Glitz & Glam

Meikkitutoriaali illanviettoon, juhliin tai vaikka treffeille

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään olisi luvassa tutoriaali silmämeikkiin. Samaan aikaan tumma ja valoisa silmämeikki syntyy mattaisen tumman ja hohtavan vaalean yhdistelmästä.

Meikki soveltuu illanviettoon, juhliin tai vaikka treffeille. Koska eilisessä postauksessa kerroin treffeistäni Matt(e) Trimonyn kanssa, olen nimennyt tämän meikkilookin treffimeikiksi.

Eilisessä postauksessa esittelin meikin ja charmikkaan theBalm Meet Matt(e) Trimony* -luomiväripaletin, jolla meikki on pääasiassa toteutettu. (Koodilla GLITZ -20% theBalmin tuotteista tämän kuun loppuun asti.)

Pohjusta silmäluomesi meikkivoiteella tai silmämeikinpohjustajalla. Minulla on pohjalla vain meikkivoide ja kevyt painallus puuteria vipan avulla.

Ensimmäisenä aloitin sävyllä Matt Evans. Levitin Matt Evansin liikkuvan luomen yläpuolelle, melkein kulmakarvoille asti. Käytän todella pehmeää sivellintä, jotta luomiväri on vain keveästi iholla. Tämä helpottaa tummempien sävyjen kerrostuksen jälkeen häivyttelyssä.

Puhdistin siveltimestä ylimääräiset luomivärit ja otin siveltimeen sävyä Matt Rossi. Tämän sävyn nostin melkein yhtä korkealle kuin edellisen, mutta en aivan.

Seuraavaksi otin litteälle siveltimelle violettista sävyä Matt Moskowitz. Levitin violettisen sävyn silmän ulkonurkkaan, josta liu’utin sävyä hieman liikkuvan luomen päälle sekä muotoilin kolmiomaisen muodon ulkonurkan alueelle ja nostin sävyä hieman luomivaon yläpuolelle. Meikkasin alaluomen samalla sävyllä niin, että ulkonurkassa alaluomen meikkaus on paksumpi, josta se ohenee ja haalistuu sisänurkkaa kohti tultaessa. Tämä onnistuu aloittamalla luomivärin levityksen alaluomelle sen ulkonurkasta ja siitä liikuttamalla väriä sisänurkkaa kohti.

Sitten rajojen häivyttelyä häivytyssiveltimellä.

Otin litteälle siveltimelle persikkaista nudesävyä Matt Lopez, ja meikkasin sillä liikkuvan luomen. Luomiväri saa mennä hieman violettisen päälle, jotta raja häivyttyy.

Vaalealla sävyllä, Matt Lin, korostin kulmaluuta ja toin valoisuutta katseeseen lisäämällä sitä silmän sisänurkkaan.

Taputtelin silmämeikinpohjustajaa liikkuvalle luomelle peitevärisiveltimen avulla.

Sitten tehdään hohdetta liikkuvalle luomelle. Käytän tässä theBalm Overshadow* -mineraaliluomiväriä sävyssä Work is Overrated. (Koodilla GLITZ -20% theBalmin tuotteista tämän kuun loppuun asti.)

Taputtelin ja tein lyhyitä vetoja litteällä siveltimellä, jolla oli hohtavaa luomiväriä. Kerrostamalla saa määriteltyä kimalluksen ja hohteen intensiivisyyttä.

Rajauksen yläluomelle tein mattamustalla Matt Ahmedilla. Pienellä siveltimellä saa kaikista vaivattomimmin tehtyä siistit luomivärirajaukset.

Sitten liimasin tekoripset silmiin. Käytän apuna pinsettejä. En levitä maskaraa ennen tekoripsiä, koska kaarevien ripsieni taakse on hankala saada tekoripset liimattua. Siksi teen näin.

Kun ripset on liimattu ja liima kuivunut, harjaan alaripsilleni maskaran ja painelen maskaraharjalla yläripsien tyveen. Näin omat ripseni sulautuvat tekoripsien joukkoon.

Silmien vihreyttä korostava menomeikki on valmis!

Mattainen, tummanvioletti tuo intensiivisyyttä katseeseen ja muotoilee silmää kauniilla tavalla. Hohde liikkuvalla luomella tuo valoa silmiin, joten meikki ei näytäkään niin tummalta, vaikka siinä olisikin tummuutta.

Pehmeä sävy huuliin ja poskille viimeistelee kokonaisuuden. Lookista saa kovemman, jos huulille valitsee tummemman tai vahvemman sävyn. Pehmeät roosaiset sävyt pitävät meikin raikkaana.

Onko teillä ollut kiva viikko? Minulla ainakin on ollut. Olen ollut viikon Turkissa, Sidessa. Tänään on kotiinpaluun aika. Ihanaa palata kotiin!

Oikein kivaa loppuviikkoa!

Lue myös

X