Mainos Glitz & Glam

Näin teet päivämeikistä iltameikin (videotutoriaali)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Stoorla.fi

Ihan mahtavaa alkanutta viikkoa! Minulla arki palaa elämään tällä viikolla, kun opinnot jatkuvat. Se olisi sitten viimeisten rutistusten aika, sillä opinnäytetyö ja kaksi kurssia tulisi vielä saada kasaan. Palasin viime viikolla Turkista. Kerron matkastani ja sen tapahtumista sitten ajan kanssa. Nyt vielä yritän toipua flunssasta, jonka sain kotiin palattuani. Kolme päivää on mennyt sohvalla maaten ja yskien. Tuntuu vähän siltä, että tästä maanantaista tulee neljäs toipumispäivä.

Neljä viikkoa sitten julkaisin ensimmäisen videon, joka on tehty yhteistyössä Stoorla.fi -verkkokaupan kanssa. Tuolloin tein arkisen päivämeikin. Tällä kertaa muutan samanlaisen päivämeikin iltameikiksi. Päivämeikkini on videolla jo ehtinyt olla tunteja kasvoilla.

Kun arki palaa, tulee minulle taas ajankohtaiseksi päivämeikin muuttaminen iltameikiksi. Joskus on tilanteita, kun ei ole aikaa käydä suihkussa ja laittautua pitkän kaavan mukaan. Silloin teen kasvoille pikaisen freesauksen ja muutan keveämmän päivämeikin iltameikkiin.

Vastaavia tilanteita on ollut useita! Joskus on kyllä niinkin – myönnetään – en vaan jaksa pestä meikkiä pois ja aloittaa alusta. Reissussa varsinkin laiskistun. Siksi usein tulee tehtyä niin, että vähän freesataan ja sitten tummennetaan meikkiä.

Stoorla.fi -verkkokaupassa on kyllä kivasti kasvava valikoima. Huomasin juuri, että Ofra ja Tony Moly ovat tulleet sinne myyntiin! Tosin Tony Molya vain yhden tuotteen verran, mutta uskoisin, että valikoima on kasvamassa. Mutta minusta on parasta, että löytyy verkkokauppa, joka myy essencen meikkejä! Minun suosikkimaskara löytyy sieltä! Päivämeikkitutoriaalissa käytin essencen maskaraa, ja on minulla tässäkin tutoriaalissa valmiiksi samaista essencen supertuuheuttavaa maskaraa.

Tutoriaalissa käytetyt tuotteet:

Meikkipohjan freesaus
beautyblender blotterazzi
Pür Balancing Act Shine Control Powder

Kulmat
Pür Wake Up Brow Dual-Ended Brow Pencil, sävy Espresso
Make Up Factory Tinted Eye Brow Gel, sävy Dark Brown

Silmämeikki
Alima Pure Eye Primer (ei kuvassa)
Make Up Factory Eye Colors -paletti, sävy 08 Pearly Cinnamon
PÜR Minerals On Point Eyeliner Pencil, sävy Not Sorry
Ardell Accent 318 Black -ripset
Ardell DUO Eyelash Adhesive Clear -ripsiliima
Make Up Factory Full Intense Mascara

Kasvot
Physicians Formula Bronze Booster Glow-Boosting Strobe and Contour Palette Matte Sculpting
Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose
Make Up Factory Art of Glow Stick, sävy 10 Light Rose
Pür Miracle Mist (ei kuvassa)

Huulet
Make Up Factory Color Perfection Lip Liner, sävy Rosy Mauve
Make Up Store Matte Lipstick, sävy Vintage Rose

 

Katso videolta, kuinka meikki muuttuu iltameikiksi ja mitä käytännön vinkkejä tällä kertaa kerron. Toivottavasti meikkiharrastajatkin saavat jotain uutta niistä. Kolmannessa videossa sitten tehdään taas uudenlaista meikkiä. Näin minä aika usein meikkini muutan päivämeikistä iltameikiksi. Käytetyt sävyt ja tuotteet vaihtelevat, mutta tekniikat samat.

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa! Joko sinun arki on alkanut?

Lue myös

X