Glitz & Glam

Helppo läpikuultava ja lämmin talvimeikki - tutoriaali vaihe vaiheelta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! Tänään lupaamani meikkitutoriaali, jossa inspiroiduin lämpimistä ja maanläheisistä sävyistä. Huomaatteko kuinka sävyt korostavat silmien sinisyyttä? Lämpimät sävyt sopivat hyvin sinisille silmille, vaikka ihon sävy olisi vähän viileään kallellaan.

Hain meikkiin lämpöisten ja maanläheisten sävyjen pariksi läpikuultavuutta, joka yhdessä sävymaailman kanssa tuo luonnollisuutta kokonaisuuteen. Hain suklaisuutta, mutta ei liian ruskeaksi menevällä meikillä, vaan enemmänkin suosin sävymaailmassa rusehtavia punaisia. Inspiraationa toimi MAC-palettini Swiss Chocolate -luomiväri.

MEIKKIPOHJA

Meikkipohjasta halusin läpikuultavan ja freesin. Siksi meikkipohjani tein Lumenen uudella sävyvoiteella, joka on kasvovoide ja meikkivoide samassa purkissa. Silmien alle kirkastusta Make Up Factoryn keveällä valokynällä ja lopuksi puuterointi Estée Lauderin Double Wear -meikkipuuterilla, jolla saa vähän lisäpeittävyyttä. Jos puuteroinnin tekee peittävällä puuterilla, kannattaa käyttää keveästi, jotta keveys ja läpikuultavuus eivät katoa meikkipohjasta.

Meikkipohjassa käytetyt tuotteet:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint – tässä linkki tuotteen esittelyyn
Make Up Factory Light Reflecting Concealer, sävy Luminous Beige
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder

KULMAKARVAT

Muotoile kulmat kulmakynän avulla ja värittele ne. Vältä liian vahvasti värittelyä kulmien lähtöistä. Pehmennä kynän jälkeä kulmaharjalla.

Viimeistele kulmat sävyllisellä kulmageelillä/kulmamaskaralla. Näin kulmakarvat saavat ryhtiä, tuuheutta ja selkeyttä.

Täältä löydät tarkemmat ohjeet kulmien ehostukseen.

Kulmissa käytetyt tuotteet:

Anastasia Beverly Hills Brow Pencil, sävy Taupe
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel, sävy Granite

SILMÄMEIKKI

Suklainen silmämeikki on toteutettu vain kolmella luomivärisävyllä. Less is more! Käyttämäni sävyt merkitsin kuvaan tähdillä.

Pohjusta silmäluomet silmämeikinpohjustajalla.

Ota pehmeälle häivytyssiveltimelle mattaista, hieman tummempaa kuin oma ihonsävy olevaa luomiväriä. Minulla käytössä MACin Malt, joka on loistava tähän tarkoitukseen. Levitä mattainen luomivärisävy koko silmäluomelle sekä luomivaon yläpuolelle, melkein kulmakarvoille asti.

Tämä kikka auttaa luomivärien häivyttelyssä. Saat heti paljon häivytellymmän lopputuloksen, kun tumma, pigmenttinen luomiväri ei tarraudu suoraan silmämeikinpohjustajaan.

Ota pehmeälle siveltimelle punertavaa ruskeaa mattaluomiväriä. Levitä luomiväri luomivaolle ja häivytä sitä hieman luomivaon yläpuolelle. Käyttämäni sävy on MACin kaunis suklaanruskea Swiss Chocolate.

Ota vähän litteämpi sivellin, jotta saat tarkkuutta työskentelyyn sekä pakattua luomiväriä pigmenttisemmin silmäluomelle. Levitä samaa punaruskeaa mattaluomiväriä ulkonurkkaan ja luomivaolle, jos haluat voimakkaamman varjon. Aloita ulkonurkasta luomivärin levitys ja etene siitä kevyesti liikkuvan luomen keskiosaan.

Kirkastetaan katsetta vaalealla, hohtavalla luomivärisävyllä. Jos haluat oikein hehkuvan silmän sisänurkan, käytä pientä litteää sivellintä. Levitä sen avulla silmän sisänurkassa niin ala- kuin yläpuolelle vaaleaa, hohtavaa sävyä. Liu’uta yläluomella vaaleaa sävyä hieman pidemmälle liikkuvan luomen keskiosaa, niin, että hohtava luomiväri liukuu sulavasti meikissä.

Minulla käytössä MACin kaunis Naked Lunch.

Jos haluat, voit korostaa kulmaluuta samalla vaalealla sävyllä kuin silmän sisänurkkaa.

Rajaa silmät haluamallasi tavalla.

Täältä löydät videotutoriaalin, jossa on kolme erilaista rajausta.

Levitä silmiisi maskara. Jos haluat kunnolla tuuheutta, käytä ensin maskarapohjustajaa ja sen päälle tuuheuttavaa mustaa maskaraa.

Alaluomen sisärajaus kirkastaa katsetta ja avartaa silmää.

Täältä löydät 5 parasta nudekajalia.

Silmien sinisyyttä korostava, suklaisen ruskea silmämeikki on valmis! Huomasitk0, että jätin tällä kertaa alaluomen meikkaamatta, enkä tekoripsiäkään liimannut. Tarkoituksella jätin silmämeikin keveämmäksi ja vaihtelun vuoksi on tällainen valinta.

Silmämeikissä käytetyt tuotteet:

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base – linkki tuotteen esittelyyn
MAC Naked Lunch
MAC Malt
MAC Swiss Chocolate
Kat Von D Tattoo Liner, sävy Trooper – linkki tuotteen esittelyyn
L’Oréal Paris Paradise Extatic White Primer
Sensai Lash Volumiser Mascara 38°C
Anastasia Beverly Hills Pro Pencil Base 1 – linkki tuotteen esittelyyn

KASVOJEN MUOTOILU

Sipaise kevyesti ihosi sävyyn sopivaa aurinkopuuteria poskiluun alapuolelle, leukalinjalle sekä kasvojen reunoille. Voit muotoilla nenää kevyesti sipaisemalla aurinkopuuteria molemmille puolille nenänselkää.

Täällä tarkemmat ohjeet aurinkopuuterilla varjostukseen.

Punaa posket maanläheisellä, punaruskealla poskipunalla. Sävy sulautuu täydellisesti aurinkopuuterilla tehtyihin varjostuksiin.

Täällä vinkki pyöreille poskille poskipunan levitykseen.

Voit tarvittaessa blendata aurinkopuuterin ja poskipunan rajaa puuterisiveltimellä.

Korosta poskipäitäsi korostuspuuterilla. Tässä meikissä hohtavan hehkuva korostuspuuteri toimii hyvin mattaisen aurinkopuuterin ja poskipunan seurana. Käyttämäni korostuspuuteri on hieman lämmin ja punasävyinen.

Kasvojen muotoiluun käytetyt tuotteet:

Benefit Hoola – linkki tuotteen esittelyyn
IsaDora Perfect Blush, sävy Bare Berry
essence go for the glow highlighter palette, 02 the warms – linkki tuotteen esittelyyn

HUULET

Huulille voi sipaista vanhanroosan sävyistä kuultopunaa, joka antaa kiiltoa ja sävyä huulille.

Huulissa käytetty puna:

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge, sävy 9 Dare to Bare – linkki tuotteen esittelyyn

Lämmin ja läpikuultava meikki on valmis! Lopuksi voi suihkauttaa meikkiä kiinnittävää suihketta, joka heleyttää meikkipohjaa entisestään. Täältä voit kurkata suositukseni meikin kiinnittäviin kasvosuihkeisiin.

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää!

Olethan osallistunut Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin arvontaan? Arvonnassa on 50 euron lahjakortti nobe -verkkokauppaan. Lisäksi mukana on alennuskoodi, jolla saa 2.-8.12. aikana 20% alennusta. Postauksen linkkien kautta tehdyt ostokset keräävät varoja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Tämän viikon sunnuntaina on uusi luukku, uusi arvonta, uusi alennuskoodi sekä uusi hyväntekeväisyyskohde, jonka valintaan te lukijat vaikutatte.

 

X