Glitz & Glam

Vinkki - pehmeämmät ja sileämmät huulet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Talvi tulee ja huulet rohtuvat. Pikkujoulukausi on käynnissä ja punaa huulillekin haluaisi maalailla. Tänään vinkki huulten hoitoon.

Huulipuna näyttää kauniimmalta hyväkuntoisilla, tasaisilla huulilla. Mattapunat ovat parhaiten kestäviä ja sen vuoksi huolettomampia. Ne taas vaativat hyvän kosteuden huulten iholla, jotta tunne ei olisi kuivattava ja huulet näyttäisi ryppyisiltä.

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo

Olen kehunut Elizabeth Ardenin legendaarisen Eight Hour Creamin. Monitoimivoide, joka esimerkiksi on auttanut suupielieni hoidossa. Kun mikään kasvovoide tai huulivoide ei auttanut, testasin Eight Hour Creamin. Suupielet parantuivat, enkä sen jälkeen ole kärsinyt vaivasta, kun talvisin hyvissä ajoin aloitan voiteen käytön, jos vähänkin tuntuu tai näyttää tarpeelliselta.

Eight Hour -tuoteperhe on laajentunut valtaisasti ja mukaan on tullut monia loistavia Eight Hour -tuotteita legendan rinnalle. Koska Eight Hour Cream on monen matkailijan sellainen ”pakko ottaa mukaan matkalle” -tuote, on Elizabeth Arden tehnyt rajoitetun erän Around the World with Eight Hour -tuotevalikoiman. Koska huulten iho on äärimmäisen herkästi kaikkiin muutoksiin reagoiva, on Elizabeth Arden tehnyt kivan huulten hoitosetin tähän rajoitettuun erään.

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo

Setissä on kaksi peltirasiaan pakattua Eight Hour -huulituotetta.

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo

Eight Hour Lip Scrub on rasiaan pakattu huulikuorinta. Tuote kuorii huulilta kuollutta ihosolukkoa, ja tällä tavoin saa huulten pinnasta tasaisemman ja pehmeämmän.

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo

Toisessa rasiassa Eight Hour Lip Protectant -huulivoide. Huulivoide kosteuttaa rohtuneita ja kuivia huulia sekä suojaa niitä.

TEE NÄIN

Huulten kuorinta

Huulten kuorinta

Huulten kuorinta

Pyörittele Eight Hour Lip Scrub -huulikuorintaa sormella huulillasi. Mitä enemmän kuorintaa annostelet ja mitä enemmän sormellasi painat pyöritellessä, sen tehokkaampi kuorinta.

Koostumus tuntuu mukavalta huulilla. Ei liian raastava tai raapiva, vaan lempeä herkemmillekin huulille. Samalla tuote parantaa huulten ihon tuntumaa, hoitaa ja pehmentää. Kovettumat, ihonriekaleet ja karheus katoavat. Kuorinnassa on kiva sokerinen tuoksu ja maku.

Huulten kuorinta

Kun tuntuu siltä, että huulten ihoa on riittävästi kuorittu, kuorinta pyyhitään pois huulilta.

Huulten kosteutus

Hoitovoide kosteuttamaan ja suojaamaan

Huulten kosteutus

Lopuksi levitetään hoitovoide, eli Eight Hour Lip Protectant -huulivoide.

Huulten kosteutus

Eight Hour Lip Protectant tuntuu todella hyvältä huulilla. Ei liian liukas ja ohut, mutta ei aivan vaseliininenkaan. Tykkään koostumuksesta. Tuoksussa tuntuu Elizabeth Arden Eight Hour Cream -voiteen tuttu tuoksu, mutta ei yhtä voimakkaasti, eikä huulivoiteessa ole makua. Tuoksu hälvenee aika pian.

Vinkki kuivahuulisille

Vinkki kuivahuulisille ennen mattapunan käyttöä

Kun olet aloittamassa meikkaamista, niin tee ensin huulten kuorinta ja levitä sen jälkeen huulivoide huulille. Jätä huulivoide vaikuttamaan siksi aikaa, kun teet meikin kasvoillesi. Kun olet muun meikin tehnyt ja aloittamassa huulimeikkiä, pyyhkäise tarvittaessa ylimääräinen huulivoide paperiin. Viimeistele meikkisi huulipunalla ja olet valmis! Tällä tavoin mattapuna näyttää kauniimmalta, kun huulten iho on tasaisempi ja pehmeä. Huulimeikki kestää paremmin, kun se ei lähde kuoriutumaan huulilta ja se kestää kerrostamistakin paremmin. Hoitovoide meikkauksen aikana imeytyy huuliin ja sitä jää huulten pinnalle suojaamaan mattapunan kuivattavalta vaikutukselta.

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo maksaa 28,00 € / 2x 13 ml (=26 ml). Settiä myydään Kicks-liikkeissä ja verkkokaupassa*. Ja kyllä! Kicksin verkkokauppa on vihdoin avautunut Suomessa! Mahtavaa! Verkkokaupan kuvassa näkyy virheellisesti Eight Hour Cream -tuubi, joka ei varmaankaan kuulu settiin mukaan. Lisäksi Lip Duo -settiä myydään Stockmanneilla, mutta heidän verkkokaupassa sitä ei valitettavasti myydä.

Onpa muuten ihanaa, kun sitä lunta tuli! On heti valoisampaa. Joulumieli iskee rajusti, kun on valkeaa. Ihanaa! Muistuttelen taas Glitz & Glamin joulukalenterista, joka alkaa perjantaina 1.12. Muista tulla kurkkimaan päivittäin luukkuja, niiden kauneusaiheita sekä osallistumaan arvontoihin.

Oikein kivaa keskiviikkoa!

Tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.
X