Hoito- ja aluslakat

18. luukku – itsevarmuutta kauniista kynsistä

18.12.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mahtavaa sunnuntaita! 18. luukku avautuu vaiheikkaan postauksen parissa.

joulupallot2

Ensi viikolla alkaa Glitz & Glamin joulukalenterin viimeinen viikko. Viimeinen viikko on ylellinen ja luksusmainen. Siitä syystä sen nopeasti lanseerasin Luxury-viikoksi. Kalenterin grande finale. Tänäänkin on kyllä luvassa jotain ihan huippua!

cnd20

Kuinka moni on huomannut, että hyvässä kunnossa olevat ja huolitellut kynnet tuovat itsevarmuutta? Niin hassu juttu kuin se onkin, niin noinkin pieni juttu lisää itsevarmuutta. En koskaan mene luokan eteen pitämään esitystä tai mennyt meikkaajana töihin asiakaspalveluun, jos kynteni eivät olleet laitetut. Olo on varmempi ja rennompi, kun käsiä ei tarvitse piilotella, vaan voi esitellä siistejä kynsiä. Eikä tietenkään ole pahitteeksi, jos niillä on jotain kaunista kynsilakkaa. Kynsilakka ei ole se olennainen, vaan siistit kynsinauhat ja huolitellut kynnet. Jos kynsilakkaa on, niin en pysty esiintymään lohkeilleissa tai ylikasvaneissa kynsissä. Jos jokin kynsi on lohjennut, niin se pitää minulla olla viilattuna siistimmäksi.

Kuinka moni teistä on huomannut itsessään samaa, että siistit kynnet ja kynsinauhat antavat varmuutta?

cnd

CND on saattanutkin käydä teille tutuksi. Olen muutamia tuotteita esitellyt ja jotkut nostanut esiin uudelleen ja uudelleen. Pidän tätä merkkiä niin erinomaisena kynsien hoitoon ja kynsilakkojen kesto on kanssa mahtava, joten halusin CND:n mukaan joulukalenteriin. Tänään esittelen teille kynsien hoitoa vaihe vaiheelta CND:n tuotteiden avulla.

Ensin lähdetään tilanteesta, jossa halutaan hoitaa hauraita kynsiä ja kuivia kynsinauhoja.

cnd3

CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment

Tästä tuli hitti minulle. Kaikki lähti siitä, kun anoppini kyseli minulta neuvoja liuskottuviin kynsiinsä. Minulla sattui olemaan kaksi näitä keratiinihoitoja, joten annoin toisen hänelle testiin. En ollut testannut vielä ko. tuotetta, mutta päätin laittaa anopin testaamaan. Kun hän sitten kertoi tuloksista, minäkin innostuin kokeilemaan. Hän oli kokenut, että kynnet vahvistuivat ja liuskottuminen loppui. Huomasin hyvin äkkiä, että ihan suht vahvassa kunnossa olevat kynteni olivatkin vieläkin vahvemmat. Rescue RXx tuo välittömästi jämäkkyyttä kynteen, vaikka on koostumukseltaan öljymäistä. Keratiini kiinnittyy kynsiin ja jämäköittää niitä. Lue vanhasta postauksestani tarkemmin ja enemmän ko. tuotteesta.

cnd12

Rescue RXx levitetään puhtaille kynsille kaksi kertaa päivässä. Tuotteen annetaan olla noin 10 minuuttia ja sen jälkeen se hierotaan kynsille. Ideana on, että Rescue RXx -keratiinihoitoa käytetään kuukauden kuurina kaksi kertaa päivässä.

Minä käytän kynsilakkaa, joten omaksi tavaksi on tullut levittää Rescue RXx aina vanhan kynsilakan poistamisen jälkeen. Annan hetken vaikuttaa ja pyyhin paperiin ylimääräisen ennen alus-/hoitolakan levitystä. Tämä on toiminut hyvin minulle.

cnd4

CND Cuticle Eraser A.H.A. Cuticle Treatment

AHA-happoja sisältävä kynsinauhavoide irrottaa kynnen pintaan kiinnikasvaneita kynsinauhoja. Kosteuttaa ja pehmentää kynsinauhoja, sekä estää kynsitikkujen muodostumista.

cnd13

Voide levitetään kynsille ja kynsinauhoille 1-2 kertaa päivässä. Säännöllisellä käytöllä kynsinauhoista tulee kosteutetut ja siistit.

cnd5

CND Solar Oil Nail & Cuticle Conditioner

CND:n Solar Oil on palkittu, arvostettu ja kehuttu kynsiöljy, eikä suotta. Kynsiöljy tuoksuu hyvälle, tuntuu miellyttävältä, kosteuttaa ja suojaa kynsiä.

cnd14

Levitä ja hiero kynsiöljy kynsille ja kynsinauhoille 1-2 kertaa päivässä.

Erityisesti iltaisin kannattaa ennen nukkumaanmenoa levittää Cuticle Eraser ja Solar Oil kynsille ja kynsinauhoille.

cnd6

CND Kanga File

cnd17

Kynnet kannattaa viilata muotoonsa. Lyhyempiäkin kynsiä kannattaa vähän viilailla muotoonsa, niin saa ne pysymään siistimpinä ja kauniimpina.

cnd15

Kynsiä ei tarvitse edes lakata. Hoidetut kynnet ja kynsinauhat ovat jo itsessään kauniit ja tekevät huolitellumman vaikutelman. Kynnet voivat olla lyhyetkin.

cnd1

Seuraavaksi paneudutaan kauniin ja kestävän lakkauksen pariin.

cnd7

CND Scrub Fresh Nail Surface Cleanser

cnd11

Likainen ja rasvainen kynsi on huono alusta kynsilakalle. Varsinkin jos oma kynsi on liukas ja rasvoittuva. Ennen kynsien lakkausta puhdista vanha kynsilakka. Jos vanhaa kynsilakkaa ei ole, niin tee puhdistus öljyttömällä kynsilakanpoistoaineella. Scrub Fresh poistaa myös kynsilakkaa. Se puhdistaa kynnen rasvoista ja liasta, sekä valmistaa sen pinnan lakkatuotteille.

cnd8

CND Ridge FX Nail Surface Enhancer

Aluslakka tasoittamaan uurteisen kynnen pintaa, sekä antamaan hyvän pohjan värilakalle. Kynnen pinta tasoittuu ja auttaa värilakkaa levittymään helpommin ja pigmenttisemmin.

cnd16

Levitä yksi kerros puhtaan kynnen pinnalle ja anna kuivua ennen värilakkaa.

cnd9

CND Vinylux Weekly Polish

Olen jo aikaisemmin kehaissut Vinylux-kynsilakkoja. Näiden idea on tasoittua helposti kynnelle ja kestää 7 päivää. Minulla kestää kyllä vähän pidempäänkin. Weekly Polish -lakkojen alle ei välttämättä tarvita aluslakkaa, jos kynsi on muuten tasainen.

cnd18

Levitä 2-3 kerrosta värilakkaa. CND:n Weekly Polish -lakat ovat sen verran peittäviä, että 2 kerrosta riittää. Joku voi pärjätä yhdellä kerroksella, mutta kaksi on parempi kestävyyden kannalta. Kannattaa aina kuivattaa lakkakerros kunnolla ennen seuraavaa kerrosta. Weekly Polish -kynsilakat kuivuvat nopeasti.

Minulla käytössä kauniin punainen Red Baroness.

cnd10

CND Vinylux Weekly Top Coat

Viimeistelee lakkauksen upealla kiillolla ja antaa kynsilakalle paremman keston. Päällyslakka kovettuu kestäväksi suojaksi. Olen kirjoittanut tästä ihan huipusta päällyslakasta ihan oman postauksen. Täältä pääsette lukemaan tuotteesta tarkemmin.

cnd19

Levitä reilu kerros Weekly Top Coat -päällyslakkaa, mutta varo päällyslakan leviämistä kynsinauhoille. Anna kuivua rauhassa. Parissa minuutissa lakkaamisesta kynnet ovat jo hieman kuivahtaneet, mutta lakkaus on edelleen pehmeä. Tunnin päästä lakkaus on myös kovettunut. Päällyslakka toimii muidenkin värilakkojen päällä ja saattaa parantaa niiden kestoa.

cnd21

Jos näitä vinkkejäni noudattaa ja ottaa CND:n Rescue RXx -keratiinihoidon ja kynsiöljyn käyttöönsä, sekä käyttää tunnollisesti, niin melkein uskaltaisin luvata pääni pantiksi, että jotain tulosta syntyy ihan jokaisella. Hyväkuntoisilla kynsillä kynsilakkakin pysyy pidempään. Tulee myös muistaa, että liuskottumista ehkäisee se, että kynsilakkaus on aina ehjä. Pienikin lohkeama lakkauksessa aloittaa kynnen liuskottumista. Hyväkuntoiset kynnet vaativat hieman omistautumista asiaan – ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin asia. Sen vielä mainitsen, että CND:n kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai dibutyyliftalaattia.

CND:n huippuja tuotteita myydään mm. valtuutetuissa kauneushoitoloissa, sekä eleven.fi ja Cesarsshop -verkkokaupoissa. CND on ns. ammattilaismerkki. Hyvin arvostettu niissä piireissä. Kukaan kynsialan ihminen ei ole sanonut mitään pahaa, vaan kaikilta olen kuullut kehuja CND:stä. Kun vielä merkin saisi suurempaan levitykseen, niin ostaminen helpottuisi.

cnd2

Nyt minulla olisi huikea setti arvonnassa. CND:n maahantuoja tarjoaa arvontaan setin, joka sisältää kaikki tässä postauksessa esiintyneet tuotteet. Näillä todellakin saat kynnet kuntoon ja väriäkin kynsiin klassisen kauniilla punaisella. Jos kyntesi kaipaisivat kipeästi apuja, niin näillä osallistumisohjeilla pääset mukaan tällaisen setin arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro oletko joskus peitellyt käsiäsi huonossa kunnossa olevien kynsien ja kynsinauhojen vuoksi? Minä jouduin erityisesti silloin aikoinaan, kun pureskelin kynsiäni ja kynsinauhojani.
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 21.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Rentouttavaa sunnuntaita!

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

En peittele, mutta kynnet on rumat, kun ihottuma syö kynsinauhat ja ne ei ole suojaamassa muodostuvaa kynttä. Ovat sitten aina aalloilla ja sen takia ihan lyhyet.

Kommentit

Häpeän kynsiäni melkein aina, ne ovat liuskoittuvat ja hauraat. Tarvitsen niiiin tuon palkinnon

En ole löytänyt kynsilakkaa, joka pysyisi siistinä paria päivää kauempaa. Joten usein saan piilotella lojenneita lakkoja:(

Olen piilotellut käsiä. Nuorempana purin kynsiä, ja nykyäänkin kynsinauhat on välillä huonossa kunnossa ja kynnet lohkeilee. Kyllä olo on itsevarmempi, jos kynnet ovat kunnossa! 🙂

Ai olenko joutunut peittelemään huonosti hoidettuja kynsiä tai kynsinauhoja? No kyllä! Viime kesästä asti kun (geeli)kynsienlaittajani jäi äitiyslomalle, enkä saanut aikaiseksi etsittyä toista yhtä hyvää 🙂

Omat kynnet on pehmeät, liuskoittuvat ja kynsinauhat repaleiset. Tästä tulisi vähän ensiapua, että kehtasi ensi keväänä palata vakkarikynsihuoltajalle 🙂 Joka muuten taitaa käyttää ainakin osittain tätä merkkiä!

Joskus on tullut peiteltuä kun on ollut ihan lyhyeksi pureksitut.nykyisin en enää peittele mutta olen jättänyt pureksimatta?.kynsinauhat ovat vaan kuivat.

Joskus kun pidin kynsiblogia, joka talvi ahdisti postata kynsikuvia, sillä kaikesta hoitamisesta huolimatta kynsinauhat olivat yleensä kamalassa kunnossa. Tänä vuonna ne vasta hirveässä kunnossa ovatkin, sillä hoito on ollut muiden kiireiden takia ihan retuperällä. Siksi olisinkin erityisen innoissaan tuosta kynsinauhojen hoitotuotteesta! Toki muutkin käyttöön tulisivat 🙂

Yleensä en juuri välitä kynsieni kunnosta kunhan ei ihan kamalia kynsilakan jäämiä tai pureskeltuja kynnenpäitä ole mutta jos johonkin juhlavampaan tilaisuuteen olen unohtanut laittaa kuntoon tekisi kyllä mieli pitää hanskoja kädessä 😀

Ikävä kyllä kynteni ovat niin heikot, että ne murtuvat herkästi kassatyöskentelyssä. Tähän kun yhdistetään se, että minulla on tapana repiä kynsistä liuskia stressin ollessa pahimmillaan, on jälki rumaa. Viimeksi hierojalla käydessä omien kynsien ulkonäkö hävetti.

Todellakin olen peitellyt, kamalaa jos kynsi lohkeaa töissä!! Tai on muuten niin kiirettä ettei kerkeä lakata säännöllisesti. Kauniit kynnet tuo itsevarmuutta ja paljon ?

Peitellyt yksittäisiä kynsiä, jotka ovat lohjenneet rumasti tai jostain syystä liuskoittuneet. Laitan laastarin päälle.. 😉

Joskus aikoja sitten kynsinauhat olivat huonommassa kunnossa ja silloin en tykännyt esitellä käsiä, mutta nykyään jos joudun sellaiseen tilanteeseen johtuu se epämiellyttävästä lakkauksesta jota en ole ehtinyt vaihtaa. Talvi kuivattaa kynsiäkin liuskottumaan helpommin, joten haluaisin aivan erityisesti päästä testaamaan Rescue RXx -tuotetta! 🙂

Ainoa syy miksi olen käsiä peitellyt on lohkeillut lakkaus. Kuulun itse myös niihin ihmisiin, jotka saa lisää itsevarmuutta hyvännäköisistä kynsistä. Ikävä kyllä laiskuus ja kiire tekee välillä sen, että menen turhankin pitkään samoilla lohjenneilla. Pitäisi vaan opetella poistamaan vanha lakka vaikka ei olisikaan aikaa laittaa uusia.

Todellakin olen peitellyt! En voi sietää epäsiistejä kynsiä tai lohkeilevaa lakkausta, ja mikäli en jostain syystä ole ehtinyt hoitaa käsiäni, niin olen inhottavan tietoinen niistä.

Hoidetut kädet ja huolitellut kynnet kohottavat aina mieltä ja piristävät päivää!

En ole peitellyt, mutta joskus vältän katsomasta niitä jos ovat vähemmän kauniit!

Minulla kynnet ongelmatapaukset kaikin tavoin. Liuskottuu, uurteiset kaikenkaikkiaan heikot. Usein vielä uurteet aiheuttaa lohkeamista. Koska teen asiakaspalvelutyötä niin olisi kiva, jos kynnet kunnossa. Tuollainen arvontapaketti olisikin siis todella tarpeen.
Jokainen tuote tuntuu jo nyt mulle tarpeelliselta.

Kiva postaus ja niin totta että hoidetut kynnet ovat tärkeät. Rispaantunut lakkaus on minulle kauhistus. Tärkeimmät ”asusteeni” ovatkin nätisti lakatut ja hoidetut kynnet sekä tietenkin, huulipuna. 🙂

Olen kyllä ja varmempi olo tosiaan kun kynnet on hoidettu

kyllä! Minulla ei kynnet kasva vaan heti lohkeavat, on totta että siistit ja kauniit kynnet tuovat heti lisää itsevarmuutta! 🙂

Olin nuorena kynsienpureskelija monen vuoden ajan. Silloin tosiaan sai piilotella veresnahalle pureskeltuja sormiaan. Käytin kynneliä (yäk!), ei auttanut. Sitten kerran kesälomalta töihin palattuani työkaveri huomasi heti, että kynteni ovat kasvaneet! Pureskelu oli loppunut itsestaan!

Joskus on tullut piiloteltua kynsiä.

Hei
Aivan ihana setti, jonka arvontaan pitää todellakin osallistua. Aina silloin kun ei jaksa hoitaa kynsiänsä, niin tulee tunne, että niitä pitää peitellä. Todellakin tuohon hoitoaineeseen ja päällyslakkaan haluaisin palavasti tutustua.

Tällä hetkellä kynnet, kynsinauhat ja kädet ovat niin kuivat, ettei niitä ainakaan esitellä viitsi. :/

Omat kynteni ovat jatkuvasti lohkeilevat ja aivan lyhyet, siis valkoista kynttä ei ole. Olisipa mukavaa edes joskus napsutella pöydän pintaa kynsillä!

Mulla on niin liuskottuvat kynnet, että tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen, että saisin katseen kestävät kädet.

Mulla on sekä kynnet että kynsinauhat kauhean näköisinä tällä hetkellä! Olen asiakaspalvelutyössä ja välillä mietin, että kiinnittääköhän siihen asiakkaatkin huomiota. Ei ole tullut pidettyä parempaa huolta kun tuntuu, että elämä on niin kiireistä, ettei siinä jää kynsienhoidolle aikaa. Nyt olen kuitenkin reilun kuukauden kotona, ja lupaan tunnollisesti hoitaa kynsiäni loman aikana. Tämä setti tuli siis niin tarpeeseen! Ja toivottavasti tapa jäisi vapaitten aikana päälle ja arjen hyörinöissäkin järjestäisi välillä itselle sen pienen hemmotteluhetken 🙂

Välillä, ei ole vaan aikaa tarpeeksi hoitaa kynsiä

Minä olen niitä ihmisiä joilla on aina hoidetut, laitetut kynnet. Aina. Vaikka viettäisin viikon yksin neljän seinän sisällä. Ennemmin minut saattaisi bongata meikittömänä(!!) kuin kynnet huolitelemattomina. Kynteni ovat lyhyet (en pidä pitkistä) ja oikeastaan aina myös lakatut, ei välttämättä värillisellä lakalla, mutta lakatut kuitenkin.
Ei siis ole tuttua kynsien piilottelu 🙂

Useamman kerran niitä on joutunut peittelemään. Onneksi en ole enää asiakaspalvelussa..

Kynsinauhani ovat etenkin talviaikaan öljyämisestä huolimatta kuivat ja tikuilla. Koskaan en ole kynsiäni piilotellut tai peitellyt niiden huonon kunnon takia, mutta totta kai lakkaukset näyttäisivät paremmilta huolletuissa käsissä.

Mulla on lähes aina kynsinauhat huonossa kunnossa, varsinkin talvella. Ihan sama kuinka paljon hoidan ja rasvaan, joudun töissä pesemään käsiäni jatkuvasti ja se kuivattaa hirveesti. Kynnet on tänä syksynä liuskoittuneet jotenkin entistä enemmän ja se ahdistaa kun kynnet on tyngät koko ajan.
Peittelemään en käsiäni ala, ne on kuitenkin aina siististi lakattu ja viilattu. Kuvia näistä ei hirveesti kehtaa ottaa kuitenkaa vaikka tahtoisin.

Kyllä olen piilotellut ja edelleen kynsinauhat ovat todella kuivat ja pahana tapana on myös stressaantuneena repiä niitä jolloin ne ovat kamalan näköiset ?

Olen aina pitänyt käsistäni huolta, mutta nyt tuntuu että ne ovat päässeet pahasti kuivumaan kynsinauhoja myöten. Liuskottuminen on pahentunut myös talven myötä. Hoitokuuri tekisi varmasti hyvää 🙂

Heh, joskus? Edelleen huomaan välillä häpeäväni kynsinauhojani. Kynsien pureskelusta olen päässyt (koska kynteni ovat melkein aina lakattuina :P) mutta revin ja pureskelen kynsinauhoja ja sormen reunoja välillä. Välillä saan kynsinauhatkin hienoiksi mutta sitten tulee parin päivän jakso, kun ei ehdi hoitamaan ja kappas kun taas repsottaa ja ajatuksissani huomaan repiväni rips raps taas. 🙁 Kynnet mulla on aina olleet vahvat ja ne kasvaa mun makuun liiankin nopeasti. Kynsilakat pysyisivät hyvin sen viikonkin mutta kasvuraja on siinä vaiheessa jo niin suuri, että omaan silmään näyttää hölmöltä vaikka lakkaus muuten siisti olisikin. Hoitotuotteilla olisi hyvä ja tarpeellinen koti täällä. 😀

Mukana

Tuo CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment minullakin on ja satunnaisesti käytänkin. Tuota viilaa kummeksun, en käyttäisi sitä, sillä olen vannoutunut lasiviilan käyttäjä. En ole peitellyt kynsiäni koskaan. Olen pitänyt ne aina siistinä. Niiden pituus vaihtelee esim. lomien aikana kasvatan pitemmiksi.
Lakkoja en voi käyttää työni vuoksi, mutta viilailen ja hoidan muuten niitä usein. Lakoissa oleva jokin aine / aineet myös haurastuttavat, pehmentävät kynteni ja ne liuskottuvat. Kynteni ovat vahvemmat ilman kynsilakkaa, vaikka tästä mainitessani saan aina ihmettelyä asiasta. Lakathan kuulemma vahvistavat kynsiä. No, ei minulla. Parin päivän sisään lakkaamisen jälkeen lakat irtoaa vieden mukanaan kynttä ja jäljellä on liuskottunut, pehmeä kynsi, joka lisää repeilee reunoistaan.
Käteni kuivuvat käsidesistä, joten rasvaaminen on elintärkeää. Käsirasvoja menee huikea määrä vuodessa.

Minulla on aina ollut pitkät kynnet yläaste ajoilta asti. Ne ovat se mun juttu. Nyt kynsiteknikon koulutuksen käyneenä kuuluu pitää myös omat kynnet kuosissa, ne ovat käyntikorttini.

Ihme kyllä, en ole koskaan tutustunut CND merkkiin (selvä aukko sivistyksessä).

Minä pureskelin kynsiä liki kolmekymppiseksi ja jouduin todella usein peittelemään rumia käsiäni. Onneksi nyt on mennyt jo useampi vuosi huolitelluilla ja lähes aina lakatuilla kynsillä ? Kynsien kestävyydessä on edelleen vähän toivo isen varaa, koska minun kynteni eivät ole luonnostaan vahvat. Auttaa, kun ei päästä liian pitkiksi ja tosiaan huolehtii siitä, että lakkaus on ehjä.

Kyllä olen joutunut piilottelemaan. Tälläkin hetkellä laiskuuttaan kynnet on ihan naturellina ja hoitamatta. Jouluksi ajattelin viimeistään tehdä kauniin manikyyrin itselleni 🙂

Siis tää tulisi kyllä NIIN tarpeeseen! Nimim. Kynsien ja kynsinauhojen pureskelija

En ole joutunut peittelemään, koska en ole koskaan pureskellut kynsiäni tai kynsinauhojani. Toisinaan kyllä kynsinauhat huutavat kuivuuttaan, mutta onhan sitä pahempiakin asioita 😉

Rescue Rxx on niin huippu, ettei sitä vaan voi hehkuttaa tarpeeksi. Piiilottelin kynsiäni jokusen kuukauden geelien poiston jälkeen. Ne olivat niin hirveät, ettei voi sanoin kuvailla. Asiaa pahensi kun terveydenhuoltoalalla ei saanut käyttää lakkaa. Rescuella pääsin reilussa puolessa vuodessa tilanteeseen, jossa luultiin kynsiäni rakenteiksi.
Rescue on melkein loppu ja samoin top coat. Mä niiiin tarvitsisin tämän paketin.

Itselläni oli vaihe, kun kynsilakattomat kynnet tuntuivat alastomilta, enkä tahtonut niin liikkua kaupungilla. Aina oli siisti lakkaus. Nyt on hieman rauhoittunut ja ”nakuilen” suurimman osan ajasta, mutta lähinnä koska ylimääräinen aika menee kaikkeen muuhun. Tahtoisin kyllä taas saada hyvän rytmin kynsien laittaimiseen, huolitellut kynnet ovat mielestäni tärkeä osa muutenkin huoliteltua lookia.

En ole joutunut käsiäni koskaan piilottelemaan, mutta kyllä tälle setille silti käyttöä olisi ?

Kyllä, toisinaan kun kynnet on ”huonossa hapessa” tulee niitä tosiaankin peiteltyä asiakaspalvelutyössäni.

Oiiii mikä setti. Kyllä olen yrittänyt piilotella kynsiäni. Työelämässä ollessani kynteni olivat lähes aina hoidetut mutta nyt eläkkeellä ollessani on toisin. Olen huomannut miten piristävää on kun kynsilakka on kivan värinen ja kynnet muutoinkin kunnossa. Aivan kuten sanoit =).

Kynsien peruskelulta olen kohtalaisen hyvin välttynyt, mutta repsottavista kynsinauhoista on kyllä ihan liikaakin kokemusta. Omat kynnet on myös todella uraiset ja helposti liuskoittuvat, joten ihan ehdottomasti olen kokenut, että siisti yksivärinenkin lakkaus tuo huimasti lisää itsevarmuutta. Näitä tuotteita olisi todella ihana päästä testaamaan, ainoastaan tuo Solar Oil on tuttu entuudestaan. Etenkin tuossta Rescue RXx:stä olen kuullut paljon kehuja, ja veikkaan, että se voisi olla todella passeli myös omille kynsilleni.

Joskus ei vaan ehdi laittaa kynsiä vaikka huomaa lohkeilua lakkauksessa. Hävettää sillon ja haluaa piilotella käsiä.
Nyt on huippu palkinto. Tämän kun saisi.

Olen joskus peitellyt

Kynnet ovat viime aikoina olleet luomutilassa. Tämä setti antaisi uutta potkua niiden hoitamiseen. Siis arvonnassa mukana!

En oo peitellyt koskaan käsiäni kynsien vuoksi, käsien kuivuuden takia kylläkin. Pitäis vaan muistaa käyttää ahkerasti käsivoidetta talvisin.

Olen peitelly etenki nyt kun aika ei vaan riitä kaikkeen tuon taaperon kanssa

Kyllä mulla on sama fiiilis että häpeän kynsiäni mikäli ne eivät ole kunnossa. Lisäksi mulla on tapana katsella naisten kynsiä varmasti tästä samaisesta syystä ? Tytöilleni sanon monesti että voisit lakata kyntesi. ??

Minäkin joskus teininä pureskelin kynsiä. Sitten kyllästyin piilottelemaan käsiäni ja pureminen loppui samantien ja siitä lähtien olen pitänyt kynsistäni huolta. Olen sairaalassa töissä ja käsidesin käyttö näkyy kynsissä. Tehohoito tulisi todellakin tarpeeseen.

Kyllä olen joutunut välillä vähän peittelemäänkin, kun kynnet tuppasivat liuskottumaan ja olivat todella rumat. Nyt olen saanut hieman kasvatettuakin noita ja ovat pysyneet aika hyvinä. Näistä tuotteista olen haaveillut jo pitkään, joten ehdottomasti arvonnassa mukana tänään(kin)!

Mun paha tapa on kynsien repiminen varsinkin turhautuneena. Silloin joskus kun onnistun hillitsemään itseni niin on kyllä paljon itsevarmempi fiilis kun voi lakata kynnet.

Enpä oikeastaan koskaan, olen aina pitänyt kynsistäni huolta. Toki aina on päiviä että kaikki näyttää ihan hirveältä 😀
… Tänä talvena kynteni ovat poikkeuksellisesti alkaneet liuskottua mitä aikaisemmin ei ole tapahtunut! 🙁

Peukaloiden kynsinauhat ovat aika ajoin kamalassa kunnossa – mulla on paha tapa nimittäin repiä niitä ja sitten ne ovat kipeät ja joskus jopa verillä :s Nyt olen onneksi päässyt tuosta pahasta tavasta ainakin suurimmaksi osaksi eroon, tosin hermostuttavissa tilanteissa tulee edelleen revittyä… eli joo, välillä tulee peiteltyä kynsiä/kynsinauhoja 😀

En ole koskaan peitellyt käsiäni, vaikka nuorempana niitä ei tullut juuri hoidettua. Nykyään käytän kynsihoitotuotteitakin lakan lisäksi. Kynnet hyvin, kaikki hyvin. 😉

Olen todellakin peitellyt! Kynteni ovat keskenään erimuotoisia sekä murenevat ja lohkeilevat helposti lakankin alla. Ja jos lakkaa ei ole, kynsien alta paljastuu itseruskettavanjäämien aikaansaama oranssihtava sävy… 😀

Joskus on hävettänyt, kun kynsilakka päässyt huonoon kuntoon…

Lohkeilleet ja uusimista tarvitseva lakkaus on sellainen, jota joskus on peitellyt. Yleensä en iinä päästä kynsiä siihen tilaan, vaan lakat saa lähteä ennen tuota tilannetta. Muuten kynnet on yleensä hyvässä kunnossa ja siistit. Myös ylikasvanut geelaus kynnellä näyttää epäsiistiltä.

Mulla ei oo sinäänsä tarvetta piilotella kynsiä, mutta onhan niistä näteistä kynsistä parempi olo, kuin lohkeilleista. Nyt esimerkiksi on kivasti kynnet ja voisin lakata nämä tässä vaikka illemmalla. En kuitenkaan koe itsetuntoa laskevana tekijänä hetkellisesti huonoja kynsiä. Pelkkää plussaa!

En ole ainakaan lähivuosina! Tapanani on pitää kynnet aina siististi lakattuina, niin ne näyttävät heti huolitelluilta. Toisaalta ongelmanani on liuskoittuminen, se saa myös lakan rapisemaan :/

Todellakin oon, kun edelleenkin tulee vielä pureskeltua kynnet aivan superlyhyiks. Ja sitten, kun saan ne kasvatettua niin ne liuskottuu ja lohkeilee :/ Joten tää olis loistava setti mulle! 🙂

Viimeksi eilen pikkujouluissa 🙁

Oon. Hirveän ahistavaa, jos on kynnet huonossa kunnossa, esim. epäonnistunut tai kulunut lakkaus.

Työssäni joudun pesemään käsiäni paljon. En tiedä onko kynsissäni jokin juttu kun lakat lohkeilevat helposti ja monta kertaa edellisenä iltana lakatut siistit kynteni ovat kamalat jo seuraavana päivänä. No toisaalta tykkään kynsien lakkailusta…siinä on jotain terapeuttista ja onhan ihana vaihdella eri värisiä lakkoja. Käytän alus- ja päällyslakkaa mutta silti lohkeilee?. Ja nypin loput lakat liuskoina pois….samanlainen himo kuin mustapäitten ym. herkkujen puristeluun?

Kynsinauhani ovat aina olleet suht hyvässä kunnossa. Kynteni ovat melkeimpä aina lakattuna ja niiden hoitaminen on jäänyt vähemmälle.. eli kynnet ilman lakkaa ovat rumat ja liuskoittuvat 🙁

Jos joku kynsistä sattuu napsahtamaan poikki niin että se on selvästi muita lyhyempi, silloin itseäni ärsyttää ja häiritsee se niin paljon että vaistomaisesti ”piilottelen” sitä.
Yleensä pidän kynnet aina lakattuina ja hoidettuina. Tämä setti olisi kyllä aivan huippu! <3

No hyvin usein varsinkin kesäisin, kun tulee puuhailtua paljon puutarhassa ja on unohtunut putsata kynnenaluset 😀
Kyllähän hyvin hoidetut kynnet tuo paremman mielen ja sitä kautta buustaa itsevarmuutta.

Joo joskus on joutunut vähän peittelemään kynsiä jos kynsinauhat on päässeet pahasti kuivumaan tai lakanjämiä ei ole saanut poistettua 😀

Tässä hienossa paketissa on ihan kaikki mitä kynnet tarvitsevat ! Totta on kyllä hyvin hoidetut kädet ja kynnet nostavat itsetuntoa. Itse olen aika laiska hoitamaan kynsiä, käsivoidetta käytän kyllä joka päivä. Minulla on uurteiset kynnet ja kuivat. Silloin kuin kynsiä laitan niin kuorin ensimmäiseksi kädet kuorinta-aineella ja sitten viilaan kolmoisviilalla pinnan tasaiseksi sitten aluslakkaa ja värilakka. Lakka pysyy paljon kauemmin kuin pesee kädet Fairylla ja kynsistä tulee täysin rasvattomat. Tätä ei kannata tehdä kovin usein koska kädet kuivuvat ! Olen ajatellut että uurteiset kynnet syntyy siitä kuin liian harvoin hoitaa itse kynsinauhoja ja kynsinauhat pääsevät painamaan kynttä kasvuvaiheessa.

No todellakin. Etenkin talvi (pakkanen, kuiva huoneilma) tekee käsistä ihan korput. Kynnet liuskottuu ja kynsinauhat ihan korppuina. Vaikka kuinka rasvaa.

Pureskelin kynsiäni vuosikaudet. Tavasta poisoppiminen oli tuskaa, ja tunnustan stressaantuneena pureskelevani yhä kynsinauhoja… Ei sellaisia räpäleitä mielikseen esittele…

Mua hävettää jos lakkauksessa on pientäkin epätäydellisyyttä, mutta oonkin vähän kynsifriikki 🙂 mahtiarvonta!

Kun on innokas laittamaan kynsilakkaa, mutta vähemmän innokas poistamaan lohkeilleet ja kuluneet lakat, niin löytää itsensä valitettavan usein piilottelemasta kynsiään.

Oi kyllä! Varsinkin kun aiemmin on ollut kynsibloggaaja, tuntuu vähän epämukavalta esiintyä nykyisin repaleisissa kynsinauhoissa ja kuluneissa lakoissa. Siistit kynnet todellakin tekevät itselle huolitellumman olon, vaikkei kukaan muu niitä edes huomaisi. Lyhyet kynnet ovat onneksi helpottaneet siistinä pitämistä, sillä niiden kanssa on vähemmän lakan lohkeilua ja vähemmän katkenneita kynsiä.

Kyllä olen peitellyt, jos lakat on lohkeilleet enkä ole ehtinyt korjata 😀

En ole erityisesti piilotellut käsiäni.

Ooh, mukana ollaan! 🙂 Itse nuorempana pureksin kynnet, kunnes aikani yläasteikäisenä yhden tytön kynsiä kadehtineena päätin omienikin antaa kasvaa. Seuraavaksi aloin nakertaa sitten kynsinauhoja, mutta nyt tuokin inhottava tapa on jäänyt pois. Nykyään kynteni ovat lähes aina siistit, mutta esim. juuri nyt hävettää tassuja esitellä, kun kaksi kynttä ovat lohjenneet aivan töpöiksi 🙁 Ei auta muu kuin kasvatella taas nuo muutama normaaliin mittaan.

Olen peitellyt käsiäni, sillä kynteni repeilevät helposti eikä silloin näky ole nätti!
Minulla on ohuet ja herkästi liuskottuvat pehmeät kynnet ja ne tarttuvat herkästi mm. lankoihin. ?

Oi kyllä olen erityisesti kynsinauhoja 😉

Mun kynnet on rumat ja liuskoittuvat nysät, mutta emmä jaksa siitä niin stressaa. Lakat toki näyttäis paremmilta hyvinvoivilla kynisllä. Mulla on reisissä katkenneita verisuonia ja nyt on alkanut tulla suonikohjujakin jalkoihin ja mahassa on vähän makkaroita ja kynnet on rumat mutta jos se jotakuta häirittee niin se ei ole mun ongelma. Jos ei halua kattoa niin tunkekoot vaikka sukkapuikon silmämunaan. 😀
Lakatkaa hyvät ihmiset miettimästä niin kauheesti mitä muut teidän ulkonäöstä ajattelee niin kaikilla olis kivampaa.

Joo, nytkin saa hävetä maalin ja pakkasen kuivattamia sata kertaa päivässä pestäviä käsiä…

On totta, että huolitellut kynnet antavat varmuutta. Tykkään lakata kynsiä, mutta ikävä kyllä saatan joskus repiä kynsinauhoja. Olen joskus joutunut piilottelemaan ikävän näköisiä kynsinauhoja.

Olen kyllä! Tykkään hoitaa kädet kauniiksi aina aika ajoin ja kun joskus jää välistä niin kynsitikut törröttää ja lakka on halkeillut niin kyllä hävettää

Eipä nuita ole tullut peiteltyä, ennemminkin niiden olemassaolon unohtaa silloin, kun kynnet on rumimmillaan. Sitten kun ne on paremmassa kunnossa, niin sitten niitä saattaa sen sijaan korostaa 🙂

Varsinkin kempparissa työskennellessä oli hyvin tietoinen mikäli kynnet eivät olleet kuosissa, koska huomasi kuinka asiakkaat varsinkin siellä myyjienkin kynsiä tähyilivät 😀

En ole koskaan peitellyt. 🙂 Toisaalta omasta mielestäni mun kynnet ei oo koskaan kovin huonoon kuntoon päässytkään, että siitä voi olla onnellinen kyllä. 🙂

Kynnet olivat värjäytyneet keltaisesta kynsilakasta kellertäväksi ja olivat tosi rumat. Silloin piti peitellä, onneksi kynsilakalla sai piiloon;)

En edes kehtaa näyttää kellekään kynsiäni enkä enää edes lakata, sillä stressi on saanut kynteni niin huonoon kuntoon. Pari pahaa kynsivallintulehdustakin ehtinyt tänä syksynä kärsiä, joten kynnet todellakin kaipaisi hemmottelua!

Kyllä sitä kynsiä pureskelleena ja kynsivallit nyppineenä voin myöntää hävenneeni.

Tosi harvoin olen joutunut. Kynsinauhojen hoitamisessa olen todella laiska.

Itse olen myös aikoinaan purrut kynsiä, mutta siitä päästyäni olen joutunut peittelemään rumia kuluneita lakkauksia pääasiassa 😀

En kyllä ole, kynnet eivät mielestäni merkitse niin paljoa 🙂

Olen. Töissä kädet kuivuu helposti eikä kynsilakat pysy. Sormenpäiden iho halkeilee kipeästi kuivuuttaan vaikka olen kokeillut monenlaisia voiteita eikä näytä kauniilta. Niitä tulee herkästi piiloteltua 🙁 Olen erittäin huono hoitamaan kynsiä ja sinulla on paljon sellaisia tuotteita joita en ole ikinä käyttänyt. Mukavaa sunnuntaita! 🙂

Kyllä, edelleen. Kynsinauhojen repiminen on ikävä tapa vieläkin. Onneksi kynsien pureskelu on jäänyt unholaan.

Joo! Olen tällä hetkellä töissä kaupassa, jossa puran, olen paistossa ja kassalla. Aina en lakkaa kynsiä, koska kynnet ei pysy kovin hyvänä tuola ja paistossa ei lakkaa saa käyttää. Minulla on myös kosmetologin paperit niin se on välillä vähän noloa siinä kassalla kun kynnet ja kädet on hirveessä kunnossa 😀 Moni kun sattuu tietämään, että olen myös kosmetologi.

Kyllä joudun, omistan liuskouttuvat kynnet ja käpristyy herkästi

Mäkin pureskelin joskus mutta se on onneksi jäänyt. Nykyään kymmet kuitenkin lohkeilee ja liuskottuu todella helposti ja kynsinauhat on rumat…

Kyllä välillä peittelen kynsiäni! Ne eivät vaan kasva kauniisti, vaan aina tietyssä pituudessa katkeavat ja sitten on eri pituisia kynsiä….

Mukana! 🙂 Kynsiä tulee hoidettua liian harvoin, niin en niitä yleensä esittele 🙁 Näillä tuotteilla pääsisi todella todellakin alkuun!

En ole joutunut piilottelemaan. Olen pureskellut ja repinyt kynsiäni, mutta olen päässyt niistä tavoista lähes kokonaan eroon. Kynsien repimistä tapahtuu vielä joskus. En ole häpeilevää sorttia, enkä koe kynsieni olevan minua määrittävä osa. Itse haluaisin pidemmän kynnet, joita tosin olisi kivempi esitellä, mutta se on turha ajatus niin kauan kun soittan pianoa ja selloa.

Kyllä olen, kun nuorempana pureskelin kynsiä.

Todellakin häpeilen ja peittelen välillä kynsiäni! Kynsinauhat repsottavat, kynnet ovat uurteiset ja usein erimittaisetkin kun katkeilevat enkä ehdi kaikkia leikata ja viilata. Tulisi siis tarpeeseen tuo setti!

En ole piilotellut käsiäni, mutta en kyllä ylpeile niitten kunnolla! Töissä joutuu lotraamaan veden kanssa ja kynnet ovat hirveässä kunnossa. Kylläpä tulisi tämä setti tarpeeseen!

En ole peitellyt, mutta ei se nyt varsinaisesti kivaakaan ole, jos joka toisessa sormessa on laastaria revenneiden (siis revittyjen, paha tapa…) kynnenpielien takia :/ Kynteni ovat suht vahvat, mutta eivät kauniin muotoiset. Kynsilakkaa tulee harvoin käytettyä, koska töissä se joutuisi kulutukselle. Tai sitten olen vain käyttänyt huonoja lakkoja, jotka ovat kurtulla vilkaisustakin 😀

Joskus tulee kyllä peiteltyä käsiä juurikin kynsinauhojen tai kynsien huonon kunnon vuoksi. Töissä se on vain vähän hankalaa, kun käteni ovat jatkuvasti esillä. Kynnet minulla on kuitenkin lähes aina lakattuina ja koristeltuina.

Olen josksu joutunut etenkin valokuvia otettaessa.

en ole joutunut

Eipä ole tullut peiteltyä.. 🙂

Upea setti! En ole juurikaan kynsiä joutunut piilottelemaan, näen aika paljon vaivaa että ne olisivat suht koht ”edustuskunnossa” aina. Joskus yllättäviä lohkeamia tapahtuu, tai kiireen takia siirtyy lakkaus parilla päivällä ja kärjet ehtivät kulua, mutta en ole silti alkanut piilottelemaan niitä, sellaista sattuu eikä käteni ole esim. työn takia esillä muuta kun kahvitauolla 🙂 CND Vinylux Weekly Polish ja Top Coat ovat tulleet tutuiksi sinun suosituksestasi, ne olen tilannut, testannut ja hyväksi todennut 🙂

Jos kynsilakka (erityisesti vähän tummempi) on ollut pahassa kunnossa, olen joutunut peittelemään käsiäni, Joskus olen sortunut myös omaan makuuni liian räiskyviin lakkayhdistelmiin, mikä on myös saanut minut peittelemään kynsiä.

Jossain välissä kynnet oli tosi kurjassa käytössä, joten niitä tuli peiteltyä mm. farkkuefekti ja hilekynsilakoilla.

Häpeän kynsiäni joka päivä, en ole nähnyt kellään tälläisiä kynsiä.

Mulla on hyvät kynnet ei ole tarvinnu hävetä koskaan ?

Ihana setti, joka olisi niin paikallaan kuiville kynsinauhoilleni ja kynsille. Eli kyllä, kuivia kynsinauhoja on tullut piiloteltua sekä niiden lisäksi kuivia, kirjavannäköisiä käsiäni.

Joskus on tullut peiteltyä, kun on kynsinauhat olleet kuivat ja rispaantuneet tai kynsilakka kulunut kynsiltä. Tämä ois ihana setti <3

Ei ole tarvinnut peitellä kynsiä mutta tuota Rescue Rxx:’ää olisu mukava päästä testaamaan.

Joskus jos oikein pahasti lakka lohkeilee tai kynsinauhat on ihan kuivat

Olen kyllä, pureksin ja revin joskus kynsinauhoja ja se saa kynnet näyttämään ikäviltä. Ja joskus on nolottanut rumaksi kuluneet lakkaukset.

No joo kyllä! Välillä tulee pureskeltua kynsiä ja kynsinauhoja. Lakkaaminen estää pureskelua, mutta töissä ei saa olla kynsilakkaa. Monta kertaa on pitänyt eleveniltä ostaa tuota rescue rxx:ää, muttei vielä ole päätynyt ostoskoriin.

Kortisonin avulla kynsistäni on tulleet murtuvat, katkeilevat ja hauraat, joten ei paljon kehumista ole.

Olen lakkaholisti, mutta tällä hetkellä kynnet ja kädet on hävettävässä kunnossa. Päivät täyttyy pyllyn pesusta, tiskaamisesta yms eikä aikaa tahdo kynsien hoitoon riittää.
Lisäksi minut leikattiin 3 kertaa vähän ajan sisään joten särkylääkkeet, antibiootit ym näkyy repeileveninä ja uurteisina kynsinä.
Viimeisestä leikkauksesta on n. puoli vuotta ja kasvattelen onneksi viimeisiä pois

Häpeän ja usein!!
Mulla paksut nakkisormet ja entisestään kun kynnet ovat katkeilevat ja lyhyen näköiset pidän mielelläni kynnet piilossa….

Todellakin! Vihaan sitä jos lakka lohkeaa eikä pääse heti korjaamaan.

Olen joskus joutunut kun kynsinauhat ovat olleet todella huonossa kunnossa.

Lakatut kynnet on mulla varma,merkki että voin hyvin 😀 Jos on mieli maassa ei jaksa lakata kynsiä. Pahin nolohetki oli kun olin just ollut viikon kesäleirillä töissä ja Kampin keskuksen kautta menossa kotiin ja sellainen käsi- ja kynsituotteita myyvä popup-konsultti pysäytti mut väkisin ja teki hoitoja mun totaaliriutuneille, viikko sitten lakatuille ja leiririennoissa kärsineille kynsille ja käsille. Ahdisti.

En ole piilotellut käsiäni. Joskus mietin itsekseni, että olisimpa jaksanut lakata kynnet.

Nykyään on kyllä melkein koko ajan kynnet lakattuna, joten ei tarvitse peitellä. Mutta jos jostain syystä joudun lähtemään johonkin julkiselle paikalle ilman ”laitettuja kynsiä” niin kyllä se häiritsee ja tekee mieli niitä piilotella! 😀

Nuorempana purin kynsiä ja ne oli tosi pahat. Nyt on vahvemmat kynnet ja kylläpä ne on aina lakassa, eivät ole pitkät, toivoisin saavani pidemmät. Kynsinauhat ovatkin sitten se ongelma ja tulee välillä revittyä niitä. Siitä haluisin eroon ja kauniit kynnet kokonaisuudessaan.

Mulla on pakko olla aina kynsilakkaa..muuten en osaa olla!

Aina silloin kun en jaksa poistaa rumasti kulunutta kynsilakkaa.

En ole peitellyt koskaan kynsiäni, vaikka ne eivät loistokunnossa olekaan. Mukana arvonnassa 🙂

Työni takia en voi käyttää kynsilakkaa työpäivinä, mutta pitäisi kyllä pitää parempaa huolta kynsistä ilman lakkaakin. Kynsilakkaa käytän joskus vapaapäivinä ja aina lomalla.

Aiemmin lakkasin kynsiä aika satunnaisesti, mutta kynsien pureskelun lopetin jo lapsena, joten en sen takia ole joutunut käsiä häpeilemään. Muutama vuosi sitten innostuin kynsien hoidosta ja lakkaamisesta toden teolla, ja yleensä minulla on aina lakatut kynnet, ja harvemmin käy niin, että olisi pahasti lohkeilleet lakat kynsissä ja pitäisi sen takia piilotella 🙂

Piilottelen ja nolostelen kynsiäni, koska kynsinauhat ovat ylikasvaneet ja repsottavat ja kynnet lohkeilevat helposti.

Mukana! Mun kynsinauhat ja kynnet on aina niin kauheassa kunnossa että niitä saa aina hävetä 😀

Olen joskus kauankauan sitten joutunut piilottelemaan kynsiäni, kun purin niitä. Pääsin onneksi pureskelusta eroon 😀

Kynnet ja kynsinauhat ei ole koskaan ollut pahassa kunnossa, mutta kädet sitten niittenkin edestä. Ne kuivuu niin kovastii, että ihan halkeilevat

En ole koskaan joutunut peittelemään, ne on aina pysynyt hyvässä kunnossa! 🙂

en ole peitellyt, mutta joskus olen leikannut kaikki lyhyeksi, jos on muutama kynsi tosi huonossa kunnossa. Aikaisemmin työssäni kädet olivat koko ajan esillä, niin niitä tuli kyllä hoidettua tosi paljon.

Itselläni on paha tapa pureskella kynsinauhoja, joten edelleenkin hetkittäin tulee tarve piilotella käsiäni sen takia. Rakennekynnet auttoivat hieman, mutta niitä on kallis ylläpitää. Näistä tuotteista voisi olla apua tässä taistossa.

Just tuli mainos telkusta, jossa sanottiin, että huolitellut kynnet lisäävät itsevarmuutta ja se on juuri näin. Olen pureskellut ja repinyt kynsiäni lapsesta asti. Välillä on kausia jolloin saan kasvatettua kynnet ja huomaan, ettei tarvitse peitellä rumia tynkiä ja repsottavia kynsinauhoja.

Joskus on tullut peiteltyä käsiä jos kynnet ovat olleet eri mittaisia, yritän panostaa kynsien ja käsien hoitoon etenkin jos kädet ovat paljon esillä esimerkiksi pakettitonttu hommissa, aina kun muistaisi laittaa yöksi käsirasvaa tai edes jokakolmasyö…

Minä myös joskus pureskelin kynsiä ja silloin piilottelin :/

Olen peitellyt kynsiäni. Lapsena pureskelin kynsiäni ja tavasta pääsin eroon vasta muistaakseni lukioikäisenä. Nykyäänkin jos kynsi lohkeaa/liuskottuu sivusta, en malta jättää sitä rauhaan :/

Ei o sen kummemmin tullut peiteltyä, vaikkei kynteni kovin hääppöisen näköiset ole.

Kyllä joskus on pitänyt vähän peitellä kynsiä kun ovat olleet huonossa kunnossa tai kynsilakka on alkanut pahasti irtoilemaan.

Lohjennutta lakkaa olen peitellyt varsinkin asiakaspalvelutilanteissa, nykyään suosinkin vain nudelakkaa 🙂

Kyllä joskus on tehnyt mieli vähän piilotella käsiä kun on ollut jo kynsilakat melko huonot ja kynnet lohkeilleet.

Olen lapsesta saakka kärsinyt pahasta käsi-ihottumasta. Kädet ovat ympäri vuoden joko huonossa tai erittäin huonossa kunnossa. Itselleni vaiva on kivulias, ympäristölle se näyttäytyy rumana
– kauniita käsiä minulla ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan.
Ja vaikka elän itse omien ryppyisten, punaisten ja hilseilevien käsieni kanssa, huomaan minäkin karsastavani kohdalle osuvia, toisen ihmisen atooppisia käsiä.

Pitkään välttelin kynsilakkoja. Ainakin sellaisia ”näkyviä”. En halunnut kerätä käsilleni enää yhtään ylimääräistä katsetta, enkä toisaalta kokenut minkään voivan käsieni kaunetta enää pelastaakaan. Ihottuma ”vie mennessään” usein myös jonkun kynsistä, tekee kuppuraiseksi, kasvattaa kuopaiseksi. Kuivissa käsissä kasvavat myös kuivat kynnet.

Pari vuotta sitten päätin toisin. Aloin opettelemalla opetella värilakkojen käytön. Katsoin kynsiäni kynsinä, en sairaiden käsieni jatkona. Rakastuin kynsien lakkaukseen (ja no, menihän se vähän yli), tummiin ja näyttäviin väreihin ja kekseliäisiin yhdistelmiin.
Kynteni ovat edelleen hankalat hoitaa: näin talvella pidän liuskoittuvat ja kuivat kynteli tarkoituksella lyhyinä.
Vaan näyttävästi lakkaan silti. Rumista käsistä huolimatta!
Kukunut lakka on kamala. Siksi esimerkiksi töissä säilytän yhtä kynsilakanpoistajaa sekä kirkasta aluslakkaa. Säilytänn siellä kaiken varalta deodoranttiakin 🙂

Harvemmin. Koska pidän ne kunnossa. Ihan kuin sinäkin. Tuovat itseluottamusta ?

Toimistotyössä on helppo pitää aina viila ja rasva lähellä, joten ei ole tarvinnut piilotella käsiä.

Kyllä! Koitan ehtiä kynsiäkin hoitaa, mutta usein se jää tekemättä.. Ja sen kyllä huomaa! ?

Joutuu välillä piilotella.

Olen piilotellut lohkeilevia kynsiäni useampaankin otteeseen ja etenkin silloin, kun lakkaukset ovat jos ties monettako viikkoa kynsissä ja kynsilakanpoistoaine on ollut loppu… ?

Kauniit kynnet tosiaan antavat itsevarmuutta. Ihana olisi kokeilla näitä tuotteita hauraille ja lyhyille kynsilleni:)

Aika-ajoin on kynsienpureskelu jaksoja 🙁

Aivan upea paketti! Olen unelmoinut tuosta Rescue RXx:stä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tilattua sitä. Aiemmin olin kova puremaan/repimään kynsinauhoja ja sormien ihoa muutenkin. Silloin häpesin käsiäni paljon. Nyt olen onneksi saanut pahaa tapaa hieman kuriin.

Olen melkein aina peitellyt. Nuorempana purin kynteni hirveään kuntoon ja nykyisin kynsinauhat kuivuvat ja repeilevät kaikesta hoidosta huolimatta. Työkin altistaa kynnet ja kynsinauhat kuivumiselle. Tää setti tulisi tarpeeseen.

Silloin joutui peitellä paljonkin ku pureskelin kynsiä vielä jokunen vuosi sitten :S

Kun en ole muistanut poistaa kynsilakkoja ja huomannut vasta töissä sen.

Huikea setti tämäkin! <3

Kyllä aina silloin tulee piiloteltua kynsiä, jos joskus ei ole ehtinyt esim. jo vähän lohkeilleita lakkauksia korjailemaan ja joutuu kynsiään esittelemään esim. kaupan kassalla. Suurinosa ihmisistä tuskin moiseen kiinnittää huomiota, mutta itselleni kauniit ja siistit kynnet tuovat juurikin sitä itsevarmuutta lisää ja nautin kovasti huolitellusta lookista. Joten kyllä ne hetket, kun kynnet eivät ole syystä tai toisesta ihan priimakuosissa, saavat minut vaivautuneeksi 😀

Peittelen aina. Syyttävä sormi osoittaa itseeni, täytyisi keksiä muuta tekemistä stressaantuneena kuin kynsien pureskelu..

Olipa monta ihanaa tuotetta ? Varsinkin talvisin mun kynnet liuskottuu töissä tosi äkkiä, ellei ole kynsilakkaa. Olen asiakaspalvelutyössä ja välillä hävettää, jos kiireessä en ole ennättänyt kynsiä uudelleen lakata ja vanhat lakat jo rapisee pois. Pika-apuna usein sutaisen äkkiä vain uuden kerroksen lakkaa entisen päälle ?

Huikea setti. Itsellä on liuskottuvat ja halkeilevat kynnet. Piilottelen, en paljon lakkaa, koska tuntuu ettei mikään lakka pysy niissä.

Täällä myös entinen kynsien pureskelija! Nykyään minulla on vahvat, mutta liuskoittuvat kynnet. Lakkaan kynsiäni ahkerasti ja häpeää tuottaa lähinnä liian pitkäksi venynyt lakkausväli :D.

Olen aina ollut todella laiska kynsienhoitoja ja tämän vuoksi käsiä on tultua peiteltyä. Ehkäpä oikeanlaisilla ja laadukkailla tuotteilla sitä innostusi hoitamaan paremmin 🙂

Harvoin peittelen kynsiäni, joskus jos kynsinauhat näyttävät rumalta niin silloin 🙂

Ei ole tarvinnut peitellä. Minulla on luonnostaan aika nätit ja vahvat kynnet.

Vähän aina peittelen kun huonossa kunnossa. Pitäisi panostaa kynsiin kyllä.

Todellakin – tälläkin hetkellä…Kynsinauhat (+ympäristö) on minun heikkous..Ei ehkä suoranaisesti stressireaktio, myös kun on ”tylsää” (eli luen vaikka tenttikirjaa) erehdyn nyppimään kynsinauhoja :/ Pitäisi vain aina pitää kädet rasvattuina, niin vähenisi varmaan, ja hiljalleen pääsisi tyhmästä tavasta eroon. Liekö tämä myös syynä kun kynnet liuskottuvat (kosteutta varmaan ainakin kaipaavat), eikä toki koneen naputus auta asiaan..

Kyllä joskus on tullut peiteltyä, kun on lohkeillut ja korjailu on jäänyt.

En varsinaiset ole joutunut peittelemään, mutta ei näitä kyllä kehtaa liiemmin esittelläkään. Aina talven tultua kädet, kynnet ja kynsinauhat kuivuvat niin, että mikään ei tunnu auttavan, ja lopputulos on myös sen näköinen..

En ole. Pidän kynnet aina lakattuina ja kynsinauhat siisteinä 🙂

Harvoin olen peitellyt kynsiä, vain silloin jos lakka on lohkeillut.

Hahmo, voisin piilotella tälläkin hetkellä 😀 kaikki on lyhyeksi nyrhitty, kun kynnet ovat yksitellen lohkeilleet.

Olen joskus joutunut peittelemään mm. kuiva kynsinauhoja tai lohjennutta kynsilakkaa. Joku kiva laastari sormeen ja avot!

Minua hävettää, jos kynsilakka on kulunut ja rapissut pois jättäen kynnet ruman näköisiksi.

Epäsiistejä kynsiä tulee joskus piiloteltua mutta useammin kuitenkin lohkeilleita kynsilakkoja. Harva lakkaa pysyy minulla yhtä vuorokautta pidempään siistinä. Lyhyemmillä kynsillä lakat pysyvät paremmin ja kynnetkin pysyvät parempina. Liikunta (nyrkkeily ja kuntosali) ja kaikenlainen askartelu kuluttavat kynsiä ja lakkoja. Mitään kynsien pidennyksiä en voisi kuvitellakaan käyttäväni.

Joskus olen joutunut peittelemään kynsiä, kun kynsilakka on ollut niin rumasti kulunut 😀

Joskus tulee pureskeltua kynsiä, niin silloin 🙂 Varsinkin kun on asiakaspalvelutyössä 🙂

Ei kovin usein ole ollut tarve peitellä kynsiä. Joskus kyllä n ollut niin kiire, ettei ole ehtinyt vaihtaa lakkauksia ja häpeilee repsottavaa kynsilakkaa.

En muista häpeilleeni. Töissä en voi pitää värillistä lakkaa ja kynsien hoito ollut varmaan sen takia aika retuperällä. Kesällä tulee panostettua kynsiin enemmän.

Kyllä olen, sillä aina ei mukamas ole aikaa hoitaa kynsiä tai lakkailla niitä… vaikka ei se lakan kuivuminen loppujen lopuksi vie niin kauaa, mitä aina ajattelee. Myyjänä työskennellessä yritän pitää kynnet edes jotenkin kunnossa, mutta nykyään käytän paljon hanskoja töissä. Siksi nyt viime aikoina varsinkin olen skippaillut kynsien hoitoa aika hyvin. Niskasta kiinni itseä nyt otettava!

En ole ylpeä kynsistäni, koska ne ovat lyhyet ja eikä niin siistit (taipumus pureskeluun..).

Joskus kyllä olen häpeillyt kynsiäni, jos vaikka lakkaus on kesken päivää lohkeillut ja täytyy odottaa koko päivä että pääsee sen kotona poistamaan. Yleensä kyllä poistan heti lakkauksen jos se vähäänkään lohkeilee, vaikka en ehtisi uutta laittamaankaan. Kesällä minulla oli aina kynsilakkaa, mutta näin talven tullen en ole lakkaillut juuri lainkaan kynsiäni. Mikähän laiskuus lie iskenyt. Jouluksi kyllä täytyy ehdottomasti lakata kynnet 🙂 Upea palkinto.

Minulle tulee usein kynsitikkuja, vaikka yritänkin hoitaa käsiä ja kynsiä. Sitten on veriset kynnen vierustat eikä se ole kaunis näky, joten piilottelen tassujani.

Olen useinkin. Kynteni liuskottuvat helposti ja, jos niissä ei ole mitään lakkaa, yhden työpäivän jälkeen jälki on todella rumaa. Joten tämä palkinto tulisi todella tarpeeseen, koska hinnan takia en raaski tuota rescuerxx:ää ostaa

Pureskelin kynsiä monta vuotta todella huonoon kuntoon. Silloin kyllä peittelin käsiäni. Nyttemmin olen päässyt ilkävästä tavasta eroon. Tällä hetkellä kynnet ovat muuten vain huonossa kunnossa, liuskoittuvat, eivätkä oikein kasva, mutta silti eivät läheskään niin kamalat kuin muinoin.

En ole peitellyt vaikka eivät ne niin kauniit ole. Töissä kädet kastuvat jatkuvasti ja kynnet ovat mitä ovat mutta hei, näillä mennään 🙂

En kynsien pureskelua aikanaan sen suuremmin peitellyt, mutta enää en voisi kyllä kuvitellakaan elämää ilman pitkiä kynsiä. Hrr… Kynsien laittamisen suhteen olen kyllä edelleenkin patalaiska, mutta ehkä jouluksi voisi vähän panostaa.

Olen joskus peitellyt, mutta yleensä en muista 😀

Täällä omataan just ne surullisen pehmeet ja taipuvat kynnet. Pidän omani visusti aina lakattuina tai ne repeää js usein vielä tosi syvältä 😐

piilottelen, sillä kynteni lohkeilevat usein ja kynsinauhat ovat huonossa kunnossa.

Olen peitellyt kynsilakan keltaiseksi värjäämiä kynsiä ja kuluneita kynsilakkoja kun en ole jaksanut tai ehtinyt niitä vaihtaan.

Harvoin olen peitellyt.En usko kenenkään olevan kiinnostunut.

Minä häpeän usein kynsiäni, sillä ne ovat hauraat ja lohkeilevat. Kynsinauhani ovat kunnossa sillä rasvaan käsiäni useita kertoja päivässä. Syön sinkkiäkin, jonka kerrotaan vaikuttavan kynsiä vahvistavaksi. Ei paljon ole auttanut. Pidänkin siksi kynsiäni lyhköisinä.

Todella usein! Kynteni lohkeilevat todella helposti ja näyttävät yleensä todella epäsiisteiltä… Siksi joudun leikkaamaan ja viilaamaan kynteni aina todella lyhyiksi, etteivät vaan vahingossakaan pääse katkeamaan.

Enpä oikeastaan, sillä niin kauan kuin asia on minua kiinnostanut, olen pitänyt huolta kynsistäni. Toki joskus siitä huolimatta kynnet ovat huonommassa kunnossa ja tavallista hauraammat, jolloin yhden tai useamman kynnen katketessa tulee ehkä vähän peiteltyä epätasaisen mittaisia kynsiä.

Joskus on tullut peiteltyä.

En pure kynsiäni. mutta kynteni liuskoittuvat helposti ja sitten katkeilevat ja myös kynsinauhat ovat kuivat, joten niitä tulee rapsittua.

Kynteni ovat luonnostaan pehmeät ja helposti liuskoittuvat ja tietenkin repeilevätkin helpommin, mutta uutteralla hoidolla saan ne pysymään suht hyvänä. Se mikä hävettää, on kroonisen taudin aiheuttama ihottuma, joka iskee sormen päihin. Se saa kynsinauhat todella ikävään kuntoon ja kynnet epätasaisiksi. Tämä ongelma kuitenkin ilmenee varsinkin kesäsin kuumalla ja kostealla.

Aina ja ikuisesti olen kynsiäni ja sormien ihoa saanut hävetä pureskelun takia, ihan lapsesta saakka, aina kun on ollut vähänkin stressiä tai jännitystä Ainoa mikä on auttanut edes vähän, on ollut säännöllinen kynsien hoitaminen, sillä kynteni ovat muutenkin hauraat. Lisäksi kun kynnet ovat olleet hyvin hoidetut, en ole raaskinut niitä pahemmin jyrsiä..

Itselläni on tosi paksut ja vahvat kynnet jotka kasvavat helposti pitkäksi 🙂 Lakattua vaan harvemmin tulee näin pikkulapsiarjessa 😉

Talvella kuivuuden vuoksi tai kun kuluneet kynsilakat olisi täytynyt poistaa jo päiviä aiemmin.

Näin kynsibloggaajana lähinnä kulueita lakkauksia on joutunut peittelemään ja häpeämään 😀

En peittele, mutta kynnet on rumat, kun ihottuma syö kynsinauhat ja ne ei ole suojaamassa muodostuvaa kynttä. Ovat sitten aina aalloilla ja sen takia ihan lyhyet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *