Tuoksut

Viva La Juicyn sokerisia herkkuja ja jälkiruokamaisia tuoksuja

9.1.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Kuinka moni teki uudenvuodenlupauksen? Alkoiko namilakko? En usko, että ihanan makeat ja karkkiset tuoksut lievittävät makeannälkää – päinvastoin! Silti esittelen kaksi ihanaa herkkua, joiden tuoksut saattavat saada sortumaan lupauksissa. Sain viime vuonna kaksi houkuttelevaa Viva La Juicy -tuoksua PR-toimistolta kokeiluuni. Viva La Juicy -tuoksut ovat tunnettuja niiden makeista tuoksuista ja näyttävistä pulloistaan. Miellän Juicy Couturen tuoksut teini-ikäisten ja nuorten tuoksuiksi, mutta pakko myöntää, että tällainen +30 tykkää välillä makeasta tuoksusta.

Juicy Couturen tuoksut ovat usein hyvin näyttäviä ja tuoksut makeita. Jos silmää miellyttää elegantit ja selkeät linjat, Juicy Couturen villit ja huomiota herättävät tuoksupullot voivat olla liikaa. Viva La Juicy -tuoksut varsinkin ovat ideologialtaan mieluummin överit kuin vajarit.

Juicy Couture Viva La Juicy Sucré EdP

Jos jälkiruoka on mielestäsi paras osa menussa, niin tämä tuoksu kannattaa nuuhkaista! Viva La Juicy Sucré EdP on lanseerattu vuonna 2016, mutta Suomessa tämä tuoksu on ollut myynnissä vasta lähes vuoden. Viva La Juicy Sucré -tuoksu on hauskasti tarinallistettu. Tässä on motto, josta tykkään!

Viva la Juicy Sucré on Viva-naisen tapa iskeä silmää maailmalle ja sallia itselleen kaikki houkutukset. Makea ja
kutsuva tuoksu vie hänet ihanien herkkujen
maailmaan ja sallii hänen elää hetkessä
täysin pitelemättömästi. Hän ei kanna huolta
huomisesta, joten hänen mottonsa on
#EatDessertFirst.

Viva La Juicy Sucré näyttääkin syötävän hyvältä! Ihana cupcake, jossa on kuorrute, leivos sekä kaunis paperi pohjalla. Voi luoja, että tämä hajuvesipullo on SULOINEN!

Tuoksu avautuu hieman kirpeämpänä sokerihuumana. Tuoksu kehittyy mehukkaisiin ja kukkaismaisiin nuotteihin, jossa aistii selkeästi kermaista pehmeyttä. Pohjalla täyteläisyyttä antavat makea vanilja ja kermaisuus, josta voi keveästi aistia suklaisuuttakin. Hyvin lämmin ja pehmeä tuoksu, joka on makea! Makea voi kuitenkin olla hyvällä tavalla överi. Tästä tuoksusta löytyvät kaikki karkkiöverin merkit, mutta silti todella viehättävä tuoksu. Epäilin, että tämä tuoksu ei olisi mieleeni, mutta erehdyin. Tyylillä ja hienostuneisuudella toteutettu karkkiöveri onkin oikeastaan aika ihana.

Alkutuoksu
Gardenia, mandariini ja punaherukka

Sydäntuoksu
Appelsiininkukka, jasmiini, persikka ja mantelikerma

Pohjatuoksu
Kermavaahto, vanilja, kaakao ja santelipuu

Viva La Juicy Sucré on oikeastaan ympärivuotiseen käyttöön. En itse ainakaan koe mitään voimakasta mielleyhtymää johonkin tiettyyn vuodenaikaan. Tuoksu ympäröi käyttäjänsä, joten sen aistii itsekin jonkun aikaa. Kesto on aika hyvä. Erityisesti pohjatuoksun lämmin ja makea kermaisuus ja vaniljaisuus tuoksuvat pitkään.

Tämä jälkiruokaherkku Viva La Juicy Sucré EdP on saatavilla 30 ml:n, 50 ml:n ja 100 ml:n kokoisena. Hinnaltaan tämä sokerihuuma on 50-87 €.

Kun tässä googletin jälleenmyyjiä, niin huomasin tuoksun olevan vähän joka paikassa loppuneen. Tuoksu löytyy Kicksin* verkkokaupasta, mutta vain koossa 30 ml. Voisin tästä päätellä, että Viva La Juicy Sucré EdP on suosittu tuoksu. eleven.fille* sitä ilmeisesti olisi tulossa pian lisää.

Juicy Couture Viva La Juicy Glacé EdP

Jos makea, mutta raikkaan jäinen tuoksu on mieleesi, niin Viva La Juicy Glacé kannattaa käydä nuuhkaisemassa.

Vuonna 2017 lanseerattu ja Suomeen syyskuussa myyntin tullut Viva La Juicy Glacé on muunnelma alkuperäisestä Viva La Juicy -tuoksusta. Luin tuoksun luojan hauskan vinkin, jonka jaan myös teille.

”Säilytin alkuperäisen Viva La Juicy -tuoksun
DNA:n ja lisäsin siihen kirpeän raikkaita
osasia lämmön ja aistikkuuden
vastapainoksi. Näin mielessäni Viva La Juicy
Glacé -tuoksun jäätyneinä kristallikiteinä,
joita ovat hyväilleet jää ja hohtava kuura.
Lisäviileyttä tuoksuun saa, kun sen panee
jäihin. Tuoksun lämpötila nimittäin muuttaa
sekä tuoksua että tuntua.”
– Honorine Blanc, Firmenich

Tässä pullossa ilmennetään tuoksun jäämäisyyttä ja tietenkin Juicy Couturen tuoksussa on jotain näyttävää ja suloistakin. Viva La Juicy Glacé on talvihenkinen ulkonäöltään ja teemaltaan. Onhan tuoksun innoituksena olleet jäisen huurteiset marjat ja hedelmät. Tuoksu kuin jäinen sorbetti.

Tuoksu avautuu välittömästi viileillä ja jäisillä vivahteilla. Herukkaisuus tuntuu tuoksussa, kun mandariini ja päärynä tuovat tuoksuun mehukkuutta. Tuoksuun tulee hyvin nopeasti appelsiininkukan kukkaismaiset vivahteet. Pohjalla tuoksuu hyvin keveästi vanilja. Tässä tuoksussa pohjatuoksun nuotit eivät ole mitenkään selkeät, vaan ne ovat vain pohjalla tuomassa ryhtiä, mutta eivät tule voimakkaasti esiin. Päällimmäisimpinä tuoksuina tuntuvat sorbetti, päärynä ja appelsiininkukka.

Alkutuoksu
Mandariini, mustaherukka, päärynä ja sorbetti

Sydäntuoksu
Jasmiini ja appelsiininkukka

Pohjatuoksu
Meripihka, santelipuu ja vanilja

Vaikka tuoksu kuulostaa aivan talviajan tuoksulta, sitä se ei kuitenkaan ole. Tämä tuoksu sopii kyllä kesäkäyttöönkin sen ihanan raikkautensa vuoksi. Makea, mutta huurteisen raikas Viva La Juicy Glacé on vähän keveämpi, kuin mitä olen Juicy Couturen tuoksuilta tottunut. Se ei ympäröi käyttäjäänsä voimakkaasti, mutta kestää iholla keskiverrosti. Kevyemmän pohjatuoksunsa vuoksi, Glacé ei ole hyökkäävä, eikä voi kestää aamusta yöhön.

Juicy Couture Viva La Juicy Glacé EdP on saatavilla 30 ml:n, 50 ml:n ja 100 ml:n kokoisena. Hinnaltaan tuoksu on 49,10-91,50 €.

Tuoksu löytyy Kicksin*, elevenin*, Hajuvesi.fi* verkkokauppojen valikoimista.

Syötävän ihania tuoksuja! Kysyin tyttäreni mielipidettä näistä kahdesta Juicy Couturen tuoksusta. Hänestä kuppikakkumaisen Viva La Juicy Sucŕen pullo oli ihanin, mutta tuoksultaan jäisen sorbettinen Viva La Juicy Glacé oli parempi. Olen tyttäreni kanssa samaa mieltä. Glacé on enemmän minun tyyliä, vaikka Sucré on kanssa ihana.

Minä en halua enää ehdottomuuksia, mutta pakko myöntää, että ajauduin loppusyksystä sokerikoukkuun. Taas! Nyt minun pitäisi oikeasti repiä itseni siitä irti. Ensimmäiset päivät ovat vaikeita, mutta kyllä se siitä taas helpottaa. Nyt vaan pitäisi ottaa ryhtiliike ja kaivaa se oma selkäranka jostain. 😀

Miten sinulla? Onko vaikeuksia irtautua joulun sokerihuumasta? Vai oletko onnistunut välttämään koko koukuttumisen?

Kommentit (10)

Mikään ei ole hirveämpää kuin uutuudet! On hirveää, kun olet just päässyt hyvään vauhtiin herkkujen vähentämisessä, niin eikö just silloin tule kaikkia kiinnostavia herkkuja myyntiin.

Oi että, miten nättejä kuvia! 🙂

Voi kiitos! <3

Clacé on näistä omakin lemppari, hivenen raikkaampi ja ei niin äkkimakea. 🙂

Jep, sama minustakin. Mutta kyllä tuo sokerihuumakin välillä ”maistuu”. 😀

Sain syksyllä pudotettua seitsemän kiloa, mutta joulun herkuttelut toivat niistä heiti kolme takaisin! Nyt pitää koettaa palailla ruotuun. Se kolme pitää saada taas pois….

Minä sain yhteensä reilun 4 kiloa. Onneksi suuri osa nestepöhötystä, joten ne pari kiloa lähtee heti, ja lähtikin. 🙂

Onpas ihania pulloja! Täytyykin käydä nuuhkimassa näitä jossain niin voin sitten pyytää miehen pikkusiskoa tuomaan laivalta henkkarialennuksella jos miellyttää. 🙂
Minä aloitin nannattomuuden! Yleensäkkin pyrin rajoittamaan että saan 2x viikossa jotain herkkuja ottaa, mutta vähän se lipsu tuossa joulukuussa… Ei ole ollut ees kovin hankalaa, mutta perhanan fazer on nyt lykännyt banaanihedelmäkarkkeja, kookossuklaapatukan, pätkis-levyn ja domino-levyn! Kaikki noista sellaisia jotka haluaisin ihan ehdottomasti maistaa niin ärsyttää. No, sitten kun tää on ohi niin aivan varmasti ostan kaikki kerralla ja mässyttelen. 😀

Mikään ei ole hirveämpää kuin uutuudet! On hirveää, kun olet just päässyt hyvään vauhtiin herkkujen vähentämisessä, niin eikö just silloin tule kaikkia kiinnostavia herkkuja myyntiin.

Näitä täytyy käydä tuoksuttelemassa! Olen makeiden tuoksujen ja kaiken muunkin makean perään niin kovasti että tunsin jo selkeätä riippuvuutta! Ja ihan oikeasti. Ärsytti ja harmitti kun valitettavasti sellainen riippuvuus näkyy vyötäröllä. Noh, tein sitten niin radikaalin ratkaisun että lopetin kokonaan ja ryhdyin herkkulakkoon, makeat ja suolaiset. Paino on pudonnut toistakymmentä kiloa ja painoindeksi näyttää normaalia! Laihduttanut en ole vaan syönyt ihan normaalisti. Jouluna päätin että saan herkutella 3 päivää sydämeni kyllyydestä ja niin tein ? Mutta nyt on taas palattu normielämään. Joten eikun uutta yritystä Minna, luovuttaa ei kannata. Sulla on hyvä alku elämäntapamuutoksessa ja hienosti pudonneita kilojakin. Mäkin huomasin että ilman herkkuja ja karkkeja voi oikeesti elää ?

Juuri tuo on mielestäni minullekin tärkeintä. En laihduta, vaan muutan elämäntapaani. Laihduttaminen voi olla hyvin epäterveellistä, ja onkin ollut minulle. Kituutin aina liian pienellä energialla. Nyt kun keväällä keskityin ongelmiin, en seurauksiin, niin ne seurauksetkin lähtivät muuttumaan. 🙂

Kyllä, ilman karkkeja voi elää. Itse haluan oppia kohtuuteen. Siinäkin on opittavaa, vaikka en ole enää aikoihin pystynyt kerralla syömään montaa, mutta iskee se, että joka päivä haluaisi vähän herkkuja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *