Glitz & Glam

L'Oréal Paris True Match - näin teet heleän ja valoisan meikkipohjan

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään näytän yhden variaation heleään, kasvoja muotoilevaan ja luonnollisen peittävään meikkipohjaan. Tässä tutoriaalissa ihon tekstuuri ja sävyerot tasoittuvat, mutta kasvoilla säilyy luonnollisuus. Lopputuloksesta ei synny luonnottoman paksua, mattaista ja nukkemaista, vaan elämisen jälkiä näyttävä ja niitä sopivassa suhteessa paljastava. Ei liian alaston, mutta ei ylimeikattukaan.

L'Oréal Paris True Match

Käytän meikkivoiteena L’Oréal Paris True Match Super-Blendable Foundation* -meikkivoidetta. Lehdistönäytteenä saamani sävyt eivät yksinään mätsää minun tämän hetken ihonsävyyn, mutta sekoitan niistä sopivan. Sävyvalikoiman 22:sta vaihtoehdosta löytyy jokaisen ”true match” kesään, syksyyn, talveen ja kevääseen. Kahdesta sävystä saa ympäri vuoden miksailtua täydellisen sävyn jokaiseen vuodenaikaan.

Sateinen kesä on jättänyt vähän väriäkin iholle, joten joudun hieman tummentamaan sävyä 1.N Ivory. Miksaan sen joukkoon pari tippaa sävyä 3.W Golden Beige.

L'Oréal Paris True Match

Levitä meikkivoide kasvojen eniten peittoa vaativille alueille, eli kasvojen keskiosaan. T-alue ja posket ovat näitä alueita.

L'Oréal Paris True Match

Tasoittele meikkivoide kostean meikkisienen avulla. Kostealla meikkisienellä meikkipohjasta syntyy kuulaampi. Kerrosta meikkivoidetta tarvittaessa lisäpeittoa vaativille alueille.

L'Oréal Paris True Match

Seuraavaksi muotoillaan kasvoja valon avulla. Valitse keveä, mutta peittävä peitevoide, jossa on myös valoisaa hehkua. Sävyn tulee olla hieman meikkipohjaasi vaaleampi, jotta muotoileva efekti onnistuu. Käytän tässä tutoriaalissa L’Oréal Paris True Match Concealer* -peiteväriä, joka on sävyltään 1.N Ivory.

Levitä peiteväri silmien alle kolmiomaisesti. Tuo peiteväri rohkeasti nenänpieliin asti sekä silmänurkkiin.

Tee leukapieliin, poskikuopan alle, viiva peitevärin avulla.

Tee nenänselkään viiva sekä levitä peiteväriä keskelle leukaa ja otsaa. Jos haluat korostaa myös kulmakarvojen yläpuolta, voit tehdä sinnekin pienet tärpit vaalealla ja valoa heijastavalla peitevärillä.

Sitten tasoitellaan peiteväriä. Käytän tähän kosteaa meikkisientä. Jos käytät sivellintä, annostele peiteväriä hieman varovaisemmin. Sieni imee itseensä meikkituotteita, joten tästä syystä vähän holtittomampi annostelu.

Taputtele peiteväri kostean meikkisienen avulla. Voit välillä käyttää sormiakin apuna. Varsinkin nenänselkä on helpoin tasoitella sormen avulla, jotta peiteväri ei leviä liian leveäksi. Ole huolellinen, jotta selviä rajoja ei jäisi näkyviin. Älä myöskään tasoittele vaaleaa peiteväriä liian suurelle alueelle, jotta kasvoja muokkaava efekti pääsee syntymään. Jos vaalea peiteväri leviää kaikkialle kasvoja, syntyy vain liian kalvakka lopputulos. Nyt vaaleus on vain kasvojen korkeimmilla alueilla sekä niillä alueilla, joihin halutaan kirkkautta ja valoisuutta.

Kuten huomaatte, on kasvoille syntynyt muotoilua sekä valoa.

Jos haluat puuteroida meikkipohjan, tee se kevyesti. Itse suosin aika paljon puuterisivellintä ja sillä hyvin keveää sipaisua. Suosi keveää puuteria, jos haluat säilyttää freesin ja heleän lopputuloksen meikkipohjassasi. Kauniin ja terveen hehkun meikkipohjalle antaa L’Oréal Paris Glam Beige Healthy Glow Powder -puuteri keveästi sipaistuna.

Sävy Light sopii vaaleillekin kevyenä sipaisuna tervettä hehkua antamaan. Nätti sävy ja hyvä koostumus silmäluomillakin. Kokeilkaa!

Vielä vähän muutakin väriä kasvoille, niin kasvot syttyvät hehkuun.

L'Oréal Paris True Match

Meikkivoide ja peiteväri ovat loistava pari. Jos teitä kiinnostaa, niin voin palata näihin True Match -tuotteisiin syvällisemmin. Olen nyt viimeiset pari kuukautta ollut aivan rakastunut tähän meikkivoiteeseen sekä peiteväriin.

L’Oréal Paris True Match -tuotteita myydään monissa marketeissa ja tavarataloissa sekä verkkokaupoissa, kuten Kicks*. Vinkiksi, jos ette vielä ole tutustuneet ja ette malta odottaa syvällisempää esittelyäni.

Onko joku muu ihastunut L’Oréal Paris True Match -meikkivoiteeseen?

Tuotteet saatu lehdistönäytteenä L’Oréalilta.
X