Glitz & Glam

Viva La Juicyn sokerisia herkkuja ja jälkiruokamaisia tuoksuja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää  mainoslinkkejä

Kuinka moni teki uudenvuodenlupauksen? Alkoiko namilakko? En usko, että ihanan makeat ja karkkiset tuoksut lievittävät makeannälkää – päinvastoin! Silti esittelen kaksi ihanaa herkkua, joiden tuoksut saattavat saada sortumaan lupauksissa. Sain viime vuonna kaksi houkuttelevaa Viva La Juicy -tuoksua PR-toimistolta kokeiluuni. Viva La Juicy -tuoksut ovat tunnettuja niiden makeista tuoksuista ja näyttävistä pulloistaan. Miellän Juicy Couturen tuoksut teini-ikäisten ja nuorten tuoksuiksi, mutta pakko myöntää, että tällainen +30 tykkää välillä makeasta tuoksusta.

Juicy Couturen tuoksut ovat usein hyvin näyttäviä ja tuoksut makeita. Jos silmää miellyttää elegantit ja selkeät linjat, Juicy Couturen villit ja huomiota herättävät tuoksupullot voivat olla liikaa. Viva La Juicy -tuoksut varsinkin ovat ideologialtaan mieluummin överit kuin vajarit.

Juicy Couture Viva La Juicy Sucré EdP

Jos jälkiruoka on mielestäsi paras osa menussa, niin tämä tuoksu kannattaa nuuhkaista! Viva La Juicy Sucré EdP on lanseerattu vuonna 2016, mutta Suomessa tämä tuoksu on ollut myynnissä vasta lähes vuoden. Viva La Juicy Sucré -tuoksu on hauskasti tarinallistettu. Tässä on motto, josta tykkään!

Viva la Juicy Sucré on Viva-naisen tapa iskeä silmää maailmalle ja sallia itselleen kaikki houkutukset. Makea ja kutsuva tuoksu vie hänet ihanien herkkujen maailmaan ja sallii hänen elää hetkessä täysin pitelemättömästi. Hän ei kanna huolta huomisesta, joten hänen mottonsa on #EatDessertFirst.

Viva La Juicy Sucré näyttääkin syötävän hyvältä! Ihana cupcake, jossa on kuorrute, leivos sekä kaunis paperi pohjalla. Voi luoja, että tämä hajuvesipullo on SULOINEN!

Tuoksu avautuu hieman kirpeämpänä sokerihuumana. Tuoksu kehittyy mehukkaisiin ja kukkaismaisiin nuotteihin, jossa aistii selkeästi kermaista pehmeyttä. Pohjalla täyteläisyyttä antavat makea vanilja ja kermaisuus, josta voi keveästi aistia suklaisuuttakin. Hyvin lämmin ja pehmeä tuoksu, joka on makea! Makea voi kuitenkin olla hyvällä tavalla överi. Tästä tuoksusta löytyvät kaikki karkkiöverin merkit, mutta silti todella viehättävä tuoksu. Epäilin, että tämä tuoksu ei olisi mieleeni, mutta erehdyin. Tyylillä ja hienostuneisuudella toteutettu karkkiöveri onkin oikeastaan aika ihana.

Alkutuoksu
Gardenia, mandariini ja punaherukka

Sydäntuoksu
Appelsiininkukka, jasmiini, persikka ja mantelikerma

Pohjatuoksu
Kermavaahto, vanilja, kaakao ja santelipuu

Viva La Juicy Sucré on oikeastaan ympärivuotiseen käyttöön. En itse ainakaan koe mitään voimakasta mielleyhtymää johonkin tiettyyn vuodenaikaan. Tuoksu ympäröi käyttäjänsä, joten sen aistii itsekin jonkun aikaa. Kesto on aika hyvä. Erityisesti pohjatuoksun lämmin ja makea kermaisuus ja vaniljaisuus tuoksuvat pitkään.

Tämä jälkiruokaherkku Viva La Juicy Sucré EdP on saatavilla 30 ml:n, 50 ml:n ja 100 ml:n kokoisena. Hinnaltaan tämä sokerihuuma on 50-87 €.

Kun tässä googletin jälleenmyyjiä, niin huomasin tuoksun olevan vähän joka paikassa loppuneen. Tuoksu löytyy Kicksin* verkkokaupasta, mutta vain koossa 30 ml. Voisin tästä päätellä, että Viva La Juicy Sucré EdP on suosittu tuoksu. eleven.fille* sitä ilmeisesti olisi tulossa pian lisää.

Juicy Couture Viva La Juicy Glacé EdP

Jos makea, mutta raikkaan jäinen tuoksu on mieleesi, niin Viva La Juicy Glacé kannattaa käydä nuuhkaisemassa.

Vuonna 2017 lanseerattu ja Suomeen syyskuussa myyntin tullut Viva La Juicy Glacé on muunnelma alkuperäisestä Viva La Juicy -tuoksusta. Luin tuoksun luojan hauskan vinkin, jonka jaan myös teille.

”Säilytin alkuperäisen Viva La Juicy -tuoksun DNA:n ja lisäsin siihen kirpeän raikkaita osasia lämmön ja aistikkuuden vastapainoksi. Näin mielessäni Viva La Juicy Glacé -tuoksun jäätyneinä kristallikiteinä, joita ovat hyväilleet jää ja hohtava kuura. Lisäviileyttä tuoksuun saa, kun sen panee jäihin. Tuoksun lämpötila nimittäin muuttaa sekä tuoksua että tuntua.” – Honorine Blanc, Firmenich

Tässä pullossa ilmennetään tuoksun jäämäisyyttä ja tietenkin Juicy Couturen tuoksussa on jotain näyttävää ja suloistakin. Viva La Juicy Glacé on talvihenkinen ulkonäöltään ja teemaltaan. Onhan tuoksun innoituksena olleet jäisen huurteiset marjat ja hedelmät. Tuoksu kuin jäinen sorbetti.

Tuoksu avautuu välittömästi viileillä ja jäisillä vivahteilla. Herukkaisuus tuntuu tuoksussa, kun mandariini ja päärynä tuovat tuoksuun mehukkuutta. Tuoksuun tulee hyvin nopeasti appelsiininkukan kukkaismaiset vivahteet. Pohjalla tuoksuu hyvin keveästi vanilja. Tässä tuoksussa pohjatuoksun nuotit eivät ole mitenkään selkeät, vaan ne ovat vain pohjalla tuomassa ryhtiä, mutta eivät tule voimakkaasti esiin. Päällimmäisimpinä tuoksuina tuntuvat sorbetti, päärynä ja appelsiininkukka.

Alkutuoksu Mandariini, mustaherukka, päärynä ja sorbetti

Sydäntuoksu Jasmiini ja appelsiininkukka

Pohjatuoksu Meripihka, santelipuu ja vanilja

Vaikka tuoksu kuulostaa aivan talviajan tuoksulta, sitä se ei kuitenkaan ole. Tämä tuoksu sopii kyllä kesäkäyttöönkin sen ihanan raikkautensa vuoksi. Makea, mutta huurteisen raikas Viva La Juicy Glacé on vähän keveämpi, kuin mitä olen Juicy Couturen tuoksuilta tottunut. Se ei ympäröi käyttäjäänsä voimakkaasti, mutta kestää iholla keskiverrosti. Kevyemmän pohjatuoksunsa vuoksi, Glacé ei ole hyökkäävä, eikä voi kestää aamusta yöhön.

Juicy Couture Viva La Juicy Glacé EdP on saatavilla 30 ml:n, 50 ml:n ja 100 ml:n kokoisena. Hinnaltaan tuoksu on 49,10-91,50 €.

Tuoksu löytyy Kicksin*, elevenin*, Hajuvesi.fi* verkkokauppojen valikoimista.

Syötävän ihania tuoksuja! Kysyin tyttäreni mielipidettä näistä kahdesta Juicy Couturen tuoksusta. Hänestä kuppikakkumaisen Viva La Juicy Sucŕen pullo oli ihanin, mutta tuoksultaan jäisen sorbettinen Viva La Juicy Glacé oli parempi. Olen tyttäreni kanssa samaa mieltä. Glacé on enemmän minun tyyliä, vaikka Sucré on kanssa ihana.

Minä en halua enää ehdottomuuksia, mutta pakko myöntää, että ajauduin loppusyksystä sokerikoukkuun. Taas! Nyt minun pitäisi oikeasti repiä itseni siitä irti. Ensimmäiset päivät ovat vaikeita, mutta kyllä se siitä taas helpottaa. Nyt vaan pitäisi ottaa ryhtiliike ja kaivaa se oma selkäranka jostain. 😀

Miten sinulla? Onko vaikeuksia irtautua joulun sokerihuumasta? Vai oletko onnistunut välttämään koko koukuttumisen?

X