Vinkit

Meikkauspeili – vinkkaus edullisesta peilistä

15.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Peili on aika olennainen asia meikkauksessa. Haluan vinkata hyvästä, mutta edullisesta meikkauspeilistä. Meikkauspeili aiheutti minulle pientä päänvaivaa tuossa taannoin…

Meikkauspeili

Minä en kaipaa meikkauspeililtäni valoja tai muita erikoisuuksia. Minulla on suuri peili seinällä, jonka ympärillä on valot. Sen avulla en kuitenkaan meikkaa, koska peili on liian kaukana minusta pöydän vuoksi. Meikkaan pöydällä seisovan peilin avulla, mutta katson itseäni välillä isommasta, kauempaa olevasta peilistä. Tummuudet ja symmetrisyydet pystyy sillä tavoin tarkistamaan paremmin. Tykkään tällaisesta pöydällä seisovasta peilistä, koska sen voi tarvittaessa siirtää muuallekin. Olen joskus kantanut peilin mukanani matkoille. 😀 Niin rakas se minulle on.

Lähes pari vuotta sitten Ikeasta ostamani meikkauspeili hajosi. Tajusin, että uuden löytäminen ei ollutkaan ihan helppoa. Ikeasta en silloin uutta tilalle löytänyt, eikä löytynyt marketeista ja muista tavarataloistakaan. Ehkä sillä hetkellä oli vain huono saatavuus. Meikkasin pitkään säröillään olevalla peilillä. Halusin samanlaisen kuin entinen meikkauspeilini. Olin aivan hämmästynyt, miten vaikeaa tällainen perinteinen meikkauspeili olikaan löytää. Jossain vaiheessa näitä oli kaikkialla ja sitten kun tarvitsin sellaista, ei niitä meinannut löytyä.

Kuva: Jysk

Lopulta ihan vahingossa Jyskistä löytyi! Hintaa oli vain 10 euroa, joten nappasin samalla kaksi. Toisen kotiin, toisen kuvausstudiolleni meikkauspeiliksi.

Meikkauspeili

Tässä Jyskin meikkauspeilissä on samalla tavalla suurentava peili ja toinen puoli normaali. Kulmakarvoja on helpompi nyppiä suurtavasta peilistä katsomalla, mutta meikkaamista tykkään tehdä normaalin peilin avulla.

Tässä kaksipuoleisessa peilissä on myös se hyvää, että se seisoo melko tukevasti. Pohjassa on paino, jonka vihertävä väri vähän näkyykin kuvassa. Koska kuvassa peilini on peilin päällä, pohja vähän näkyy. Pöydällä seisoessa mitään vihreää ei tietenkään näy. Paino on hyvä. Ikean versio oli heppoisampi, kuin tämä Jyskin.

Kävin eräs päivä Kouvolan Jyskissä. Huomasin, että peilejä on edelleen myynnissä. Siitä sitten havahduin, että täytyypä vinkata tästä edullisesta meikkauspeilistä täällä blogissakin. En silloin heti ostaessani tajunnut, vaikka olin vaipua epätoivoon peilin löytymisestä.

Kun tarkistin vielä Jyskin verkkosivuilta peilin saatavuutta, niin satuin huomaamaan, että se on kampanjahintainen. Noh, ei se 10 euroakaan ole paha hinta hyvästä peruspeilistä, mutta onpa meikkauspeili nyt 7 euron hintainen. Täältä pystyt tarkistamaan lähimyymäläsi saatavuuden tai tilaamaan netin kautta.

Minkälainen meikkauspeili sinusta on hyvä?

Loppuun vielä ilmoitusta eilen päättyneestä arvonnasta. Kuten kerroin, niin Glitz & Glamin joulukalenteri avautuu joka päivä. Joka päivä on luvassa postaus, joka päivä on arvonta, aina sinne joulupäivään asti! Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi -verkkokaupan kanssa. Järjestin etukäteen kivan arvonnan, jossa palkintona 100 euron lahjakortti eleven.fi -verkkokauppaan. Eilen illalla suoritin arvonnan osallistuneiden kesken. Voitto osui nimimerkille Sonja. Oikein paljon onnea voittajalle ja kiitokset osallistumisesta! Olen ottanut yhteyttä voittajaan.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! En malta odottaa joulukuuta, kun päästään joulukalenterien kimppuun – niin kotona, kuin täällä blogissakin!

Kommentit (8)

On niin erilaisia mieltymyksiä. Itse taas en pidä siitä, että seison nenä kiinni isossa peilissä. 😀 Sitäkin joutuu tekee välillä reissussa. Mun yksi kaveri aikoinaan oli mieltynyt meikkaamaan hämärässä. Hän ei kuulemma osaa meikata hyvässä valaistuksessa. 😀

Hei vitsit miten kiva vinkki! Pitääpä käydä kurkkaamassa, löytyisikö meidän Jyskistä tällaista. Jalallinen pöytäpeili on ollut jo pidempään mietinnässä 🙂

Toivotaan, että on. 🙂 Oli muuten ihan käsittämätöntä, kun en meinannut millään löytää uutta peiliä. Epätoivo meinasi iskeä. 😀 Rikkoutuneella peilillä meikkaaminen oli välillä haastavaa. 😀

Mulla taitaa olla juurikin samainen peili, tosin ostettu vuosia sitten, Jyskissä taitaa kiertää vähän nuo tuotteet. Oikein hyvin on palvellut, tykkään kanssa kovasti tosta painosta pohjassa, meikkipöydälle kun kertyy kaikkea rojua ja kevyempi peili oisi aina nurin 😀

Joo, tämän omanikin ostin reilu vuosi sitten. Se Ikean versio tosiaan kaatui ja putosi lattialle. Paino oli liian heppoinen.

Täytyykin käydä huomenna jyskissä..kiitti vinkistä

Eipä kestä! 🙂

En osaa meikata tuollaisen pienen peilin ja pöydän äärellä. Meikkaan aina kylppärin peilikaapin edessä. Siinä on hyvä valo, aukeavat peiliovet ja pelit molemmin puolin, lisäksi pääsee riittävän lähelle peiliä (edessä oleva allastaso ei kovin syvä). Lisäksi näin pimeään aikaan on lisävalona kirkasvalolamppu.
Tosin kuten sanoitkin, tuollainen suurentava peili olisi kätevä kulmakarvojen nyppimisessä. Joten ehkä tuo peili on tsekattava 🙂

On niin erilaisia mieltymyksiä. Itse taas en pidä siitä, että seison nenä kiinni isossa peilissä. 😀 Sitäkin joutuu tekee välillä reissussa. Mun yksi kaveri aikoinaan oli mieltynyt meikkaamaan hämärässä. Hän ei kuulemma osaa meikata hyvässä valaistuksessa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *