Panosta tai pihistä

Panosta tai pihistä: ostaisinko hintavan Cliniquen vai todella kalliin Chanelin?

9.5.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämän kerran panosta tai pihistä aiheena on kaksi selektiivistä brändiä, joilla on hyvin samanlaisilla ominaisuuksilla olevat kosteusseerumit. Vaikka tällä kertaa pihistelytuote ei ole edullisimmasta päästä, on se huomattavasti edullisempi kuin panosta -tuote.

Clinique on tavallaan jokaisen/jokanaisen selektiivinen merkki. Sillä on aika laajat jakelukanavat, eli brändin saatavuutta ei ole niin voimakkaasti rajoitettu. Kuitenkin sen verran, että juuri ja juuri kuuluu selektiivisiin brändeihin. Chanel sitä vastoin on luksusbrändi, jonka jakelukanavat ovat rajatummat. Olette varmasti huomanneet, että Chanelia ei pahemmin myydä verkkokaupoissa – Suomessa ainakaan. Chanelia voidaan edelleen kutsua selektiiviseksi.

CLINIQUE MOISTURE SURGE HYDRATING SUPERCHARGED CONCENTRATE

Esittelin viime syksynä tämän Cliniquen todella hyvän kosteusseerumin. Pumppupulloon pakattu kosteusseerumi on käytössä koettu todella tehokkaaksi kosteuttajaksi. Cliniquen tuotteet ovat hajusteettomia, joten ideaali hajusteherkille sekä sellaisille jotka eivät kaipaa tuoksuja kasvotuotteisiin.

CHANEL HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM INTENSE REPLENISHING HYDRATION

Viime syksynä ostin laivalta Chanelin mielenkiintoisen kosteusseerumin. Myyjä oli selkeästi Chanelin edustaja, eli ei laivan omaa kosmetiikkaosaston henkilökuntaa. Olen aika vähän testaillut Chanelin ihonhoitotuotteita, sillä ne ovat aika hintavia. Chanelin meikkejä sitä vastoin olen testaillut paljon enemmän. Halusin tutustua merkin ihonhoitotuotteisiinkin. Tämä pumppupulloon pakattu Hydra Beauty -linjan kosteusseerumi sisältää sinistä inkivääriä, kameliakukkaa ja jotain muita hienolta kuulostavia juttuja. Koostumus oli niin miellyttävä ja kosteuttava, joten panostin Chaneliin.

Chanelin kosteusseerumissa on ihanan ylellinen tuoksu. Joskin aika voimakas. Tuoksu haihtuu hiljakseen, mutta alussa tuoksu on voimakkaampi. Kyllä seerumin tuoksusta huomaa välittömästi, että kyseessä on kalliimpi brändi. Tiedätte varmaan sen hienostuneen tuoksun, mikä on kalliimmissa merkeissä.

Nyt näistä on enää jämät jäljellä. Pitäisi käyttää loppuun molemmat. Postauskin näiden vertailusta on nyt tässä. Ei ole enää syytä jemmailla jämiä.

Näitä molempia kosteusseerumeja yhdistää geelimäinen koostumus, jossa on kapseloituja tehoaineita. Molemmissa seerumeissa antioksidantit ja tehokosteuttajat ovat kapseloituina geelimäisessä kosteusseerumissa. Cliniquessa kapselit ovat selkeämpiä ja suurempia kuin Chanelissa. Siitä huolimatta kapselit hajoavat helposti iholle hierottaessa ja vapauttavat tehoaineensa.

Entäpä sitten käytössä? Miten Chanel ja Clinique eroavat? Onko kalliimpi selkeästi parempi? Tässä kohtaa joudun toteamaan, että ei ole. Yhtä hyviä kosteuttajia molemmat. Chanel muuntuu kasvoille hierottaessa nestemäisemmäksi kuin Clinique. Molemmat jättävät kostean ja keveästi nahkean tuntuman iholle. Todella miellyttäviä ja tehokkaita kosteuttajia molemmat. En ole käytössä huomioinut toisen olevan tehokkaampaa kuin toisen.

Toisen hinta on Suomessa 27,30-36,00 € / 48 ml, kun toinen maksaa laivan tax freessä 74,90 € / 30 ml. Stockmannilla ja Sokoksella hinta on varmasti pitkälti yli 100 euroa. Veikkaan 110-120 euroa. Clinique Moisture Surge -seerumi on yllättävän edullinen. Chanel taas yllättävänkin kallis. Cliniquessa on kaiken lisäksi 12 ml enemmän tuotetta, ja silti hinta on monta kertaa edullisempi.

Joten panostaisiko vai pihistäisikö? Tässä tapauksessa minulla on aika selvä mielipide. Minä pihistän jatkossa näiden väliltä. Chanel ei anna niin paljon lisäarvoa, eikä ihonhoidollista hyötyä, että ostaisin uudelleen. Kun edullisemminkin saa hyvin vastaavanlaisen, en koe tarpeelliseksi panostaa. Chanel on aina Chanel, mutta ei anna niin paljon arvon tunnetta ja elämystä, että sen puoleen tässä kaksikossa kallistuisin.

Joten, jos arvot näiden kahden välillä, niin suosittelen Cliniqueta, koska siinä säästää monta euroa. Jos taas Chanel on brändinä sinulle merkityksellinen ja tuo sinulle arvoa, niin miksei? Tuotehan on oikein hyvä – hintava, mutta hyvä.

Tässä vielä linkki Clinique Moisture Surge -seerumin syvällisempään esittelyyn.

Kysymys kuuluukin, panostaisitko vai pihistäisitkö? Clinique vai Chanel?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (4)

Sama minullakin. Tiesin saavani edullisemminkin, mutta oli kiva kokeilla Chanelia. 🙂 Tässä sarjassa on ihan mielettömän ihana kosteusvoide. Sain tax freessä pari näytepussia. Ihanan keveä kosteuttaja.

Ostin tuon Chanelin alennuksesta, kun he uudistivat käsittääkseni pakkauksia. Tiesin jo ostohetkellä, että vastaavan kosteuttajan saisi paljon edullisemmin. Mutta tykästyin tuoksuun ja tuntumaan niin paljon, että päätin kerrankin sijoittaa. Tuote tuo arkiaamuihin oman piristysruiskeensa. Seuraavan seerumin kohdalla taas edullisemmin.

Sama minullakin. Tiesin saavani edullisemminkin, mutta oli kiva kokeilla Chanelia. 🙂 Tässä sarjassa on ihan mielettömän ihana kosteusvoide. Sain tax freessä pari näytepussia. Ihanan keveä kosteuttaja.

Hei,
Tuo Chanel on tuttu tuote. Tehokas ja miellyttävä koostumus. Etenkin auringonoton jälkeen se on aivan loistava tuote. Ostin tuotteen lentokentältä. Valitettavasti tuote oli pakko heittää pois. Tuoksu oli niin voimakas, että sain siitä joka kerta megamigreenin. Yritin käyttää sitä myös vartalotuotteena, mutta en voinut. Parfyyminen tuoksu oli liian tyrmäävä. Harmi! En voi käsittää, miksi ihonhoito tuotteisiin lisätään parfyymin. Minulle siitä ei tule luxus-vaikutelma vaan migreeni😀

No siinä on luksus kaukana, kun migreenikohtauksen saa. Itsekin migreenistä kärsineenä tiedän. Onneksi minulla ei tuoksut laukaise sitä. Omalla kohdalla se on valo. Tuo Chanelin seerumi on ihana kyllä. Kannattaa kokeilla tuo Clinique. Se on tuoksuton. Vähän rakeisempi suurempien kapselien vuoksi, mutta yhtä tehokas kosteuttaja. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *