Glitz & Glam

Värikäs silmämeikki vaihe vaiheelta (tutoriaali)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Viime viikolla julkaisin fiilispostauksen ja fiilistelin meikkiä, josta pidin. Kuvasin tästä silmämeikistä tutoriaalin, joten näytän vaihe vaiheelta toteutuksen.

Käytän tässä silmämeikkitutoriaalissa ainoastaan NYX Avant Pop -luomiväripalettia sävyssä Art Throb. Eikö olekin ihanan värikäs? Olen arastellut tämän paletin korkkaamisen kanssa, mutta nyt mielessä siintää vielä kaukana oleva kesä ja värit. Paletissa on mattaisia ja hohtavia sävyjä. Löytyy muutama neutraali ja loput täyttä tulitusta väriloistollaan. Tässä seuraavassa meikissä yhdistän viisi luomiväripaletin sävyä, eli puolet niistä pääsee käyttöön.

Pohjusta silmäluomesi silmämeikinpohjustajalla tarvittaessa. Pohjustaja parantaa luomivärien kestoa sekä saa luomivärien pigmentit näkymään intensiivisempinä. Voit käyttää valkoista pohjustajaa, jonka avulla saat värit näkymään äärimmäisen kirkkaina. Minulla ei ole silmämeikinpohjustajaa. Olen meikkisienellä taputellut meikkivoiteen ja puuteroinut silmäluomet kevyesti.

Ota pehmeään häivytyssiveltimeen paletin mattaista, persikkaisen vaaleanpunaista. Levitä luomiväri luomivaolle ja sen yläpuolelle.

Ota seuraavaksi vähän litteämpi sivellin, jolla saa pakattua luomiväriä vähän intensiivisemmin liikkuvalle luomelle. Käytä edelleen samaa sävyä, ja levitä luomiväri liikkuvalle luomelle.

Ota paletin purppuraista sävyä häivytyssiveltimeen. Levitä tätä tummempaa sävyä ulkonurkan seudulle ja luomivaolle. Aloita sävyn työstäminen ulkonurkan seudulta ja kuljeta luomiväriä luomivakoa pitkin sisänurkkaa kohti. Kun siveltimessä on vähemmän sävyä, nosta ulkonurkan seudulta purppurainen sävy vähän korkeammalle, mutta ei yhtä korkealle kuin alla oleva persikkainen vaaleanpunainen.

Jos haluat ulkonurkkaan vielä intensiivisempää jälkeä, ota napakkaan, litteään siveltimeen purppuraista sävyä ja taputtele luomiväri ulkonurkan seudulle.

Ota litteään siveltimeen paletin vaaleanvihreää luomiväriä ja meikkaa sillä alaluomi.

Ota pienempään litteään siveltimeen paletin mattaista, tummempaa vihreää ja tee sillä alaluomen ulkonurkkaan intensiivisempää jälkeä. Liu’uta tummanvihreä sulautumaan vaaleanvihreään liukuvasti niin, että silmän keskiosaan tultaessa tummanvihreä on liukunut vaaleanvihreään luontevasti.

Korosta paletin vaalealla kulmaluuta ja tuo valoa silmän sisänurkkaan.

Rajaa silmäsi haluamalla tavalla. Nestemäisellä rajauksella saa skarpimman rajauksen.

Harjaa ripsiisi maskara ja liimaa halutessasi irtoripset tai ripsitupsuja.

Tee halutessasi alaluomen sisärajaus. Vaalea sävy suurentaa silmää, mutta tummemmalla sävyllä kirkastetaan katsetta sekä luodaan aistikkuutta katseeseen.

Itse käytin vihreää sisärajausta, joka tehostaa alaluomen vihreää meikkausta.

Silmämeikki on valmis!

Vihreä piristää pinkkisen purppuraista silmämeikkiä ja saa kokonaisuuden näyttämään pirteämmältä. Tämä olisi varmasti toimiva ilman vihreää alaluomen meikkaustakin. Mutta kyllähän tämä vihreä tuo tähän piristävää raikkautta ja värikkyyttä.

Silmämeikissä käytetyt tuotteet ja linkit ostopaikkoihin:

NYX Avant Pop Art Throb -luomiväripaletti*
Kat Von D Tattoo Liner -rajaustussi (ei saatavilla Suomesta tai suomalaisista verkkokaupoista.)
Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara*
Ardell Strip Lash 116 -irtoripset*
Elizabeth Arden Beautyful Color Precision Glide Eye Liner, sävy Emerald*

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Minulla on vielä tämä viikko ja sitten alkaa hiihtoloma. Tälle viikolle mahtuu kaikenlaista. Eihän sinne lomalaitumille ilman loppuhuipentumia päästä. Tällä viikolla viimeistelen yhden kurssin – tentti keskiviikkona ja raportti palautettava viimeistään perjantaina. Lisäksi käyn yhdessä työhaastattelussakin. Jaiks! Vielä jaksaa pakertaa. Ensi viikolla sitten pääsen studiolle, niin saan blogiin enemmän meikkipostauksia. 🙂

X