Pieni meikkivinkki

Pieni meikkivinkki: 3 arkimeikkiä – ennen ja jälkeen kuvat

20.4.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kerroin viime viikolla matkaavani Helsinkiin. Olin Anna-lehden verkkoartikkelin kauneusasiantuntijana.

Vaikka minusta löytyy muutama kuva tekemässä meikkiä, niin tällä kertaa en ollut meikkaajana, vaan neuvonantajana. Ohjaan teidät lukemaan Annan verkkoartikkelia, mutta otsikoin tämän postauksen Pieni meikkivinkki -sarjan otsikolla. Artikkeli sisältää paljon arkeen soveltuvia, pieniä meikkivinkkejä. Pieni meikkivinkki tagin takaa löytyy nimensä mukaisesti pieniä meikkivinkkejä.

Homman nimi oli se, että kolme kaunotarta meikkasi itsensä edessäni. Tein muistiinpanoja ja huomioita heidän tavoistaan ja tuotteistaan arkimeikin toteutuksessa. Sen jälkeen meikki puhdistettiin ja kerroin huomioistani. Annoin vinkkejä tapoihin ja tuotteisiin. Katri, Hilppa ja Johanna toteuttivat vinkeilläni ja suosituksillani heille tyypillisen ja tutun meikin uudestaan. Nyt ei ollut kyse makeoverista, vaan pienistä muutoksista ja vinkeistä, joilla itselleen tuttu ja turvallinen arkimeikki voisi olla vähän enemmän. Panostin jokaisen kohdalla eri asioihin. Tutkin ja tulkitsin heidän tavoistaan ja työskentelyjärjestyksestään heille tärkeimpiä osa-alueita. Se on hyvin ilmeistä, sillä sen näkee pelkästään työskentelyjärjestyksestäkin hyvin useassa tapauksessa.

Syntyikö pienillä fiksailuilla eroja?

Katri – 10 minuutin arkimeikkaaja

Hilppa – 5 minuutin arkimeikkaaja


Johanna – 3 minuutin arkimeikkaaja

Huomasitteko eroja? Käykää lukemassa Meikkaaja korjaa suomalaisnaisten tyypilliset meikkimokat -artikkeli. Sieltä löytyy tarkemmat vinkit ja ohjeistukset. Pakko sen verran kommentoida, että eivät nämä naiset mitään meikkimokia tehneet. 😉 Oli oikeastaan hyvin hellyttävää se miten he jännittivät näyttää omia tuotteitaan ja tapojaan minulle. Minusta oli aivan mielettömän mielenkiintoista päästä näkemään. Opin ihan mielettömästi bloggauksen kannalta. Minulla on toisinaan tunne, että olen jo kaiken puhunut ja näyttänyt. Heräsin jälleen siihen, että ikinä en saisi olettaa. Sitä olettaa, että jokainen blogiani lukeva on jo perillä kaikesta, mutta eihän se niin mene. Yleensä teistä ne eniten tietoa ahmineet olette myös puheliaimpia kommenttiosiossa, josta minulle saattaa syntyä mielikuva, että kaikki alkaa olla näytetty. Olen jälleen inspiroitunut! Nyt kun vaan saan viimeiset kouluhommat ja tentit taputeltua, niin lähden studiolleni kuvaussessioihin.

Kiitän Hilppaa, Katria ja Johannaa! Kiitos kun sain kurkistaa teidän arkimeikkailuihinne sekä siihen kuuluviin tapoihin ja tuotteisiin. Se oli niin mielenkiintoista! Ettekä tosiaan mitään mokailleet. Minulta löytyy vinopino meikkimokia omasta historiastani. 😉

Arvaatteko kenen kanssa minulla on ollut hyvin samanlainen meikkityyli yläasteelaisesta parikymppiseksi? Veikkaan, että teistäkin löytyy samalla tyylillä ehostautuneita.

Kuvat: Hilppa Alanko, Johanna Jantunen

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (4)

Oi, kiitos Johanna! <3 Kiitos. 🙂

Kyllä olisi niin hienoa päästä meikkioppiisi,ja erityisesti sinun käsiisi meikattavaksi. Noilla tytöillä on ollut varmasti antoisa päivä!

Oi, kiitos Johanna! <3 Kiitos. 🙂

Olipa kiva ja erilainen artikkeli uudesta näkövinkkelistä!

Selvä ero kaikissa ennen ja jälkeen kuvissa.
Hilpalla oli näyttävät kulmat ja huulet jo ennen-kuvassakin, eipä arkimeikkiin paljon muuta vaaditakaan. Mutta selvä ero heti kun on oli tehty kasvojen muotoilua ja iho ei ollut enää niin matta!
Nopeita arkimeikkaajia olivat kaikki. Kyllä minulla aamuisin menee sellainen 30-45 minuuttia helposti. Ja 3 kahvikupillista siinä samalla 😀

No nauroin Hilpalle, että mitähän sulle keksitään? 😀 Ainoastaan annoin lisävinkkiä aurinkopuuterin käyttöön. Tehtiin keveää contouria, koska aurinkopuuteri oli Hilpan arkimeikissä mukana. Ja lisäksi vähän korosteltiin ja suihkautettiin meikin kiinnittävä suihke, niin ei ollut liian matta ja puuterinen meikkipohja. 🙂

No sanos muuta! :O Katselin vierestä, että juma kun naiset olette nopeita! Minullakin pikameikki on 15 min. Arkimeikki usein 20-30 min. Mutta aamusta olen kyllä hitsin hidas toiminnoissani muutenkin, mutta silti! 😀 Mutta joo, mun arkimeikissä on enemmän tuotteita, niin se lisää sitä aikaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *