Glitz & Glam

Simppeli tyyli suurilla korviksilla - kampauslaiskuuden pelastukset

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Suuret korvakorut ovat sukeltaneet uudelleen suosiooni. Instagramiani seuraavat ovat saattaneet huomata, että olen ollut viime aikoina hyvin yksinkertaisessa tyylissä viihteellä. Hiukset ponnarilla ja suuret korvakorut korvissa. Suuret korvakorut ovat uudelleen muodissa. Jotenkin tuntuu, että trendikkäiden korvakorujen koko tekee hieman nopeammalla syklillä vaihtelua kuin vaatteet ja kengät. Voin olla väärässäkin, mutta minusta tuntuu, että suuret korvakorut ovat muodissa noin 10 vuoden välein. Nyt ne ovat uudelleen huipputrendikäs juttu. Eiväthän ne tavallaan koskaan ole pois, sillä korviksien persoonallisuudella ilmennetään omaa persoonaa – olivat trendikäs juttu tai ei.

Minun ihanat Nina Jatulin suunnittelemat peilikorvakorut ovat kovasti saaneet kehuja. Nämä korvikset ovat näkyneet useissa meikkipostauksissani, mutta ovat myös olleet käytössäni iltamenoissakin. Oikeastaan näiden kautta olen uudelleen innostunut suurikokoisista korvakoruista.

”Tukka takana, elämä edessä ja suuret korvikset korvissa.” 

Suuret korvakorut ja nopea ponnari tai nuttura ovat pelastukseni. Aina ei aika riitä kiharteluihin tai kunnollisen kampauksen laittoon. Joskus ei vaan jaksa! Silloin ponnari tai nuttura on ainut minkä jaksaa tai ehtii. Tällöin suuret korvakorut tuovat sen lisän, jolla kompensoin viitseliäisyyttäni tai ajanpuutetta kampauksen suhteen.

Suuret korvakorut tuovat kivasti särmää, kun hiukset ovat kiinni ja hieman sliipatummat. Viihdyn parhaiten kunnolla kohotetussa ja muhkeassa hiuskuontalossa, joten tällainen taakse vedetty tekee minulle hieman ”alastoman” olon. Suuret korvikset auttavat tuossa tunteessa.

Tietysti nämä kuvissa näkyvät korvikset ovat jo niin pitkät, että hyvä kun minun kaulan pituus riittää pitämään ne ”ilmassa”. Vähänkin ryhdittömämmässä asennossa korvikset lepäävät harteilla. Siksi eivät ehkä ole minun suurin suosikkini malliltaan, mutta todella hauskat ja tuovat särmää lookiini.

Minulla ei toimi valtavat korvakorut, jos hiukseni ovat auki, saati sitten kiharretut ja auki. Tulee sellainen ”too much” -efekti. Siksi tykkään suurista korvakoruista, kun hiukset ovat kiinni lähtiessäni viihteelle. Saa nähdä minkä aikaa tämä villitykseni taas kestää. Arkena en vielä osaa näin suuriin korvakoruihin sonnustautua. Periaatteessa voisin, mutta tuntuu vähän vieraalta tällä hetkellä. Hih, muistui tässä mieleen lapsieni vauva- ja taaperoajat. Silloin en todellakaan olisi voinut tällaisia korviini laittaa.

Suuret korvakorut, ihastuttaa vai vihastuttaa?

Oli pakko laittaa joku ilmeilykuva, kun julkaisen aina niin ilmeettömiä kuvia itsestäni. Oikeasti olen aika ilmeikäs tyyppi, mutta sitä ei voisi päätellä kuvieni perusteella.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

P.s. Huomenna otan Anna-lehden Instagramin haltuuni. On minun #takeover -viikon aika. Jos haluat seurata viikkoani, niin seuraa hashtageja #annalehti #annablogit #takeover #glitzandglam, tai liity @anna_lehti seuraajaksi. 🙂

X