Glitz & Glam

Vuoden 2018 parhaimmat – vuoden parhaimmat kosmetiikkalöydöt

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksessa esiintyy myös saatuja tuotteita.

Hei vaan! Glitz & Glamin joulutauko on päättynyt. Tässä meinasi käydä niin, että Vuoden 2018 parhaimmat -postaus siirtyi myöhäisempään julkaisuajankohtaan, sillä vatsatauti jyllää lähipiirissäni sekä meidän perheessä. Lapset ovat toistaiseksi pysyneet terveinä, mutta aikuiset tauti on kaatanut. Minuun kivasti iski juuri sinä aamuna, kun oli tarkoitus avata tietokone lähes viikon tauon jälkeen. Nyt sitten tein kahden päivän työn yhdessä päivässä. Onneksi tästä vatsataudista toivuin aika nopeasti, niin pääsin työstämään vuoden massiivisimman postauksen. Myönnän, että ajatustyötä olen tehnyt pidemmän aikaa, sillä muuten en olisi päivässä ehtinyt. Johan päätöksissäkin menee aikaa, kun miettii, mikä niistä seerumeista ja huulipunista oli paras?

Tämä on aina minulle kiva postaus, vaikka työläs onkin. On kiva katsoa aivan lopuillaan olevaa vuotta taaksepäin ja katsoa, mitä hyviä ja parhaimmiksi nousseita kosmetiikkatuotteita vuosi piti sisällään.

TÄSSÄ OVAT VUODEN 2018 PARHAIMMAT


KASVOJEN IHONHOITO

Paras puhdistusbalmi
Clinique Take the Day Off

Vuosi 2018 oli puhdistusbalmien vuosi. Halusin tutustua niihin paremmin, kun vuonna 2017 vihdoin osui kohdalleni mahtava puhdistusbalmi. Vuoden aikana kohdalleni osui hyviä, mutta myös niitä heikompia esityksiä. Haluan puhdistusbalmin olevan vesiliukoinen. Muuten en näe mitään eroa kookosöljyn ja puhdistusbalmin väliltä. Tämä Cliniquen puhdistusbalmin nostan nyt kuitenkin vuoden parhaimmaksi. Todella riittoisa, todella tehokas liottamaan meikkiä ja todella hyvin kasvoilta vedellä huuhtoutuva.

Kurkkaa täältä tämä Clinique ja neljä muuta parasta balmia.

Paras puhdistusöljy
IsaDora Caring Cleansing Oil

Markettimerkki IsaDora yllätti minut täydellisesti omalla puhdistusöljyllään. Suihkepulloon pakattua puhdistusöljyä voi käyttää suihkauttamalla vanulapulle ja sillä pyyhkimällä, mutta jos haluaa vähentää omaa jätekuormaa, tätä voi käyttää ilman vanulappuja. Itse tykkään käyttää ilman, sillä 2-3 suihkausta käsille ja kuiville kasvoille pyörittely, liuottaa meikin todella tehokkaasti. Öljy liukenee veteen mukavasti, mutta aina puhtaus on parempi, kun viimeistelee meikin puhdistuksen puhdistusgeelillä, -vaahdolla tai -voiteella.

Täällä esittely IsaDoran puhdistusöljystä.

Paras puhdistusgeeli
G9 Skin Grapefruit Vita Bubble Oil Foam

Korealainen kosmetiikka on tehnyt valtauksen tämän vuoden parhaimpiin. Minä ja mieheni tykästyimme todella paljon G9 Skinin greippisen raikkaaseen puhdistusgeeliin, jossa on mukana öljyäkin. Tuote ei kuitenkaan ole ollenkaan rasvainen tai öljyinen, mutta tuote ei kuitenkaan kuivata ihoa. Mieheni niin helposti valittaa kuivattavuudesta, koska hänen ihonhoitonsa ei ole ihan samalla tasolla kuin minun. Tämä ei kuivattanut. Ihan mahtava putsari meikittömille ja meikillisille kasvoille, mutta suosittelen kuitenkin ensin puhdistusbalmia tai puhdistusöljyä ja viimeistelemään puhdistuksen tällä G9 Skin Grapefruit Vita Bubble Oil Foam. Plussaa pumppupullosta, joka on aina kätevä. Lisäksi tuote on loistava Foreon kasvoharjan kanssa käytettäväksi. Pakkauskoot ovat suuremmat, joten jostain syystä minä erehdyin luulemaan näitä vartalotuotteiksi!

Lue täältä lisää tästä korealaisesta puhdistustuotteesta!

Paras kuoriva kasvonaamio
Oriflame NovAge Skin Renewing Peel

Aivan tässä loppuvuodesta esittelin Oriflamen kuorivan kasvonaamion. Tämä ihana kasvonaamio kuorii hellävaraisesti kuivan ja herkänkin ihon. AHA-hapoilla lempeästi ihoa kuoriva kasvonaamio vaatii pidemmän vaikutusajan kuin Diorin minuutissa kuoriva kasvonaamio. Pidempi vaikutusaika jo viittaa lempeämpään koostumukseen. Kasvonaamio alta paljastuu sileämpi, hehkuvampi ja keveämmältä tuntuvampi iho, jolle meikki levittyy paremmin.

Lue lisää täältä löytyvästä postauksesta!

Paras kosteuttava kasvonaamio
Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask

Lierac on ihanan ylellinen apteekkibrändi. Tykkään todella paljon Lieracista. Tänä vuonna eniten ihastutti Lieracin kosteuttava kasvonaamio. Pikanaamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sillä tavoin kasvoille hehkua ja meikki tasoittuu paremmin iholle. Tässä kasvonaamiossa on myös se hyvää, että sitä voi käyttää yönaamionakin.

Lue lisää tästä ihanasta kosteuttajasta!

Paras kosteussuihke kasvoille
Pür Miracle Mist

Pahoittelen, että kuvassa näkyy monta tuotetta. En ollut kuvannut tätä tuotetta yksistään, enkä ole tästä kertonut omassa postauksessa. Tuote esiintyy käytössä kolmessa meikkivideossa. Tässä on megakokoinen pullo täynnä ihanasti ihoa kosteuttavaa ja ihoa öljyillä heleyttävää kasvosuihketta.

Kurkkaa tähän postaukseen, josta löydät linkin ostopaikkaan ja videon, jossa käytän suihketta.

BUDJETTIVINKKAUS!

Ziaja Acai Berry Face Toner

Viime vuoden parhaimmat postauksessa laitoin ensimmäistä kertaa budjettivinkkauksia. Ajattelin tänäkin vuonna laittaa parit budjettivinkkaukset mukaan. Tämä Ziajan hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke antaa runsaasti kosteutta seerumin alle tai meikin päälle. Yleensä edullisemmilla merkeillä pakkaukset eivät ole parhaimpia ja laadukkaimpia, koska jollainhan se hinta täytyy kompensoida. Tässä Ziajan kasvosuihkeessa on loistava suihkemekanismi. Yllätyin sen hienosta sumusta.

Lue lisää täältä!

Paras Essence
Huxley Secret of Sahara Essence Grab Water

Tämä essence eli hoitoneste on uusin tuttavuus minulle. Rakastuin minimalistisen tyylikkääseen Huxleyhyn. Tämä less is more -ideologian omaava korealainen brändi vetosi minuun sillä, että sen tuotevalikoimassa on vähän tuotteita. Siitä huolimatta mitään ei ole unohdettu, vaan tuotteet sopivat kaikille kasvojen alueille. Harmonia pakkauksissa vetoaa myös minuun. On vaikeaa tunnistaa korealaiseksi brändiksi mitään näin yksinkertaisen kaunista. Tuotteissa tuoksuu ihanasti kukkaset. Essence on todella kosteuttava ja sopii silmänympärysihollekin. Vähän iästä ja ihotyypistä riippuen, voit korvata tällä tuotteella hoitonesteen sekä seerumin.

Lue lisää täältä!

BUDJETTIVINKKAUS!

Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion

Pakko laittaa budjettivinkkaus. Ei yhtä ylellinen, ei yhtä täyteläinen kosteuttaja, eikä seerumia korvaava, mutta loistava hoitoneste ihonhoitoon. Lumenen Lähde-sarjasta löytyy tehokas, hyvin vesimäinen kosteusvesi iholle. Tätä kun painelee iholle, sen päälle seerumin ja lopuksi voiteen, on iho selkeästi kosteutetumpi.

Lue täältä lisää!

Paras kosteusseerumi
Mizon Hyaluronic Acid 100

Hyaluronihappo on ihan suosikkiainesosa! Tämä Mizonin kosteuttavan seerumi sisältää todella runsaasti hyaluronihappoa. Seerumi syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Sopii myös silmänympärysiholle. Ainut asia, josta naputan, on seerumin pakkaus. Miksi tehdään sellainen pakkaus, että pipetillä ei saa pulloa tyhjäksi? Lumenen pipettipullo on siitä hyvä, että kallistamalla viimeiset tipat, saa ne napattua pipettiin. Tällainen leveä pullo ja lyhyt pipetti, ei onnistu! Lopussa joutuu kallistelemaan viimeiset tipat pullosta. Muuten täydellinen kosteusseerumi!

Täältä voit lukea lisää!

BUDJETTIVINKKAUS!

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Pakko laittaa mukaan budjettivinkkaus, sillä edullisestikin saa loistavan hyaluronihapposeerumin. Ei ehkä yhtä täydellistä, mutta pullo on paremmin suunniteltu. The Ordinary on edullinen brändi, mutta siitä huolimatta tuotteet ovat loistavia ja tehokkaita. Harvoin edullisilta brändeiltä löytyy erikoistuotteita. The Ordinaryn valikoimasta löytyy monenlaisia happokuorintoja, kosteuttajia ja voiteita. Hyaluronihapon lisäksi tämä seerumi sisältää B5-vitamiinia.

Lue täältä lisää tuotteesta!

Paras kasvoöljy
Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

Tänä vuonna olen kokeillut monia loistavia kasvoöljyjä. Oli todella vaikea päättää, että mikä niistä oli paras. Lopulta päädyin seerumimaisen keveään, lähes rasvattomalta tuntuvaan ruusuöljyyn. Olen tätä yrittänyt pariin otteeseen tilata uudestaan, mutta aina niillä kerroilla tuote on ollut loppu joka paikassa. Dr. Botanicalsin ruusuöljy imeytyy nopeasti ihoon. Se antaa kauniin hehkun, mutta ei ole ollenkaan rasvainen tai öljyinen. Oikein kuivaihoisen kannattaa lisätä päälle vielä täyteläinen voide näin talviaikana. Niin kevyestä kasvoöljystä on kyse. Tuoksukin on niin ihana! Karkkimaisen makea tuoksu vetoaa minuun. Ruusua ei tuoksusta oikein tunnista.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyn!

Paras yönaamio
Huxley Secret of Sahara Sleep Mask

Toinenkin Huxleyn tuote pääsi tämän vuoden listalleni. Tuote on yönaamio kasvoille, mutta tuote sopii loistavasti kosteuttavaksi kasvonaamioksikin. Tietysti myös yövoiteen korvaajaksi, jos iho ei vaadi niinkään täyteläisiä ravitsevia tuotteita, vaan enemmänkin tehokkaita kosteuttajia. Minulla Huxleyn yönaamio on ollut yövoiteen korvike, sillä en tarvitse yöksi paksuja ja rasvaisia voiteita. Kasvoöljyä käytän yöllä.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyn!

Paras silmänympärysvoide
Origins Three Part Harmony Day/Night Eye Cream Duo

Originsilla on ihan loistava silmänympärysvoide. Samassa purkissa on voide päiväksi sekä yöksi. Yöksi täyteläisempi, päivällä keveämpi voide, joka samalla häivyttää valohiukkasillaan väsymyksen merkkejä. Kerrassaan loistava! Minulla on talvisin niin kuiva silmänympärysiho, että voin huoletta käyttää yövoidetta päivälläkin, mutta taputtelin päälle päivävoiteen, sillä se antoi kivasti heleyttä silmänympärysiholle.

Täältä voit lukea lisää tuotteesta!


VARTALON IHONHOITO

Paras suihkugeeli
Origins Ginger Burst Savory Body Wash

Rakastan inkivääriä! Pidän sen tuoksusta ja sen mausta. Siksi rakastuin vuosi sitten Originsin inkivääriseen suihkugeeliin. Täyteläinen ja pehmeä suihkugeeli tuntuu iholla hellävaraiselta ja kosteuttavalta.

Lue lisää suihkugeelistä!

Paras vartalovoide
Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream

Saman sarjan inkiväärinen vartalovoide vei kyllä voiton tänä vuonna. Koska inkivääri on niin lempparini, oli tuoksu mahtava. Keveä koostumus ilmava ja helposti iholle imeytyvä. Ei ehkä paras todella kuivaihoiselle, mutta normaalille iholle ihanan kosteuttava ja suojaava. Jos omaa pahasti atooppisen ihon, ei tämän suojaavuus riitä talvella. Voide imeytyy niin nopeasti, että voit välittömästi pukeutua.

Tässä vielä linkki tuotteen esittelyyn!

Paras itseruskettava
Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

Tänä vuonna menetin neitsyyteni itseruskettavalle. Minulla ei ole vankkaa kokemuspohjaa, mutta ensikertalaiselle jatkuva onnistuminen kertoo tuotteen erinomaisuudesta. Koska olen pelännyt läikikästä rusketusta ja tasaisen rusketuksen työläyttä, on kaikki aikaisemmin PR-näytteenä saadut itseruskettavat jatkaneet matkaa uusiin koteihin. Viime kesänä sitten testasin. Tämä itseruskettava on yhtä helppokäyttöinen kuin vartalovoide.

Lue täältä lisää ja katso ruskettumisen vaiheet kuva kuvalta!

Paras jalkavoide
Compeed Cracked Heel Overnight Cream

Kenen jalat jäävät aina liian vähälle huomiolle. Pakko myöntää, että kun elää näitä ruuhkavuosia ja miehen kanssa on 20 vuotta sitten alettu nukkua samoissa vällyissä, niin ei tässä enää mieti jalkojen pehmeyttä. Noh, minulla on kyllä ratkaisu, joka taikoo kantapäät yhdessä yössä yhtä sileiksi kuin parin tunnin jalkahoitosessio kotona. Ei tarvitse kuoria, vain levittää voidetta runsaasti ja nukkuu sukat jalassa yön yli. Aamulla on heti siedettävämmät kantapäät. Compeed Cracked Heel Overnight Cream on kuin yönaamio jaloille. Tietysti kuurina saa parhaimman tuloksen. Oikein pahasti parkkiintunutta kuollutta ihosolukkoa ei tämäkään voide kuori, mutta sileyttää jalkapohjia ja kaunistaa kynsiä.

Lue tarkempi esittely jalkavoiteesta!


HIUKSET

 

Paras hoitoaine
Marc Anthony Macadamia Oil Repairing Conditioner

Bette Boxista tuli tämä mahtava öljyä sisältävä hoitoaine. Minä tykästyin kovasti Marc Anthonyn macadamiaöljyä sisältävään hoitoaineeseen. Öljyt antavat kuiville ja käsitellyille hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. Hius on taipuisampi ja näyttää paremmalta kuin oikeasti onkaan. Mikään hoitoaine ei korjaa hiusta, se on sitä kosmetiikan taikaa, kun sillä saadaan hius näyttämään ja tuntumaan terveemmältä.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyn tuotteesta!

Paras hopeashampoo
Delia Cosmetics Cameleo Silver Shampoo

Koska yksi loistava hopeashampoo on esittelemättä, päätin valita vuoden 2018 parhaaksi hopeashampooksi tämän edullisen, marketin hyllyistä löytyvän Cameleo hopeashampoon. Näin edullisesti harvoin löytyy näin pigmenttistä hopeashampoota. Positiivinen yllätys!

Tämän hopeashampoon esittelyn löydät täältä!

Paras hiusöljy
Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Oil

Karkilta tuoksuva, ihanasti hiuksia selvittävä ja hiuksia rasvaamaton öljy. Oi, että olen rakastunut! Kampaajani eli entinen työkaverini kehui tätä hiusöljyä minulle. Oli pakko ostaa kokeiluun, kun vuosia itsekin työskentelin ja kävin ammattilaisten Goldwell-koulutuksissa Helsingissä. Goldwell uudistui tässä hiljattain ja merkille tuli paljon uusia tuotteita. Siksi olen niistä ihan kujalla. Aikaisemmin olin jo kokeillut saman tuotelinjan hiuksiin jätettävän hoitoaineen, johon siihenkin ihastuin.

Lue täältä lisää hiusöljystä!

Paras uutuustuote hiuksille
XZ Omena Hiushuuhde

Kotimainen XZ lanseerasi hauskan tuotteen hiuksille. Etikka on tunnettu aine hiustenhoidossa, mutta aika harva sitä hajun vuoksi viitsii käyttää. XZ on valmistanut omenaviinietikkaa sisältävän hiushuuhteen, joka on hiuksia pesevä sekä hoitava. Etikka sileyttää hiusta ja antaa sille kiiltoa.

Lue tarkemmin aiheesta tästä postauksestani!

Paras tyvikohottaja
Keune Blend Refreshing Balm

Oletko kaivannut kuivashampoolle ja hiuspuuterille korvaajaa? Jotain, joka ei olisi niin kuivattava, mutta silti antaisi tyveen tekstuuria, tukea ja ryhdistäisi lättänää kampausta. Jotain, joka samalla freesaisi rasvoittuneita hiuksia tai pitäisi rasvoittumista kurissa. Keunella on mahtava tyvikohottaja, joka on puuteriksi muuttuvaa balmia. Mahtava tuote kaiken pituisille hiuksille.

Katso kuvia ja lue lisää tuotteesta täältä!

Paras muotovaahto
Keune Blend Salt Mousse

Jatkan samalla brändillä, sillä Keunen Salt Mousse on kanssa aivan uniikki kokemus. Muotovaahto, joka on yhdistelmä muotovaahtoa ja suolasuihketta. Todella runsaan volyymin, tekstuurin ja pidon antava muotovaahto. Huikea! En ole vastaavaa muotovaahtoa kokeillut. Sopii erityisesti hentohiuksisille ja liukkaille hiuksille.

Lue lisää suolamuotovaahdosta!


MEIKIT

Paras ihoa tasoittava pohjustaja
Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer

Tämän vuoden paras tasoittava ja ihohuokosia häivyttävä pohjustaja on laadukkaan Elizabeth Ardenin Flawless Start Instant Perfecting Primer. Vaikka koostumus on silikoninen, ei tämä pohjustaja näytä kuivattavalta. Ideaalein normaalilla ja sekaiholla. Rasvoittuvallakin ehkä näin talvella, mutta ei tämä pohjustaja ole rasvoittumista kontrolloimaan. Tämä on ihoa tasoittava. Tasoittaa pintaa ja sävyeroja.

Lue lisää pohjustajasta ja katso sen kykyä häivyttää ihohuokosia!

Paras ihon väriä tasoittava ja heleyttävä pohjustaja
Holika Holika Naked Face Balancing Primer

Jos taas kaipaa kosteuttavampaa, ihon sävyeroja tasoittavaa ja selkeästi kasvoja valaisevaa pohjustajaa, niin kannattaa kokeilla hauskalta näyttävää Holika Holikaa. Eriväriset kuulat rikkoutuvat geeliin puristaessa tuotetta pullosta. Tuote tasoittaa ihon sävyeroja ja antaa hehkua sekä kosteuttaa.

Lue lisää ja katso kuvia tuotteesta kasvoilla!

Paras peiteväri
NARS Radiant Creamy Concealer

Niin monen kehuma NARSin peiteväri pääsi vihdoin minunkin testiini. Kehut eivät olleet turhia, sillä tämä on kyllä ehkä jopa maailman paras peiteväri. Toki jatkan edelleen muidenkin testailuja ja haen varmistusta siitä, että onko tämä todella maailman paras peiteväri? Sopii silmien alle, kestää kasvoilla finnien päällä ja peittää hyvin. Huippu tuote, jota suosittelen kokeilemaan.

Lue lisää ja katso kuvia tuotteesta käytössä!

Paras meikkivoide
Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Pitkästä aikaa ostin testiini Yves Saint Laurentin meikkivoiteen. Tämä All Hours -meikkivoide on oikeastaan kevennetympi versio Estée Lauderin legendaarisesta Double Wear -meikkivoiteesta. YSL All Hours on peittävä, mutta ei yhtä peittävä kuin Estée Lauderin Double Wear. Kaunis ja kestävä meikkivoide.

Lue tarkemmin ja katso kuvia tuotteesta iholla!

Paras ihoa hoitava ja läpikuultava meikkipohjatuote
Lumene Invisible Instant Glow Fresh Skin Tint

Tänä vuonna rakastuin Lumenen uutuuteen. Juuri tälläkin hetkellä istun tämä tuote kasvoilla, kun tätä postausta kirjoitan. Kohta loppu häämöttää ja pääsen kasvojen pesulle ja nukkumaan. Lumenen Instant Glow Fresh Skin Tint on enemmän kuin sävyllinen päivävoide. Se on uskomattoman raikas kasvojen kosteuttaja, mutta samalla äärimmäisen keveä, mutta silti selkeästi meikkivoidemainen. Olin aivan ymmälläni tästä tuotteesta. Lumene, tämä on yksi parhaimpia keksintöjä aikoihin!

Lue lisää tästä Lumenen huikeasta tuotteesta!

Paras puuteri kuivalle iholle
Murad MattEffect Blotting Perfector

Oletko kuullut nestemäisestä puuterista? Minäkin kuulin tästä erikoisesta tuotteesta yhdeltä teistä. Olihan se sitten pakko kokeilla, sillä nestemäinen puuteri kuulostaa MAHDOTTOMALTA! Eikö vain? Totta se kuitenkin on. Murad MattEffect Blottin Perfector on nestemäistä puuteria. Siksi loistava kuivalle iholle, jos kuitenkin kaipaa meikkipohjalle kiinnittävää mattaajaa.

Lue lisää tästä erikoisesta puuterista ja kurkkaa kuvia!

Paras irtopuuteri
Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder

Haluan nostaa nestemäisen puuterin lisäksi toisen todella hyvän puuterin, jossa on kuitenkin perinteisempi koostumus. Irtopuuteri, joka on kosteuttava, vähän ihonsävyä tasoittava sekä kasvoja valaiseva. Pakkaus on myös niin nerokas, että ainoastaan vipan puuttuminen on miinus tässä tuotteessa. Kiireessä, hätäpäissään ostettu puuteri osoittautui yhdeksi parhaimmista ikinä!

Kurkkaa syyt tämän paremmuudesta tästä postauksesta!

Paras aurinkopuuteri
Becca Sunlit Bronzer

Sitten aurinkopuuteri, jonka jo kulutin loppuun, vaikka käytin vuoden aikana muitakin aurinkopuutereita. Beccan aurinkopuuteri on I-HA-NA! Harmi vain, että sen verran nopeasti kuluva, että sen ehti käyttää puolessa vuodessa loppuun. Ensimmäinen aurinkopuuteri, joka on loppunut ilman rikkoutumista. Pakkauskoko ei selitä nopeaa kulumista, eikä puuterin pöllyävyys. Sävy Bali Sands on vaan niin istuva minulle, että ei tarvitse varoa. Siksi puuteria kuluu enemmän kuin tummempia sävyjä. Niin helppo käyttää tämä aurinkopuuteri. Sen kun sutaisi vähän sinne sun tänne, näytti silti hyvältä. Ei tarvitse tarkkuutta. Vaikka itselläni on ammattilaisen taito hyppysissä, arjessa arvostaa nopeita tuotteita.

Lue täältä lisää aurinkopuuterista!

Paras poskipuna
Artdeco Blusher Romantic Rose

Tänä vuonna minulla oli todella vähän poskipunia testissä. Minulla oli enemmänkin agendana, että käyttäisin vanhoja pois. Siksi ei uutuuksia tässä vuodessa ollut montaa. Artdecon kauniissa rasiassa oleva refill-poskipuna Romantic Rose vei sydämeni lopputalvesta. Pitkään käytin tätä kaunis persikkaista poskipunaa, joka muistutti mielestäni paljonkin NARSin Orgasmia. Ainakin muistikuvani mukaan, kun sitä kovasti swatchailin Pariisin Sephorassa, mutta lopulta päädyin ostamaan Deep Throatin. Nythän sain NARSin joulukalenterista minikokoisen Orgasmin ja pari muuta NARSin poskipunaa. Saattaa olla, että niitä näkyy sitten vuoden päästä olevassa postauksessa.

Kurkkaa kuvat tästä ihanasta Artdecon poskipunasta!

Paras korostuspuuteri
theBalm Mary-Lou Manizer

Korostustuotteita on ollut lukuisia tänäkin vuonna. Parhaimmaksi nostan legendaarisen theBalmin Mary-Lou Manizerin. Olen tästä kuullut ja lukenut niin monet ylistykset, mutta kuvien perusteella olen kuvitellut sävyä liian kultaiseksi omalle iholleni. Kesällä päätin kokeilla, kun sain valita testiini theBalmin tuotteita. Mary-Lou Manizer on täydellinen, vaikka on sävyltään hieman kullanhohteinen. Kuitenkin raikas ja viileähkö kulta. Shampanjamainen sävy istuu minun vaalealle ja aavistuksen viileään taittavalle iholle. Ihanan helppo sävy, jolla ei tee vahingossa korostusövereitä.

Täällä näet kuvia tuotteesta käytössä!

Paras kulmakynä
Sephora Retractable Brow Pencil

Sephoran kulmakynä tuli todettua loistavaksi. Harmi, kun ostin näitä vain yhden! Olisi pitänyt ostaa ainakin se kaksi, kun hinta ei ole mitenkään paha. Pieni ja siro terä, joka on aina käyttövalmiina. Kynän toisessa päässä oleva harja ei ole niin hyvä, mutta hyvin voin käyttää erillistä kulmaharjaa.

Katso kuvat tuotteesta käytössä!

Paras kulmamaskara/-geeli
Make Up Factory Tinted Eye Brow Gel

Tänä vuonna parhaimmaksi kulmamaskaraksi/-geeliksi valitsin Make Up Factoryn sävyllisen kulmageelin. Sävyä tarttuu hyvin, vaikka koostumus on ohut. Kulmat saavat ryhtiä ja geeli kiinnittää niitä hyvin. Ei niinkään tuuheuttava, mutta kulmia selkeyttävä ja viimeistelevä.

Lue täältä tästä kulmageelistä ja neljästä muusta hyvästä kulmatuotteesta!

Paras luomiväripaletti
theBalm Meet Matt(e) Trimony

Järkyttävän vaikeaa valita vuoden paras luomiväripaletti, kun kaikki tämän vuoden palettini ovat olleet loistavia. Mutta koska MACin paletti on itse koottu refill-napeista, en voi sitä nostaa parhaimmaksi. Se ei ole valmis tuote. Siksi nostan parhaimmaksi theBalmin mattaisia sävyjä sisältävän Meet Matt(e) Trimony -paletin. Upeita sävyjä. Kun toisesta paletista tai sinkkunapista lainaa hohtavaa silmämeikkiinsä, on tämä todella monikäyttöinen paletti. Kun hohtavia sävyjä tulee kulutettua vähemmän, on tällainen mattainen paletti mun juttu perustuotteena. Mattainen paletti on kuin keittiön peruselintarvikkeet. Ne, joita aina pitää olla, joiden avulla voi loihtia mitä vain, kun kaupasta hakee sen pääraaka-aineen.

Täällä ja täällä kuvia silmämeikeistä sekä swatch-kuvat paletista. Tässä vielä linkki meikkitutoriaaliin.

Paras maskara
Sensai 38°C Volumiser Mascara

Sensailta ilmestyi uusi maskara. Kaikista kestävin maskara ikinä on mielestäni Sensai. Kyyneleet eikä rasva sitä ihan helpolla saa irtoamaan. Tämä maskara ei leviä. Jos se irtoaa, se murustuu, mutta silloinkin on eletty ääriolosuhteissa, kuten uitu, paahdettu auringossa, hikoiltu ja silmiä hierottu. Ainut vaan, että aikaisemmin tarjolla ollut Volumising -maskara ei ollut järin tuuheuttava. Tämä uusi Volumiser on tuuheuttavampi. Massa kerrostuu paremmin ripsille.

Kurkkaa kuvia tuotteesta täältä!

Paras mattapuna
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jos tarvitset kestävää mattapunaa, niin olethan tutustunut Jeffree Starin puniin? Nämä todella kestävät huulilla, mutta huulien tulee olla hyvin hoidetut ja kosteutetut ennen käyttöä. Kun itse en ole kuivahuulinen, voin käyttää näitä punia. Eli ei kuiville huulille, mutta normaaleille huulille mitä mahtavimpia!

Katso täältä kuvia muista sävyistä ja analysointia koostumuksesta.

Paras kosteuttava kuultopuna
By Terry Hyaluronic Sheer Rouge

Jos läpikuultavuus ja runsas kosteuttavuus on enemmän oma juttu, suosittelen By Terryn hyaluronihappoa sisältävää kuultopunaa. Kosteuttavuuden lisäksi, huulipunassa on UV-suoja. By Terry on luksusmerkki, jonka takana on nainen, joka teki upean uran Yves Saint Laurentin kosmetiikan kehittelyssä.

Täältä voit lukea lisää huulipunasta!

Paras huulikiilto
Korres Morello Voluminous Lipgloss

Minä hurahdin huulikiiltoihin. Selkeästi ysärin loppu ja 2000-luvun alku tulee pian trendiksi, kun huulikiilloissa tehdään kehitystyötä. Uskon, että ensi vuonna tai viimeistään 2020 puhutaan mattapunien sijaan huulikiilloista. Ne ovat uudenlaisia kuin silloin omassa nuoruudessani ne olivat. Rakastuin Korresin Morello Voluminous -huulikiiltoihin. Tuo kuvassa avattuna oleva huulikiilto loppui jo tovi sitten. Tuo korallinen oli kesällä ahkerassa käytössä. Pidin todella paljon näiden kestävyydestä ja huulia kaunistavasta koostumuksesta. Huulet tosiaan näyttivät täyteläisemmiltä.

Katso kuvia ja lue lisää täältä!

Paras meikkiä kiinnittävä kasvosuihke
Avon Mark Magix Prep and Set Spray

Avonilta löytyi todella kiinnittävä suihke. Tämä tekee tiukan kalvon kasvoille, joka saa meikkipohjan kestämään. En tykkää pullon huonosta suihkemekanismista, joka suorastaan roiskii nestettä. Siksi suihkutan suihkeen meikkisienelle ja sitten levitän meikkivoiteen. Katso täältä vinkkini! Olen myös vaihtanut suihkeen tyhjään pulloon, jossa on parempi suihkemekanismi. Olen saanut kommentteja, että tämä tuntuu kiristävältä. Kyllä, sen se tekee, mutta juuri sen vuoksi oletan tuotteen olevan niin hyvä kiinnittävyyteen. Kalvonmuodostajat ovat se juttu, joka meikkiä voi kiinnittää paremmin. Kosteussuihkeet ovat sitten eri juttu.

Lue täältä syvällisempi esittely suihkeesta!


KÄDET JA KYNNET

Paras käsivoide käsilaukkuun
Skin79 My Cat Perfume Hand Cream

Vuoden söpöimmät käsivoiteet käsilaukkuun olen löytänyt Skin79:ltä. Korealainen brändi, jolla on ihanilta tuoksuvia kissakäsivoiteita. Jotkut tuoksuvat vähän voimakkaasti, joten ei kannata yhdistää liian voimakasta hajuvettä samaan päivään. Russian Blue Secret Garden tuoksuu voimakkaasti. Muut ovat vähän keveämpiä. Huomasin, että koostumuksia oli kahdenlaisia. Oli kevyt ja täyteläisempi. Silti molemmat koostumukset imeytyvät ihoon nopeasti ja ovatkin siksi loistavia käsivoiteita käsilaukkuun, työpisteelle ja treenilaukkuun.

Lue täältä lisää näistä käsivoiteista!

Paras kynsinauhavoide
CND Cuticle Eraser

CND on huippumerkki kynsilakoissa, mutta siltä löytyy loistava kynsinauhoja siistivä voide. Kätevä tuote siistimään kynnen päälle kasvavia kynsinauhoja. Sopii erityisesti niille, jotka eivät käytä kynsilakkaa.

Lue syvällisempi esittelyni tuotteesta täältä!

Paras kynsilakka
Color Club Mood Changing Nail Lacquer

Olen vuoden aikana lakkaillut mitä kauniimmilla kynsilakoilla, mutta silti parhaimmaksi haluan nostaa tämän, erityisesti talviaikaan sopivan, väriä vaihtavan kynsilakan. Color Clubin Mood Changing -kynsilakat vaihtavat lämmöstä väriä. Minulla oli pieni epäilyksen peikko toimivuudesta, mutta tämähän toimii mahtavasti!

Katso lisää kuvia täältä!


TUOKSUT

Paras tuoksu
Acca Kappa Tilia Cordata Eau de Parfum

Tänä vuonna minun nenäni mieltyi Acca Kappan tuoksulle. Paljon tuli käytettyä viime vuoden suosikkiani, mutta kesällä halusin tuoksu tältä Acca Kappan tuoksulta. Ihana sekoitus vihreää, valkoisia kukkia ja pohjalla lemppariani tonkapapua. Sain yhteistyössä Acca Kappan maahantuojalta tuoksunäytteitä, mutta myös täysikokoisena suositun White Moss -tuoksun. Minuun vetosi näytteissä pari tuoksua ja eniten kesällä nenäni ja fiilikseni suli Tilia Cordata EdP -tuoksulle. Aaah! Ei tule jokaisella kadulla vastaan samaa tuoksua. Nämä Acca Kappat ovat uniikkimpia valintoja.

Lue lisää Acca Kappasta täältä. Postauksessa vähän mainitsen tästä suosikkituoksusta.


VUODEN HAUSKIN

Foamie – vaahtoavat pesusienet

Joka vuosi on sokerina pohjalla vuoden hauskin tuote. Tänä vuonna minusta hauskin oli Foamien vaahtoavat pesusienet. Sienistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja. On kuorivampaa, on kosteuttavampaa jne. On makeaa tuoksua, kahvia ja miehekkäämpää tuoksua. Sienen sisällä on saippuaa, joka vaahtoaa hyvin ja on hellä iholle. Ei jää ikävää nahkeutta tai kuivattavuutta. Nämä ovat hauskoja, nämä ovat ihania!

Lue lisää täältä! Koodilla ADVENTTI4 saa 25% alennusta 5.1.2019 asti. Vinkkauksena vaan.

Huh! Yleensä teen listaa kaksi päivää, mutta nyt vatsatautiin sairastumisen vuoksi minulle jäi yksi päivä aikaa saada koko vuoden parhaimmat kasaan. Kahden päivän työ yhdessä päivässä, vaikka oikeastihan tämä olisi ollut vielä sairaslomapäivä työnantajalla työskennellessä. Olen siis vähän ylpeä itsestäni, kun sainkin tämän aikaiseksi. Olin vähän asiasta peloissani lauantaina, kun en tiennyt, kuinka nopeasti toivun taudista.

Tässä tosiaan olivat vuoden 2018 parhaimmat, joihin olen tutustunut tämän vuoden aikana. Jos tämä kosmetiikkamaraton ei sinulle riittänyt, voit täältä käydä lukemassa aikaisempienkin vuosien parhaimmat. Tämä on ollut uudenvuodenaaton perinne vuodesta 2013 lähtien. Perinteen mukaan, loppuun vielä lentosuukkokuva ja toivotukset:

KIITOS VUODESTA 2018! Jälleen yksi vuosi takana ja uusi edessä. Toivotan sinulle oikein ihanaa vuotta 2019! Tulkoon siitä edellistä parempi. Olkaamme parempia ja armollisempia itsellemme sekä toisillemme. ❤

Huomenna onkin tiistai, joten uudenvuodenpäivän Glitz & Glamissa sulatellaan massiivista Vuoden parhaimmat -postausta. Jatketaan taas keskiviikkona normaaliin tapaan. On paljon kaikkea vuodenvaihteen puitavaa.

 

X