Glitz & Glam

18. luukku – itsevarmuutta kauniista kynsistä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
cnd19
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein mahtavaa sunnuntaita! 18. luukku avautuu vaiheikkaan postauksen parissa.

joulupallot2

Ensi viikolla alkaa Glitz & Glamin joulukalenterin viimeinen viikko. Viimeinen viikko on ylellinen ja luksusmainen. Siitä syystä sen nopeasti lanseerasin Luxury-viikoksi. Kalenterin grande finale. Tänäänkin on kyllä luvassa jotain ihan huippua!

cnd20

Kuinka moni on huomannut, että hyvässä kunnossa olevat ja huolitellut kynnet tuovat itsevarmuutta? Niin hassu juttu kuin se onkin, niin noinkin pieni juttu lisää itsevarmuutta. En koskaan mene luokan eteen pitämään esitystä tai mennyt meikkaajana töihin asiakaspalveluun, jos kynteni eivät olleet laitetut. Olo on varmempi ja rennompi, kun käsiä ei tarvitse piilotella, vaan voi esitellä siistejä kynsiä. Eikä tietenkään ole pahitteeksi, jos niillä on jotain kaunista kynsilakkaa. Kynsilakka ei ole se olennainen, vaan siistit kynsinauhat ja huolitellut kynnet. Jos kynsilakkaa on, niin en pysty esiintymään lohkeilleissa tai ylikasvaneissa kynsissä. Jos jokin kynsi on lohjennut, niin se pitää minulla olla viilattuna siistimmäksi.

Kuinka moni teistä on huomannut itsessään samaa, että siistit kynnet ja kynsinauhat antavat varmuutta?

cnd

CND on saattanutkin käydä teille tutuksi. Olen muutamia tuotteita esitellyt ja jotkut nostanut esiin uudelleen ja uudelleen. Pidän tätä merkkiä niin erinomaisena kynsien hoitoon ja kynsilakkojen kesto on kanssa mahtava, joten halusin CND:n mukaan joulukalenteriin. Tänään esittelen teille kynsien hoitoa vaihe vaiheelta CND:n tuotteiden avulla.

Ensin lähdetään tilanteesta, jossa halutaan hoitaa hauraita kynsiä ja kuivia kynsinauhoja.

cnd3

CND Rescue RXx Daily Keratin Treatment

Tästä tuli hitti minulle. Kaikki lähti siitä, kun anoppini kyseli minulta neuvoja liuskottuviin kynsiinsä. Minulla sattui olemaan kaksi näitä keratiinihoitoja, joten annoin toisen hänelle testiin. En ollut testannut vielä ko. tuotetta, mutta päätin laittaa anopin testaamaan. Kun hän sitten kertoi tuloksista, minäkin innostuin kokeilemaan. Hän oli kokenut, että kynnet vahvistuivat ja liuskottuminen loppui. Huomasin hyvin äkkiä, että ihan suht vahvassa kunnossa olevat kynteni olivatkin vieläkin vahvemmat. Rescue RXx tuo välittömästi jämäkkyyttä kynteen, vaikka on koostumukseltaan öljymäistä. Keratiini kiinnittyy kynsiin ja jämäköittää niitä. Lue vanhasta postauksestani tarkemmin ja enemmän ko. tuotteesta.

cnd12

Rescue RXx levitetään puhtaille kynsille kaksi kertaa päivässä. Tuotteen annetaan olla noin 10 minuuttia ja sen jälkeen se hierotaan kynsille. Ideana on, että Rescue RXx -keratiinihoitoa käytetään kuukauden kuurina kaksi kertaa päivässä.

Minä käytän kynsilakkaa, joten omaksi tavaksi on tullut levittää Rescue RXx aina vanhan kynsilakan poistamisen jälkeen. Annan hetken vaikuttaa ja pyyhin paperiin ylimääräisen ennen alus-/hoitolakan levitystä. Tämä on toiminut hyvin minulle.

Parhaimman kynsienhoitotuotteen voit tilata *täältä!

cnd4

CND Cuticle Eraser A.H.A. Cuticle Treatment

AHA-happoja sisältävä kynsinauhavoide irrottaa kynnen pintaan kiinnikasvaneita kynsinauhoja. Kosteuttaa ja pehmentää kynsinauhoja, sekä estää kynsitikkujen muodostumista.

cnd13

Voide levitetään kynsille ja kynsinauhoille 1-2 kertaa päivässä. Säännöllisellä käytöllä kynsinauhoista tulee kosteutetut ja siistit.

Tuotteen voit tilata *täältä!

cnd5

CND Solar Oil Nail & Cuticle Conditioner

CND:n Solar Oil on palkittu, arvostettu ja kehuttu kynsiöljy, eikä suotta. Kynsiöljy tuoksuu hyvälle, tuntuu miellyttävältä, kosteuttaa ja suojaa kynsiä.

cnd14

Levitä ja hiero kynsiöljy kynsille ja kynsinauhoille 1-2 kertaa päivässä.

Erityisesti iltaisin kannattaa ennen nukkumaanmenoa levittää Cuticle Eraser ja Solar Oil kynsille ja kynsinauhoille.

Tuotteen voit tilata *täältä!

cnd6

CND Kanga File

cnd17

Kynnet kannattaa viilata muotoonsa. Lyhyempiäkin kynsiä kannattaa vähän viilailla muotoonsa, niin saa ne pysymään siistimpinä ja kauniimpina.

cnd15

Kynsiä ei tarvitse edes lakata. Hoidetut kynnet ja kynsinauhat ovat jo itsessään kauniit ja tekevät huolitellumman vaikutelman. Kynnet voivat olla lyhyetkin.

cnd1

Seuraavaksi paneudutaan kauniin ja kestävän lakkauksen pariin.

cnd7

CND Scrub Fresh Nail Surface Cleanser

cnd11

Likainen ja rasvainen kynsi on huono alusta kynsilakalle. Varsinkin jos oma kynsi on liukas ja rasvoittuva. Ennen kynsien lakkausta puhdista vanha kynsilakka. Jos vanhaa kynsilakkaa ei ole, niin tee puhdistus öljyttömällä kynsilakanpoistoaineella. Scrub Fresh poistaa myös kynsilakkaa. Se puhdistaa kynnen rasvoista ja liasta, sekä valmistaa sen pinnan lakkatuotteille.

cnd8

CND Ridge FX Nail Surface Enhancer

Aluslakka tasoittamaan uurteisen kynnen pintaa, sekä antamaan hyvän pohjan värilakalle. Kynnen pinta tasoittuu ja auttaa värilakkaa levittymään helpommin ja pigmenttisemmin.

cnd16

Levitä yksi kerros puhtaan kynnen pinnalle ja anna kuivua ennen värilakkaa.

Tuotteen voit tilata *täältä!

cnd9

CND Vinylux Weekly Polish

Olen jo aikaisemmin kehaissut Vinylux-kynsilakkoja. Näiden idea on tasoittua helposti kynnelle ja kestää 7 päivää. Minulla kestää kyllä vähän pidempäänkin. Weekly Polish -lakkojen alle ei välttämättä tarvita aluslakkaa, jos kynsi on muuten tasainen.

cnd18

Levitä 2-3 kerrosta värilakkaa. CND:n Weekly Polish -lakat ovat sen verran peittäviä, että 2 kerrosta riittää. Joku voi pärjätä yhdellä kerroksella, mutta kaksi on parempi kestävyyden kannalta. Kannattaa aina kuivattaa lakkakerros kunnolla ennen seuraavaa kerrosta. Weekly Polish -kynsilakat kuivuvat nopeasti.

Minulla käytössä kauniin punainen Red Baroness.

Kynsilakkoja voit tilata *täältä!

cnd10

CND Vinylux Weekly Top Coat

Viimeistelee lakkauksen upealla kiillolla ja antaa kynsilakalle paremman keston. Päällyslakka kovettuu kestäväksi suojaksi. Olen kirjoittanut tästä ihan huipusta päällyslakasta ihan oman postauksen. Täältä pääsette lukemaan tuotteesta tarkemmin.

cnd19

Levitä reilu kerros Weekly Top Coat -päällyslakkaa, mutta varo päällyslakan leviämistä kynsinauhoille. Anna kuivua rauhassa. Parissa minuutissa lakkaamisesta kynnet ovat jo hieman kuivahtaneet, mutta lakkaus on edelleen pehmeä. Tunnin päästä lakkaus on myös kovettunut. Päällyslakka toimii muidenkin värilakkojen päällä ja saattaa parantaa niiden kestoa.

Maailman parhaimman päällyslakan voit tilata *täältä!

cnd21

Jos näitä vinkkejäni noudattaa ja ottaa CND:n Rescue RXx -keratiinihoidon ja kynsiöljyn käyttöönsä, sekä käyttää tunnollisesti, niin melkein uskaltaisin luvata pääni pantiksi, että jotain tulosta syntyy ihan jokaisella. Hyväkuntoisilla kynsillä kynsilakkakin pysyy pidempään. Tulee myös muistaa, että liuskottumista ehkäisee se, että kynsilakkaus on aina ehjä. Pienikin lohkeama lakkauksessa aloittaa kynnen liuskottumista. Hyväkuntoiset kynnet vaativat hieman omistautumista asiaan – ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin asia. Sen vielä mainitsen, että CND:n kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai dibutyyliftalaattia.

CND:n huippuja tuotteita myydään mm. valtuutetuissa kauneushoitoloissa tai voit tilata sen *Lykolta. CND on ns. ammattilaismerkki. Hyvin arvostettu niissä piireissä. Kukaan kynsialan ihminen ei ole sanonut mitään pahaa, vaan kaikilta olen kuullut kehuja CND:stä. Kun vielä merkin saisi suurempaan levitykseen, niin ostaminen helpottuisi.

cnd2

Nyt minulla olisi huikea setti arvonnassa. CND:n maahantuoja tarjoaa arvontaan setin, joka sisältää kaikki tässä postauksessa esiintyneet tuotteet. Näillä todellakin saat kynnet kuntoon ja väriäkin kynsiin klassisen kauniilla punaisella. Jos kyntesi kaipaisivat kipeästi apuja, niin näillä osallistumisohjeilla pääset mukaan tällaisen setin arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro oletko joskus peitellyt käsiäsi huonossa kunnossa olevien kynsien ja kynsinauhojen vuoksi? Minä jouduin erityisesti silloin aikoinaan, kun pureskelin kynsiäni ja kynsinauhojani.
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 21.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Rentouttavaa sunnuntaita!

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X