Glitz & Glam

Vuoden 2022 parhaimmat — 10. vuosi peräkkäin parhaita kosmetiikkalöytöjä

Vuoden viimeisenä päivänä minulla on ollut tapana julkaista Vuoden parhaimmat kosmetiikat -koostepostaus. Mitkä vuoden 2022 aikana testatut tuotteet ansaitsevat päästä valokeilaan?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Vuoden viimeisenä päivänä minulla on ollut tapana julkaista Vuoden parhaimmat kosmetiikat -koostepostaus. Mitkä vuoden 2022 aikana testatut tuotteet ansaitsevat päästä valokeilaan?
*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämä on 10. peräkkäinen Vuoden parhaimmat -blogi, mutta oli aika hilkulla, että se jäi tekemättä. Kuten olette huomanneet, olen viettänyt hiljaiseloa yli puoli vuotta. Palaan siihen asiaan ensi vuoden puolella, sillä postausluonnos odottelee viimeistelyään.

Mainitsin, että vuosittainen Vuoden parhaimmat -blogi meinasi jäädä tekemättä. Olen vuodesta toiseen tehnyt vuoden viimeisestä blogista massiivisen. Sen tekeminen on vienyt kahden työpäivän verran aikaa, plus vielä se ajatustyö, mitä jo ennakkoon on tullut tehtyä. Tänä vuonna en olisi pystynyt siihen. Siksi meinasi jäädä tekemättä, mutta sitten sattui hauska kohtaaminen eräässä ravintolassa. Lukijaksi tunnustautuneen tarjoilijan kanssa juttelin hieman blogiasioistakin.

Hän sai minut innostumaan tekemään kevyemmän version Vuoden parhaimmat -postauksesta. Hän myös antoi minulle muutamalla pienellä lausahduksella armollisempaa näkökulmaa bloggaamiseen liittyen. Kiitos ja terveisiä sinulle, jos luet tätä tekstiä! ❤

Tämän vuoden aikana olen julkaissut vain muutaman blogitekstin enkä ole valtavasti uutta kosmetiikkaa testaillut. Jonkun verran toki on tullut uusia tuotteita ostettua, sillä eihän koira karvoistaan pääse. Tässä tulevat tänä vuonna löydetyt kosmetiikat, jotka ansaitsevat tulla nostetuksi valokeilaan.

Revolution Skincare Overnight Nourishing Cleansing Oil 150ml

Paras puhdistustuote

Revolution Skincare Overnight Nourishing Cleansing Oil

Koska tyttäreni on kasvanut teini-ikäiseksi, on hänellekin hankittava omia kosmetiikkatuotteita. Jotta meikit puhdistuvat kunnolla, ostin hänelle Revolutionin puhdistusöljyn. Testasin sitä ensin itse, ja totesin puhdistusöljyn erinomaiseksi ja hyväksi hinta-laatusuhteeltaan. Sen jälkeen meillä onkin aina ollut muiden puhdistusöljyjen lisäksi myös tätä, joskus yhteiskäytössä.

Käytämme molemmat vedenkestävää ripsiväriä, joten puhdistusöljynkin tulee olla hyvin meikkiä irrottava. Siinä Revolution on erinomainen. Sen ohut öljykoostumus irrottaa ja pehmentää nekin vedenkestävät ripsivärit, jotka kuivuvat ripsille kestäväksi, kovaksi kuoreksi. Öljy emulgoituu vedestä maitomaiseksi ja huuhtoutuu täydellisesti iholta. Kasvoille ei jää inhottavaa rasvaisuutta, joka tarvisi poistaa vahvalla puhdistusgeelillä pois, jotta ihonhoitotuotteet pääsisivät vaikuttamaan öljysuojan alla olevalla iholla.

Revolution on myös riittoisa, koska se on erittäin liukas koostumukseltaan, joten sitä ei tarvitse annostella kuin noin 20 sentin kolikon verran kämmenelle.

Puhdistusöljyt ovat loppujen lopuksi aika hintavia, joten jos kaipaat hyvää ja edullista, niin suosittelen tätä!

Hinta: 12,90 € / 150 ml
Saatavuus: *Lyko, *Lookfantastic

 

REN Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 250 ml

Paras happokuorinta/kasvovesi

REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

AHA-happokuorinta kasvoveden muodossa on loistava tuote aikuisen ihon hoitoon. Rakastuin tähän Renin AHA-happokuorintaan alkuvuodesta. Ensin käytin Lookfantasticin joulukalentereista saadut pienet pullot, sitten myöhemmin hankin ison pullon. Isossa pullossa on kätevä annostelija, johon vanulappua painamalla tuotetta tulee lappuun.

Ihan ensimmäisillä käyttökerroilla Renin AHA-happo hieman sai ihon kipristelemään, mutta sitten iho tottui. Mitään reaktiota en ole koskaan saanut.

Muutaman päivän käytön jälkeen aloin huomata muutoksen silloin niin harmaassa ja jotenkin epätasaisessa ihossani. Noin parin viikon jälkeen havahduin, että kylläpäs sitä nyt onkin niin kauniisti asettuva meikkipohja ja hehkuva iho.

Käytän Reniä kuuriluontoisesti. Aluksi käytin päivittäin tai joka toinen päivä. Nykyään käytän neljän päivän välein iltaisin. Jos tarvitsee, niin voin kuuriluontoisesti käyttää tiuhempaan tahtiin.

Ehdottomasti parhaimpia ja tehokkaimpia AHA-happokuorintoja! Tuote on sen verran voimakas, että en suosittele herkälle iholle. Ren selkeästi kirkastaa ja parantaa ihon tekstuuria sekä sävyä. Ihosta tulee tasaisempi ja pehmeämpi sekä havaitsen ryppyjen hieman oikenevan, kun ihon pinta on pehmeämpi ja sileämpi. Siitä huolimatta, että Ren Ready Steady Glow on tujua, se kosteuttaa ihoa ja valmistelee ihoa muita hoitotuotteita varten.

Hinta: 32,95—42,90 € / 250 ml
Saatavuus: *Lookfantastic, *Lyko, *Kicks, *Cocopanda

 

Clinique - Moisture Surge Hydro-Infused Lotion -hoitovesi 200 ml - NOCOL | Stockmann - photo 1

Paras hoitoneste

Clinique Moisture Surge Hydro-Infused Lotion

Kesällä kävimme perheen kanssa Tallinnassa, niin nappasin laivalta testiini Cliniquen hoitonesteen, kun olin unohtanut silloin käytössäni olleen Sensain hoitonesteen kotiini.

Cliniquen kasvovesistä on jäänyt hieman negatiivinen kaiku mieleeni 2010-luvulla käytetyn Clarifying Lotion 3 -kasvoveden takia, mutta päätin kokeilla merkiltä tätä hoitonestettä. Onneksi kokeilin, sillä tuote muistuttaa aika pitkälti Sensain vastaavaa hoitonestettä, mutta on paljon edullisempi.

Clinique Moisture Surge Hydro-Infused Lotion kosteuttaa ja täyteläistää kosteusköyhää ihoa. Kosteus säilyy pitkään iholla, kun sen lukitsee sinne hoitavalla seerumilla ja voiteella. Hoitoneste soveltuu myös silmänympärysiholle.

Hinta: 33,00—39,00 € / 200 ml
Saatavuus: *Lookfantastic, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot

 

Catrice Hydro Supercharged Serum

Paras kosteusseerumi

Catrice Hydro Supercharged Serum

Jokin intuitio käski ostamaan tämän Catricen hyaluronihapposeerumin. Brändi ja hinta eivät olleet minua vakuuttavia, mutta jokin sisäinen ääni käski kokeilemaan. Luultavasti 1 prosentti kolminkertaisen molekyylirakenteen omaavaa hyaluronihappoa ja 5 prosenttia niasiiniamidia herättivät kiinnostukseni.

Seerumi on koostumukseltaan selkeästi monia muita hyaluronihapposeerumeja paksumpaa. Siksi sen työstäminen iholle on hieman hitaampi kuin vesimäisen ohuiden koostumusten. Mutta kun seerumi imeytyy ihoon, se jättää kosteudesta tahmaisen tunteen. Minä rakastan sitä, koska vain tahmaisemmaksi jäävä kosteusseerumi säilyttää kosteuden ihossa koko päivän. Liian usein kosteusseerumi on vain hetken hurma, kun sen ”taika” katoaa muutaman tunnin kuluessa.

Catricen Hydro Supercharged -seerumi täyteläistää ihoa, joten iän tuomat rypyt ja uurteet oikenevat. Plumping-efekti kestää iholla koko päivän. Siksi se on loistava minun atooppisuuteen taipuvaiselle silmänympärysiholle.

Hinta: 6,99 € / 30 ml
Saatavuus: *Lyko ja useat Catricea jälleenmyyvät halpatavaratalot

 

Catrice Youth Boost Eye Serum

Paras silmänympärysseerumi

Catrice Youth Boost Eye Serum

Suosikeistani löytyy toinenkin Catricen tuote, jonka ostin myöhemmin, kun ensin olin todennut kosteusseerumin olevan parhaimpien hyaluronihapposeerumien joukossa.

Maitomainen bakuchiolia sisältävä silmänympärysseerumi sopii niille, joille ei enää pelkästään silmänympärysvoide riitä. Bakuchiol on iholle lempeämpi versio tehokkaasti uudistavasta retinolista.

Koostumus on ohut ja maitomainen, joka on kieltämättä vähän haastava annostella pienestä tuubista — usein meinaa tulla liikaa. Ylimääräiset voikin hyvin levittää huultenympärysiholle tai juonteisiin. Seerumi imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa. Tuote ei anna hetkessä mitään wow-efektiä, mutta bakuchiol uudistaa ihoa pitkäaikaisessa käytössä. Jossain vaiheessa huomaa, että orientoituminen tuotteen käyttöön kannattaa, kun silmänympärysiho on aavistuksen tasaisempi ja heleämpi.

Bakuchiol ei aiheuta samanlaista ihoärsytystä kuin retinoli (A-vitamiinin muoto), mutta vastaavasti se antaa tuloksiakin maltillisemmassa tahdissa.

Hinta: 5,29 € / 15 ml
Saatavuus: *Lyko ja useat Catricea jälleenmyyvät halpatavaratalot

Lue myös: Panosta tai pihistä: ihoa uudistavaa bakuchiolia sisältävät silmänympärysvoiteet

 

Exuviance Empower Skin Caring BB Fluid SPF 50 50 ml

Paras aurinkosuoja kasvoille

Exuviance Empower Skin Caring BB Fluid SPF 50

Kesällä on kiva käyttää sävytettyjä aurinkosuojia tai korkean suojakertoimen BB-/CC-voiteita. Ostin viime kesänä Exuviancen voiteen, jossa on aurinkosuojakerroin 50, ihoa hoitavia ainesosia sekä sävyä, jolloin se toimii meikkivoiteen asemasta. Tuotteessa on kevyesti kuorivaa ja kosteuttavaa PHA-happoa sekä ihoa suojaavaa E-vitamiinia ja mineraaleja.

Sormin helposti levittyvä voide on koostumukseltaan ennemminkin neste. Ohut, seerumimainen koostumus sulautuu iholle helposti ja nopeasti. Voidetta voi kerrostaa hieman, jos haluaa enemmän peittävyyttä. Lopputulos on kuulas ja kaunis. Jos iho on rasvoittuvaisuuteen taipuvainen, niin suosittelen puuterointia kiiltoa kontrolloimaan ja pysyvyyttä parantamaan.

Koska Exuviance Empower Skin Caring BB Fluid on kuulas ja vain kevyttä peittoa antava, yksi sävy sulautuu hyvin monille vaaleaihoisille. Todella vaalealle sekä ruskealle tai voimakkaasti ruskettuneelle iholle sävy ei välttämättä sulaudu.

Hinta: 49,00 € / 50 ml
Saatavuus: *Skincity, *Kicks, *Bangerhead, *Lyko

 

Lorac PRO Skin Primer Serum 30ml

Paras pohjustustuote

Lorac PRO Skin Glass Skin Primer

**Tuote saatu**

Viime talvena pakkasten paukkuessa suosin meikkivoiteen alla pohjustusseerumia. Kun meikkivoide tuntui kuivuvan ihoon ilman puuteriakin eikä mitkään kosteuttavat ihonhoitotuotteet meinanneet auttaa, niin kokeilin tätä Loracin öljypohjaista primeria.

Primeria levitetään muutama tippa iholle ja annetaan hetken olla ennen meikkivoiteen levitystä. Siitä huolimatta, että primeri on öljypohjainen, se auttaa meikkivoidetta kiinnittymään. Tämä oli minulle hyvin yllättävä havainto. Meikkipohjasta tulee kauniin kuulas, eikä meikkivoide enää korosta ikääntymisen merkkejä.

Minulla primerin öljypohjaisuus ei heikennä Estée Lauder Double Wear -meikkivoiteen kestoa, mutta saa sen talvellakin näyttämään kostealta ja hehkuvalta iholla.

Tämä tuote on oiva apu meikkaukseen kuivalle ihotyypille sekä aikuiselle iholle.

Hinta: 35,90—37,90 € / 30 ml
Saatavuus: *Lyko ja Sokos

Lue myös: Näillä vinkeillä meikkipohjasi näyttää hyvältä talvellakin

 

Lancôme - Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer -peitevoide 13,5 g - 6 | Stockmann - photo 1

Paras peitevoide

Lancôme Teint IdoleUltra Wear All Over Concealer

Syyskuussa olin Triplan toimistollamme töissä. Työpäivän jälkeen ennen junani lähtöä käväisin kauppakeskuksessa. Piipahdin Kicksiin ostamaan kulmakynää, mutta ostin kynän lisäksi myös peitevärin.

Halusin persikkaisen sävyn, koska se peittää parhaiten tummia silmänalusia. Lisäksi minulla oli myyjälle toiveena, että peiteväri olisi ohuellakin kerroksella peittävä ja kestäisi vajoamatta juonteisiin. Lisäksi toivoin koostumusta, joka sopii aikuiselle iholle.

Ehdoton suositus tuli uudesta Lancômen Teint Idole Ultrasta. Muistaako pitkäaikaisimmat lukijat, kun rakastuin 10 vuotta sitten Teint Idole Ultra -meikkivoiteeseen? Nykyään meikkivoide ei vastaa odotuksiani, eikä todellakaan sävy 005 olisi minulle hyvä. Iän myötä on selkeästi iho tummunut.

Kicks kertoo tuotteesta seuraavasti:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer.
HOITAVA KOOSTUMUS ON OIKOTIE UPEAAN LOPPUTULOKSEEN
Monikäyttöinen peitevoide kestää jopa 24 tuntia. Sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Tekee ihosta miellyttävän tuntuisen ja antaa ihon hengittää.
Puolipeittävästä peittävään mukautuva lopputulos, joka ei jää juonteisiin. Lopputulos tekee ihosta raikkaan ja mattaisan näköisen.

Peitevärin applikaattori on iso ja kömpelö, mutta ajaa asiansa. Itse otan nestemäistä peiteväriä sormelle ja lämmitän sitä sormien välissä hetken aikaa ennen kun levitän ohuina kerroksina silmien alle. Olen havainnut, että Teint Idole Ultra -peiteväri kestää puuteroimatta minun alaluomilla. Se ei kulkeudu juonteisiin, vaan pysyy hyvin paikoillaan. Ihan niin heleä tämä peiteväri ei ole kuin olisin toivonut, mutta heleyttä saan sekoittamalla peiteväriä hohtavan seerumin kanssa.

Tuote peittää kerrostamalla niin finnit kuin pigmenttiläiskät. Ohuella kerroksella sitä voi käyttää korostavana tuotteena esimerkiksi nenänmuotoiluun meikatessa. Ohut viiva keskelle nenänvartta ja häivytys, niin nenää kaventava efekti on luotu.

Teini-ikäinen tyttäreni tykkää käyttää tätä Lancômen Teint Idole Ultra -peiteväriä koko kasvoille ohuena kerroksena kostealla meikkisienellä töpöteltynä. Näyttää toimivan oikein hyvin silläkin tavoin.

Hinta: 32,90—33,90 € / 13,5 ml
Saatavuus: *Cocopanda, *Kicks, *Eleven, *Lyko, *Hajuvesi.fi, *Bangerhead, *Lookfantastic

Lue myös: Anna-lehdestä poimittu vinkki testissä tummien silmänalusten peittoon 

 

Lorac PRO Palette Soleil

Paras luomiväripaletti

LORAC PRO Palette – Soleil

**Tuote saatu**

Kuinkahan monta luonnollisia sävyjä sisältävää luomiväripalettia minulla on? Aika monta, veikkaan. Nooh, tänä vuonna sydämeni vei tämä Loracin käytännöllinen luomiväripaletti. Siinä on hyvä peili sekä 9 mattaista ja 9 voimakkaasti hohtavaa luomivärisävyä.

Vaikka hohtavat sävyt ovat toooodella kimaltavia ja hohtavia sekä koostumukseltaan pigmenttisiä ja paksuja, ne asettuvat aikuisille silmäluomille kauniisti. Sormin tai kostealla siveltimellä levittämällä hohteesta saa todella intensiivisen.

Mattaiset sävyt myöskin asettuvat aikuisille silmäluomille erittäin kauniisti ja ovat helposti häivyteltävissä. Luomiväreissä on pigmenttiä, ja väreistä saa intensiivisempiä käyttämällä silmämeikinpohjustajaa tai kosteaa sivellintä.

Olen tällä paletilla tehnyt monet arkimeikit ja muutamat bilemeikit itselleni — viimeksi firman pikkujouluihin. Vaikka arkeni vietän etätyötä tekemällä, niin välillä haluan laittaa kimaltavat luomivärit silmiin ennen kun avaan etäpalaverissa kamerani.

Hinta: 49,50 €
Saatavuus: *Lyko

 

Clinique Almost Lipstick Black Honey 1,9 g

Paras huulituote

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Kulutin loppuun Elizabeth Ardenin sävyllisen huulivoiteen, jota vertasin samanlaiseksi kuin tätä Cliniquen kulttimaineista Black Honeyta. Nykyään tätä TikTokissa vuonna 2021 trendannutta tuotetta saa myös Suomesta. Ostin tänä syksynä aidon ja alkuperäisen Black Honey -huulituotteen, kun näin sitä olevan Lykossa.

Sanoin Elizabeth Ardenin huulivoidetta Black Honeyn korvaajana esittelevässä postauksessa näin:

En ole koskaan omistanut Clinique Almost Lipstick Black Honeyta, mutta uskon vahvasti, että pitäisin kyllä siitä. Rakastan nimenomaan tällaisia helppoja huulituotteita, jotka antavat kunnolla sävyä huulille, tuntuvat huulivoiteelta ja kuluvat huulilta pois kauniin luonnollisesti. Lisäksi tällaisia huulimeikkejä on ihanan vaivaton lisätä huulille vaikka ilman peiliä.

Allekirjoitan tuon reilu vuoden takaisen sitaattini. Tykkään todella paljon Black Honeysta juuri noista mainitsemistani syistä. Sen olen huomannut, että Elizabeth Arden pysyy vähän pidempään huulilla, mutta siinä on Eight Hour -voiteen tuoksu ja hennosti sen maku. Clinique kuluu vähän nopeammin, mutta on mukavan hajuton ja mauton.

Ostaisin näitä muissakin sävyissä, mutta harmi, kun niitä ei ole Suomessa.

Hinta: 21,50—26,00 Saatavuus: *Bangerhead, *Lyko, *Eleven, *Kicks, *Cocopanda

 

 

CCS Cracked Heel SOS 75ml

Paras jalkavoide

CCS Cracked Heel SOS

Jostain syystä jalkavoiteet eivät ole suurin intohimon kohteeni, kun tuntuu ettei niitä ole ikinä varastoissani. Viime talvena ostin yhden – onneksi ostin – varastoihini. Eräs päivä havahduin, että minun pitäisi laittaa viikonloppuna sukkahousut jalkaani, mutta en ollut varma kestäisivätkö sukkahousut edes yhtä iltaa ehjänä kantapäideni takia. Muistin jalkavoiteeni, jonka olin tilannut kuukautta aikaisemmin. Ei muuta kuin käyttöön, jotta en tuhoa kalliita sukkahousuja.

Jalkavoide on miellyttävän ohut, mutta silti koostumukseltaan runsas. Voide imeytyy hyvin ihoon ja sitä kannattaakin aluksi kerrostaa hieman. Nukuttuani yön yli jalat rasvattuina ja sukat jalassa aamulla kantapäät olivat heti vähän paremmat.

Jalkavoiteesta kerrotaan seuraavasti:

CCS Cracked Heel SOS (ent. Heel Balm) jalkavoiteessa on ainutlaatuinen yhdistelmä: korkea karbamidipitoisuus (25%) sekä maitohappo, jotka pehmentävät kovettunutta ihoa. Voidetta käytetään kuivan ja atooppisen ihon, kovettuneiden kantapäiden sekä kynsinauhojen täsmähoitoon. Voide sisältää raikkaan tuoksun antavaa eukalyptusöljyä. Rasvapitoisuus 27 %.

Ilmeisesti korkea karbaminipitoisuus yhdessä kuorivan ja pehmentävän maitohapon kanssa antavat nopeasti helpotusta kamalille kantapäille.

Jos sinulla on kuivat ja halkeilevat kantapäät, suosittelen kokeilemaan!

Hinta: 8,80—9,50 € / 75 ml Saatavuus: *Olo-apteekki, *Lyko

 

 

K18 Leave-In Molecular Repair Mask 50 ml

Paras rakennepaikkaava tehohoito

K18 Leave In Molecular Repair Mask

Aika harva hiushifistelijä on missannut K18-hiusmaskin. Niin paljon tätä suitsutettiin vuonna 2020. Vasta tänä vuonna ostin tätä kallista tuotetta testiini.

Tuote lupaa seuraavaa:

K18Peptide on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka yhdistää katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa biometrisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen.  

K18 korjaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsitellyn yhteydessä.  Paras tulos saavutetaan progressiivisesti 4-6 peräkkäisen käsittelykerran aikana. Kaikilla on vaurioita hiuksissaan. Vauriot syntyvät kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Happivauriot ovat hiusten kuitukerroksen pysyviä rakennevaurioita. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa. Patentoitu K18PeptideTpalauttaa hiusten elinvoimaisuuden ja korjaa syntyneitä vaurioita vain 4 minuutin vaikutusajalla.

K18Peptidi ja sen korjaava vaikutus ei hiuksesta “peseydy pois”, mutta koska hius on edelleen alttiina ulkoiselle rasitukselle ja uusille vaurioille, tulee uusia vaurioita edelleen korjata ja hoitoa ylläpitää.

K18 on hiuksen rakennetta parantava tuote. Sitä käytetään hieman eri tavalla kuin perinteisiä rakennepaikkaavia hoitoja.

Käyttö:

Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä painalluksella K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.

Ihan alkuun vinkkinä muillekin, että tuo ”anna vaikuttaa 4 minuuttia, älä huuhtele” tarkoittaa sitä, että neljän minuutin jälkeen voi lisätä hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Arvatkaapa oliko ensimmäisillä käyttökerroilla tuskaa saada takut pois hiuksista. Olin alkuun sitä mieltä, että kun heikot hiukset katkee ja irtoaa harjatessa, niin syntyy illuusio siitä, että tuote on parantanut hiusten kunnon.

Kun tajusin, että voin vaikutusajan jälkeen lisätä hiuksiini selvittäviä hoitotuotteita, tilanteeni helpottui. K18 parantaa ainakin tuntumalta hiusten rakennetta. Hiukset tuntuvat kuurin jälkeen vahvemmilta ja vaikutus kestää yllättävän pitkään. Mikään taika-aine K18 ei kuitenkaan ole. Vaurioitunut hius on aina vaurioitunut, mutta yllättävää kyllä siitä saa vähän vastustuskykyisemmän.

Hinnaltaan K18 on todella suolainen. Tuotetta käytetään hyvin pieniä määriä kerralla, joten se on kyllä riittoisaa. Onneksi tuotetta saa kolmessa eri pakkauskoossa, niin ei tarvitse ostaa heti suurinta kokoa. Pääsee vähän edullisemmin ensin testaamaan, että pitääkö tuotteesta.

Hinta: 12,00 € / 5 ml ja 32,90 € / 15 ml ja 79,00 € / 50 ml
Saatavuus: *Lyko ja useat kampaamot

Toivotan kaikille hyvää vuotta 2023!

Alta löydät aikaisempien vuosien Vuoden parhaimmat -listauksia. Käy kurkkaamassa nekin, jos tämä postaus jätti vielä ”nälkäiseksi”.

Lue myös aikaisempien vuosien Vuoden parhaimmat:

X