glitz & glam

11. luukku – Sigman siveltimet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! Mitä avautuukaan 11. luukusta?

joulupallot2

Joulukuun 1. päivästä asti on availtu Glitz & Glamin joulukalenteria. Ensimmäisen viikon arvontojen osallistumisaika on mennyt umpeen, mutta tämän viikon kaikki luukut ovat avoinna keskiviikkoiltaan asti. Muistakaa käydä osallistumassa huikeisiin arvontoihin. Niin ja tietysti lukemassa mitä kerrottavaa minulla on luukkujen tuotteista.

sigma

Olen ennakkoon paljastanut Sigman tulevan kalenterin luukuista. Kyseessähän on 2009 verkkokauppana alkanut Sigma Beauty, jonka valmistamat siveltimet nousivat suureen suosioon. Aloitin bloggauksen vuonna 2011, ja jo tuolloin tiesin Sigman siveltimet. Nopeaa on tieto jo siihen aikaan kiirinyt. Taisin sitten vuonna 2012 tai 2013 ostaa ensimmäiset Sigman siveltimeni.

Tänään esittelen teille Sigman setin, joka sisältää merkin suosituimpia siveltimiä.

sigma3

Most-Wanted Brush Set sisältää siveltimet Flat Kabuki F80, Tapered Highlighter F35, Tapered Blending E40, Blending E25 ja Pencil E30 -siveltimet.

sigma4

Setistä löytyy kaksi sivellintä kasvomeikkiin ja kolme sivellintä silmämeikkiä varten.

meikkipohjatutoriaali3

Flat Kabuki F80*

Sivellin on tasapäinen, harjakset tiiviit ja äärimmäisen pehmeät iholla. Siveltimellä voidaan levittää meikkipohjatuotteet pyörittelevällä, ”töpöttelemällä” tai vetävin liikkein. Kaikki tekniikat toimivat.

Palasin tuossa taannoin Beautyblenderistä siveltimen käyttöön meikkivoiteen levityksessä. En siis tarkoita, että olisin hylännyt Beautyblenderiä, mutta se ei ole joka päivä käytössäni. Nyt sitten tämä Sigman Flat Kabuki on astunut käyttööni. Todella hyvä sivellin meikkivoiteiden levitykseen. Olen kokeillut ohuita, paksumpia, puuterisia, nestemäisiä, peittäviä, todella läpikuultavia jne. Kaikilla toimii. Myös valokynän levitys ja häivyttely onnistuu hyvin. Tulee hyvin kaunis ja tasainen jälki. Paljon nopeammin saa meikkipohjan tasaiseksi, kuin vanhalla suosikkillani Shiseidon meikkivoidesiveltimellä, koska Sigman Flat Kabuki on suurempi. Ah, nopeus! Sitä niin arvostan arkiaamujen meikkailussa.

sigma5

Tapered Blending E40*

Pehmeä, pitkäharjaksinen sivellin häivytyksiin ja luomivärin levitykseen. Harjakset ovat taipuisat ja sen vuoksi sivellin on aivan ideaalinen luomivaon varjostukseen. Minulla on ollut näitä vastaavia siveltimiä, mutta niissä on ollut lyhyemmät harjakset. Siksi luomivaon varjostuksen luomiseen aikaisemmat vastaavat eivät ole olleet niin toimivia.

Tapered Blending on siitä mahtava, että kun sen painaa luomivakoon ja alkaa liikuttamaan sitä pitkin, syntyy luomivaon syvimpään kohtaan tummempi varjostus. Syvimmän varjon ympärille syntyy kuin itsestään valmiiksi häivytetty varjostus. Huippu! Jälleen arkiaamujen meikkausta nopeuttava väline.

sigma6

E40, Blending E25*

Hieman MACin 217 -sivellintä muistuttava häivytyssivellin. Erona on lähinnä vain, että Sigman siveltimen harjakset ovat napakammat. Tämä ominaisuus tietysti liikuttaa luomiväriä tehokkaammin. Sivellin sopii myös varjostusvärin levitykseen ja samalla saa pehmeämpää ja utuisempaa jälkeä.

sigma7

Pencil E30*

Toinen hyvin paljon minulle tuttua MACin sivellintä muistuttava sivellin. Sigman Pencil E30 on lähes identtinen MACin 219 -kynäsivellin. Loistava tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Melko tiiviit harjakset ja kapeneva kärki. Sopii hyvin silmän sisänurkan tarkkaan meikkaamiseen, sekä luomivaon varjostukseen kun tehdään esimerkiksi cut crease. Jos cut creasen tekee kynällä, niin tällainen kynäsivellin on loistava sen häivyttelyyn, tasoitukseen ja pehmennykseen.

sigma8

Tapered Highlighter F35*

Korostustuotteiden levitykseen tarkoitettu kasvosivellin. Pitkä, suippo kärki antaa mahdollisuuden tarkkaan työskentelyyn strobing-meikkiä luodessa. Eli meikkiin, jossa korostetaan voimakkaasti kasvojen korkeimpia kohtia. Kun sivellintä pitelee kärki kohti kasvoja, saa tehtyä tarkkaa ja pienempää aluetta. Jos taas sivellintä kääntää hieman lappeelleen, saa pehmeämmän tuloksen korostuksiin. Siveltimen asentoa vaihtamalla saa tehtyä ne kevyemmät korostukset otsalle ja leualle. Kun siveltimen kääntää kärki kohti kasvoja, saa tarkat hehkut poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle ja nenällekin, jos niin haluaa. Myös kulmakarvojen yläpuolelle saa työstettyä korostavat tärpit. Tykkään tästäkin niin paljon!

sigma1

Most-Wanted Brush Set -setin nimi on aika helposti selitettävissä. Nämä ovat todellakin loistavia siveltimiä. Se että joskus joku sivellin ei tunnu itsestään heti hyvältä, voi johtua vain siitä, että se on erilaisempi kuin mihin on tottunut. Minulla on montakin sellaista tapausta. Ensin en tykkää ja jossain vaiheessa pakotan itseni treenailemaan uudella siveltimelläni. Jossain vaiheessa sitten huomaankin rakastavani sitä, enkä luopuisi enää mistään hinnasta. Juuri näistä Sigman siveltimistä ei yksikään ollut sellainen. Nyt kaikki olivat välittömästi sellaisia, jotka tuntuivat heti helpoilta ja omilta. Tällä haluan sanoa sitä, että muistakaa kokeilla tietyin väliajoin niitäkin siveltimiänne, jotka eivät heti sytyttäneet. Kokeilkaa myös eri tavoilla, tuotteilla ja kohteisiin. Joskus saattaa löytyä yllättäviä kokemuksia, joista tuleekin sitten tapa.

sigma2

Omiksi suosikeiksini näistä viidestä nousivat Tapered Blending E40, Flat Kabuki F80 ja Tapered Highlighter E35. Blending E25 ja Pencil E30 muistuttavat niin paljon minulla jo olevia MACin siveltimiä, että näistä ei sen vuoksi tullut sellaista huikeaa rakastumista. Eli tuttuja ja turvallisia jo valmiiksi.

Tämä Most-Wanted Brush Set maksaa eleven.fillä* 79,30 €. Se on vähän viidestä näin laadukkaasta ja toimivasta siveltimestä. Siveltimet ovat myös erikseen ostettavissa, mutta erikseen ostettuina kaikki viisi tulisivat kalliimmaksi. Mutta kaiken kaikkiaan Sigman siveltimet ovat edullisia, kun vertaa vaikka MACiin, jolta olen ostanut paljon siveltimiä. Ei siis ihme, että moni bloggaajakin kehuu Sigmaa.

lahjakortti-800x604

Tämän päivän arvontaan minulla on teille 50 euron lahjakortti. Sillä voi sitten ostaa halutut siveltimet tai sijoittaa pienempään settiin tai käyttää isompaan sivellinsijoitukseen helpottamaan kuluja. Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinulle tärkein sivellin. Mikä on sellainen, josta viimeisenä luopuisit?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 14.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Rentouttavaa sunnuntaita… mitä ihmettä minä toivottelen? Ei tässä sunnuntaissa ole mitään rentoa! Saa jännittää miten britit äänestävät X Factorissaan. Voit muuten veikata arvontaosallistumiseesi miten Saaran käy? Vaikka vetäisin puolueellisuudet pois, niin onhan Saara edelleen parempi monellakin eri osa-alueella. Mutta äänestääkö britit ulkomaalaisen voittoon oman maansa kilpailussa? Vähän epäilen. Olisi se silti hienoa. Go Saara!!! Melkein itkin eilen Bohemian Rhapsodyn tullessa. Ouh my good! Minun lempparibiisini jo yli 20 vuoden ajan. Saara ja Adam veti kyllä aika paljon paremmin, kuin minä ja mieheni SingStarissa. 😀 Peukut pystyyn Saaran puolesta!

Ja Saaralle terveisiksi, että olen nähnyt sinun upeutesi ja maailmantähteytesi jo Uuden musiikin kilpailusta lähtien. Olet aivan omalla levelillä! Tiukkaan muottiin sopimattomat persoonat joutuvat taistelemaan enemmän paikastaan. Niin väärin kuin se onkin.

Tuotteet eleven.filtä, *merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X