Glitz & Glam

Urban Decay Naked Heat - kuuma, kuumempi, kuumis!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Urban Decay Naked Heat, nyt on kuuma juttu luvassa.

Urban Decay Naked Heat

Kaikki Urban Decay -fanit tietävät mikä paletti tuli eilen myyntiin. Olen sivusta seurannut tätä Heat-maniaa ja tuuminut, että taitaa Heat olla liian heat tällaiselle kylmäveriselle. Eilen kuljetusfirma kurvasi pihaamme ja jätti mieheni käsiin lähetyksen. L’Oréalin PR-lähetyksestä sitten paljastui tämä! Tämän hetken kuumin luomiväripaletti – Urban Decay Naked Heat.

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked -paletit ovat saaneet uuden jäsenen. Heat on lämpimin ja punertavin Naked -luomiväripaletti. Kuuma, kuumempi, kuumis.

Urban Decay Naked Heat

Pakko sanoa, että tämän Urban Decay osaa. Näyttävät pakkaukset. Tässä Heat -paletissa on jotain James Bond -tyyliä. En osaa selittää miksi ja miten, mutta tästä vaan tulee mieleen Bond -elokuvien alkutunnari ja ne siluettikuvat vaihtuvilla taustoilla. Heat-tekstin T-kirjaimesta puuttuu vain savu – muistuttaa asetta.

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat* on 12 lämpöisen luomivärin kokoelma. Naked -paletit ovat tunnetusti luonnollisia sävymaailmaltaan, siitä nimi naked.

Urban Decay Naked Heat

Mukana tulee kaksipäinen luomivärisivellin. Paletin kannessa on suuri peili.

Urban Decay Naked Heat

Kuten jo sanoin, niin Urban Decay Naked Heat on todella lämmin. Punervaa, kuparista, poltettua oranssia, punaruskeaa… kuumaa. Paletissa on 7 mattasävyä ja 5 hohdesävyä.

Urban Decay Naked Heat

Ounce – ivory shimmer
Chaser – light nude matte
Sauced – soft terra-cotta matte
Low Blow – brown matte
Lumbre – copper shimmer with gold pearl shift
He Devil – burnt red matte

Urban Decay Naked Heat

Dirty Talk – metallic burnt red
Scorched – metallic deep red with gold micro-shimmer
Cayenne – deep terra-cotta matte
En Fuego – burgundy matte
Ashes – deep reddish-brown matte
Ember – deep metallic copper-burgundy

Urban Decay Naked Heat

Oli ihan pakko kokeilla Urban Decay Naked Heat -palettia. Vaikka swatchaillessakin katselin, että niin upeita sävyjä, mutta vähän liian heat minulle.

Urban Decay Naked Heat

Levitin ensin luomivaolle ja sen yläpuolelle mattaisen nudesävyn Chaser. Sen päälle lämmitin ja kuumensin meikkiäni punaisella He Devil -sävyllä. Levitin He Devil -sävyä myös ulkonurkkaan. Liikkuvalle luomelle valitsin sävyn Lumbre. Upea hehku! Ei pääse nyt oikein oikeuksiinsa kuvissani. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla vähän vaaleaa korostusta sävyllä Ounce. Alaluomen meikkasin kevyesti sävyllä He Devil.

Urban Decay Naked Heat

Tällaisen pikameikin kokeilin kuumalla Naked Heat -paletilla. Upeasti tämä paletti korostaa sinisiä silmiä tai tuo niiden sinisyyttä esiin. Hmm… onkohan tämä vähän liian heat minulle? Mitä mieltä? Täytyy jatkaa testailuja. Nythän tämä blondi väri hiuksissani mahdollistaa tällaisiakin sävyjä minulle – paremmin kuin se siniharmaa tai laventeli.

Urban Decay Naked Heat

Eilen, eli 9.8. tuli Naked Heat -paletit sekä Heat kokoelman muut tuotteet. Kokoelmassa on paletin lisäksi kolme Vice Lipstick -huulipunaa ja kaksi 24/7 Glide-On Eye Pencil -kynää. Kaikkien sävyt ovat inspiraatiota Heat-paletista. Tämän upean Urban Decay Naked Heat -paletin hinta on 54,90 € / 12 x 1,3 g. Myyntipaikkoja ovat Sokos-tavaratalot Helsinki (keskusta), Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu sekä Stockmann-tavaratalot.

Voit myös tilata oman Naked Heat -palettisi Kicksiltä* tai Lookfantasticilta*.

Urban Decay Naked Heat on niin kuuma juttu, että se onkin loppuunmyyty verkkokaupoista, tai ainakaan sitä ei kummastakaan saa. Ja jos osun oikeaan, niin kohta se loppuu tavarataloistakin. Kyllä tässä niin kova Heat-mania on meneillään.

Urban Decay Naked Heat

Vielä en osaa arvioida palettia syvällisesti. Sitä mitä nyt yhden meikin olen Heatilla tehnyt ja swacth-kuvat ottanut, niin voin todeta paletin ihanaksi. Ihanasti mattaisia ja hohtavia sävyjä ja todella näyttäviä hohteisia. Upeita! Todella lämmin kuuma tämä Urban Decay Naked Heat on, mutta silti mielettömän hieno. Saattaa olla vähän liian kuuma minulle, mutta sen näkee, kun ensin testailen tätä. Pakko sanoa, että en olisi uskaltanut ostaa palettia, sillä näin lämpöiset sävyt eivät ole minulla tyypillisiä. Ei tuo ensimmäinen nyt niin pahalta kuitenkaan näyttänyt. Aika kiva oikeastaan.

Yksi pyyntö olisi Urban Decaylle. Nyt kun teitte upean Heat -paletin, niin voisikos ennen talvea ilmestyä paletti, joka olisi Chill? Vastaava viileissä, jäätävissä sävyissä. Mukana pari hieman lämpimämpää neutraalia, mutta viileää Nakedia muuten. Eikö olisikin hieno sellainen? Kuulostaisikin makealta – Urban Decay Naked Chill. Tosin minun lempparisuihkeeni on nimeltään Chill, mutta haittaako se? Urban Decayn Chill -kokoelma voisi olla ”hiitimpi”, kuin Heat -kokoelma.

No niin, kuinka moni ehti hankkia Urban Decay Naked Heat -paletin?

Paletti saatu lehdistönäyte.

X