Glitz & Glam

13. luukku – joulukuun 2016 LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tadaa! Tänään avautuu 13. luukku. Nyt tulee aika pitkä postaus ja paljon asiaa.

joulupallot2

Joulukuu on ollut kalenterikuu. Joka päivä avataan luukku ja kaikilla on mahdollisuus osallistua arvontaan. Mikä se sellainen kalenteri on jos sieltä ei löytyisi myös LivBoxia?

livbox

Joulukuun LivBoxin teemana on itsensä hemmottelua ja rentoutumista glögiä siemaillen, sekä tuotteiden testailua kaikkiin tarpeisiin.

livbox1

Joulukuu on perinteisesti ollut vuoden yksi parhaimmista boxeista. LivBox ei pettänyt tänäkään jouluna.

livbox8

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat 29,90 € / 15 ml

Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Käytetään poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaarelle korostamaan ja hehkua tuomaan.

Nämä Lumenen brändiuudistuksen myötä markkinoille lanseeratut uutuudet ovat kiintoisia. Olen ollut todella ihastunut moneen uutuustuotteeseen ja todennut Lumenen korkean laadun ja ylellisyyden vain lisääntyneen. Oli todella kiva juttu, että LivBoxista löytyi tällainen nestemäinen ja ylellinen korostustuote kaikille kokeiltavaksi. Nämä ovat nyt niitä tuotteita joista puhutaan ja jotka ovat in!

livbox3

Nivea Caring Shower Silk Mousse 3,79 € / 200 ml 

Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jättää sen pehmeäksi.

Olenkin nämä Nivean suihkumousset esitellyt aikaisemmin. Suihkumousset ovat kanssa yksi trendi ja niiden lisääntyneen määrän voi huomata. Nämä ovat kivoja. Vaihtoehtoja löytyy tosiaan kolme erilaista. Vanhan postaukseni löydät täältä.

livbox5

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duo 21,00 $ / 3 g

Samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, highlighterina tai luomivärinä.

Tämän tuotteen sävyt olettekin jo nähneet eräässä postauksessa. 😉 Paljastan nyt sen verran, että LivBoxin blogiin tulee jossain vaiheessa postaus minulta, jossa käytän tätä Manna Kadarin tuotetta.

livbox2

Jordan Clinic Total Protection Hammastahna 3,80 € / 75 ml

Tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna, joka hoitaa homman kotiin. Siinä on kaikki mitä hammastahnalta toivot, ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Ainutlaatuisen koostumuksen vuoksi hammastahna vaahtoaa ilman natriumlaurylisulfaattia (SLS).

Aika kiva kokeilla vain apteekeissa myytävää hammastahnaa.

livbox4

RFSU Intim Daily Wash 3,99 € / 150 ml

Mieto ja hoitava RFSU Intim Daily Wash on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi. Maitohappo ja matala pH-arvo (3,5) vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsytystä ja häiriötä mikrobitasapainossa.

Ihan ensimmäinen ajatus oli: piparin pesuaine! Minun täytyy kyllä sanoa, että itse olen tykännyt, että LivBox on tuonut boxeihin näitä intiimituotteitakin. Minusta tällaiset pesunesteet, liukuvoiteet, sheivausgeelit ja after shave -voiteet naisille ovat vain hyvä juttu, eikä niitä aikuisen ihmisen tarvitse häpeillä. Kirjoittelisin mielelläni välillä tällaisistakin tuotteista esittelyjä, mutta en tiedä mitä te lukijat tykkäätte? Täältä olisi helppoa lukea anonyymisti, eikä tarvitse ystäviltä kysellä, jos jostain syystä nolostuttaisikin.

livbox7

Manna Kadar ”Lucky” Lip Locked Stain 24,00 $ / 5 ml

Lisäksi LivBox muisti pitkäaikaistilaajiaan Manna Kadarin huulimeikillä. Tuote toimii huulikiiltona, sävynä ja primerina. Koettu on, että Lip Locked Stain on pigmenttinen ja aika hyvin kestävä. Muistuttaa paljonkin nestemäisiä huulipunia, mutta on vähän kiiltävämpi pinnaltaan. Hylsy on muuten kanssa aika tyylikäs, vai mitä?

livbox6

Joulukuun boxista löytyy aina suklaata. Tällä kertaa oli pieni maistiainen Marabou Premium 70% -suklaasta. Tykkään nykyään todella paljon ihan tummastakin suklaasta. Muistan kun joskus aikoinaan Taloussuklaa maistui minusta kitkerälle. Nykyään se on aivan lällyä, kun on syönyt näitä vahvempiakin suklaita. Nam, tämä oli hyvää!

livbox9

Toisena pienenä näytteenä mukaan oli pakattu Lumenen Hydration Recovery Aeraing Gel Mask -kasvonaamio. Varmaan kiva testeri näin talven alettua ja huoneilman kuivahdettua. Meillä huutaa ilmankostutin kuin viimeistä päivää ja silti huoneilma on ja pysyy liian kuivana. Siksipä on pakko hakea lisäapuja kosmetiikasta.

Kokonaisuudessaan joulukuun LivBox on todella hyvä. Paljon plussaa uutuustuotteista ja meille bloggaajillekin ennestään testaamattomasta merkistä. Omat suosikkini tässä boxissa ovat tietysti Manna Kadarit, Lumene ja RFSU:n intiimipesuneste.

Arvoltaan joulukuun LivBox ylittää reippaasti sen myyntihinnan. Paria näytettä mukaan laskematta boxi on reilun 55 euroa ja pitkäaikaistilaajien boxin arvo on reilun 77 euroa. Täysikokoisia tuotteita boxi sisälsi 3, matkakokoisia 2 ja näytteitä 2 + pitkäaikaistilaajien täysikokoinen lahja.

livboxonnytbettebox

Moni teistä on varmaan tietoinen, että tämä oli viimeinen LivBox. Tammikuusta lähtien LivBox on Bette Box. Syyhän tähän nimen vaihdokseen on omistajan vaihtuminen, joka tapahtui jo lähes vuosi sitten. Liv-nimi on Sanoma Median omistuksessa, joten muutos nimeen on välttämätön. Muuten kaikki pysyy ennallaan, mitä nyt on selkeästi havaittavissa brändiuudistusta sielläkin suunnalla.

Kyllä tässä on opettelua, että en kirjoita tai puhu LivBoxista, vaan muistaisin jatkossa aina Bette Box. Siitä on 4 vuotta kun tilasin LivBoxin ja siitä lähtien joka ikinen kuukausi olen boxin sisällöstä kirjoittanut. Nopealla laskutoimituksella se tekee 48 LivBox-postausta ja päälle vielä miesten LivBoxit. Vuonna 2013 LivBoxilla oli käytössä kuukauden bloggaaja -titteli. Sain kunnian olla heti toinen kuukauden bloggaaja. Vuonna 2014 sitten yhteistyö syventyi ja tänä vuonna olen ollut LivBoxin pääyhteistyöbloggaaja. Olen ollut joka kuukausi LivBoxin blogin vierailevana kynänä ja toiminut ns. lähettiläänä ja kasvoina brändille. Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja jättää hyvästit tälle tittelille.

Joka joulukuu olen tehnyt katselmuksen koko vuoden LivBoxien sisältöihin. Eihän tätä perinnettä voi rikkoa, joten niin tehdään tänäkin vuonna. Katsellaan muistellen miltä LivBox näytti vuonna 2016. Ensi vuonna sitten availlaan Bette Boxeja.

livboxtammi-huhti

Tammi-huhtikuu

Vuoden ensimmäisellä kolmanneksella oli tunteita herättäviä tuotteita, bloggaajaboxia ja minun suosikkituotetta – näin lyhyesti kiteytettynä.

livboxtouko-elo

Touko-elokuu

Kesäkaudella oli suomalaisteemaista boxia, halpoja yllättäjiä (Essencen maskara) ja kivoja uutuuksia.

livboxsyys-joulu

Syys-joulukuu

Syyskaudelle mahtui myös bloggaajaboxi, josta löytyi minun suosikkini teille testailtavaksi. Oli myös yksi some-raivon aiheuttajakin, mutta pöly on laantunut ja kaksi seuraavaa kuukautta ovat varmasti monen mielipahan saanut unohtumaan.

Minun suosikkiboxini vuonna 2016 ovat olleet tämän joulukuun boxin lisäksi marras-, loka- ja elokuu.

banneriehdotus2

Nyt minulla ei ole arvonnassa LivBoxia, vaan arvon yhdelle 3 kk:n Bette Boxit. Arvonnan voittaja saa itselleen kolmena kuukautena peräkkäin laatikollisen yllätyksiä. Nopeutan tätä arvontaa, koska jos voittaja haluaa itselleen jo tammikuun Bette Boxin, niin tilaus pitää tehdä ennen joulua. Bette Box -arvontaan pääset mukaan seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mikä oli sinusta vuoden 2016 paras LivBox?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 19.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Tämä onkin siitä kiva arvonta, että se tuo iloa aina tuonne maaliskuulle asti. Kivaa tiistaita kaikille!

Kuvat Bette Boxista: Bette Box

Boxi saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X