Glitz & Glam

Pieni meikkivinkki: 3 arkimeikkiä - ennen ja jälkeen kuvat

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kerroin viime viikolla matkaavani Helsinkiin. Olin Anna-lehden verkkoartikkelin kauneusasiantuntijana.

Vaikka minusta löytyy muutama kuva tekemässä meikkiä, niin tällä kertaa en ollut meikkaajana, vaan neuvonantajana. Ohjaan teidät lukemaan Annan verkkoartikkelia, mutta otsikoin tämän postauksen Pieni meikkivinkki -sarjan otsikolla. Artikkeli sisältää paljon arkeen soveltuvia, pieniä meikkivinkkejä. Pieni meikkivinkki tagin takaa löytyy nimensä mukaisesti pieniä meikkivinkkejä.

Homman nimi oli se, että kolme kaunotarta meikkasi itsensä edessäni. Tein muistiinpanoja ja huomioita heidän tavoistaan ja tuotteistaan arkimeikin toteutuksessa. Sen jälkeen meikki puhdistettiin ja kerroin huomioistani. Annoin vinkkejä tapoihin ja tuotteisiin. Katri, Hilppa ja Johanna toteuttivat vinkeilläni ja suosituksillani heille tyypillisen ja tutun meikin uudestaan. Nyt ei ollut kyse makeoverista, vaan pienistä muutoksista ja vinkeistä, joilla itselleen tuttu ja turvallinen arkimeikki voisi olla vähän enemmän. Panostin jokaisen kohdalla eri asioihin. Tutkin ja tulkitsin heidän tavoistaan ja työskentelyjärjestyksestään heille tärkeimpiä osa-alueita. Se on hyvin ilmeistä, sillä sen näkee pelkästään työskentelyjärjestyksestäkin hyvin useassa tapauksessa.

Syntyikö pienillä fiksailuilla eroja?

Katri – 10 minuutin arkimeikkaaja

Hilppa – 5 minuutin arkimeikkaaja

Johanna – 3 minuutin arkimeikkaaja

Huomasitteko eroja? Käykää lukemassa Meikkaaja korjaa suomalaisnaisten tyypilliset meikkimokat -artikkeli. Sieltä löytyy tarkemmat vinkit ja ohjeistukset. Pakko sen verran kommentoida, että eivät nämä naiset mitään meikkimokia tehneet. 😉 Oli oikeastaan hyvin hellyttävää se miten he jännittivät näyttää omia tuotteitaan ja tapojaan minulle. Minusta oli aivan mielettömän mielenkiintoista päästä näkemään. Opin ihan mielettömästi bloggauksen kannalta. Minulla on toisinaan tunne, että olen jo kaiken puhunut ja näyttänyt. Heräsin jälleen siihen, että ikinä en saisi olettaa. Sitä olettaa, että jokainen blogiani lukeva on jo perillä kaikesta, mutta eihän se niin mene. Yleensä teistä ne eniten tietoa ahmineet olette myös puheliaimpia kommenttiosiossa, josta minulle saattaa syntyä mielikuva, että kaikki alkaa olla näytetty. Olen jälleen inspiroitunut! Nyt kun vaan saan viimeiset kouluhommat ja tentit taputeltua, niin lähden studiolleni kuvaussessioihin.

Kiitän Hilppaa, Katria ja Johannaa! Kiitos kun sain kurkistaa teidän arkimeikkailuihinne sekä siihen kuuluviin tapoihin ja tuotteisiin. Se oli niin mielenkiintoista! Ettekä tosiaan mitään mokailleet. Minulta löytyy vinopino meikkimokia omasta historiastani. 😉

Arvaatteko kenen kanssa minulla on ollut hyvin samanlainen meikkityyli yläasteelaisesta parikymppiseksi? Veikkaan, että teistäkin löytyy samalla tyylillä ehostautuneita.

Kuvat: Hilppa Alanko, Johanna Jantunen

X