Glitz & Glam

Helmikuun LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

”Helmikuussa vuosi tuntuu nuorelta. Kaikki on vielä mahdollista.” Helmikuun yllätyksemme sisälsi Love Story -vartalovoin, Olayn ihonhoitosarjan (seerumi, kosteusvoide ja eliksiiri) ja essie-kynsilakan sävyssä ”muchi muchi” tai ”lovie dovie”. Lisäksi boksista löytyi joko John Gallianon Parlez-moi d’Amour -tuoksu tai kolmen tuoksun setti (Chloé, Lady Gaga, Calvin Klein).

Teksti on lainattu LivBoxin sivuilta. Linkistä voi käydä kurkkaamassa tämän ja aikaisempien kuukausien boxien sisällöt.

Tämän näköinen on minun helmikuun boxini. Minun paketistani löytyi John Gallianon tuoksu, joka on muuten minun makuuni. Olayn voiteita ja seerumeja näytekokoisina, We Care Iconin vartalovoi ja Essien Muchi Muchi kynsilakka.

Helmikuun LivBox on ystävänpäivän värimaailmoissa. Minun LivBox oli pinkin ja turkoosin värimaailmoissa.

We Care Iconin vartalovoi on varmaankin valittu helmikuun boxin tuotteeksi purkin värin ja nimensä vuoksi. Love Story ja vaaleanpunainen väri ovatkin osuvat ystävänpäivän kuukaudelle.

Essien Muchi Muchi myöskin on omassa hempeydessään ystävänpäivää ajatellen valittu. Minulta valitettavasti löytyy jo tämä Muchi Muchi, jota voi käydä katsomassa tästä postauksesta. Essie on yksi lempimerkkini kynsilakoista.

Olayn ihonhoitotuotteita (seerumi, eliksiiri ja kosteusvoide) näytekokoisina.

John Gallianon Parlez-moi d’Amour EdT (10 ml). Minulle ehdottomasti mieluisin tuote tämän kuun boxista. Tuoksu on ihanan raikkaan makea. Ei liian karkkimainen ollakseen ”lasten tuoksumainen”. Kuuluu ehdottomasti minun TOP 10 -tuoksuihin. Sujautan tämän käsilaukkuuni.

Helmikuun boxin sisällöstä on ollut keskustelua. Toiset ovat olleet pettyneitä sisällöstä. LivBoxin Facebook -sivustolla voi käydä osallistumassa keskusteluun. Pettymystä on aiheuttanut mm. näytekoon tuotteet, boxi kohtaiset eroavaisuudet ja brändit. Varmasti harmittaa saada kolme pientä näytettä tuoksuja, kun toiset ovat saaneet yhden minituoksun, jossa on suihkemekanismi 10 ml:n pullossa. Nämä eivät kyllä minukaan mielestäni vastaa toisiaan. Tässä asiassa toivoisin itsekin jatkossa muutosta, sillä kyllä harmittaa toisten puolesta. Ystävälleni oli sattunut ne kolme tuoksunäytettä ja yksi niistä näytteistähän oli miesten tuoksu. Tämä ystäväni on sinkkunainen, joten kenelle hän sen tuoksun antaa? Niin pientä näytettä on hieman höhlä antaa kenellekään muulle, kuin omalle miehelle/poikaystävälle. Ne joille osui paketti missä on vartalovoide, kynsilakka, kolme Olayn näytettä ja kolme tuoksunäytettä, niin tuleehan siinä kieltämättä hieman vaikutelma, että pieniä näytteitäkö sitä saa joka kuukausi? Osa oli kuitenkin ollut tyytyväisempiä kolmeen tuoksuun, kuin mitä olisivat olleet yhteen hieman isompaan. Osa oli erittäin tyytyväisiä kuukauden LivBoxiinsa kaikkinensa.

En itse kaikista tuotteista ilosta hypi, mutta eihän jokainen tuote kuusta toiseen voisi olla ne kaikkein mieluisimmat ja kalleimmat. Kun suhtautuu realistisesti, niin ei koe suuria pettymyksiä. 😉 Minulla kävi onni, että sain minituoksun kolmen näytekokoisen sijaan. John Gallianon EdT on boxin sisällöstä mieluisin. Essien kynsilakka olisi, jos minulta ei jo löytyisi ko. sävyä. Voiteista olen hieman, että ”tjaa….”. En ole pettynyt, mutta en hypi innostuneisuudesta. Olen aika neutraali. Kun katselen aikaisempien kuukausien LivBoxien sisältöä, niin minua miellyttää tämä helmikuun boxi enemmän, kuin marraskuun. Itse en olisi tehnyt juuri mitään marraskuun boxilla, sillä Lumenen pikakaunistaja löytyy, Goshin luomiväripaletilla en tekisi mitään, kun omistaa satoja luomivärejä, mustia rajauskyniä on ja olen pitänyt enemmän ammattilais- ja semi-selektiivistenmerkkien kynistä. Magneettilakat eivät ole minun juttuni, Hugo Bossin vartalovoide olisi ollut uusi juttu, mutta mikä siitä olisi tehnyt erityisen? Se, että se on Hugo Bossin? Joulu- ja tammikuun boxit ovat vaikuttavampia mielestäni. Tammikuun boxi minulla onkin, joka oli minun ensimmäinen boxini. Totean, että makuja ja mielipiteitä on monia. Kaikkia ei voi aina miellyttää.

Haluan tässä lopussa vielä mainita, että olen tosiaan tilannut LivBoxini itse, eli en ole saanut sitä blogini kautta. Halusin huomauttaa asiasta, sillä LivBoxin ”Kuukauden bloggaajan” -titteli voi antaa ymmärtää niin. Minä olen niin iloinen, että Suomeen tuli oma ”yllätys kosmetiikkaa kerran kuussa” -paketti. Kiitos siitä LivBox -tiimille! Minä meinaan jatkaa tilaustani tilausjaksoni päätyttyä, joka muuten päättyy ensikuussa. Uskon, että LivBox ilostuttaa minua jatkossa vielä lukuisia kertoja, vaikka aina ei kaikki tuotteet olisikaan juuri niitä joita haluaisin. Minun lapsellista luonnettani kiehtoo jännittäminen, että mitä kivaa minulle tässä kuussa lähetetään? Olen valmis maksamaan siitä. Minä koen, että olen saanut rahoilleni vastinetta.

LivBoxilta tuli minulle muutakin postia… tosin kirjekuoressa.

LivBoxin Kuukauden bloggaajana sain itselleni palkinnoksi Stockmannin lahjakortin. Kun seuraavan kerran olen Helsingissä, niin täytyy käydä ostamassa Stockmannilta jonkun selektiivisen merkin meikkivoide. Näin olen päättänyt lahjakorttini tuhlata. Minulla ei ole koskaan ollut selektiivistä meikkivoidetta. En käytä sitä MACin kosmetiikkaan, sillä MACiä tulee ostettua muutenkin. Sen tulee olla jotain sellaista mitä en muuten raaskisi ostaa.

Kyllä varmana ostan! KIITOS! 🙂

Huomenna päättyy LivBoxien arvontaan osallistuminen. Käykääpäs matti myöhäiset vielä osallistumassa! Tästä suora linkki arvontapostaukseen.

Miten oli teillä rakkailla lukijoillani, joille tulee LivBox? Oliko fiilis pettynyt? Olitko ihan fiiliksissäsi? Vai olitko kuten minä? Olit iloinen boxista ja muutama tuote sytytti enemmän, kuin muut boxin sisällöstä, mutta et kokenut pettymyksen tunteita kuitenkaan.

Entäs miltä teistä vaikuttaa joille ei tule LivBoxia? Oliko kuukauden boxi 13,90 euron arvoinen?

X