Glitz & Glam

Escada Summer Festival EdT - kesää odotellessa tuoksuvaa torstaita

Korona-aika on mennyt hyvin vähäisellä hajuvesien käytöllä, mutta viime talvena tilanne muuttui. Aloin suihkauttaa ihan arkipäivänä etätyössäni hajuvettä, koska kaipaan niin paljon niiden käyttöä. Hajuveden valinta on minulle sama asia kuin päivän meikin tai asun valinta. Se on päivän tyyli ja fiilis.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Korona-aika on mennyt hyvin vähäisellä hajuvesien käytöllä, mutta viime talvena tilanne muuttui. Aloin suihkauttaa ihan arkipäivänä etätyössäni hajuvettä, koska kaipaan niin paljon niiden käyttöä. Hajuveden valinta on minulle sama asia kuin päivän meikin tai asun valinta. Se on päivän tyyli ja fiilis.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu PR-toimistolta

Onko Escadan tuoksut vain nuorille? Vai voivatko aikuisemmatkin innostua niistä? Mielestäni kyllä! Varsinkin Escadan kesätuoksut sytyttävät ryhdikkäämpiin ja arvokkaampiin tuoksuihin tottuneet.

Minua viehättävät pääsääntöisesti sellaiset tuoksut, joissa on makeutta, hedelmäisyyttä sekä kukkaismaisuutta, mutta myös pohjalla tulee olla ryhtiä. Hienostuneet tuoksut ovat eniten mieleeni. Esimerkkejä suurimmista suosikeistani mainitakseni: Guerlain Mon Guerlain EdP, Guerlain Mon Guerlain Florale EdP, Guerlain Terracotta EdT, YSL Black Opium EdP ja YSL Black Opium Floral Shock EdP.

Lue postaukset suosikkituoksuistani:

Guerlain Mon Guerlain EdP
Guerlain Mon Guerlain Florale EdP
Guerlain Terracotta EdT (postauksessa muitakin suosikkituoksuja)
YSL Black Opium EdP
YSL Black Opium Floral Shock EdP

Escada Summer Festival EdT

Vaikka Escada ei olekaan minulle tyypillinen tuoksu, sen ihanat kesätuoksut kuitenkin viehättävät. Sain jo vuodenvaihteessa PR-lähetyksen, jossa oli tulevan kesän 2021 Escada-tuoksu. Silloin oli pimeää ja kylmää, ei vielä kesäinen tuoksu sytyttänyt.

Nyt kevät on jo pitkällä ja kesä aivan nurkan takana. Kaivoin varastoistani Escadan kesätuoksun, ja hurmaannuin siitä. Kyllä se vain menee niin, että tietty vuodenaika ja mielentila vaikuttavat siihen, minkälainen tuoksu ihastuttaa. Juuri nyt kaipaankin jotain makeaa ja kesäistä.

Kesämekot, terassi, aurinko ja mansikkamargaritat ovat jo mielessäni, kun nuuhkin tätä kesäistä ja makeaa tuoksua.

Makea kesätuoksu

Escada Summer Festival on tuoksunuoteiltaan hyvin yksinkertainen… vai onko sittenkään. Aluksi tuoksu avautuu huurteisella kirsikankukalla, josta se syventyy hedelmäisen mehukkaaseen mandariiniin ja suloisen hienostuneeseen jasmiiniin. Tuoksun pohjalla ryhtiä antaa lämmin santelipuu.

Alku: jäädytetty kirsikankukka
Sydän: arabianjasmiini, vihreä mandariini
Pohja: santelipuu

Escadan tuoksut eivät yleensä ole vahvasti löyhkääviä, eivätkä ne kestä iholla yleensä muutamaa tuntia pidempään. Minulla Escada kestää noin kuusi tuntia, mutta kesto on yksilöllistä. Mitä rasvaisempi iho, sen parempi kesto tuoksullakin.

Escada Summer Festival -tuoksu on ylistys kesän festareille, mutta vähän pahalta näyttää, ettei tänä(kään) kesänä juhlita festareilla. Mutta kesää jo odotan, ja toivon, että edes terassille pääsisi käymään. Sekin olisi juhlaa!

Haaveilen jo, kuinka pukeudun vaaleanpunaiseen maksimekkooni ja suihkautan Escadan Summer Festival -tuoksua lähtiessäni aurinkoiselle terdelle tuulettumaan. Siinä terassilla kun saisi vaikka mansikkamargaritan tai edes oluen.

Tuskin kesä 2021 on kreisiä menoa – ainakaan juhlimisen osalta – mutta pyrin ainakin fiilistelemään kesää edes jollain tavalla. Vaikka sitten kotiterassilla kesämekossa ja hyvältä tuoksuvana. Omassa blenderissä valmistuu mansikkamargarita ja olutta saa kaupasta. Mutta olisihan se aika siistiä, jos tulevana kesänä voisimme vihdoin olla vapaammin.

Jos ihmettelet höpinöitäni kesästä, niin kerrottakoon, että fiilikseni sytytti 2,5 kuukauden päästä alkava kesäloma. Laskin tässä yksi päivä.

Miten on, sytyttääkö Escadan kesätuoksut vai koetko ne vain nuorisotuoksuiksi?

 

Lue myös:

Tyttömäinen tuoksu, jossa riittää potkua aikuisempaankin makuun

Viva La Juicyn sokerisia herkkuja ja jälkiruokamaisia tuoksuja

Panosta tai pihistä: Yves Saint Laurent vs. Oriflame

X