollisen näköinen meikkivoide, mutta ei kestä omalla rasvoittuvalla iholla ihan yhtä pitänn kuin Loreal Infallible. Tykkään kuitenkin!

Joo, tämä True Match on minusta enemmän normaalille ja kuivuuteen taipuvalle iholle. Rasvoittuvalla ei riittävän jämäkkä ja tiukka. Sen huomaa jo siitä, kun True Match jättää sellaisen heleän pinnan. Sellaiset kun harvoin ovat parhaimmillaan rasvoittuvalla iholla. Tykkään tästä True Matchista näin syksyllä ihan hirmuisesti. 🙂

Kaunis meikki! Mitä tuotteita olet käyttänyt huulilla ja silmissä?

Mulla on se ongelma, etten tahdo löytää tarpeeksi vaaleaa peitevoidetta, jotta saisin luotua tuollaisen kasvoja valaisevan efektin. Yleensä meikkivoiteiden vaaleimmat sävyt ovat mulle liian tummia, samoin peitevoiteiden. Jos löydän sopivan vaalean sävyn, niin se on ihoni sävyinen, ei vaaleampi. Kesällä yleensä jaksan käyttää itseruskettajaa, mutta talvella en jaksaisi.

Kiitos Anna! 🙂

Näistä on tulossa vielä tarkemmin juttu. Silmissä tuo vaaleanpunainen luomiväri on Clarinsin Ombre Iridescente, sävyssä Silver Rose. Huulillani on Elizabeth Ardenin uusi herkku! Plush Up Gelato Lipstick, sävyssä Rose Macaroon. Aika ihana, vai mitä? 🙂

Tuo on muuten monen ongelma. 🙁 Minullakin lopputalvesta alkaa olla niin valkoinen iho, että harvassa ovat ne peittarit, joilla tätä efektiä luodaan.

Miten tuo True Match peittari vertautuu esim. Fit me’hen? Onko sävyissä vaalempia vaihtoehtoja? Fit me on perushyvä, mutta valoefekti jää talviaikaan haaveeksi. 😀

True Match on heleämpi ja valovoidemaisempi, kun Fit Me on enemmän perinteisen peitevoiteen tyylinen. True Match peittää, mutta ei ihanteellinen näppyjen peittoon. Se sopii just silmien alla parhaiten. 🙂

Valitettavasti sävy 1 taitaa olla vaalein. 🙁 Toki niistä löytyy C, N ja muistaakseni myös W.

Onpas upea meikkipohja, wow! Täytyy ehdottomasti pistää tuo meikkivoide harkintaan 🙂

True Match on kyllä sellainen mätsäys, että! Istuu minun kasvoille loistavasti. 🙂

Ihanan freesi meikki, todella kaunis ”me but better” 😉 😀

Kiitos Martina! <3 Ihana tuo "me but better". 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *