Glitz & Glam

My invisible tattoo, my fragrance – Mon Guerlain

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Kerroin taannoin olleeni uuden Guerlainin tuoksun lanseeraustilaisuudessa. Tietenkin me paikalle saapuneet bloggaajat saimme omat lehdistönäytteemme uutuudesta. Kerroin hieman taustaa tästä Mon Guerlain tuoksusta aikaisemmassa postauksessani.

Nyt on iskenyt! Mon Guerlain on minun uusi Gucci II EdP tai uusi YSL Black Opium. Tiedättekö sen, kun jostain tuoksusta syntyy sellainen sinun signature-tuoksu? Sinusta tuntuu, että tuoksu on osa sinua, eikä vain tuoksu joka on sinussa. Minulla on lukuisia hajuvesiä. Rakastan monia niistä, mutta sitten jotkut nousevat sellaisiksi ”lempilapsiksi”. Mon Guerlain on nyt yksi sellainen.

Mon Guerlain on kunnianosoitus tämän päivän naisille. Tuoksun slogan on:

My invisible tattoo, my fragrance, Mon Guerlain.

Eipä siis ihme, että koen tuoksun niin osaksi itseäni. Se tuntuu henkilökohtaiselta, aivan kuin minulle tehdyltä.

Mon Guerlain EdP* avautuu raikkaana ja jopa sitruksisena. Tuoksussa tuntuu laventelia, joka ei muuten ole minun lemppareitani. Laventeli on kuitenkin hieman erilainen, sillä mukaan sekoittuva bergamotin sitruksisuus tuo oman twistinsä tuoksuun. Tässä alkuvaiheessa tuoksu lupaa raikkautta ja kukkaismaisuutta, joka tuoksuun kehittyy melko pian. Tässäkin vaiheessa voisi kuvitella tuoksun säilyvän raikkaana ja kukkaismaisena, suorastaan kepeänä. Minä niin toivon, että jokainen tuoksua testaava malttaa odottaa riittävän pitkään. Kun pohjatuoksu lähtee kehittymään, syntyy tuoksun todellinen luonne. Pehmeää ja lämmintä vaniljaa. Sen ihanaa makeutta ja mausteisuutta. Tuoksu muuttuu aivan päinvastaiseksi, kuin mitä se alussa viehkeästi vihjailee. Tällaista muutosta en muista ihan äkkiä miltään tuoksulta. Mon Guerlainin pohjatuoksusta tulee mieleen YSL:n Black Opium, sillä minä aistin tuoksussa kahvia. Kepeästä syvälliseksi muuttuva tuoksu huumaa herkullisuudellaan. Lanseeraustilaisuudessa pääsimme vertailemaan tuoksua toistemme iholta. Sehän on selvä, että hajuvedet tuoksuvat erilaisilta jokaisen ihmisen iholla. Kuitenkin tässä tuoksussa on upeaa yksilöllisyyttä ja varmasti siksi se tuntuu käyttäjästään juuri hänelle luodulta. Signeerattu tuoksu – Mon Guerlain.

Mon Guerlainin tuoksunuotit

Alkutuoksu: laventeli, bergamotti
Sydäntuoksu: jasmiini, iiris
Pohjatuoksu: vanilja, santelipuu, kumariini

Mikäänhän ei harmita niin paljon, kuin se, että lempituoksu haihtuu nopeasti iholta. Mon Guerlain kestää aamusta iltaan. Vain yksi suihkaus riittää. Vielä illallakin ranteessani tuoksuu lämmin vaniljaisuus ja paahteisuus. Tuoksun annostelusta riippuu miten voimakkaasti se tuoksuu, ja miten tuoksu käyttäjänsä ympäröi. Päivätuoksuna annostelen vain yhden suihkauksen toiseen ranteeseen, josta kevyesti yhden kerran kosketan toiseen ranteeseen. Iltatuoksuna suihkaus ranteisiin ja kaulalle molemmin puolin.

Mon Guerlainin pulloa kuvaillaan ikoniseksi. Minusta Mon Guerlain on aika pelkistetty ja tyylitelty. Ehkä jotain rosoisuutta olisi voinut olla mukana pullon muotokielessä, sillä Guerlain on lähtenyt rikkomaan hieman konservatiivista ja siloteltua pintaansa. Tästä syystä upea Angelina Jolie toimii tuoksun keulakuvana. Mainosvideossa vilahtaa Angelinan tatuointikin. Perinteikkyydessä ei ole mitään vikaa, mutta pidän tästä nuorennusleikkauksesta, jota hyvin konservatiiviset ja toisinaan hieman jäykän maineen omaavat brändit tekevät.

Haluan nyt painottaa erityisen paljon sitä, että älä tyydy tuoksuttelemaan Mon Guerlainia pullosta tai tuoksutikulta. Ota se omalle ihollesi ja tutustu rauhassa. Vain siten Mon Guerlain pääsee valloittamaan ja näyttämään todellisen luonteensa. Anna sen olla osa omaa ihoasi, kuten tatuointi.

Guerlain Mon Guerlain EdP -tuoksun voit tilata edullisemmin täältä*.

Onko teillä sellaisia tuoksuja, jotka ovat kuin juuri itselle tehtyjä?

Tuoksu saatu lanseeraustilaisuudesta.

Lue myös

X