Glitz & Glam

Becca Sunlit Bronzer - vähänkö ihana aurinkopuuteri!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Esittelin Tukholman Sephorasta tekemiäni ostoksia muutama viikko sitten. Tuon postaukseni löydät täältä. Noista ostoksistani haluan ensimmäisenä esitellä aurinkopuuterin.

Halusin jonkun uuden aurinkopuuterin. Sellaisen, joka on riittävän vaalea ja omalle vaalealle iholle istuva. Sellaisen ihanasti aurinkoista hehkua antavan ja lämpöä kasvoille tuovan, mutta samalla hieman kasvoja muotoilevan. Helpon ja nopean tuotteen arkeeni, jolla saa sen kuuluisan ”auringon suudelman” kasvoille.

Becca on herättänyt kiinnostukseni jo vuosi sitten. Silloin ostin Beccan kauniin voidemaisen korostustuotteen. Jo silloin hypistelin ihania Beccan aurinkopuutereita. Siksi tänä vuonna reissullani halusin ostaa Beccan aurinkopuuterin. Kylmät ja tummat varjostukset alkavat olla vähän ”last season” -juttu. Nyt nousevat trendiin kauniisti hehkuvat aurinkopuuterit, jotka tuovat lämpöä ja luonnollisempaa muotoilua kasvoille.

Valikoimaahan tosiaan Beccalla on. Itse en lämpene niille todella hohteisille bronzereille, mutta en halunnut täysin mattaistakaan. Onneksi Beccalla on myös tällainen kauniisti hehkua tuova vaihtoehtokin. Becca Sunlit Bronzer on satiininen koostumukseltaan. Se ei ole täydellisen mattainen, mutta ei voimakkaasti shimmerinenkään. Sillä saa satiinisen hehkun kasvoille. Koostumus ei pöllyä tai ole jauhoinen kasvoilla. Todella hyvä puuterituote varttuneemmallekin iholle, sillä koostumus ei näytä kuivalta, ja siten korosta uurteita. Se ei korosta liian hohtavalla koostumuksella epätasaista ihoakaan.

Minulle osuu täydellisesti vaalealle iholle tarkoitettu Bali Sands. Tämä Bali Sands on Beccan mukaan saanut inspiraationsa Balin lämpimistä hiekkarannoista. Viileä, vaikka silti lämpöistä hehkua antava. Ei ollenkaan oranssi! Minulla niin herkästi aurinkopuuterit heittävät oranssisiksi tai ovat aivan liian tummia.

Bali Sands tuo kauniisti hehkua ja antaa hieman muotoilua kasvoille. Mikään ihan varjostusväri tämä ei ole minun ihon sävylläni, mutta kyllä sillä hieman saa poskien luustoa esiin. Kun sävy on niin hyvin istuva, voin huolettomasti sutia aurinkopuuteria kasvoilleni. Bali Sands ei ole oranssi minun ihollani. Siksi se toimii niin hyvin tähän hetkeenkin, kun ihoni on kaikista vaaleimmillaan. Edellisen kesän päivetykset ovat kaikki poissa, eikä uutta päivettymistä ole vielä ehtinyt tulla.

Olen niin rakastunut tähän Beccan Sunlit Bronzerin Bali Sands sävyyn ja koostumukseen. Ihanan nopea arjessa ja antaa sellaisen aurinkoisen hehkun kasvoille. Pääsee todellakin oikeuksiinsa aurinkoisina päivinä. Syntyy kivalta näyttävä lämpö kasvoille. Tykkään!

Valitettavasti Becca ei ole ainakaan vielä rantautunut Suomeen. Jos tämä brändi ja sen ihanat ja laadukkaat kasvotuotteet kiinnostavat, joudut matkustamaan ulkomaille tai tilaamaan verkkokaupan kautta. Löysin Cult Beautyn, joka toimittaa myös Suomeen. Siellä tämä Becca Sunlit Bronzer Bali Sands maksaa 32 £. Tukholman Sephorassa maksoin aurinkopuuterista noin 37,50 €.

Tämä oli hyvä ostos! En keksi tästä muuta moitittavaa kuin kalliin hinnan ja vaikean saatavuuden. Onneksi aurinkopuuteri kestää pitkään, joten ei tarvitse heti olla uutta ostamassa. Tosin, sain PR-näytteenä erään toisen merkin hyvin kiinnostavan aurinkopuuterin. Toivon kovasti, että sekin olisi yhtä hyvä. Kerron siitä, kun ensin ehdin testailemaan.

Aurinkoisia suudelmia kaikille!

X