Glitz & Glam

Asupostaus – nahkahousut ja vihreä tunika

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mainitsin, että haluaisin tehdä asupostauksia, ainakin välillä. Olen niitä muutaman koko blogihistoriani aikana tehnyt. Pakko myöntää, että asupostaukset ovat kaukana minun mukavuusalueestani – siksi niitä niin vähän on tullut tehtyä. Yli 2500 julkaistua blogipostausta omassa blogissani, vain kourallinen asupostauksia.

Yksi syy näiden vähyyteen on ihan käytännön syyt. Kuka ottaisi kuvat? Mieheni nyt uhrautui, mutta hän ei ole mitenkään innokas. Kuinka moni teistä elää tai on elänyt parisuhteessa? Oletko pyytänyt kumppaniasi ottamaan kuvaa itsestäsi? Olitko tyytyväinen hänen ottamaan kuvaan? Ne, ketkä vastaavat, että eivät, tietävät, mitä minä tarkoitan. Kumppani ei ehkä siksi ole innokas kuvaamaan, kun toinen ei ole koskaan tyytyväinen kuviin, eikä itseensä. Tässä on yksi syy, miksi hyppään mukavuusalueeni ulkopuolelle. Haluan oppia katsomaan itseäni vähän ruusunpunaisemmin lasein. Sitä ei voi tapahtua, jos en koskaan opeta itseäni.

Lisäksi asukuvien ottamiseen tuo lisähaastetta se, etten oikein osaa olla kuvissa – varsinkin, jos oma puoliso kuvaa. Mutta jostain syystä, nyt meni ihan hyvin, vaikka kiireessä kännykällä otettuja ovatkin. Olimme lähdössä allekirjoitustilaisuuteen, jonka jälkeen juhlistimme asiaa ravintolassa. Taksi olikin pihassa ennen, kun ehdin takkia vetää päälleni kuvien oton jälkeen. Kerron jossain vaiheessa, mitä juhlistin viime perjantaina. Nyt en vielä viitsi blogissa mainita, kun siitä ei ole virallista tiedotetta.

Asukseni valitsin rentoa pukeutumista. Valitsin oliivinvihreän tunikan ja sen kanssa ”nahkahousut”. Yhdistin rentoon illallispukeutumiseeni Minna Parikan klassiset Jodiet. Nämä kengät ovat niin ihanat! Iltalaukkuna myöskin klassinen, nahkainen kirjekuorilaukku Michael Korsilta. Kengät ovat kohta kaksi vuotta vanhat ja laukku on 4-5 vuotta sitten ostettu. Paljon ollut käytössä molemmat.

Tunika on hauska, kun se on edestä lyhyempi ja takaa pidempi. Päällä on keveä sifonkikangas ja alla toppi, joka on lyhyempi kuin sifonki. Toimii todella kivasti nahkaleggareiden kanssa, mutta miksipä ei myös farkkujen tai muiden peittävien leggareiden kanssa.

Vihreä tunika on Zizzistä, kuten myös ”nahkaleggaritkin”. Älyttömän mukavat jalassa, eivätkä ollenkaan hiosta.

Yhdistin lookiin pehmeät kiharat ja meikistä löytyy oliivinvihreää. Hyvin monet teistä on kysynyt, miten teen kiharat? Lupaan, että yritän nyt oikeasti tehdä siitä postauksen. Koruina minulla oli lookissani Kalevalan Kosmos-sarjan riipus ja korvakorut.

Silmämeikissä totta kai Too Faced Natural Lust -paletin ihanat sävyt ja huulissa maanantaina postaamani MACin huulipuna sävyssä Fast Play.

Toisenlaisilla kengillä ja käsilaukulla, tämä menisi minun työasunakin asiakastapaamisiin. Pitkä riipus tähän sopisi myös, mutta nyt illalliselle en viitsinyt laittaa, kun helposti sellainen pitkä riipus ui lautasella tai laseissa – ja sen jälkeen sotkee vaatteen. Nimimerkillä, kokemusta on.

Tämä tyyli on aika minua, vaikka nahkapöksyt eivät olekaan olleet 2000-luvun alun villityksen jälkeen se oma juttuni. Vaikka olen lisännyt väriä elämääni, tykkään lähteä ”dinnereille” aika tummiin pukeutuneena tai jollain pienellä väripilkulla, kuten värillinen toppi. Kuosit kuuluvat päiväasuuni, mutta ilta-asuksi tykkään valita hyvinkin usein yksivärisiä vaatteita, maksimissaan raitaa tai pilkkua. Ehkä vähän tylsä pukeutuja jonkun mielestä, mutta kompensoin sitä sitten eloisalla luonteellani. 😂

Miltä tyyli sinusta näyttää?

Lue myös

X