Glitz & Glam

Uusi suosikki kulmien meikkaamiseen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen jo pitkään halunnut testata Sephoran oman brändin kulmakynää. Olen halunnut harmaasävyisen Sephoran kulmakynän, mutta sitä ei ole Tukholman Sephorassa. Kaverini on pari kertaa yrittänyt metsästää sitä minulle. Maaliskuussa kävin itse Sephorassa, niin pääsin swatchailemaan sävyjä sekä katsomaan, sopisiko Soft Charcoal minulle. Monesti taupet ja kylmät ruskeat näyttävät minulla liian lämpimiltä. Kädelle piirtämällä saattaa näyttää hyvältä, mutta kulmissa näyttääkin liian lämpöiseltä. Otin nyt kuitenkin Sephoran Retractable Brow Pencil -kulmakynän kokeiluuni.

Sephoran Retractable Brow Pencil on kierremekanismilla varustettu kulmakynä. Näitähän ei voi teroittaa, mutta se ei ole edes tarpeen. Sephoran kynän kärki on hyvin siro ja tarkka. Aluksi vähän pelkäsin, että katkaisen kärjen. Sitä ei ole tapahtunut, mutta meikatessa kieritän vain vähän terää esiin. Ei siis kannata kierittää liikaa kynää ulos hylsystä.

Toisessa päässä on vähän persoonallisemmin muotoiltu kampa, jolla tasoittaa kulmaväri kulmakarvoihin.

Sävy 06 Soft Charcoal oli tosiaan arveluttava. Hyvin monille sopiva ja toimiva sävy, mutta pelkäsin sen olevan liian lämmin minulle.

Tehdään vertailua sävyn viileydestä. Otin vertailuun kaksi muuta sävyä. Vasemmalla Maybelline Brow Precise Micro Pencil sävyssä Soft Brown, keskellä Sephora Retractable Brow Pencil sävyssä Soft Charcoal, oikealla Shiseido Natural Eyebrow Pencil sävyssä Natural Black.

Kun pääsee vertailemaan rinnakkain sävyjä, näkee selkeämmin eroja. Sephoran Soft Charcoal ei ole yhtä kylmä kuin Shiseidon harmaa. Maybellinen Soft Brown näyttää melkein lämpöiseltä, vaikka sekin on kylmä.

Sephoran kynä on pehmeä ja pigmenttinen, mutta mikä mahtavaa, se ei ole vahamainen. Kynän kärki on aika tarkka.

Kynän päässä oleva kampa toimii ihan hyvin värin tasoitteluun ja häivyttelyyn. Suosin kuitenkin enemmän erillistä kulmaharjaa. Sellaista maskaraharjamaista. Kuten huomaatte kuvista, niin Sephoran kulmakynä häivyttyy ja tasoittuu todella helposti. Ei jää viivoja ja piirrosmaisuutta kulmiin. Harjaamalla lopputuloksesta syntyy ihanan luonnolliset kulmat.

Kylmässä valaistuksessa Soft Charcoal on tosi viileä. Sephoran kynä tuntuu kestävän todella hyvin. Huomautan kuitenkin, että teen tällaiset luonnolliset, väritellyt kulmat, ja minulla on kulmakarvoja. En tiedä miten kestävä kulmakynä on, jos sillä tekee piirrosmaiset kulmat paljaalle iholle. Se on aina vähän eri asia. Mutta tällä minun tavallani ei ole mitään ongelmaa kestossa.

Haluatteko nähdä tämän kulmasävyn vielä todella lämpöisessä valaistuksessa?

Lämpöisessäkään valaistuksessa Soft Charcoal ei muutu punaruskeaksi. Jesh! Minulla tosiaan monet taupetkin saattavat näyttää vähän lämpimiltä. Se on ihan käsittämätöntä. Kädelle piirtäessä näyttää kylmältä sävyltä, mutta kulmissa se onkin lämmin. Veikkaan syyksi oman ihoni sävyä sekä omien kulmakarvojeni väriä. Minulla ei ole kestoväriä kulmissa. Silti ne ovat aika mustanharmaat. Kun kulmien oma väri on viileä mustanharmaa, näyttävät monet ruskeapohjaiset sävyt luonnollisen sävyni rinnalla lämpöiseltä, koska niissä on enemmän lämpöä kuin kulmakarvojen omassa värissä.

Jos joskus löydän sen Sephoran kulmakynän sävyssä 05 Neutral Gray Brown, haluan sen kokeilla. Minulla on fiilis, että se sävy istuisi kaikista luonnollisimmin. Mutta tämä 06 Soft Charcoal on kanssa hyvä. Jos pääset Sephoraan, suosittelen ottamaan saman tien kaksi kynää. Itseäni nyt vähän harmittaa, kun en ottanut kahta. Tämä kynä loppuu jossain vaiheessa, eikä minulla ole uutta tilalle. Tukholman Sephorassa kynä maksoi 120 SEK, eli sen hetken valuuttakurssilla se oli 12 euroa. Ei todellakaan paha hinta!

Onko teillä lomareissuja tiedossa? Minulla ei ole. Olen heinäkuuhun asti kesätöissä/työharjoittelussa. Mutta tähän kesään onneksi mahtuu muuta kivaa tapahtumaa.

Mitä mahtavinta keskiviikkoa kaikille!

X