Tutoriaalit

Meikkitutoriaali Naked Heat -luomiväripaletilla

15.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee eilen lupaamani meikkitutoriaali Naked Heat -luomiväripaletilla.

urban decay naked heat makeup tutorial

Tänään meikkikuvissa esiinnyn paita päällä, vaikka minulla on edelleen sama Naked Heat -meikki kasvoilla. Eilen poseerasin ilman paitaa, mutta en kuitenkaan alasti. Kuvan rajaamisella saa hauskasti luotua harhauttavia vaikutelmia.

Viime viikolla esittelin tätä Urban Decayn Naked Heat -luomiväripalettia, joka on nyt kaikkien huulilla – vai kuuluisiko sanoa silmillä? Täältä löytyvästä postauksesta löydät paletin luomivärien swatch-kuvia.

Tässä meikkitutoriaalissa käytän sävyjä Ounce, Chaser, He Devil, Scorched ja En Fuego. Kirjoitan aina kuvan alle selkeästi mikä sävy on käytössä, niin pysyy Naked Heat -paletin omistajat hyvin kartalla käytetystä sävystä.

POHJUSTUS

Pohjustan silmäluomeni valkoisella silmämeikinpohjustajalla, jotta saan Naked Heat -paletin sävyt mahdollisimman kirkkaina esiin. Tämä ei ole välttämätöntä, sillä pohjustajana toimii värittömätkin.

Meikkitutoriaali Naked Heat

CHASER

Levitän Chaserin luomivaon yläpuolelle, aina kulmakarvoihin asti. Jätän kuitenkin kulmakarvojen korkeimman alueen tyhjäksi, koska siihen levitän myöhemmin vaaleampaa sävyä korostukseksi ja tekemään ilmeen liftausta. Välineenä käytän pehmeää sivellintä, joka on tällä kertaa häivytyssivellin. MAC 217 Blending Brush

Meikkitutoriaali Naked Heat

HE DEVIL

He Devilillä teen luomivaon varjostusta ja nostan punaisen sävyn selkeästi luomivaon yläpuolellekin. Teen noston niin, että sävy on intensiivisempi luomivaossa ja häivyttyy kulmaluuta kohti noustessa. Tämä kannattaa tehdä siten, että kerrostaa hiljakseen sävyä ja aina aloittaa sieltä luomivaosta ja edestakaisella liikkeellä lähteä hiljakseen nostamaan ylemmäs. Näin enimmät pigmentit jäävät luomivaon alueelle, joka saa olla intensiivisempi ja väri liukuu ylöspäin noustessa. Välineenä käytän todella joustavaa, pitkäharjaksista ja pehmeää häivytyssivellintä. Sigma Tapered Blending E40

Meikkitutoriaali Naked Heat

EN FUEGO

Sitten luodaan kunnollinen syvyys tummemmalla sävyllä. Levitän En Fuegon liikkuvan luomen ulkonurkkaan, iiriksen reunaan asti. Lisäksi varjostan luomivakoa lisää tällä tummemmalla sävyllä. Kun siveltimessä on enää vain vähän pigmenttejä jäljellä, teen siveltimen avulla nostoa kulmakarvojen loppupäätä kohti, eli vien tummuutta hyvin kevyesti luomivaon ulkonurkan yläpuolelle. Välineenä litteämpi luomivärisivellin. MAC 239 Eye Shades Brush

Meikkitutoriaali Naked Heat

HÄIVYTYS

Koska meikki on rakennettu välineillä ja tekniikalla, jotka tekevät valmiiksi häivyteltyä jälkeä, niin suurempia häivyttelyjä ei tarvita. He Devil ja En Fuego sävyjen rajoja voi hieman tasoitella ja pehmennellä liukumaan toisiinsa, eli blendata hieman.

Meikkitutoriaali Naked Heat

SCORCHED

Sitten liikkuvan luomen hohtavuus. Levitän todella hohteisen Scorchedin vain liikkuvalle luomelle. Liu’utan varovasti sävyä hieman ulkonurkan tumman varjostuksen päälle, mutta en kokonaan. Käytän hyvin litteää ja napakkaa sivellintä, jotta saan tehtyä tarkkaa jälkeä sekä mahdollisimman näkyvän hohteisesta luomiväristä. Litteällä siveltimellä saadaan kaikista intensiivisintä jälkeä. Grimas Brushes Visagie 8

Meikkitutoriaali Naked Heat

OUNCE

Sitten kirkastusta ja valoa silmän sisänurkkaan sekä se kevyt liftaus ja korostus kulmaluun korkeimmalle alueelle. Ei ole niin suurta merkitystä siveltimestä. Mitä tiiviimpi sivellin, sen paremmin pigmentit tarttuvat. Minä pidän tässä hommassa kynäsiveltimistä, koska niiden kärki on tarkka. Coastal Scents Pointed Blender

Meikkitutoriaali Naked Heat

HE DEVIL

Alaluomen meikkaan samoilla sävyillä. Teen ensin He Devilillä paksun alaluomen meikkauksen. Käytän tässä litteää sivellintä. Käännän siveltimen lappeelleen alaluomeani vasten ja teen kevyttä edestakaista liikettä sekä taputtelevaa liikettä lopuksi. Näin siveltimen kärjestä enempi pigmentti tarttuu ripsityveen ja vähäisempi pigmentti alemmas alaluomea. Näin syntyy valmiiksi häivytellympi lopputulos. Grimas Brushes Visagie 8

Meikkitutoriaali Naked Heat

EN FUEGO

Lopuksi vielä alaluomen ulkonurkkaan intensiivisyyttä. Käytän samaa sivellintä. Levitän En Fuegon vain ulkonurkkaan, iiriksen reunaan asti. Tekniikkana sama, kuin He Devilin levityksessä.

Meikkitutoriaali Naked Heat

RAJAUS

Teen skarpin rajauksen geelilinerilla, sivellintä apuna käyttäen. Rajauksen voi tehdä perinteisellä eyelinerilla tai rajaustussilla. Voit halutessasi tehdä siipirajaukset. Käytän siipirajauksia, koska ne saavat silmäni näyttämään suuremmilta ja aistikkaammilta.

Meikkitutoriaali Naked Heat

SIISTIMINEN

Siistin lopuksi ulkonurkan alueen. Punaiset sävyt herkästi sotkevat ja leviävät alueille, joille niitä ei haluta. Katson, että alaluomesta kulkee yhtenäinen ja suora linja kulmakarvojen loppua kohti. Sotkut siistin litteällä peitevärisiveltimellä ja pigmenttisellä valokynällä, peitevärillä tai meikkivoiteella.

Meikkitutoriaali Naked Heat

ALALUOMEN RAJAUS

Teen mustalla, hieman puuterisella kajal-kynällä alaluomen rajauksen aivan ripsityveen. Rajaus on ulkonurkasta paksumpi ja ohenee olemattomaksi sisänurkkaan tultaessa. Pehmennän lopuksi kajalin jälkeä siveltimen avulla. Siihen käy mikä tahansa pieni sivellin. Itse käytin Clarinsin kajalin toisessa päässä olevaa sivellintä. Lisäämällä mustan kajalin myös alaluomen sisärajaukseen, saa katseesta kirkkaamman ja aistikkaamman.

naked heat eye makeup

RIPSET

Lopuksi ripset. Tähän meikkiin sopii näyttävämmät ripset, mutta eivät ne ole välttämättömät.

Tein niin, että en levittänyt yläripsille maskaraa ennen ripsien liimausta. Minulla on niin kaarevat ripset, että niiden taakse on haastavaa liimata tekoripsiä. Joten liimasin ensin tekoripset ja sen jälkeen hieman painoin maskaraharjalla väriä ripsityveen, mutta en harjannut maskaraa koko ripsien pituudelta. Alaripsille lisäsin maskaran normaalisti.

urban decay naked heat makeup tutorial

NAKED HEAT -SILMÄMEIKKI VALMIS! 

urban decay naked heat makeup tutorial

Tällainen meikkitutoriaali Naked Heat -luomiväripaletilla. Mitä piditte? Eikö olekin ruskaa muistuttava meikki?

Postauksessa esiintyvä luomiväripaletti saatu lehdistönäytteenä.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Ootko kokeillut näitä Labellon hoitavia huulipunia? Nämä ovat aika hauskoja. Selaamalla kuvia, näet kaikki neljä sävyvaihtoehtoa, jotka Suomesta löytyvät. .
.
Mikä on sinun suosikki? Itse olen eniten käyttänyt ihanaa punaista. 💄💋
.
.
Löydät blogistani postauksen, jossa kerron enemmän näistä hyväksi havaituista huulituotteista. Linkki on biossani. 😉
.
.
#prsample #saatu @labellosuomi @labello @successstorypr #blogissa #annablogit @anna_lehti #huulivoide #huulirasva #huulipuna #huulimeikki #huulet #lips #labello #lipstick #redlips #lipbalms

glitz8glam

Kommentit

Kiitos Niina! 🙂 Joo, tällaiset sävyt tekevät silmistäni todella siniset. Sellaiset kirkkaamman siniset.

Kommentit

Upea meikki! Vielä ämpyilen, onko paletti omiin sävyihini liian kuumis, vaikka periaatteessa olenkin ehkä aavistuksen enemmän lämmin sävymaailmaltani, kuin kylmä 😀

Kiitos Salka! ? Kyllähän Heat on aika kuumis. Mutta uskoisin siitä olevan vähän viileämpääkin tyyliin. Itse tein tässä kuumimman mahdollisen, kun lähdin oikein haastamaan itseäni.

Tää on kyllä tosi hot ja cool -meikki 🙂 Olisi kiva testata itselläkin jotain vastaavaa, mutta omat taidot eivät yksinkertaisesti riitä, mutta siitä viis. Hyvältä näyttää.

Voi kiitos MiuMiu! ?

Höpsis! Riittää, riittää. Ja jos tuntuu ettei riitä, niin harjoittelemalla oppii. Kukaan ei ole seppä syntyessään, ellei nyt satu syntymään Seppä nimiseen perheeseen. ?

Ihana meikki, kiitos tutoriaalista. Naked Heat -paletin jo hankkineena taidan uskaltautua ohjeittesi avulla kokeilemaan 🙂

Kiitos MariaK.! Mahtavaa kuulla! Mitä yhdistelmiä olet jo kokeillut? ?

Upea!!! Tosi hyvät ohjeet, pitäisi varmaan ostaa tuo paletti niin olisi ”helppo” tehdä sinun ohjeilla tuo meikki:-)

Kiitos Sanna! ? Jos lämpimät sävyt miellyttää, niin suosittelen. On hieno paletti ja upeita sävyjä.

Upea! <3

Kiitos Noora! 🙂

Aivan ihana meikki <3
Itse oon pohtinut, onko tämä liian samankaltainen Naked3:n (jota rakastan <3) kanssa, mutta kyllähän noilla selkeä ero on :D.
Aion varmasti kotiuttaa tämän, mutta odottelen jonkinnäköistä ale-kuponkia ensin… Saa hieman hillittyä tätä jatkuvaa luomivärien ostoa :D.
En sitten tiedä, onko tässä jotain samaa ColourPopin She-paletin kanssa (jonka olen viimeisimpänä hankkinut), sekin on melko punertava paletti kuitenkin :).

Voi kiitos Anzu-Anssu! 🙂 Ei ole ollenkaan. En siis omista tuota kolmosta, mutta tiedän sen paletin oikein hyvin.

Onpa upea tuo ColourPopin paletti! Uuuuuu… Googletin sen ja nyt ihastelen sen swatch-kuvia.

Wau! Mun mielestä sopii tosi hyvin sulle tuomassa jänään efektiä ja lämpöä muuten viileään värimaailmaasi. Siniset silmät oikein pomppaa esiin!

Kiitos Niina! 🙂 Joo, tällaiset sävyt tekevät silmistäni todella siniset. Sellaiset kirkkaamman siniset.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *