Glitz & Glam

Juhlaviikko: Real Techniques (videotutoriaali & arvonta)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Upeaa sunnuntaita! Glitz & Glamin juhlaviikko on tullut päätökseensä. Oletteko viihtyneet? Toivon kovasti. 🙂

Tässä viimeisessä juhlaviikon postauksessa hyppäämme siveltimien maailmaan. Olen myös tehnyt oikein videon! Wow! Kyllä taas nolottaa katsoa itseään ja kuunnella ääntään. Vaatii vieläkin totuttelua.

Tällä kertaa esittelen Real Techniquesin* mahtavia kasvosiveltimiä. Eilisessä postauksessa muutama sivellin ehtikin jo vilahtaa. Tällä kertaa videolla tehdään meikkipohja ja tehdään kasvomeikki kokonaisuudessaan Real Techniquesin siveltimillä. Esittelen videolla siveltimiä käytössä ja kerron niistä hieman. Tällä kertaa tämä postaus ei ole pitkä, joten siirrän teidät katsomaan videota, jossa kerron enemmän.

Real Techniques on parhaimmillaan juuri kasvosiveltimissä. Ne vetoavat minuun ja sopivat minun käyttötarkoituksiini, kuten videollakin kerron. Real Techniques on mukavan edullinenkin. Yleensä hyvistä kasvosiveltimistä saa maksaa pitkän pennin (sentin), mutta Real Techniquesin sivellinsettejä saa alta 30 eurolla ja yksittäisetkin maksavat vain jotain 10-15 euron välillä. Toki Real Techniquesilla on oma luksussarjansakin, jonka Bold Metals -siveltimet maksavat vähän enemmän. Itse olen pitänyt enemmän edullisemmista, perussarjan siveltimistä.

Videolla esiintyvät Real Techniques -siveltimet:

Täältä löydät Real Techniquesin siveltimiä lisää*!

Arvon yhdelle setin Real Techniquesin meikkisiveltimiä*. Arvonnassa olevat siveltimet näkyvät videollani ja näissä postauksen kuvissa. Huikeaan sivellinarvontaan pääset osallistumaan seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä pidit viikosta? Mikä oli sinun ”highlight”? Eli mikä postaus oli eniten mieleesi?
  • Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 19.2. klo 20.00.
  • Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Kiitän kaikkia teitä kuluneesta viikosta. Myönnän, että olen ollut suorastaan paniikissa aikani kanssa. Miten aina sattuukin kaikki samaan rysäykseen? Whyyyyy? 😀 Toivottavasti minun suorastaan paniikillinen tilanteeni ei näy liiaksi sinne näyttöjen toiselle puolelle. Onneksi hiihtoloma häämöttää, mutta juuri sen vuoksi koulussa deadlinet painavat päälle.

Muistutan vielä muista tämän viikon postauksista. Olethan käynyt lukemassa ja osallistumassa maanantain, tiistain, keskiviikon, torstain, perjantain ja lauantain arvontoihin. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin on 19.2. asti osallistumisaikaa.

Oikein rentouttavaa sunnuntaita! Eilisistä juhlista huolimatta minä en pääse viettämään darrapäivää nukkuen. Joudun tekemään töitä ja opiskeluja. Saa nähdä mitä tästä sunnuntaistakin oikein tulee? 😀

Siveltimet saatu Pretty.filtä.
X