Glitz & Glam

Vaaleanpunaisia unelmia – mun lempivärini just nyt!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ylihuomenna valmistun Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkista. Saan tutkintotodistuksen ja painan tradenomilakin päähäni. Menestyin opinnoissa hyvin, sillä valmistun nelosen keskiarvolla. Sen lisäksi valmistun vähän etuajassa ja opparistani sain kiitettävän sekä sain stipendin. Olen sitä mieltä, että nyt pitää vähän hemmotella itseäni. Olen sen varmaan ansainnut. Kova työ ja raataminen pitää palkita ja siinä hetkessä pitäisi muistaa olla ja vähän leijuakin. Minulla on vähän paha tapa, että sitten vaan mennään kohti seuraavaa määränpäätä, eikä muista pysähtyä ja onnitella itseään ponnisteluista. Nyt olen todella yrittänyt fiilistellä tätä hetkeä jo ennakkoon.

Olen vähän shoppaillut. Minulla on fiksaatio vaaleanpunaiseen. Olen jotenkin aivan hullaantunut ko. väriin. Päätin käyttää valmistujaisissani vanhaa mustaa mekkoani, joka ei ole ollut kuin kerran aikaisemmin käytössä, mutta halusin piristää mustaa pukeutumista söpöillä jutuilla. Sellaista kivaa vastapainoa. Mustan kanssa sopii kaikki, joten usein mustaan pukeutumiseeni yhdistyy loistavasti jatkossakin vaaleanpunaiset asusteet.

Minulla ei ollut aikaa lähteä Helsinkiin Minna Parikan liikkeeseen, joten katsoin verkkokaupan ja pyysin sähköpostilla asiakaspalvelusta apua oikean koon valintaan. Olin kahden vaiheilla, että tilaanko kuvassa näkyvät Joyt vaaleanpunaisina? Vai tilaisinko vaaleanpunaiset Joliet? Päädyin sitten lopulta tikkareihin eli Joyhin. Sydämeni itki verta, kun ne eivät sitten istuneetkaan niin hyvin. Raskain mielin palautin ne, mutta onneksi Minna Parikan asiakaspalvelija, Vilma, järjesti minulle vaaleanpunaiset Joliet koossa 38. Niitä löytyi yhdet!

Jolie on kenkä, jossa yhdistyy Minna Parikan designissa tuttu puputeema sekä naisellinen rusetti. Kengät ovat nahkaa, mutta rusetit/korvat ovat satiinia. Äääää, en kestä, miten ihanat nämäkin ovat! Onneksi nämä Joliet istuivat minulle!

Näissä Joliessa on matala korko, vain 5 cm. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän haluan korkeita korkoja. Parikymppisenä sitä kulki kepein askelin 10 tai 12 sentin korossa, mutta nykyään askel voi olla raskas jo tennarissakin. 😅

Nämä ovat vaan niin söpöt! Tyttäreni sanoi, että ne näyttävät vähän possuilta, jonka jälkeen tajusin, että nämähän ovat Nasu-kengät! Suloiset Nasu-kengät. Nyt olen oikeastaan tyytyväinen, että tikkarikorolla olevat Joyt eivät olleetkaan istuvat, sillä ehkä nämä isolla rusetilla olevat Joliet ovat enemmän minun tyyliset kuitenkin.

Vaaleanpunaisten kenkien kaveriksi tilasin Ted Bakerin Krystan -laukku. Olen todella ihastunut Ted Bakerin käsilaukkuihin, mutta yhtään sellaista minulla ei vielä ollut. Ihanaa, kun nyt oli syy hankkia tällainen ylisöpö laukku, jossa on Ted Bakerin tavaramerkki selkeästi, eli rusetti.

Kynnet lakkaan CND Vinyluxilla, sävyssä #266 Rose Bud. Päälle vähän välkettä CND Vinylux Glitter Top Coatilla. Esittelin CND:n uudet päällyslakat vähän aikaa sitten. Testasin jo tämän yhdistelmän. Hyvältä näyttää!

Huulille MACin ihana Lovelorn, jonka koostumus on läpikuultava Lustre. Tätä huulipunaa olenkin jo ehtinyt käyttää arkenakin. Ihana sävy, joka raikastaa ilmettä.

Huulilla Lovelorn on niin istuva ja luonnollinen, vaikka se hempeä ja vaaleanpunainen onkin. Kävin eilen värjäyttämässä vaaleanpunaiset hiukset entisellä työkaverillani, Laura Ollikaisella. Yleensä käyn Helillä, mutta hänellä olikin listat täysi. Onneksi Lauralla sattui olemaa yksi vapaa aika, joten toiselle luottokampaajalle sitten. Heli ja Laura ovat olleet minun mentoreitani opiskellessani parturi-kampaajaksi, joten siksi usein heille hiukseni uskon.

Kävin minä myös toisella entisellä työkaveri-Lauralla, Laura Huuskolla, kosmetologisessa hoidossa, mutta kasvojen ihan naurettava sileys kuvassa on Instagramin filtteri. Ostin vuosi sitten kolmen sarjan radiofrekvenssihoidon, joista yksi jäi käyttämättä näin pitkäksi aikaa. Se kyllä oikeasti toimii ja tuo napakkuutta iholle sekä puhdistaa syvällä olevia epäpuhtauksia, joita ei voi kuorinnalla poistaa. Me tehtiin aikoinaan Lauran kanssa lukuisia häämeikkejä kesälauantaisin. Lauran kanssa oli kyllä aina ihan älyttömän kiva olla häähärdellilauantaissa. Joskus iskee vähän ikävä, kun käy noita vanhoja työkavereita tapaamassa asiakaspenkissä.

Pohdin kovasti juhlameikkiäni. Jos vaan ehdin, niin käyn tänään harjoittelemassa juhlameikkiä studiolla, niin nappaan samalla tutoriaalikuvat vaaleanpunaisesta meikistäni. Mikä poskipuna olisi istuvin siihen, 1., 2., 3., 4. vai 5.? Löydät muuten nuo poskipunat 5 parasta vaaleanpunaista/pinkkiä poskipunaa -postauksesta.

Oliko vähän vaaleanpunainen postaus? Kuka muu rakastaa vaaleanpunaista? Ensi viikolla minulla on sitten juhlat läheisilleni valmistumiseni kunniaksi. Voin sanoa, että teema jatkuu niissäkin. Järjestän ensimmäistä kertaa aikuisena juhlia vain ”itselleni”. Otan tästä ilon irti, kun ei tarvitse kysyä kenenkään toisen hyväksyntää väreille ja teemoille. Siispä, juhlatkin sitten näyttävät minulta.

Oikein paljon onnea kaikille valmistuville, ylioppilaille sekä koulutiensä päättäville!

Lue myös

X