Tuoksut

Kerrostellaan tuoksuja – AVON EVE DU/ET

9.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Avonilta saatu lehdistönäyte.

Onko tuoksujen kerrostaminen teille tuttua? Hajuvesien kerrostaminen on vanha kikka, jota tuoksuharrastajat erityisesti ovat tehneet. Idea on kaupallistettu, sillä Avon Eve Du/Et on kaksiosainen tuoksu.

AVON EVE DU/ET

Muistelisin, että 90-luvulla luin jostain naistenlehdestä, että hajuvesiä ei saa missään nimessä sekoittaa keskenään. Olikohan artikkelissa jotain virheitä, joita hajuvesien käyttöön liittyy. Tuo jäi mieleeni, enkä sen vuoksi sitten koskaan lähtenyt tuunailemaan itselleni signature-tuoksua. Internetin yleistyttyä ja sen sisällön laajennuttua, törmäsin tuoksublogeissa tuoksujen kerrostamiseen. Aivan kaikki tuoksut eivät toimi keskenään, mutta rohkaisen kokeilemaan. Näin voi syntyä uusia tuoksukokemuksia omista lempparituoksuistaan. Yhdistelmien käyttäytyminenkin on mielenkiintoista puuhaa. Miltä tuoksuu yhdistelmä vesituoksusta ja mehukkaasta hedelmästä? Mitä syntyy jos karkkimaisen makeaan lisää metsäisiä vivahteita?

AVON EVE DU/ET

AVON EVE DU/ET EDP

Avon Eve Du/Et on Avonin ensimmäinen kaksiosainen tuoksu. Eve Du/Et on loihdittu yhteistyössä Hollywood-tähti Eva Mendesin kanssa. Tuoksun idea on vapauttaa käyttäjänsä oma luovuus ja inspiroida luomaan omaan hetkeensä sopivan tuoksu. Uniikki ja tunnetilaan sopiva tuoksu. Tuoksuja voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Eve Du/Et on luotu toimimaan harmoniassa kerrostettuna, mutta myös yksinäänkin käytettynä.

Tunnetilani vaihtelee eri hetkinä. Haluan tuoksuni kuvastavan tätä.

– Eva Mendes

Avonilla on paljon näitä yhteistyötuoksuja suurten nimien kanssa. Minulle ikimuistoisin on kyllä viime syksyn Avon Life, jonka itse Kenzo Takada suunnitteli. Olin tuoksun lanseeraustilaisuudessa Varsovassa ja tapasin Kenzo Takadan. Tässä linkki viime vuoden ehkä puhutuimpaan Avonin yhteistyötuoksuun.

AVON EVE DU/ET

Aistikas: kukkais-metsäinen 

Tuoksunuotit: luumu, rosépippuri, tuoksunuijakukka, patsuli

Violettinen on tuoksultaan selkeästi aistikkaampi. Tuoksussa tuntee kukkaismaiset vivahteet, mutta myös hentoinen metsäisyys tuntuu pohjatuoksussa. Mausteisuus tuo tuoksuun aistikkaat ja mystisemmät fiilikset, jossa on mukana mehukkuutta.

AVON EVE DU/ET

Säteilevä: kukkais-hedelmäinen 

Tuoksunuotit: klementiini, omenankukka, jasmiini (absoluutti), lumme, vaaleat puut

Kultainen on todella säteilevä! Klementiinit tuovat tuoksuun makeaa raikkautta ja olen tunnistavinani pohjalta ihanan lumpeen vesimäistä harmonisuutta. Selkeästi edeltäjäänsä herkempi ja raikkaampi.

Mitä syntyy, kun kerrostaa aistikkuutta ja säteilevää? Variaatioita on monia! Suihkauta ensin iholle violettista aistikkuutta, kerrosta päälle yksi suihkaus kultaista säteilevyyttä ja viimeistele päivän tuoksusi vielä kerroksella violettia aistikkuutta. Mahdollisuuksia on lukuisia! Kokeile miten erilaiselta tuoksuu, kun suihkauttaa violetin päälle kultaista ja toisinpäin.

Eve Du/Et on aluksi voimakkaampi ja ympäröi käyttäjänsä, mutta tuoksu haihtuu melko nopeasti. Mitenkään pitkäkestoisesta tuoksusta ei ole kyse. En sitten tiedä onko ideana, että voit päivän aikana muokkailla tuoksuasi tunnetilojen mukaan. Tuoksua voidaan lisäillä päivän aikana, sen kevyen kestävyytensä vuoksi.

AVON EVE DU/ET

Avon Eve Du/Et EdP on parhaillaan myynnissä. Kampanjahintaisena tuoksu on 32,00 € / 50 ml. Normaalihintaisena 53,00 €. Täältä pääset tilaamaan tuoksun, jos sinulla ei ole tuttua Avon-konsulenttia, jolle voisit tilauksesi tehdä suoraan.

Onko erilaisten tuoksujen kerrostaminen tuttua puuhaa? Minkälaisia yhdistelmiä olette kokeilleet?

Avonilta saatu lehdistönäyte.

Suosittelemme