Glitz & Glam

Ostoksen arvoinen meikkivoide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hei vaan! Minä olen nyt pienen blogibreikkini pidellyt ja lataillut akkujani kesän työkuvioita varten. Tänään minulla on ensimmäinen päivä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun markkinoinnin kesäharjoittelijana. Olen niin innoissani tästä työstä. Odottavin mielin siis. Breikilläni latasin tosiaan akkujani. Nukuin todella paljon. Tekipä se todella hyvää. Mutta nyt olen taas takaisin normaalissa blogirytmissä. Esittelen tänään meikkivoiteen, joka on todella hyvä.

Laivalta tuli tehtyä heräteostos. Tarkoituksena oli ostaa uusi Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place -meikkivoide, mutta sen lisäksi ostin myös toisenkin meikkivoiteen. Myyjä kertoi Yves Saint Laurent All Hours Foundationin olevan hieman samanlainen kuin kautta aikojen kestävin meikkivoide Double Wear.

Myyjä kertoi, että YSL All Hours on huippukestävä ja hyvä peittävyydeltään, mutta on Estée Lauderin Double Weariin verrattuna keveämpi. Kiinnostuin siitä ominaisuudesta, sillä Double Wear tuntuu välillä vähän turhan peittävältä, joten vastaava keveämpänä houkutteli kokeilemaan. Niinpä sitten ostin Double Wearin lisäksi Yves Saint Laurentin All Hours -meikkivoiteen.

YSL All Hours on pakattu pumppumekanismilliseen lasipulloon. Pumppu on aika hyvä. Se annostelee sopivasti kerrallaan, mutta annostelua voi halutessaan hieman himmaillakin, jos tarvitsee vain pienen tipan.

Meikkivoiteen koostumus on nestemäinen, mutta ei aivan vesimäisen juoksevaa. Usein selektiiviset merkit parfymoivat meikkivoiteet voimakkaasti. Yves Saint Laurentin All Hours Foundation on hajustettu, mutta oli positiivinen yllätys ettei tuoksu ollut niin voimakas kuin yleensä olen tottunut ylellisemmiltä meikkivoiteilta. Vähäinenkin tuoksu haihtuu melko nopeasti kasvoilta.

Koostumuksella on hyvä levittyvyys. Myyjä kertoi, että All Hours ei vajoa ihohuokosiin. Kiinnostuin myös tästä ominaisuudesta, sillä jotkut meikkivoiteet vajoavat ihohuokosiini. Se on hyvin ärsyttävää. Onneksi ei ole aikoihin osunut kohdalleni sellaista meikkivoidetta.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation lupaa pitkäkestoisuutta ja peittävyyttä. Se häivyttää ihohuokosia, pieniä juonteita ja ryppyjä sekä ihon sameutta. Meikkivoide ei kuivata ihoa, mutta se ei myöskään sula kasvoilta. All Hours lupaa kosteuttavuutta ja joustavien pigmenttien ansiosta se mukautuu ihon liikkeisiin ja säilyy pidempään vastalaitetun näköisenä. Yves Saint Laurent All Hours -meikkivoiteessa on aurinkosuojakerroin 20, joten se antaa hieman suojaa UV-säteitä vastaan.

Näytän miltä Yves Saint Laurent All Hours Foundation näyttää kasvoilla ja miten peittävä se on. Lunastaako All Hours lupaamiaan ominaisuuksia?

Tämänkin meikkivoiteen kohdalla olen huomannut, että kostea meikkisieni on paras. Sormin levittämällä ihan ok sekä siveltimellä.

Upeasti ihon sävy alkaa tasoittumaan. All Hours peittää punoitusta ja ihovirheitä.

Käyttämäni sävy B20 Ivory on aluksi hieman kalvakka, mutta alkaa hetken päästä tasoittua iholle. En ole huomannut voimakasta hapettumista, mutta tietenkin heti levityksen jälkeen on kalvakampi kuin noin vartin päästä iholle levityksen jälkeen. Meikkivoide kuivahtaa puolimattaiseksi. Kuivemmalla iholla puuterointi ei ole tarpeen tämän vuoksi, sillä All Hours kiinnittyy kuivuessaan aika nopeasti. Vaikka meikkivoide tarrautuu iholle, se ei silti tunnu kasvoilla.

Iho näyttää puuteroimattomanakin satiiniselta, eli meikkivoide ei kiillä. Ihastuttavaa on, että All Hours ei tunnu korostavan ihon juonteita edes silmien alla. All Hours on kuin toinen iho. Se peittää ja tasoittaa hyvin. Ihosta tulee luonnollisen näköinen, vaikka meikkivoide on peittävä ja häivyttää ihohuokosia. Meikkivoidetta voi kerrostaa, mutta aivan täydellistä peittävyyttä ei All Hours pysty antamaan. Kerrostamisella saa kyllä lisäpeittävyyttä, mutta ei pärjää vertailussa Estée Lauderin Double Wearille. Nenänpielissä oleva couperosa ja silmän alla näkyvä ruskea pigmenttimuutos näkyvät edelleen hieman.

Peitevärillä peittämällä viimeisetkin kohdat, saa todella nätin ja tasaisen meikkipohjan. Yves Saint Laurent All Hours ei ole ollenkaan maskimainen. Se tuntuu kasvoilla keveältä, vaikka onkin peittävä ja kestävä meikkivoide.

Estée Lauder Double Wear on huippukestävä. Tämä Yves Saint Laurentin All Hours on lähes yhtä kestävä. Ainoastaan otsani uurteista huomaan, että All Hours ei ole aivan yhtä tiukasti ihossa pysyvä kuin Double Wear on. Se ei kerry 20 tunnin aikanakaan otsan uurteisiin. All Hours meinaa välillä vähän kertyä otsan uurteisiin, mutta muualla pysyy täydellisesti.

Olen tykännyt tästä meikkivoiteesta. Se on vähän keveämpi kuin suosikkini Estée Lauderin Double Wear. Ei aivan yhtä täydellisesti kestävä, mutta silti hyvin kestävä meikkivoide. Tykkään All Hoursin ihoa kaunistavasta lopputuloksesta, sen peittävyydestä sekä meikkipohjan kauniina pysymisenä.

Hinnaltaan Yves Saint Laurent All Hours -meikkivoide on 48,10-53,00 € / 25 ml. Sävyvalikoimassa on parikymmentä vaihtoehtoa. Minun B20 Ivory on neutraali. B on neutraali, BR viileä ja BD lämmin. Tummuusasteikko on 10-90. Aika laajasti löytyy tummuuksia ja taittavuuksia sävyissä.

Yves Saint Laurent All Hours -meikkivoiteen löydät eleven.filtä*, Kicksistä*, Bangerheadilta*, Stockmannilta sekä Sokoksilta ja Emotioneista, joissa Yves Saint Laurent on valikoimassa.

Kivaa alkanutta toukokuuta!

X