Ihonhoito

19. luukku – Luonnollinen hehkusi

19.12.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Joulukalenterin viimeinen viikko käynnistyy. Nopeasti tämä aika juoksee.

joulupallot2

Kerroinkin, että tämä viimeinen viikko on Luxury-viikko. Tälle viikolle olen jättänyt ylellisyyttä, erityisiä ja muuten vain upeimpia juttuja.

lumene

Lumene Luxury-viikolla saattaa olla yllättävä, mutta oletteko rekisteröineet meidän kotimaisen merkin brändiuudistusta? Uudistuksen mukana Lumene toi markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita. Lumene korostaa erityisesti luonnollisuutta ja luonnollista kauneutta. Me suomalaiset emme ehkä osaa arvostaa kaikkea mitä meillä on ja siitä syystä ihailemme kovasti kaikkea ulkomaista ja koemme ne erikoiseksi, kiinnostavammaksi ja paremmaksi. Mutta tiedättekö mikä rikkaus meillä on luonnossa? Lumenelta huikean hieno brändiuudistus ja maailmanvalloitukseen lähtö. Puhtaan luonnon, kauniin luonnollisten naisten esiintyminen keulakuvina on nerokas. Lumene tuo esiin meitä suomalaisia ja vahvistavat ulkomailla käsitystä meistä. Kaikkialla luonto ei ole niin puhdas ja erityinen kuin meillä pohjoisessa. Uskon vahvasti, että Lumene lyö vielä läpi, kun vaan markkinointi onnistuu löytämään kohderyhmät maailmalla.

lumene2

Lumene on myös siinä trendin aallonharjalla, että toivat markkinoille nestemäisen keveitä ja helppoja tuotteita. Tuotteita, jotka kaunistavat luonnollisella tavalla. Uudet nestemäiset Instant Glow -tuotteet sisältävät puhdasta pohjoista lähdevettä, ihoa kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä.

lumene4

Huurrelasiset pullot ja viimeisen päälle suunnitellut pipetit tuovat ylellisyyttä Lumenelle. Uudessa Lumenessa on paljon viitteitä selektiivisiin merkkeihin. Olen jotenkin erityisen viehättynyt tästä uudistuksesta ja uudelleen brändäyksestä. Lumenen uutuudet lanseerattiin vasta hiljattain, mutta silti ne ovat niittäneet mainetta ja kunniaa erilaisin palkinnoin. Laitan jokaisen tuotteen esittelyyn tuotteen saamat tittelit.

Nyt tutustutan teidät Invisible Illumination Nordic Glow -rituaaliin.

lumene3

Instant Glow Beauty Serum

Paras meikkivoide – Cosmopolitan Beauty Awards 2017!

Ihoa kosteuttava ja kaunistava sävyseerumi. Tuotteella on universaali sävy, joka sopii ainakin lähes kaikille kevyen ja luonnollisen läpikuultavuutensa vuoksi.

Instant Glow -sävyseerumi levitetään kasvoille sormin, meikkisienellä tai -siveltimellä. Se tuntuu iholla todella kevyeltä ja luonnolliselta. Todella kosteuttava ja luonnollisesti ihoa kaunistava tuote.

lumene8

Sävy on hieman tummempi, kuin oma ihoni nyt on, mutta läpikuultavuutensa vuoksi sävy näyttää hehkuvan kauniilta ja luonnolliselta iholla. Ei siis ollenkaan haittaa, vaikka sävyseerumi näyttäisi ennen levitystä hieman tummemmalta tai vaikka vaaleammalta, kuin oma iho. Minulle syntyy terve hehku, enkä näytä harmainakaan päivinä niin harmaalta. Sävyseerumia voidaan kerrostaa hieman saadakseen lisäpeittävyyttä. Tällöin kylläkin minulla sävy alkaa näyttää tummemmalta. Siksi en halua kerrostaa sävyseerumia.

Instant Glow -sävyseerumia voidaan käyttää yksinään todella luonnolliseen meikkipohjaan. Sen päälle voidaan käyttää myös peittävämpää meikkivoidetta. Minun lempparini on myös ollut levittää meikki- tai mineraalipuuteri sävyseerumin päälle. Toimii kivasti!

Äärimmäisen hyvä tuote näin talvella ja erityisesti pintakuivalle ja kuivalle iholle. Jäin harmittelemaan viime talvena, kun Lumenen vanha tuubissa oleva seerumimeikkivoide lopetettiin. Se oli ihana ja pahimmilla pakkasilla ihan huippu pintakuivalle iholle. Tuote on myös erinomainen heille, jotka kokevat BB- ja CC-voiteet liian peittäviksi ja haluavat vieläkin luonnollisempaa lopputulosta. Tuote sopii nuoremmillekin, mutta luulenpa, että aikuisemmat innostuvat Instant Glow -sävyseerumin kosteuttavasta koostumuksesta.

lumene6

Instant Glow Bronzer

Vuoden parhaat kauneustuotteet 2016 – Gloria

Vesivärimäisen kevyt hehkupisarat, joilla luodaan auringon hehkua kasvoille.

lumene9

Ihanan keveillä hehkupisaroilla saa luotua keveät varjostukset kasvoille. Tuotetta annostellaan muutama tippa ja pyöritellään varjostuksena poskiluiden alle, kasvojen reuna-alueille, leuan alle ja sillä voi muotoilla nenääkin. Ei vaadi suurta taitoa ja osaamista, sillä hehku on luonnollinen ja varjostuksista syntyy kevyet. Instant Glow -hehkupisaroita voidaan myös sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tuomaan aurinkoista hehkua ja tummentamaan liian vaaleaa meikkivoidetta. Lämpimän ihonsävyn omaaville vinkiksi myös, että liian viileäsävyistä meikkivoidetta voi yrittää lämmittää Lumenen Instant Glow -hehkupisaroiden avulla ja saada meikkivoiteen ”mätsäämään” paremmin omalle iholle.

Kyseessä on nestemäinen aurinkopuuteri, joka on mitä mahtavin kuivemmalle iholle. Voidemaiset varjostukset ovat usein kestävämpiä ja luonnollisempia, mutta juuri tällaista vain kevyttä nestemäistä aurinkopuuteria ei vielä aikaisemmin ole ollut tarjolla kovinkaan monelta merkiltä.

lumene5

Instant Glow Blush

Paras poskipuna – Cosmopolitan Beauty Awards 2017

Vuoden parhaat kauneustuotteet 2016 – Gloria

Nestemäinen, vesimäisen raikas poskipuna.

lumene10

Raikkaasta roosasta ja pehmeästä persikasta sekoitettu sävy, joka sopii kaikille. Olenkin sanonut, että roosa on helppo sävy monille, kuten myös persikka, jossa on myös vaaleanpunaista. Kun nuo kaksi yhdistää, saadaan juuri tällainen sävy, jossa on sitä persikan luonnollisuutta ja roosan tuomaa raikkautta. Kasvoista saa todella hehkuvat ja virkeän näköiset.

Nestemäiset poskipunat ovat vihdoin tulleet eri valmistajien valikoimaan. Voidemaisia on ollut kauan, mutta nestemäinen on vieläkin mukavampi koostumus silloin, kun iho on pintakuiva tai kuiva. Nestemäisellä poskipunalla saa todella raikkaan ilmeen.

Instant Glow -poskipunapisaroita annostellaan kämmenselälle ja siitä annostellaan sormin kasvoille. Toki levitykseen voidaan käyttää meikkisientä tai -sivellintäkin.

lumene7

Nordic Light Instant Illuminizer

Paras täsmätuote – Trendi Vuoden Parhaat kauneustuotteet 2017

Vuoden parhaat kauneustuotteet 2016 – Gloria

Valoa ja hehkua kasvoille tuovat Instant Illuminizer -valopisarat. Roosainen Rosy Dawn antaa luonnollisen hehkun ja vaaleampi Shimmering Dusk tuo voimakkaamman efektin korostuksiin. Tuotetta voidaan käyttää yksinään kasvojen korkeimmille alueille. Molemmilla valopisaroilla voidaan vaalentaa meikkivoidetta ja tuoda meikkivoiteeseen upea valoisuus, joka häivyttää uurteita ja muita ikääntymisen merkkejä.

lumene11

Valopisaroilla saadaan kaunis valoisuus ja sillä voidaan korostaa kasvoja levittämällä tuotetta poskien korkeimmille alueille, leukaan, amorinkaarelle, kulmaluulle ja nenänselkämykselle. Valopisarat voidaan levittää sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

LivBoxin tilaajat saivatkin tämän Lumenen Nordic Light Instant Illuminizer -valopisarat sävyssä Rosy Dawn. Mitä olette pitäneet? Eivätkö olekin ihanat? Niin kaunis valoisuus ja viileä loiste.

lumene12

Lumenen uudet nestemäiset kaunistajat ovat kovastikin mieleeni. Niissä on tyyliä, ne näyttävät upealta kuivemmallakin iholla ja ovat luonnollisia.

lumene1

Lumenen uudet Invisible Illumination Nordic Glow -tuotteet löytyvät tavarataloista, Lumenea myyvistä verkkokaupoista ja hyvin varustelluista marketeista ja päivittäistavarakaupoista. Nestemäiset poskipuna-, hehku- ja valopisarat maksavat 29,90 € / 15 ml ja kosteuttava Instant Glow -seerumimeikkivoide maksaa 34,90 € / 30 ml.

Jos haluat voittaa huikean setin näitä meidän kotimaisen Lumenen uusia innovatiivisia kauneuspisaroita, niin osallistu tähän arvontaan. Ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä ajatuksia sinussa herää uudistuneen Lumenen myötä. Minä ainakin koen suurta ylpeyttä. Kyllä meillä Suomessakin osataan ja nyt brändätään kunnolla. Mahtavaa Lumene! Suomi tarvitsee vientiä ja nimeä maailmalle.
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 28.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Ihanaa jouluviikkoa ja tervetuloa Glitz & Glam -blogin joulukalenterin viimeiselle viikolle!

Tuotteet Lumenelta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Kommentit (352)

Lumenen uusi ilme on ihan huippu! Ja valopisarat ihania 🙂 sain näytteitä beaty seerumista ja noista valopisaroista ja molemmat piti lisätä heti ostoslistalle. Seerumi on munkin talvi-iholle hieman liian tumma, mutta kunhan aurinko taas alkaa paistaa, niin ihan täydellinen sitten <3

Tykkään uudesta ilmeestä kyllä, raikas ja tyylikäs!
Näin alkuun tuntuvat kalliilta ja tuo Livboxista tullut tuote ei oikein vakuuttanut kun en huomaa ihossa oikeen mitään eroa sen käytön jälkeen 🙁
Mutta jos tämän setin voittaisin niin pääsisi kunnolla testaamaan että onko tuotteet hehkutuksen ja hinnan arvoiset 🙂

Lumenen uutuussarja on ainutlaatuinen siinä mielessä ettei kenelläkään muulla sarjalla ole näin yhtenevää hoitavaa meikkisarjaa nestemäisenä. Pääsin tutustumaan tähän syksyllä näytteiden avulla ja ihastuin todella. Nyt on käytössä seerumimeikkivoide ja Livboxista saatu hehku- valopisarat. Tämän enempää ei hehkua kasvoille enää tarvita muuten olisi jo liikaa ja viimeistelynä käytän läpikuultavaa mattapuuteria. Kesäksi sopisi aurinkohehku. Vientituotteena hieno sarja kauniissa pakkauksissa ja täydellinen vastakohta ” Baking ” meikkaukselle !

Näillä uusilla Lumenen tuotteilla saa ripauksen ylellisyyttä arkeen. Pakkaukset ovat ihanan puhtaita ja moderneja sekä sopivan pelkistettyjä. Ihonhoitotuotteiden logossa on pieni twist tiedettä, se rinki Lumene-tekstin ympärillä. Tykkään värimaailmasta tosi paljon. Aivan mahtavaa, että pyritään maailman markkinoille ja toivon (suurta) menestystä Lumenelle 🙂 Niin ja tän päivän luukku on äimistyttäväm ihana <3

Tosi onnistuneet pakkaukset mielestäni! Uusia tuotteita en ole vielä kokeillut, joten en osaa niistä sanoa mitään.. mutta ulkokuori ainakin houkuttaa kokeilemaan 🙂

Kyllähän päällimmäinen tunne on ihmetys ja ylpeys. Uuden tuotelinjan pakkaukset ovat upeita ja tuotteet itsessään melkoisen ennennäkemättömiä. Uskon, että tällä suuntauksella Lumene saattaa piankin lyödä kansainvälisesti läpi. Hiukan tarvitaan ehkä lisää valikoimaa. Itseänikin kiinnostaisi tuotteita päästä kokeilemaan, mutta hinnan vuoksi saa jäädä hamaan tulevaisuuteen.

Onhan se hienoa että Lumene uudistuu, mutta vähän harmittaa hintojen nousu. Vannoutuneena Lumenen käyttäjänä ei ehkä pystykään enää testaamaan kaikkia tuotteita, esim. juuri tämä livboxista tullut juttu. Tosi ihana ja jää käyttöön kyllä, mutta en välttämättä raaskisi itse kuitenkaan testiin ostaa.

Mielestäni uudet Lumene tuotteet ovat parasta mitä tähän asti merkiltä on tullut.
Pidän siitä että meikattunakin voi olla hehkeä ja luonnollisen näköinen. Tällaiset tuotteet ovat niin mainioita tällaiselle joka vierastaa meikkivoiteita yms.
Nyt on annettava itselleen suuri onnenpotku tähän arvontaan!

Todella onnistunut uudistus Lumenelta. Ylellinen tuote ja raikas ilme. Houkuttaa kovasti kokeilemaan.

Vielä en ole uudistunutta Lumenea kokeillut, mutta pidän todella paljon uusista pakkauksista!

Lumene brändinä on uudistuksen myötä noussut takaisin tähän päivään. Pakkaukset näyttävät arvokkailta ja huolella suunnitelluilta, eivät häpeä laisinkaan esimerkiksi Cliniquen ständin vierellä. Varmasti Lumene herättää kiinnostusta ulkomailla. Meillä on upeita tuotteita joista voimme olla ylpeitä.

Lumenen uudistus on upea!

Lumene oli jo ennestään kiva mutta nyt upea. Olen lähettänyt tuotteita Amerikkalaiselle ystävälleni.

Olen aina pitänyt Lumenen tuotteista, ja kotimaisuuden vuoksi koittanut suosiakin sitä. Tämä uusi ilme on onnistunut, tuotteiden ajatus ja ulkomuoto miellyttävät. Hetken Sisu-tuotteiden nimeä jäin pohtimaan, mutta eiköhän sekin myös ulkomailla herätä kiinnostusta 🙂
Livboxista sain nuo hehkupisarat, ja tykästyin todella!

Paljon on tuotteita kehuttu mutta vielä on kokeilematta!

Uusi brändi on niin mahtava, että uskon Lumenen valloittavan maailman. Lumenella on todellinen mahdollisuus olla uusi Nokia.

Mun on pakko osallistua, koska tässä on lempituotteita ja semmoisia, joita en ole vielä kokeillut:) Nämä on ihan huippujuttu ja musta on mahtavaa, että tällaisia uutuuksia tulee ”meidän Lumenelta”

Lumene on kovasti viime vuosina petrannut ja olen itsekin ihastunut sen moniin tuotteisiin. Erityisesti ihoa hoitaviin ja kevyihin meikkivoiteisiin. Aurinkopuuterin käyttöä olen harjoitellut juuri Lumenen aurinkopuuterilla, mutta muut meikit ovat jääneet vähemmälle.

Lumenen uudet tuotepakkaukset ovat tyylikkäitä ja tuotteet erittäin kiinnostavia.

Mukana:)

Mielestäni tuotteet näyttävät nyt ylellisiltä. Lumene on ollut aiemmin vain merkki, jota saa ostettua kauppareissulla. Voisin kuvitella, että tuotteet menestyisivät maailmalla.

Lumenen tuotteet ovat kyllä nyt saaneet arvoisensa brändin ja pakkaukset! Mahtavaa! Maailmalle mars!

Olen innoissani Lumenen uusista tuotteista ja aion hankkia näitä. Uudet purkit ovat jo itsessään niin nättejä ja houkuttelevia?

Tyylikkäitä ja huurrelasi saa aikaan ylellisen tunteen. Hyvinkin houkuttelevia 🙂

Nämä ovat upeita tuotteita.
Voisin ottaa käyttöön vaikka kaikki.

Onnistunut brändäys, mutta hinnat ovat turhan korkeita markettimerkille. Samalla hinnalla saa melkein jo selektiivistä kosmetiikkaa. Myös ”vanhojen” tuotteiden hintoja on nostettu brändäyksen myötä kohtuuttoman paljon. Esim. Bright now -sarjan heleyttävän essencen.

Lumenen uudistus on onnistunut! Pakkaukset ovat modernit ja jotenkin luksusmaisemmat kuin aikaisemmin. Etenkin jos vertaa joskus aikoinaan olleisiin tummansinisiin pakkauksiin. Olen käynyt hiplailemassa näitä uutuuksia ja jonkun lehden välissä tuli näyte hehkupisaroista. En ole vielä kokeillut, mutta aion! Ja jos on hyvää kamaa niin ostan. Meikkivoide olisi kuitenkin ehkä kiinnostavin.

Kunniaa lumenelle!Upeat pakkaukset ja suomalaiset raaka-aineet pärjäävät varmasti loistavasti maailmallakin.Skandinaavisille naisille tämä on ihan huippua,ehdottomasti luonnollisen meikin ystäville nämä tuotteet:) Tälläiselle sydämeltään ikuiselle elovena-tytölle❤️

Hyvä Lumene, upea uudistus!

uusi ilme on mahtavan tyylikäs!

Uudistunut Lumene on mielestäni aivan mahtava! Vihdoin suomalaiset laadukkaat ja puhtaista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat valmiina vakavasti otettavaan maailmanvalloitukseen.

Lumene on ensimmäinen merkki jonka kosmetiikasta koskaan opin tuntemaan (kauan kauan sitten) ja aina se jaksaa voimakkaasti porskuttaa luoden uutta. Lumene on ehkä juuri iäisyydensä vuoksi luottotuote ja hyvä että uudistuvat jatkuvasti ajan hermolla. Nämä olisi kyllä todella kiinnostavia tuotteita.
Hienoa Lumene!!

Upea paketti tästä luukusta! Kyllä Lumene on onnistunut uudistumaan tyylikkäästi, tuotteet ovat todella houkuttelevia. Varmasti näitä tulee hankittua, kunhan saa aikaisemmat vastaavat tuotteet käytettyä loppuun. Hyvä Lumene!

Pidän kyllä kovasti Lumenen uudistuneesta ilmeestä ja tuotevalikoimasta. Tyylipisteet Lumenelle!

Mukana

Olen ostanut hehkupisaroita ja tykkäsin oikein paljon. Tekisi mieli kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Miellyttävä, raikas tuoksu! Ihana!

Todella onnistunut uudistus Lumenelta. Etenkin nuo pipettipullot, ah rakkautta <3 Olen aina pitänyt Lumenen tuotteista, mutta nyt nousi pisteet roimasti ja uskon että tällä saavutetaan suosioita myös muualla 😉

Kokeilemani tuotteet uudistuneelta Lumenelta ovat olleet kyllä tosi hyviä, joten brändin uudistus ja sen mukanaan tuomat tuotteet on hyvä juttu :).

Vielä en ole päässyt uudistunutta Lumenea testaamaan, mutta ainakin ulkonäöllisesti uudistuneet pakkaukset ovat raikkaita ja tyylikkäitä, noita kehtaisi pitää kylpyhuoneessa esilläkin.

Hyvältä vaikuttaa uudistus, vaikka tuotteita testaamaan en ole vielä ehtinytkään. Purkit ovat niin kauniita, että näitä pitää mielellään esillä 🙂

Onhan nämä nyt äärettömän mielenkiintoisia tuotteita.
Pakkaukset ja pullot todella ylellisen oloisia, kauniita <3 Ei tule ensimmäisenä mieleen että nämä on "markettikamaa " ;).
Kyllä voidaan olla entistäkin ylpeämpiä Lumenestamme <3

Uudistus vaikuttaa hyvinkin onnistuneelta.

Ylpeyttä juu, tuotteet ovat varmasti loistavia ja lumene on parantanut laatuaan entisestään, mutta samalla harmittaa hinnan nousu. Näitä ei yhtä kevyesti osta testiin niinkuin lumenea aikaisemin.

Lumenelta tosi hyvä uudistus….pakkaukset paljon paremman näköiset kuin vanhat…

Olen ollut skeptinen näiden suhteen, mutta kai se on uskottava että ovat toimivia! 🙂

Tyylikkäitä, mielenkiintoisia tuotteita! Hinnat vähän harmittavat tosin… Miksi myös vanhojen, valikoimassa säilyvien (vaikkakin ehkä uudella nimellä) tuotteiden hintaa piti nostaa?;

Ihania tuotteita.

Lumene on pitkään ollut hyvä kotimainen marketti merkki, mutta nyt Lumenen uudistumisen myötä se on noussut aivan uuteen suosioon.

Tykkään ihan hirveesti, jokaisen meistäkin on välillä ”uudistuttava” niin miksei Lumenekin

Olen samoilla linjoilla eli olen ylpeä uudistuksesta ja tuotteet ovat mielestäni hyviä ja onnistuneita
🙂 olen näiden ostamista harkinnut jo lanseerauksesta asti.

Oon niin ihastunut! Haluaisin nuo kaikki kokeiluun. Todella hyvä brändimuutos, uskon myös lumenen pääsevän markkinoille 🙂

Lumenenen pakkausdesign on ottanut suuren harppauksen kymmenessä vuodessa. Tuotteena aina ollut hyvä, mutta pakkaukset ovat kieltämättä näyttäneet markettikamalta. Näitä purkkeja voisi säilyttää huoletta esillä 🙂 Kiinnostaisi kokeilla kaikkia uutuuksia!

Lumene on kyllä mielestäni onnistunut näissä uusissa pakkauksissa, todella tyylikästä! Olisipa tosi hienoa, jos Lumene pääsisi isosti ulkomaanmarkkinoille. 🙂 Olen jo pitemmän aikaa aina kauppareissuilla ihaillut näitä, mutta opiskelijalle hinta on kuitenkin ollut aika korkea. Erityisesti tuo seerumi kuulostaisi mahtavalta, kun pintakuivuus vaivaa ajoittain näin talvella.

Uudisunut Lumene herättää lähinnä positiivisia ajatuksia, koska vihdoinkin Suomessa on brändi, jolla on potenttiaaliset mahdollisuudet levittyä vielä paremmin ulkomaillekkin! Ainut miinus on nousseet hinnat…

Uudistuksen myötä Lumene näyttää upealta, ja uudet tuotteet ovat mielenkiintoisia. Haluaisin kovasti päästä kokeilemaan näitä uutuuksia, mutta hinta on kyllä harmillisesti esteenä 🙁 vaikka tuotteet ovat varmasti riittoisia, niin en voi mitenkään käyttää 30 euroa meikkituotteeseen. Erityisesti harmittaa hyaluronihappo tiivisteen hinnannousu, sillä se oli suosikkituotteeni, jonka useasti löysin tokmannilta alennuksesta 14 eurolla!

Hyvin potkaistiin käyntiin tämä Luxury-viikko 🙂

Kyl ma hienolta näyttää uusi Lumene ja uudistetut ja uudet tuotteet. Näistä olen jotain testannut ja kyllä tykkään, vaikka tosin hiukan tummaa tulee kalpeanaamalle tuosta seerumimeikkivoiteesta. Nuo pullot on tosi kauniita, mutta jos koostumuksen puolesta olis mahdollista, itse ottaisin tuotteeni mieluummin pumpun kera kuin pipetin. Jotain noista kyllä annostellaan niin vähän, että pumpusta varmaan tulisi liikaa, joten so be it!

Musta on todellakin hienoa että suomessakin osataan! Ja olen myös erittäin innostunut uudistuneesta lumenesta, ehkä jopa vielä enemmän innoissani kuin ”vanhasta” lumenesta! 🙂

Oi, Lumenen uudistus on niin onnistunut! Ja nuo tuotteet on saatu näyttämään todella houkuttelevilta!
Mukana tässä huippukivassa arvonnassa 🙂

Ihanaa jouluviikkoa sinullekin!

Näistä on yksi jos toinenkin ostoslistalla viimeistään ensi kesäksi 🙂 Muutenkin tarkoitus on tutustua uudistuneeseen Lumeneen tarkemmin, kunhan on jotain käytetty kaapista pois 🙂

Kyllä uudistus oli mielestäni hyvä juttu ja tarpeen, pieni ulkoasun päivitys kuvaamaan paremmin tuotteiden laatua.

Ois kyllä mahtava palkinto ja samalla joululahja! 🙂

Uudistunut Lumene vaikuttaa hyvältä ja ulkonäöllisesti ainakin pakkaukset ja tuotteet näyttävät houkuttelevilta. Testiin en kuitenkaan ole vielä mitään päätynyt ostamaan.

Lumenen uusi design on niin kaunis. Pidän myös sarjojen nimistä ja muutenkin tuotteet tuntuvat kehittyneen. Ainoa mikä harmittaa, on uusi melko korkea hinta. Lumene ei enää oikein ole sellainen, mihin melkein kaikilla olisi varaa.

Kun näin Lumene uudistuksen olin aivan, että ”vau! Onko tää Lumene??” Pakkaukset ovat kauniita, mutta hieman harmittaa tuotteiden hinnannousu myös :/

Mielestäni Lumenelta aivan loistava uudistus, pieni miinusta lukuunottamatta, eli hinta :/ Kaikkien tuotteiden hinta nousi melkein 10 €:lla. Onhan tuotteet tyylikkäitä ja laadukkaan oloisia, esim. Lähde-sarja on ihan parasta 🙂

Kyllä aivan loistava tämä uudistus! Monesti miettinyt että pitäisi ostaa ja testaa mutta hinta tuntuu liian kalliilta…

Itsekin olen ylpeä Lumenesta ja nämä hehkutuotteet kiinnostavat kovasti. Olen aivan rakastunut noihin valopisaroihin. Ihanan hehkun ja korostuksen saa kasvoille. ?

Mielestäni nyt nämä näyttävät tuotteilta jotka voisivat maksaa paaljon enemmänkin 🙂 Hienoja ovat hyvä Lumene!

Todella ylpeä Lumenen suomalaisuudesta ja uudistuneesta ilmeestä. Uudet tuotteet vaikuttaa todella toimivilta ja laadukkailta. Noita valopisaroita olen useaan otteeseen jo kädessäkin pyöritellyt. Ehdottomasti arvonnassa mukana, jos vaikka onnistaisi :)!

Kyllähän tämä uudistus toi Lumeneen enemmän luksuata. Hieman kuitenkin harmittaa hyälyronitiivisteen hinnan nousu ?

Kauniita tuotteita. Lasiset pipettipullot ovat ylelliset. En ole vielä ostanut yhtäkään näistä. Jälkijunassa ollaan.?

Nämä Lumenen uudidtetut tuotteet ovat kyllä paljon enemmän luxuksen oloisia, hyppäys markettikosmetiikasta semi-selektiiviselle puolelle. Harmi vaan, että uudistuksen myötä myös hinnat ovat nousseet monissa tuotteissa turhankin paljon, varsinkin ihonhoitopuolella tuntuu että jotkin tuotteet ovat saaneet vain uuden ulkoasun ja hinnan, itse tuotteen pysyessä melkeinpä samanlaisena kuin ennenkin.
Mielelläni kuitenkin testaisin näitä ihania uutuuksia 🙂

Mielestäni uudistus on loistava, juuri tuollaisia hehkutuotteita olen odottanut ja kauniit pakkauksetkin vielä. Ja ennenkaikkea suomalaista 😉

Lumenen tuotteita olen käyttänyt jo vuosia ja olen edelleen tyytyväinen. Nämä uutudet näyttävät myös kokeilemisen arvoisilta ja kauniilta,

Pakko sanoa, että tunnen ylpeyttä. Vaikka Lumene on ulkomailla keskikalliissa kastissa, oli vanha tyyli hiukan….. karvalakkimallia. Uusi ilme on tyylikäs.

Lumene on ollut aina suosikkini! Useimmat luottotuotteeni on juurikin Lumenen. Olen innoissani uudistuneesta Lumenesta!

Vähän itse asiassa ärsyttää koko Lumenen valkoisten naisten kampanja. Plääh. Enkä kyllä ihan tosiaan ensimmäisenä olisi luksukseksi brändiä nimeämässä. Mutta silti tosi kiva arvonta, ja ehdottomasti mielelläni näitä tuotteita kokeilisin!

Mukana 🙂

Uudistunut Lumene on mielestäni entistä tyylikkäämpi ja nämä uutuustuotteet kiinnostavat kovasti!

En ole kovin innostunut, lumene on uudistuksien myötä kallis merkki. Ei enää markettikosmetiikkaa 🙁 mutta jos rahaa olisi niin varmasti olisin enemmän innoissani sillä ovathan nämä mielenkiintoisia tuotteita! 🙂

Olen ihastellut tätä Lumenen uudistusta siitä asti, kun tuotteet tulivat. Tahtoisin niiin kovasti kokeilla näitä tuotteita, mutta normaalia kalliimpi hinta hieman kirpaisee, jos tuotteet sitten eivät toimisikaan. Mutta kyllä on Lumene tehnyt hienoa työtä kehittyäkseen ja näyttääkseen, että kyllä suomalaisetkin osaavat! 🙂

Oih! Olen niin halunnut päästä kokeilemaan näitä <3

Minäkin olen ylpeä Lumenesta. Vaikka tuotteiden hinnat toki uudistuksen myötä aika paljon kallistuivatkin, nin silti minusta on hienoa, että Lumene selkeästi koittaa nostaa imagoaan ja on tuonut markkinoille upeita uutuuksia. Toivon kaikkea hyvää Lumenelle ja aion itse jatkossakin suosia merkin tuotteita 🙂

Oi, mikä ihana setti jälleen arvonnassa! Mielestäni tämä Lumenen ”kasvojenkohotus” on varsin ajankohtainen ja tervetullut lisä tällaisen tavallisen markettimeikkien käyttäjän näkökulmasta. Olen jo marketeissa pyöriessäni ihastellut näitä purnukoita, jotka ovat tosin vielä jääneet marketin hyllylle. Mutta jospa pikkupurnukat tämän arvonnan myötä päätyisivät omalle hyllylleni. 😉

Yes Lumene..ihan huippu ihania..ylpeyttä tunnen?

Sain livboxista nuo hehkupisarat ja välittömästi ovat päässeet päivittäiseen käyttöön! Sekä meikkivoiteen sekaan, että suoraan kasvoille. Ehdottomasti hankin lisää sarjan tuotteita!

Uudistus on ulkomuotonsa puolesta todella onnistunut. Pakkaukset on nyt huomattavasti tyylikkäämpiä kuin ennen. Harmi vaan, että hinta on pompannut melkoisesti :/

Fanitan!!! Tosi ihana uudistus. Opiskelijan lompakko ei tykkää uudistuksesta, kun lumenen bright now sarjaa käyttäny kaks purkillista tässä yö- ja päivävoidetta ja neki purnukat jo ostettu laivalta ja Anttilan alennusmyynneistä. Mutta jos sais lahjaksi nyt vaikka ja sit pian onki aika, jollon voi tehä opintojen ohella töitä.

P.s. reissussa loppiaiseen asti, (arvonnan suorittamisen aikana/jälken) enkä tiiä miten pääsen lukemaan sähköpostit. Jos onnetar supsii, saahan armonaikaa vastaamiseen?

Olen huomannut uudistuksen, vielä en ole tarkemmin ehtinyt tutustumaan kaikkiin tuotteisiin. Nuo vaikuttavat hyvinkin lupaavilta 🙂

Uudistunut Lumene on upea!! Aivan mahtavia tuotteita ja jo pelkästään pakkaukset on upeita. Lippu korkealle kotimaisuudelle 🙂

Minusta Lumene on siirtynyt nextille levelille tämän uudistuksen myötä ?

Lumenella on ennestäänkin huippuja tuotteita, mutta nää uudet on kyllä upeita!? Mahtavaa, et Lumene uudistuu ja pysyy ajassa mukana. Tälläiset monikäyttöiset, luonnollisempaa meikkisuuntaa olevat tippaset on ihania ?

Olen positiivisesti yllättynyt tästä uudistuksesta. Nämä kaikki uudet tuotteet näyttävät tyylikkäiltä ja vaikuttavat laadukkailta ja jos todella ovat yhtä hyviä kuin mielikuvat antavat, ei pieni huomaamani hinnankorotuskaan tuotteissa haittaa 🙂

Uudistuminen aivan huippujuttu, Lumene saa varmasti huomiota maailmalla! Tosin opiskelijan kukkaroa nämä uudistukset tai lähinnän hintojen nousut eivät ilahduta 😀

Lumenen tuotteet ovat ihania! Meikkivoiteet toimivat aina ja ihonhoitotuotteisiin voi luottaa. Edelleenkin harmittaa sen hyaluronitiivisteen hinnan nouseminen, mutta muuten Lumenen uudistus on kyllä osunut nappiin. Tekivät viimein sen toimivan ripsivärinkin.

Uudistunut Lumene on mielestäni entistäkin iskevämpi. Jo entuudestaan luonnehtisin Lumenea raikkaaksi ja luonnollisia ainesosia suosivaksi brändiksi, joka on viime vuosina noussut yhdeksi suosikikseni cc-voiteen ja True mystic volume-ripsivärin myötä, mutta uudistunut ilme kyllä vie kaiken uudelle maailmanvalloitustasolle. Kauneuspisarat ovat vielä testaamatta, mutta ovat niiiiiiiin houkuttelevia, että pakko kaivaa lompakkoa ja kokeilla.. Etenkin tuo Instant illuminizer rosy dawn kuulostaa aika herkkutuotteelta! 🙂

Ihailin näitä juuri kaupassa. Hyvältä näyttää! Tietysti hieman mietityttää, nousevatko kaikki Lumene-tuotteet sellaisiin hintoihin, että ne jäävät sitten ostamatta minulta.

Lumenesta on tullut tyylikkäämpi ja mielenkiintoisempi uudistuksen myötä.

IIIISO sydän ja hämmennys! Rakastuin aivan täysillä Livboxin mukana tulleeseen illuminizeriin, ja olen ollut kovin hämmentynyt asiasta, koska en olisi uskonut että kotimainen yllättää näin!

Vanhaan Lumeneen tottuuneena uudistus vaati aluksi hieman totuttelua. Nyt olen kuitenkin jo vakuuttunut uudistuksen kannattavuudesta. Lumene on tosiaankin menossa markettimerkistä selektiivisen kosmetiikan suuntaan. Kuten sanoit, mahtavaa, että suomalaisia tuotteita brändätään myös maailmalle 🙂

Hienon näköisiä uutuuksia vielä ,kun ostaisi käyttää 😉

Uusi ilme on upea, ja osaltaan ihan tarpeellinen. Valitettavasti uusien tuotteiden myötä kävi myös niin, että rasvaiselle iholle tarkoitetut voiteet on unohdettu lähes täysin, niitä on vain yksi. Olen jo vuosia käyttänyt lumenen tuotteita kasvojen ihonhoidossa, saa nähdä mitä käy kun vanhan malliston voiteet loppuvat kaapista. Sen lisäksi hintataso hyppäsi kerralla ylemmäs vastaamaan uutta luksusilmettä :/

Mukana ollaan arvonnassa. Aikaisemmin olen käyttänyt Lumenen tuotteita ja nyt on päästävä testaamaan näitä. Ihan huipputuotteilta näyttävät.

Ehdottomasti ulkoinen ilme muuttunut edukseen; tyylikäs. Hyvä Lumene!

Lumenesta saa olla ylpeä, ihania hyvälaatuisia tuotteita ja ilme on raikas – jotenkin suomalainen 🙂

Mielestäni on ollut positiivinen uudistus, uudet pakkaukset ovat tyylikkäitä 🙂 Vielä kun tekisivät jonkun täysin luonnonkosmetiikkaa olevan tuotesarjan 😉

Sain kesällä testattavaksi Lumenen tuulissa olleen valovoiteen. Sellaisen kimaltavan. Ihastuin siihen heti, joten luulenpa, että myösmnuonvalopisarat voisivat olla mun juttu.
Onhan se hienoa, että Suomessakin yritetään!

Olen kiinnostuneena seurannut uudistuksia ja mielestäni ainakin pakkausten ja muutebkin tuotteiden ulkonäkö on parantunut huimasti. Myös brändin mainostut on uudistunut mukavasti ylelliseen ja hienostuneeseen suuntaan, lumene ei enää ole vain markettimekki vaan oikeasti ylellisyystuote 🙂
Mukana arvonnassa!

Minäkin tunnen ylpeyttä. Toki olen aina ollut Lumenesta ylpeä, ja merkin tuotteet ovat kuuluneet repertuaariini jo vuosia, mutta kyllä uudistus vaan todellakin teki upeaa!
Uudistetun Lumenen tuotteita on ihana käyttää, ja pakkausdesing on upea!

En ole kokeillut mitään näistä tuotteista ainakaan vielä, toki niitä on tullut kaupoissa hypisteltyä ja käden selälle kokeiltua. Lumenellahan on laaja valikoima meikkivoiteita mutta itselleni sopivaa en ole löytänyt. Ne ovat aihettaneet mustapäitä ja ihon kutinaa. Kyllähän Lumene on kovasti markkinointiin panostanut että siitä ei menestys jää kiinni. Mielelläni näitä kokeilisin mutta hintataso on sen verran kova, että ensin kyllä haluaisin tuotteita testata. Pari ehdotonta huipputuotetta Lumenella on, joita en vaihda: BB-voide ja voidemainen poskipuna.

On tosi mahtavaa, että Lumene on lähtenyt luomaan brandiä joka voi menestyä muuallakin kuin Suomessa. Tuotteet todella ovat luksusta ja todella hyviä. Olen testannut tuota sävyseerumia ja Illuminizer -valopisaroita. Alkuun ajattelin, että ovatpa turhia tuotteita, mutta kun hoksasin käyttää niitä luonnolliseen ”meikittömään” meikkiin, niin johan olivat hyviä tuotteita! Sai tosi näppärästi ihon värin tasaiseksi ja kauniin hehkun kasvoille. Ainoa miinus näissä uusissa Lumenen tuotteissa on hinta, nyt ei voi vain ostaa kun vaikuttaa kivalta. Hinta on niin korkea, että pitää todella miettiä tarvitseeko kyseistä tuotetta…

Pidän Lumenen uudesta, ylellisemmästä linjasta. Uudet tuotteet ovat kiinnostavia. Mietin vain poistuvatko nyt vanhat tuotesarjat kokonaan vai muuttuvatko nekin. Ainakaan Lumenen sivuilla ei vanhoja tuotesarjoja näy. Kaupoissa ja Lumenen myymälässä näkyy.

Olen aiemminkin kovasti yrittänyt tykätä Lumenesta mutta valitettavasti aika moni tuote on lopulta ollut itselle pettymys. Näistä uusista tuotteista olen kokeillut vain näytepussukan verran hehkupisaroita ja täytyy sanoa, että niihin ei tarvinnut pettyä. Toivottavasti uusi tyylikäs ulkoasu on lupaus myös muidenkin tuotteiden kohdalla entistä laadukkaammasta sisällöstä.

Tuotepakkausten uudistus on onnistunut hyvin. Uusia tuotteita en ole päässyt testaamaan, joten niistä ei ole kummempaa mielipidettä.

Uudistunut Lumene kyllä kiehtoo todella paljon. Kauniit, pelkistetyt pullot, huurrellasi, vaaleat sävyt… oikein kutsuvat kokeilemaan!

Minäkin koen kyllä ylpeyttä! Olin super innoissani ensimmäisen kerran kun näin tuotteet ja ostinkin sillon jo kaksi tuotetta uutta sarjaa.? Toivon vaan ettei lumene nyt liikaa laajene ja sen takia aloita eläinkokeita.

Tän setin haluisin niin saada! Lumene on aina ollut eniten käytetyin kosmetiikkamerkkini!

Uudistus teki Lumenesta ajankohtaisemman, aikuismaisemman ja ylellisemmän. Sanoisin siis että onnistunut 🙂

Hypistelin näitä eilen Sokoksella. Pullot ovat tosi kauniita mutta en raaskinut hankkia kun en tiennyt mitä valitsisin ja toisaalta en tiennyt miten toimivat helposti kiiltelevällä iholla. Jäi kyllä kiinnostamaan kovasti, joten mukana arvonnassa.

Uusi ilme on tosi kiva ja tyylikkäämpi kuin edellinen. Varmasti myös laatu on parantunut 🙂

Tuo ”kimallusvoide” kiinnostaa kovasti ja on herättänyt huomion 🙂

Uudistus vaikuttaa todella hyvältä. Pakkaukset näyttävät yleellisiltä ja houkuttelevilta. Testiin ne eivät ole vielä päässeet eli toivottavasti arpaonni suosii 🙂

Lumenen uudet pakkaukset ovat tosi modernit.hinnat nousi vaan paljon.tuo poskipuna tuntui kivalta.

Rakastan Lumenen tuotteita ja mielestäni uusi ilme huokuu enemmän laadukkuuden tuntua.

Design ei mielestäni kovinkaan himoitusta herättävä. Lasipullo painava ja epäkäytännöllinen. Tuotteet itsessään kiinnostavia.

Lumenen uudistus on todella onnistunut, ihanat tuotteet, pakkaukset ja koko uusi ilme! 🙂 Olen testannut Livboxista tulleet valopisarat. Ihastuin niihin kyllä, mutta minusta eivät pysy iholla kovin kauaa. En tiedä johtuuko se omasta rasvoittuvasta ihostani, mutta aamulla laitetut valopisarat eivät iltapäivällä näy enää ollenkaan. Käytän kyllä pullon loppuun ja ihanaa hehkua se tuo, mutta en välttämättä raaski ostaa uudelleen. Mistä päästäänkin uudistuksen ainoaan miinuspuoleen, eli niihin hintoihin. Kuten moni muukin sanoi, myös minun mielestäni hinnan nousu oli vähän turhankin kova, varsinkin kun vanhojenkin tuotteiden hintoja nostettiin noin tuntuvasti.

Uudistunut ilme on kaunis ja upea. Opiskelijaa tosin harmittaa luottotuotteiden kallistuminen, mutta loppuupahan hamstraus ja purkit tyhjenee. Livboxista tulleet pisarat ihanat vähän aremman meikkaajan tarpeisiin.

Pakkaukset näyttävät hyvältä ja nuo pipettipullot ovat käteviä. Hinta kyllä vähän epäilyttää.

Aina olen käyttänyt lumenen tuotteita ja aina on ollut hyviä 🙂

Tämä Lumenen uudistus on kyllä niin onnistunut! Aina olen pitänyt Lumenea hyvänä merkkinä ja nyt vaan vielä entistäkin parempana.

Ehdottomasti onnistunut uudistus. Ulkonäkö on todella tyylikäs ja ylellinen hintojen ollessa kuitenkin kohtuullisia. Oon tota sävyseerumia testannu näytepussin ja jos arpaonni ei suosi, pääsee se ostoslistalle 🙂

Lumenen uudet tuotteet on ihan huippu tyylikkäitä! Ja todella tasokkaan oloisia. En malta odottaa, että se uusi Sisu- sarja tulee kauppoihin ?

Hintojen nousu vähän harmittaa. Toivottavasti näitä tulee jatkossakin bokseista! Upeita tuotteita.

Tykkään kovasti! Freesi uusi ilme, ja mielestäni ihanasti korostaa juuri suomalaisuuden parhaita puolia, puhtautta ja raikkautta, kesäyön valoisuutta ja talven kuulautta 🙂

Olen aina pitänyt aina Lumenen tuotteista ja nämä ovat tuotteita joita todellakin haluaisin kokeilla! Olen käyttänyt Lumenen meikkivoiteita niin kauan kuin muistan enkä vaihtaisi. Olen ylpeä että meillä on näin laadukas kotimainen kosmetiikan valmistaja

Mielestäni Lumene ei ole enää se ’vain Lumene’.

Lumene herättää mielenkiintoni nyt ihan uudella tavalla. Tuotteiden pakkaukset ovat mielestäni todella tyylikkäitä, mutta pullojen sisältö on minulla vielä testaamatta. Mukana arvonnassa siis 🙂

Nää on kyllä niin nättejä 🙂 Ainoa huono puoli näissä on tuo hinta, en ole vielä itse raaskinut ostaa, mutta tuotteet ovat kyllä varmasti sen arvoisia. Lumene on kyllä aina ollut hyvä:) Ihastuin myös erityisesti uusiin ihonhoitotuotteisiin!

Tää oli hyvä uudistus, mutta koska en ole itse näitä vielä päässyt testaamaan, niin vähän oon kyllä skeptinen hinta-laatusuhteen suhteen.

Mahtavan näköisiä tuotteita. Sain lehden mukana näytteen siitä ”meikkivoiteesta” tai mikä lien sävyttävä seerumi ja oli ihan mahtava tuote. Kerrankin himoitsen jotakin lumenelta.

Lumene on kyllä mennyt viime vuosina parempaan suuntaan ja tämä viimeisin uudistus on vain kirsikka kakun päälle kaikessa ylellisyydessään. Huonona puolena näin opiskelijan kannalta voisi ainoastaan todeta kallistuneet hinnat.

Nyt on Lumenen purkit ja brändäys kohdallaan! *näyttää peukkua*

Uudet Lumenen purkit ovat upeita ja tuotteet houkuttelevat ihan älyttömästi! Huono puoli on vaan se, että hinnat ovat samalla kallistuneet eikä tällä hetkellä hirveämmin houkuta tuotteita kotiuttaa kaupasta…

Uudistunut Lumene vaikuttaa todella upealta ja laadukkaalta. Olen tosi innoissani uusista tuotteista ja uudesta tyylistä ylipäänsä, ylpeä saa kyllä olla suomalaisesta brändistä 🙂

Vielä en ole päässyt testaamaan uutta lumenea mutta olisi ihanaa jos arpaonni kerrankin suosisi 🙂

Pakkauksien ulkonäkö on hyvin ”tämänpäiväistä”. Sisältökin on ajankohtaista, kun ajattelee näitä nykyisiä hehkutrendejä meikkimaailmassa. Semmonen vähän ”not your mother’s Lumene” mielikuva näistä syntyy verrattuna entisiin pakkauksiin.

Kyllä nuo Lumenen uudet tuotteet (ja erityisesti se heidän myymälöissä oleva ständi) tuo ajatuksen huomattavasti kalliimmasta tuotteesta, kuin todellisuudessa ovat. Eli ei missään nimessä näytä ns. markettituotteelta.

Erittäin onnistunut uudistus! Näyttää hyvältä ja houkuttelevalta ?

Tykkään Lumenen tuotteista ja vielä enemmän näistä uusista, joista on löytynyt monta uutta suosikkia päivittäiseen käyttöön. Kyllä olen minäkin ylpeä Lumenesta, pakkaukset ovat tyylikkäitä ja tuotteet laadukkaita.

Upeita tuotteita, arkeen ja juhlaan !

Kyllä saadaan olla ylpeitä suomalaisesta Lumenesta. Erittäin innovatiivinen uudistus, joka varmasti saa kansainvälistäkin huomiota. Näitä olisi kyllä ihana päästä testaamaan.

Olen todella innoissani Lumenen uudistuksesta enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan uusia tuotteita!

tykkään kovasti Lumenen tuotteista ja pakkaukset on tyylikkäät

Pakkaukset on ainakin onnistuneet tosi hyvin, itse tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan.

Uudistunut ulkoasu on kyllä aika yleellisen oloinen. Mutta samalla hirvittää, kun Lumenen hintataso alkaa olemaan aika korkea. En ole vielä uudistuneita tuotteita kokeillut, mutta toivotaan, että nämä ovat myös uuden hintansa veroisia.

Uusi ilme on aiempaa kalliimman oloinen, jotenkin laboratoriomainen 😀 vaikea selittää. Pitää vähän totutella uuteen ilmeeseen, huono se ei missään nimessä ole.

Uusi ilme on tuonut mukanaan jotenkin ”arvokkaamman” vaikutelman. Ei ehkä niinkään rahassa mitattuna arvokkaamman, vaan kauniin, asiallisen ja kypsemmän tunteen. Pakkaukset eivät näytä tippaakaan arkisilta, vaan juuri kuten sanoit, vaikutelma on lähempänä selektiivistä kosmetiikkaa. En ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut Lumenesta, vaikka Natural Coden meikkipohjatuotteista pidänkin niiden keveyden vuoksi, mutta nämä pakkaukset kiinnittävät huomion positiivisesti. Hieno uudistus todellakin! 🙂

Aina lumene on ollut hyvä, mutta ehkä vähän tylsä. Uudistus oli huippu juttu ja noi hehkupisarat on kyllä ihana tuote. Muita en noista ole kokeillutkaan. Samoin se uusi geelinaamio ja kosteussuihke on ihan parhaita.

Uudistunut Lumene on aivan upea! Kaukana ollaan siitä ”tätimerkistä”, jota aina marketeissa tottui karttamaan. Pikkuhiljaa viime vuosina Lumenelta onkin tullut joitakin aivan loistotuotteita, mutta nyt tämän brändiuudistuksen myötä merkki on kyllä lähtenyt aivan uuteen nousuun ja mielenkiintoon.
Mitä olen testaillut uutuuksia, niin ihanalta vaikuttaa!

Mielikuva on vähän fiftififti, Toisaalta hirvittää hinnankorotus mutta toisaalta huvittais käydä tsekkaamassa uudet sävyt meikkivoiteisiin, ovat kuulemma vaaleita 🙂 Ehkä uskallan 😀

Lumenet on aina ollu mun lemppareita. Ostan mielelläni suomalaisia tuotteita ja tämän uudistuksen myötä Lumene on entistäkin vetovoimaisempi. Livboxista tullut instant illuminizer on päässyt heti joka päiväiseen käyttöön. Mielestäni suomalaiset voivat olla hyvin ylpeitä Lumenesta!

Mielestäni uudistus on onnistunut. Pakkaukset ovat kauniita mutta hintojen nousu vähän harmittaa :/

Lumenen brändiuudistus on kyllä onnistunut! Se on raikas, nuorekas ja tyylikkään skandinaavinen.
Ja kyllä kuuluu oikeutetusti tälle luxury-viikolle nämä Instant Illumination -linjan tuotteet.

Mieletön parannus Lumenelta, olen innoissani uusista tuotteista 🙂

Uudistunut Lumene on kyllä upea, paketit on kauniita ja ”kansainvälisempiä”
Hintojen nousu tietenkin harmittaa

Voin sanoa että mun lemppari meikkimerkki on lumene, kaikki tuotteet mitkä olen ostanu on olleet aina ihania ? oon tosi ylpee Suomesta et se voi luoda näin ihanaa merkkiä ?✨

Erittäin onnistunut uudistus, tykkään!

Hyvä veto tuoda pakkaukset, brändi ja tuotteet 2000-luvulle.

Oi, mikä setti!
Omat ihkaensimmäiset meikit aika varmasti olivat Lumenea. Onhan se jotenkin semmoinen tuttu ja turvallinen. Jos epäröi, niin aina voi valita Lumenea 😛 Jossain vaiheessa pakkausten ulkomuoto oli aika tätimäinen (ne siniset…), mutta nämä uudet ovat todella freesejä ja houkuttelevia.

Kiinnostava tuotteet, hintojen nosto vähän harmittaa! Näihin olisi ihana tutustua.

Uudistuksen myötä Lumene on noussut tähän päivään! Muistan miten ensimmäiset meikkini olivat juurikin lumenelta 🙂 Ihanaa kun laadukkaita meikkejä voi ostaa kohtuuhinnalla ja vaikkapa viikko ostosten lomassa lähikaupasta.
Erityisen iloinen olen tästä seerumista sillä koen kuuri kuten kirjoititkin monet bb-voiteetkin liian peittäviksi

Pidän Lumen uudesta brändäyksestä. Tuotteet näyttävät houkuttelevilta ja ovat saaneet paljon huomiota medialta. Kiinnostaisi kokeilla miten ne toimii omalla iholla.

Hyvä uudistus.

Kyllähän nämä kiinnittää huomion kauppareissulla, upeita pakkauksia. Lähde-sarja ihonhoidon puolelta kiinnostaa itseäni eniten, se hyllyvä naamio oli vaan niin mahtava, että oli pakko napata heti mukaan 😀 Näitä meikkijuttujakin täytyy myöhemmin testata, kunhan varastot vähän hupenee.

Lumene on astunut uudistuksen myötä aivan uudelle tasolle. 🙂

No todellakin olen rekisteröinyt! Ja uskon, että hinta-laatusuhde on kohdillaan, en näitä haluaisikaan minkään halpahallien hyllyillä nähdä. Tekis mieli saada nämä kaikki!

Lumenen tuotteet ovat mielestäni aina olleet hyviä, mutta nämä uudet tuotteet ja pakkaukset ovat kyllä todella ihania:)

Lumene näyttää nyt huomattavasti houkuttelevammalta, jotenkin korkealaatuisemmalta kuin aikaisemmin. 🙂

Lumenelta olikin aika tulla jotain uutta, joten tämä uudistus on onnistunut. Vielä en ole ehtinyt kokeilla uusia tuotteita, toivottavasti onni suosii ?

Uusi ilme on raikas ja moderni.

Tämä on mielenkiintoinen uutuus. Tyylikäs, arvokkaan näköinen tuotteistus. Tämä olisi kiva voittaa, kun rohkeus ei ole vielä riittänyt kaupassa hypistelyä pidemmälle ?

Livboxista tulleet valopisarat on ollut jo käytössä ja tykkäsin kovasti. Mahtavaa saada Lumenelta jotain ihan uutta ja erilaista.

Lumenen uutuustuotteet ovat kyllä upeita 🙂 tykkään! Kauniita ja laadukkaita, Livboxin hehkupisaroistakin tykkäsin tosi paljon.

Paljon on tultu eteenpäin niistä vanhoista sinisistä pakkauksista 🙂 Lumene on todellakin onnistunut brändäyksessä, harmi vaan, että hinnatkin tosiaan ovat jo melko korkeat.

Upeilta vaikuttaa 🙂

Toisaalta tykkään uudesta ilmeestä, mutta toisaalta se on melko yksipuolinen tulkinta suomalaisuudesta. Suomalaisuus on kuitenkin monimuotoista ja monikulttuurista, joten olisi ollut hienoa, että Lumene olisi huomioinut tämän.

Lumenen uudet tuotteet ovat kyllä todella kauniin ja tyylikkään näköisiä! En ole vielä kokeillut muuten kuin kaupassa testereitä. Mutta hintataso on kyllä aika korkea Lumeneksi.

Pakkaukset on ainakin todella tyylikkäitä, toivottavasti sisältö on yhtä priimaa!Livboxin tuotetta en ole ehtinyt vielä kokeilla.

Lumenen uudet tuotteet ovat todella kiinnostusta herättäviä. Odotan myös innolla mitä uutta heiltä on tulossa. Nämä hehkupisarat oli pakko ostaa, kun luin monien hehkutuksia niistä. Ovat olleetkin aivan mahtavat :). On erittäin hyvä, että Lumenelta on tullut tälläisiä moderneja tuotteita, joita vastaavia ei ole hirveästi markkinoilla.

Tykkään kyllä Lumenen uudistuneesta ilmeestä, se on tyylikäs ja minimalistinen ja tuo brändistä heti arvokkaamman vaikutelman kuin vanha design. Uudistuneita tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan mutta nämä pisarat ja uudet ihonhoitotuotteet vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta.

Todella houkuttelevia tuotteita kauniissa ja laadukkaan näköisissä pakkauksissa! Ainakin ensivaikutelma on että uudistus on erittäin onnistunut, vaikka en itse tuotteita ole päässytkään vielä kokeilemaan.

Lumene näyttää nyt arvokkaammalta ja pakkaukset ovat erittäin kauniit. Kyllä saa olla tosiaan ylpeä Lumenesta, mahtava uudistus! Tämän setin kun saisi <3

Purkit on hienoja mutta livboxista tullut tuote ei kyllä tee mitään eroa kasvomeikkiini, olin aika pettynyt. Ja nykyiset hinnat on liian korkeat mulle 🙁

Lumene on aina ollut suosikkimerkkejäni ja se vastaa mielestäni hyvin omiin tarpeisiin kosmetiikan saralla. Olen tosi iloinen ja ylpeä, että ovat rohkeasti lähteneet uudistamaan tätä kaikille suomalaisille hyvin tuttua merkkiä. Ja ulkomailla ollaan oltukin jo pitkään kiinnostuneita meidän Lumenesta. 🙂 On myös kivaa, että tuotteiden ulkonäköön panostetaan entistä enemmän, markettikosmetiikkakin voi olla tosi tyylikkään näköistä!

Hyvä uudistus! Innostus Lumenen tuotteisiin heräsi näiden uutuksien myötä. Aiemmin tullut vähän käytettyä kyseisen merkin tuotteita. ?

Joo, nämä Lumenen uutuudet on todella kiinnostavia. Muutamaa olen jo ehtinyt kokeilla ja olen tykännyt, mutta paljon kiinnostavia tuotteita on vielä testaamattakin. 🙂 Tykkään hurjasti tuotteiden uudesta ulkoasusta ja ylipäätään Lumenen uudesta ilmeestä. Pitkään se olikin pysynyt aika ennallaan. 😀 Nämä on tosiaan kaukana tylsästä ja ilmeisesti ovat herättäneet kiinnostusta muuallakin.

Vanasta mummo-Lumenesta on kuoriutunut raikkaan ja houkuttelevan näköinen, mystinen uusi Lumene 🙂 Tuotteet ovat houkuttelevia ja oman kokemukseni perusteella myös hyviä käytössä.

Tyylikäs, mutta voiko tosiaan sama sävy käydä kaikille?

Raikas, moderni, luksus. Näillä sanoin kuvailisin kun kertaalleen kävin jo tuotteet hypistelemässä. Hyllyyn jäivät vielä odottelemaan rahakkaampia aikoja. Mutta jospa arvonnassa kävisi onni…?

Onhan uudet tuotteet hienon näköisiä, mutta onko hintansa arvoisia? Olisi mielenkiintosta päästä testaamaan 🙂

Uusi ilme on hyvä! Näitä esittelemiäsi uusia tuotteita en ole kokeillut, kiinnostaa kyllä! Useat muut tuotteet ovat kyllä jatkuvassa käytössä.

Lumene on aina ollut mun suosikkimerkkejä. Hienoa, että uudistumistakin tapahtuu ja lähtevät laajemmille markkinoille. Hieman harmittaa vielä näin opiskelijana, että hinnat ovat jonkin verran nousseet.
Sain nuo hehkupisarat livboxista, ja ne on aivan ihanat! Haluaisin kokeilla ehdottomasti myös seerumimeikkivoidetta 🙂

Pidän kovasti Lumenesta ja uudistunut brändi kiinnostaa entistä enemmän. Tyylikkäät ulkoasutkin.

Kivoja ja mielenkiintoisia uusia tuotteita, mutta se harmittaa, että Lumenen eri tuotteiden hinnat eivät ole enää ns. markettihintoja…

Uusi ilme on raikas, moderni ja herkän kaunis. Myös tuotteet vaikuttavat hyvältä, olen sormet syyhyten odottanut että pääsisin kokeilemaan näitä. Ehkäpä onni potkaisisi?

Tykkään Lumenen brändiuudistuksesta. Jo oli jo aikakin saattaa putelit ja pullot esteettisimpiin ja moderneihimpin versioihin. Lumene voisi vielä panostaa hieman enemmän tuotteiden esillepanoon myymälöissä.

Vau, näyttääpä laadukkaalta ja raikkaammalta.

Tosi upeita tuotteita Lumenelta. Livboxin mukana tuli ihanat valopisarat ja ovat nyt kokeilussa. Olisi tosi kivaa kokeilla muitakin sarjan tuotteita.

Hintojen nousu vähän harmittaa, uudet pakkaukset ovat kuitenkin tosi kauniita ja ainoa minulle tuttu tuote Invisible Illumination juurikin tuossa Rosy Dawn -sävyssä on aikas ihana. Mielelläni tutustuisin muihinkin 🙂

Tuotteista on tehty houkuttelevan näköisiä.

Aivan upeita nuo tuotteet! Todella tyylikkäitä ja hienostuneen näköisiä 🙂 Olen noita valopisaroita hipistellyt jo aiemmin kaupassa ja jostain kaupasta nappasin näytepussin ko. tuotetta. Ihan mahtava <3 Hinta vaan on näillä uusilla tuotteilla aika kova, mutta toisaalta ne kuulostavat olevan hintansa väärtejä.

Minusta on hienoa että lumene on uudistunut ja raivaa tietään kansainvälisemmäksi! Itse pidän kovasti lumenen tuotteista.

Lumenen uusi ilme on kyllä huikea 🙂 pakkaukset näyttävät nyt yhtä laadukkailta kuin itse tuotteetkin ovat!

lumenella on nykyään kyllä ihania tuotteita, mistä todella voi ollakin ylpeä! näitä uutuuksia en ole testannut mutta lumenella on paljon muitakin hyviä juttuja. esim lab-sarja sopii hyvin atooppiselle herkälle iholleni. ja ne sensitive-tuotteet! huuliöljyyn ihastuin saatuani sen liv-boxista ja kynsilakat on laadukkaita. ei todellakaan tarvi hävetä suomalaisia tuotteita.

Minua vähän pelottaakin tuo Lumenen maailmanvalloitus, johon selkeästi uudistuksilla tähdätään. Tai ei muuten, mutta siinä vaiheessa kun Lumenea aletaan myydä Kiinassa, lopetan itse merkin tukemisen. Ja pelkään, että tuohon suuntaan ollaan menossa 🙁 toivottavasti siihen mennessä Kiina älyää lopettaa pakolliset eläinkokeet, toivossa on hyvä elää!

Uudistus on mielestäni onnistunut. Pakkaukset on raikkaita ja kauniita. Toivottavasti menestyvät ulkomailla ansaitsemallaan tavalla. Olen pitänyt Lumenen tuotteista jo teinistä saakka ja edelleen tulee ostettua uutuksia. Erityisesti meikkivoiteista olen pitänyt jo teininä ja ne ovat edelleen ihan meikkivoiteiden parhaimmistoa. Nyt kun ne vielä pakataan kauniisti niin ne näyttävätkin laadukkailta.

Lumene on todella uudistunut edukseen. Harmi vain että hinnat kohosivat samalla.

Todella onnistunut uudistus.raikas ja moderni.ja nuo valonpisarat on jo käytössä.helppo käyttää tämmösen tumpelommankin meikkaajan.. 🙂

Uudet pakkaukset ovat kyllä onnistuneita ilmeeltään, mutta hinnat ovat kyllä aivan törkeitä.

Uudistus oli mielestäni onnistunut ainakin brändäyksen puolesta, en ole päässyt vielä kokeilemaan 🙂

Hienoa Lumene, tyylikkäät pakkaukset, sisältö saa kunniaa.

Sanoisinko, että lumene on aina lumene 😉

Nämä uudet tuotteet on pakattu kauniisti ja niiden ilme on yhtenäinen. Pidän siitä, että Lumenella on tarjolla peittävämpiä ja kevyempiä meikkituotteita. Nyt lopetettu seerumimeikkivoide oli HG-tuotteeni, jonka korvaajaa en ole löytänyt. CC-voide ja monet Lumenen ihonhoitotuotteet aiheuttavat minulle näppyjä, enkä ole löytänyt merkiltä itselle sopivia ihonhoitotuotteita. Toisaalta Lumenen aurinkopuuterit ja kynsilakat ovat jatkuvassa käytössä eli tuotteet on vain kokeiltava läpi ja etsittävä itselle sopivat. Olen kovasti kiinnostunut näistä uutuuksista ja siitä, miten ne reagoivat omalla iholla.

Tuotteet näyttävät houkuttelevilta ja osuvat kyllä silmään kosmetiikkahyllyiltä hyvällä tavalla..

Uudet pakkaukset ainakin näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta ja muutaman tuotteen olen jo laittanut toivelistalle.

Lumene on jo onneksi kokoajan menossa parempaan suuntaan. Onneksi ei tarvitse enää tyytyä vain siihen siniseen klassikko voiteeseen, huulipunaan ja puuteriin. Näitä uutuuksia en ole vielä testannut mutta Lumene löytyy aina meikkilaukusta.
Hienoa Lumene.

Uudistunut Lumene kyllä on entistä houkuttelevampi. Varmaan jatkossa ostan vielä enemmän Lumenea, jos hinnat eivät entisestään nouse.

Erittäin onnistunut uudistus! Ennen ei ole Lumenen tuotteet kauheasti kiinnostaneet, mutta näistä uudistuneista löytyy monta joita haluaisin kokeilla.

Uudet Lumenet ovat upeita tuotteita tosin hiukan kalliita.

Lumene on parantanut ns. halppis merkin maineestaan kovasti.
Itse tätä sarjaa en ole voinut vielä testailla, mutta vaikuttaa tosi onnistuneelta ja laadukkaalta sarjalta.

Uudistus on kyllä osunut nappiin! Tuotteet ovat jotenkin paljon arvokkaamman ja paremman oloisia. Itsellä ainakin heränny mielenkiinto moneen tuotteeseen aivan erilailla kuin pakkauksia on uudistettu.

Mulla on herännyt oikea himo kokeilla uudistuneita tuotteita. Hyaluronitiiviste on ollut ihan ässä ja odotan paljon muiltakin.

Lumenelle isot pisteet tyylikkäistä pakkauksista mutta miinusta hinnoista. Pidän kovasti Lumenesta yleensä ja nyt tuli ikään kuin piste iin päälle. ???

Uusi ulkoasu on todella freesi, ja toimii varmasti ulkomaillakin. Olin aluksi vähän skeptinen noiden nestemäisten valotuotteiden jne. suhteen, kun puuteriset tuntuivat ajatuksena helppokäyttöisemmiltä. Mutta nyt kun olen kokeillut Livboxissa tulleita valopisaroita, niin mieli muuttui hyvin äkkiä. Jälkikin on luonnolisempaa kuin puuterituotteiden kanssa.

Näyttävät kyllä ulkoisestikin upeilta tuotteilta ja ovat varmasti laadukkaita. Ostan kyllä kokeeksi jotain näistä

Kokeilin naistenlehden välissä tullutta näytettä ja tykkäsin. Lumene on uudistunut mahtavasti ❤ mukana arvonnassa.

Tuotteet ovat paljon houkuttelevampia

En ole vielä kokeillut näitä uutuustuotteita. Tosin testerit löytyy seerumimeikkivoide-ja poskipunapisaroista. Lumene on kyllä kasvattanut suosiota omassa meikkipussissa. Useampi meikkivoideputeli sekä meikkipuuteri on vakkarikäytössä 🙂

Uusi ilme on raikas ja jotenkin kalliimman oloinen kuin ennen. Tuotteita en ole vielä kokeillut mutta kiinnostaa kovasti?

Lumene teki sen ja niin valovoimaisesti! Hyvä Suomi!

Lumene on aina ollut suosikkimerkkini, erityisesti meikkivoiteissa ja muissa ihonhoitotuotteissa, ja nyt kyllä kelpaa jatkaa lämmintä ystävyyttä tämän uudistuksen jälkeen.

Hehku-valopisarat on ainoa jota olen päässyt kokeilemaan, ja se on niin huikea tuote ettei mitään rajaa!

Uusi lumene-look näyttää ylelliseltä! Käytän Lumenea päivittäin, olisi ihanaa tutustua myös tähän uudistuneeseen/uuteen tuotteistoon!

Uusi ilme on tyylikäs, raikas ja moderni. Näyttävät ihanan houkuttelevilta! Näytteet sain Sokokselta Beauty Serumista ja Rosy Dawn valopisaroista ja ovat aivan ihania! <3
Testailisin mielelläni näitä kaikkia.
Hienoa Lumene!

Tuo Lumenen uudistunut ilme on ihana!

Hyvältä näyttää, mutta hintojen nousu harmittaa 🙁

Nuo uudet pakkaukset on kyllä tosi hyvän näköisiä, ja luultavasti sisältökin on ihan kultaa 🙂 Vielä en ole ehtinyt testailemaan näitä tuotteita

Pakko sanoa, että lumene-tuotteiden entinen yleisilme oli aika kauhee näiden rinnalla 😀 Erittäin positiivinen muutos siis

Todella kauniit pullot, tyylikkäät. Mutta en pidä siitä, että hintakin on sen mukainen 🙁

Wau mikä luukku!! Lumene on kyllä pistänyt parastaan tällä lanseerauksella, todella freesi ja urbaani suomalainen ilme! Hintatason nousu kyllä kirpaisee. Olen aiemmin suosinut merkkiä, mutta nyt täytyy kyllä odottaa tarjouksia tuotteista- sen verran kalliita ne ovat. Innolla kyllä odotan, josko arpaonni suosisi tällä kertaa 🙂

Ääää, ei ole totta!! Tämä on kyllä paras luukku tähän asti!! <3_<3 Ehdottomasti tykkään uudesta ilmeestä ja tuotteet ovat huikeita. Rosy dawn minulta löytyy jo, seuraavana hankinnassa Beauty serum. Olen käyttänyt siitä jo näytepussin ja rakastuin tuotteeseen. Olen jo useamman päivän miettinyt, että pitäisi käydä ostamassa se, mutta ehkä nyt maltan odottaa tämän arvonnan tuloksia. Jos vaikka onni potkaisisikin! 🙂

Itse olin aivan täpinöissäni kun näin tämän Lumenen uudet tuulet meiningin 🙂
Ehdottomasti loistava juttu Suomelle ja tämä varmasti tuo näkyvyyttä koska nämä Lumenen uudet tuotteet tuovat jotain uutta meikkaamiseen ja jokainen meistä haluaa kokeilla uusia juttuja ja plus vielä kaiken lisäksi nyt tuodaan sitä luonnollisuutta esiin. Minun mielestä nämä tuotteet arvostavat sitä mitä Suomen luonnosta saa. Samalla Lumene tuo sitä positiivista naiskuvaa eli sitä että korostetaan oikeasti sitä ihmisen kasvojen koko pakettia eikä tarvitse ns. peittää tai piilotella itseään. Toivon että tästä esim. nuoret tytöt saisivat inspiraatiota olla se oma luonnollinen itsensä ja samalla nauttia meikkauksesta omalla tyylillään. 🙂
Uskon että tästä saadaan Suomelle paljon huomiota ja ehkäpä jopa talousasioihin pientä nousua 😉

En ole uudistuneita tuotteita kokeillut, mutta näyttävät tyylikkäämmiltä ja arvokkaammilta nyt, ja varmaan sitä kautta markkinointi on onnistunut ulkomaita silmällä pitäen. Hintojen nousu sen sijaan harmittaa, suosikkini hyaluronitiiviste on uudistuksen myötä kallistunut 10e, mikä saa kyllä harkitsemaan toisen, edukkaamman tuotteen, etsimistä. Lumene on muutenkin uudistellut noita tuotteitaan jatkuvasti viimeiset vuodet, ja ainakin mun suosikkiprimer ei ollut uudistuksen jälkeen enää yhtään niin hyvä, samaten kulmakynien koostumukset on muuttuneet ties kuin monta kertaa, eikä nekään aina parempaan suuntaan. Vähän kahtiajakautunut on suhtautumiseni siis, toisaalta jees, toisaalta taas nou.

Tää on todellakin tervetullut uudistus ja mielenkiinto näitä tuotteita kohtaan heräsi heti jo silloin, kun näin ekaa kertaa kaupassa vilauksen uudista puteleista. Heti teki mieli mennä hiplailemaan ja tutustumaan tuotteisiin. Pikku hiljaa olen tehnyt tuttavuutta, ja ihastuin jo aiemmin Livboxissa tulleeseen miselliveteen.

Livboxin myötä pääsin tutustumaan myös noihin valopisaroihin (nyt soi päässä valonpisaroita…) ja tykästyin kovasti. Ainut miinus Lumenen uudistuksesta löydän siinä, että hinnat ovat nousseet. Mutta tämän ovat varmasti muutkin huomanneet, joten ei siitä sen enempää. Onhan nuo melkosen riittoisia, vaikka ovatkin pieniä puteleita 🙂

Lumene lukeutuu mun suuriin suosikkeihin! Valehtelematta yli puolet meikkipussistani on Lumenea, joten tämä arvonta on todella huikea! Nyt vain odotellaan suosisiko arpaonni ja täydentyisikö meikkipussi uusilla ihanuuksilla!

Kuten sinä, olen todella ylpeä Lumenen uudesta brändäyksestä. Tuotteet vaikuttavat ihanilta, omalle kuivalle iholleni ovat juuri sopivia. Sain näytteet hehkupisaroista ja sävyseerumista. Seerumista talvi-iholle hiukan tumma mutta kun kevätaurinko alkaa paistaa niin on varmasti aivan nappisävy.
Vielä olen pärjännyt riittoisilla näytepusseilla mutta jos ei arpaonni suosi niin ruusuiset hehkupisarat käyn itselleni välipäivinä ostamassa. Hinta on riittoisuuteen nähden kohtuullinen ☺

Mukana, sillä en ole vielä testannut kaikkia tuotteita. Brändäys täysi kymppi, mutta hinnat pistää pudistelemaan päätä. 🙁 Juurikin tuo hyaluroniseerumin hinnan nousu oli tosi huono juttu. Ennen juuri ja juuri raaski ostaa aina uuden tilalle, nyt ei enää. Lisäksi minusta seerumipeitevoide ei tee mitään silmänalusille ja oli kuitenkin tosi kallis. Kerrostaminen ei auta tai vie sävyn liian tummaksi.. Minusta tehoa ja toimivuutta pitäisi olla enemmän tuohon hintaan.

Tyylikkäät pakkaukset ja muutamaa tuotetta olen kokeillut. Laatu vaikuttaa hyvältä. Lumene siirtyy uudelle tasolle.

Lumene olisi ehdottomasti hyvä merkki viemään suomalaista kosmetiikkaa ulkomaille ja varsinkin uudistusten jälkeen tuotteiden ulkonäkökin on moderni! En ole kokeillut näitä uusia nestemäisiä tuotteita, mutta valopisarat kuulostavat mielenkiintoisimmilta 🙂 Kuten moni muukin on huomauttanut, ovat Lumenen hinnat nousseet aika paljon, mutta eipä näitä uudistuksia voikaan tehdä ilman että siihen satsatulle rahalle saisi vastinetta. Ja onhan tuotteiden tyylikin selkeästi selektiivisempi kuin ennen!

Onnistunut uudistus, tekee mieli kokeilla tuotteita ja tuotteista syntyy hyviä mielikuvia. Edustaa suomalaisuutta. Korkeat hinnat harmittaa, koska en yleensä panosta kosmetiikkaan.

Uusi ilme on just sitä, mitä pitääkin. Uskomattoman raikkaan näköinen ja noi kuultotipat on huikea tuote.

Vissiin aika jees 😀

Ihan huikea harppaus Lumenelta näiden sekä uudistuneiden ihonhoitolinjojen myötä! Nykyään ovat todellinen haastaja selektiiviselle kosmetiikalle ja Suomalaisuus tekee merkistä aina vain mielenkiintoisemman!

Olen tosi ihastunut Lumenen uuteen ilmeeseen. Onnistunut brändäys ja tuotteet vaikuttavat selektisiiviltä sekä innovatiivisilta. Hyvä Lumene! 🙂

Todella hyvännäköiset ja erilaiset pakkaukset. Toivottavasti upeat pipettipullot herättävät huomiota maailmalla. Lumenen meikkivoiteet ovat kokonaisuudessaan mainioita. Tämä satsi olisi mukava saada..

Ihania tuotteita, olen päässyt jo kokeilemaan. Hyvä Lumene!

Lumenen erilaiset meikkivoiteet ja seerumit ovat kuuluneet meikkipussini vakiovarustukseen jo kauan. Koen, että sävyt sopivat täydellisesti juuri minun, ja ylipäätään suomalaiselle iholle. En malta odottaa päästä tutustumaan näihin aivan ihastuttavilta vaikuttaviin uutuustuotteisiin! Mahtavaa Lumene!

Tykkään! Pakkaukset ovat tyylikkäitä ja ylellisiä. Maailmalla arvostetaan Suomen puhdasta luontoa ja on hienoa, että Lumenella se on osa brändiä.

En ole vielä uusia Lumene tuotteita kokeillut, mutta Lumene on muuten todella tuttu.

Oon tähänkin asti ajatellut, että Lumenen meikkivoiteet on mulle parhaita, näitä en ole vielä päässyt testaamaan, koska käytössä toinen merkki jonka sain lahjaksi ja käytän sen ensin pois. Ilmeen uudistus on todella onnistunut ja totta kai olen ylpeä kotimaisesta merkistä!

Kesällä amerikkalainen ystäväni halusi ostaa kasvovoidetta, kun oli täällä käymässä ja toki suosittelin Lumenea, sen hän osti. Tähän asti hän on Koreassakin asuneena ollut sitä mieltä, että korealainen kosmetiikka on parasta, mutta ei ole pitkä aika, kun hän sanoi, että Lumene on paras. 🙂

Tuotteet kiinnostavat kovasti, on ollut hyvä uudistus Lumenelta kaiken kaikkiaan 🙂

Tykkään todella paljon uudistuneesta ilmeestä, pakkaukset ovat tyylikkäitä ja ylellisen oloisia. Haluisin päästä kyl testaa! 🙂

Uudistunut Lumene näyttää elegantilta tuotteiden muotoilua ja ulkoasua myöten. Lumenea on tullut käytettyä. Ilo olisi kokeilla näitä uuden ajan tuotteitakin!

Olen aina tykännyt Lumenesta ja ollut sitä mieltä, että se pitäisi saada maailmalle. Nuo uudet pakkaukset ovat todella kauniita!

Näitä tuotteita olen ”kuolannut” raaskimatta vielä hankkia. Kotimaista luksusta! Olisinpa onnekas!

Mainoskampanjasta en piitannut, mutta uudesta visuaalisesta ilmeestä tykkään
Uusia tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan. Käytän kyllä paljon Lumenen tuotteita. Mietityttää kyllä myös uusitut hinnat!

Lumenen uusi look näyttää paljon ylellisemmältä ja kutsuvammalta kuin aikaisemmin. Paljon on myös tullut uusia mielenkiintoisia tuotteita, joita olisi mukava päästä kokeilemaan.

Miks mulle tulee tasta nyt mieleen Saara Aalto, kotimaassa aliarvostettu, mutta kohta lyo rytinalla lapi maailmalla. 😀 Kiinnostaisi kylla kovasti kokeilla uudistuneita tuotteita!

Lumene ollut yksi eniten käyttämistäni merkeistä.

Tänä vuonna olen tuntenut taas vetoa Lumenen tuotteisiin. Nämä ovat kyllä niin nätit, että voisin kyllä laitaa ne tarjottimelle esille. Todella onnistunut konsepti Lumenelta 🙂

Hienoe, että Lumene uudistuu. Ainoa miinus on hintojen nousu :l

Ihana brändi. Ainoa miinus kohonneista hinnoista; enää ei tule testailtua uutuuksia niin ahkerasti.

Upea juttu Lumenelta! Kauniit pakkaukset ja ylelliset tuotteet! 🙂

Olen hieman hämmentynyt. Tuotteiden ulkoasu on tyylikäs. Uudistus on sen verran laaja että menee tovi löytää ne tarvitsemani tuotteet tästä joukosta. Valopisarat vaikuttavat ihanalta mutta noin 30€ hinta. Jää ostamatta.

Lumenesta on tullut yksi suosikeista, monia hyviä tuotteita nykyään

Uudistukselle plussaa muutoin, mutta markettimerkiksi minusta hinnat ovat nousseet törkeän korkeiksi.
Jos haluan maitokauppareissulla napata jonkun tuoteen mukaani, niin minusta näiden hinta ylitti kipurajani. Hyaluronihapposeerumi, joka lanseeratiin kuluneena vuonna oli oma henkilökohtainen suosikkini, mutta kun hinta noussut uudistuksen myötä kympillä, niin täytyy sanoa että saa jäädä hyllyyn.
Selektiivisestä kosmetiikasta viitsii vielä maksaakin pyydetyn hinnan, mutta Lumenen kohdalla en.
Selektiivistä saa kun laittaa pari hassua euroa lisää hintaan. Ehkäpä tätä olisi ollut syytä miettiä lanseerauksen yhteydessä.

Pidän uudistuksesta sikäli, että Lumene on muuttunut nuorekkaammaksi ja ”hienostuneemmaksi” menettämättä kuitenkaan tuttuutta ja luotettavuuta, jotka saavat aina palaamaan tuotteisiin. Toisaalta kohonneet hinnat vähän kirpaisevat opiskelijan kukkaroa, joten osa tuotteista on ”vain jos alennuksessa” ostoslistalla.

Lumene on vanha suosikki, joten olen usein suositellut myös ulkomaalaisille ystävilleni. 🙂
Uudistus miellyttää toki silmää, mutta laatu ratkaisee aina.

Vaikuttaa mielenkiintoisilta tuotteilta, mutta vielä en ole ehtinyt näitä kokeilemaan. Muita meikkejä/ihonhoitotuotteita Lumenelta kyllä on ollut käytössä, mutta eivät ole vakuuttaneet tähän mennessä kovinkaan moni.

Lumenella on hieno uusi ilme

Itse olen aina käyttänyt paljon Lumenen tuotteita ja tykännyt kyllä. Miellän ne sellaisiksi perustuotteiksi, jotka toimivat ihan ok ja hinta-laatusuhde on hyvä. Tämä uudistus vaikuttaa todella hyvältä, kiva saada vähän lisää hienostuneisuutta mukaan ja kun kyseessä vielä suomalainen yritys niin vielä parempi. Näitä tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta, tosin hiukan kalliin puoleisilta. Tärkeintä tietenkin, että uudistus näkyy myös tuotteiden laadussa eikä vain ulkonäössä.

Lumene on uudistunut kivasti ja on nykyisin paljon tuoreemman ja houkuttelevamman oloinen kuin aiemmin lähinnä äidin meikkipussista tuttu merkki.

Tykkään tosi paljon uusista pakkauksista,mutta hinnasta en tykkää;) Varmaan joskus ,kun näitä saa alennuksella niin saatan ostaakin.

Lumenen uudistus on mielestäni onnistunut ja nämä ko. Tuotteet vaikuttavat hyvälle. Mielenkiinnolla voisin kokeilla 😉

Kyllä mun eka ajatus oli että taas… no on myönnettävä että uudistus on silti onnistunut. Lumene brändää itsensä nyt luksus brändiksi. Selektiivisen hintaistakin.

Uudistus vaikuttaa lupaavalta! Tuotteiden purkit ovat todella kauniita, noita kehtaisi pitää esillä kylpyhuoneessa.

Uudistunut Lumene on upea ja tämän syksyn aikana on tullut ostettua varsinkin Lumenen ihonhoitotuotteita, vaikka aiemmin olen ostanut muiden merkkien tuotteita.

Ensimmäiset tuotteet kun näin Lumenen uudistuksen jälkeen ei herättänyt mitään erikoisia ajatuksia, mutta esim. nämä purnukat näyttävät tosi kauniilta ja tuotteet itsessään ovat kiinnostavia.

Minusta uusi Lumene vaikuttaa ylelliseltä ja pakkaukset ja nimet ovat tosi houkuttelevia. Tekisi hirveästi testata noita kaikkia, varsinkin kun niistä on kuullut paljon kehuja!

Minä käytän paljon Lumenea. Pyrin kaikissa hankinnoissani laittamaan etusijalle kotimaisuuden. Olen samaa mieltä kanssasi, että yleensä me ihannoimme kaikkea ulkomaalaista tuotetta vaikka meillä on mitä parhaimpia tuotteita itsellämme kuten esim vaatteet, jotka kestävät vuosia verrattuna halpatuontiin ja samaa voidaan sanoa kosmetiikasta, huonekaluista ruoasta ja niin edelleen.

Ehdottoman hyvä uudistus tämä Lumenen uudistus, koska kyllä se nyt vaikuttaa paljon enemmän luuksukselta kuin ennen. Tottakai vähän harmittaa, että hinnat hieman kohosivat joissakin vanhoissa suosikkituotteissa, mutta kyllä tähän tottuu. Ja Lumenen tuotteet olen aina kokenut hyviksi, niin hienoa että niittävät mainetta maailmalla! 🙂

Tykkään kovasti, tyylikäs. Beayti serumi piti heti ostaa, siitäkin tykkään 🙂 Olisi kiva saada koko setti.

Todella tyylikäs ja onnistunut uudistus Lumenelta!

Lumenen uudistus oli oikein onnistunut ja noi pakkaukset on tyylikkäät.

Olen niin innoissani tästä lumenen uudistuksesta! Ekaa kertaa töissä kun näin näiden testerit niin kiljuin ilosta! Sitten ärsyttikin kun myyntikappaleita sai ootella ?tuotteista tykkään tosi paljon, mutta jäänyt vähemmälle käytölle varsinkin arkena, tuntuvat kiireessä turhan haasteellisilta käyttää? mutta niin ihanan luonnollisen meikin näillä saa aikaan!

Uudistunut Lumene vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pakkaukset ovat mielestäni tyylikkäämmät, minkä vuoksi ennen hieman tylsä Lumene näyttää laadukkaammalta ja siten houkuttelevammalta. Vielä en ole uutta Lumenea ostanut, mutta aikeissa on!

Upea, uudistunut ja tyylikäs ulkonäkö tuo laadukkuuden tunteen.
Lumene on ollut luottotuotteeni pitkään.

Lumene on aina ollut laadukas sarja mutta nämä uudet tuotteet ovat jo ihan luxustasoa.pakkauksetkn ovat selvästi tarkkaan mietittyjä!osallistun arvontaan!

Lumenen uusi ilme on jotenkin tosi raikas ilmeeltään, erityisesti entiseen verrattuna. Ne pari tuotetta, joita olen päässyt kokeilemaan ovat kyllä olleet tosi toimivia tapauksia ja ostoslista vaan kasvaa kasvamistaan.

Uudistus herätti kyllä heti positiivisen huomion pelkistyneen raikkaalla kokonaisuudella. Sekä pipettipullot on ihania.

Lumenen uudet tuotteet on aivan mahtavia! Kaikki kohdallaan, hinta, laatu ja ulkonäkö! Ulkonäöllisesti aivan selektiivisen meikin tasoa, upeaa 🙂 Olen näitä uutuuksia useampaan otteeseen testaillut mutta en ole vielä toistaiseksi kotiuttanut yhtäkään 😀

Lumene on aina ollut eniten käyttämäni kosmetiikkamerkki. Musta on kiva ajatella tässäkin asiassa suosivansa suomalaista. Uusi ilme on tosi raikas ja tyylikäs!

Boxista tulleita valopisaroita olen innokkaasti testaillut ja tuote on jotenkin tosi ihana, mutta en tiedä olenko olenko osannut käyttää sitä aivan oikein.

Olen ylpeä Lumenen uudistumisesta ja heidän pakkauksissaan on ihanan raikas ilme, tulee Suomen luonto mieleen. Toivon Lumenelle mahdollisimman paljon menestystä ulkomaillakin:)

Uusi ilme on tyylikäs ja kansainvälinen, tykkään! Mutta hiukan kaiholla muistelen sinisiä huulipunia jotka kuuluivat olennaisena osana teini-ikääni… 🙂

Lumenen uusi ilme on raikas ja tuotteet hyviä! Mahtavaa että Suomesta löytyy tällaista osaamista 🙂

Hehkutipat ovat aivan mahtavia! Brändi on uudistunut kyllä positiivisesti 🙂

Tykkään!

Lumenen uudistuminen on mielestäni todella onnistuneesti toteutettu! Tuskin maltan odottaa, että suosikkini jenkkien kauneusguruista löytävät uudistuneen Lumenen ja tuovat merkin tietoisuuden täysin uudelle tasolle <3

Ihanaa! Uudistuneelta Lumenelta löytyy monta luottotuotetta.

Uusi Lumene vaikuttaa mahtavalta! 🙂

Lumene on ollut aina minulle hyvän merkin maineessa. Viime vuosina merkki on tuntunut lähtevän ihan lentoon brändiuudistusten myötä. Lumene jos joku on kotimainen merkki mistä voi olla ylpeä!

Lumenelta onnistunut faceliftaus! Tuotteet vaikuttavat ja näyttävät laadukkailta ja kuitenkin hinta on maltillinen. Mahtavaa Lumene!

Olen aina tykännyt Lumenen tuotteista, mutta nyt pakkaukset ainakin näyttävät ihanan freesiltä, tuotteista en ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Pakkohan noita on kokeilla jossakin vaiheessa, ainakin tuota poskipunaa, olen niin poskipunaihmisiä 🙂 Go Lumene!

Lumene on petrannut selkeästi viime vuosien uudistuksilla ja nämä ovat loistava lisä viimeisimpiin. Käytän pääasiassa Lumenea ja nämä haluaisin ehdottomasti kokeiluun!

Lumene on vuosien varrella jo moneen otteeseen uudistanut ulkoista tyyliään, ja toivon että se nyt edes hetken aikaa pysyisi tässä uudessa, raikkaassa tyylissään. Tuotteet ovat myöskin sisäisesti uudistuneet, mikä on mahtavaa! Vielä 10 vuotta sitten en olisi uskonut, että lempi meikkivoiteenikin löytyisi Lumenen hyllyiltä ja ostaisin sitä aina uudestaan ja uudestaan. 🙂 Muutenkin löydän iholleni sopivimmat pohjatuotteet juurikin kotimaiselta Lumenelta.

Olen ylpeä uudistuneesta, suomalaisesta lumenesta <3
Kaikki meikkini, ja suurin osa hoitotuotteistani on Lumenea. Nämä uutudet on vähän liian kalliita, olisi ihana päästä kokeilemaan.

Aivan mahtavaa. Tykkäsin lumenesta hiukan jo ennestään mutta nyt jo tosi paljon. Muutos oli paikallaan ja se onnistui!

Mä oon hiton ylpeä Lumenesta! Oon kokeillut vasta sisu-sarjaa, ja se ainakin on ihan loistava!

Nämä uudistukset ovat tähän mennessä olleet todella upeita! Nämä hehkutuotteet ovat melko arvokkaita, joten mietin mahtaako Lumenen hintataso nousta ihan kokonaisvaltaisesti uudistuksen myötä..

Mielenkiintoisia uutuuksia ja uusi ilmekin on kiva. Miinusta nousseista hinnoista. Kiinnostavin juttu meikkivoiteiden uudet sävyt 🙂

Lumenen pakkaukset olivat ennen keski-ikäisille naisille suunnattu (tai sellainen fiilis itselleni aina tuli sinisistä puuteri puteleista), mutta nyt nämä uudet tuotteet ovat paljon nuorekkaamman näköisiä ja jotenkin puhtaita:)

Oon aina tykännyt lumenen tuotteista ja monet niistä edelleen päivittäisessä käytössä, tottakai on mahtavaa että meiltä löytyy tälläinen brändi! Uutuudet vaikuttavat myös oikein hyviltä mitä olen niistä kuullut, testaamaan en ole vielä päässyt.

Yksinkertaisen tyylikäs ja klassinen

Todellakin voi antaa täydet pisteet ihanalle kotimaiselle Lumenelle! Upeita tuotteita merkiltä löytyy paljon, mutta erityisesti itseäni on kiehtonut nämä postauksessa olleet tuotteet. Ihanan ylellisen oloiset, mutta silti helppokäyttöiset ?

Tyylikkäät pakkaukset! Lumene on kyllä nostanut kovasti rimaa muutaman vuoden sisällä, tykkään kovasti uudistuneesta Lumenesta!

Uudistunut Lumene kiinnostaa kovasti, vaikkei nuo hehkutipat ihan minun juttu olleetkaan / en osaa niitä käyttää, kun tuppaavat meikkivoiteen päällä suttaamaan koko meikkipohjan jos puuterin päälle laittaa ja puuterin alta ei taas mihinkään näy.. Nestemäisten tuotteiden ainainen ongelma.

Oli kyllä ihanan näköisiä tuotteita! Paljon kauniimman näköisiä pakkauksia kuin monella muulla vähän edullisemmaksi merkillä, jotenkin luksusta henkivä tyyli ?

Suurta ylpeyttä todellakin. Toivottavasti ulkomaillakin huomattaisiin Lumenen mahtavat tuotteet 🙂

Uusi ilme on kyllä tyylikäs

Olen kyllä oikein vakuuttunut uudistuneesta Lumenen pakkausten ulkonäöstä. Kehtaisi viedä tuliaisiksi vähän kauemmaskin. 😉

Nämä ja esim. meikkivoiteet ovat mielestäni oikein kauniita uudistuksen jälkeen, logosta itsestään ja voidepurkeista en niinkään pitänyt. Ainoana harmittaa vähän hintojen nousu esimerkiksi hyaluronihappotuotteessa, ostajakunta on kuitenkin tottunut pitämään Lumenea edukkaana tuotteena ja nyt Sokoksen hinta on noussut suunnilleen kympin. Jännityksellä odotan mitä kaikkea muuta on kevään aikana tulossa ja miltä näyttää sitten koko tuotteisto uudistuksen jälkeen.

Uudistus on mielestäni onistunut hienosti, tuotteet näyttävät tyylikkäiltä ja mikä tärkeintä, ainakin kaikki kokeilemani toimivat. Mahtavaa että Suomesta tulee tällaista, näitä voi viedä ylpeydellä tuliaisiksi.

Pidän todella paljon uudesta ilmeestä, pakkauksesta, tuotteista ja koko konseptista! Todella ihana no make up -meikkiin 🙂

Erittäin onnistunut uudistus Lumenelta, pakkaukset ovat todella raikkaita ja olen lukenut useammasta blogista hyviä käyttäjäkokemuksia.

Ilme on tosi paljon tyylikkäämpi ja raikkaampi, nyt ei enää puhuta markettituotteista vaan näistä saisi kauniin selektiivisen myyntitiskin.

Uudistus toi ylellisyyttä ja luxuksen tuntua Lumenen tuotteisiin 🙂 Tykkään.

Uusi Lumene kiinnostaa suuresti, näitä on kyllä testattava!

Ite en ostaisi kun niin paljon maksaa mutta käyttöä olis

Vau! En ole vielä päässyt testaamaan uutta Lumenea, mutta olen hyvin kiinnostunut kokeilemaan tämän tekstin perusteella.

Lumenen uudistus teki merkistä uudella lailla haluttavan. Pitkästä aikaa jaksaa taas innostua ennen niin arkiselta tuntuvasta brändistä.

Pakkaukset ovat kivan näköisiä. Lumene on jo jonkin aikaa uudistanut pakkauksiaan enemmän sen näköisiksi mitä muillakin merkeillä on tyyliltään. Tuotteita en ole testannut joten en osaa sanoa niistä mitään.

Positiivisia ajatuksia – on raikas ilme!

Tyylikkäät, laadukkaan näköiset pakkaukset houkuttelevat kokeilemaan tuotteita.
Vielä en ole sitä tehnyt, mutta varmasti kokeilen.

Nämä ovat niin upean näköisiä! Plussaa annan vielä pipettipullojen hygieenisyydestä ja suomenkielen käytöstä tuotteissa, hienoa Lumene

Kyllä hyvältä vaikuttaa ja ihan luxukselta!:)

Nuo esittelemäsi uudet tuotteet vaikuttavat todella kiinnostavilta, itse en ole testannut vielä. Uudistuneet pakkaukset olen hyllyissä huomannut ja mielestäni ulkoasu on raikas ja tyylikäs. Toivon Lumenelle menestystä.

Lumenesta voi tosiaan olla entistäkin ylpeämpi. Sarja on muuttunut edukseen ja toivottovasti uudet ja uudistuneet tuotteet tekevät saman uudistumistaian myös käyttäjilleen.

Lumenen uusi ilme on ihan huippu! Ja valopisarat ihania 🙂 sain näytteitä beaty seerumista ja noista valopisaroista ja molemmat piti lisätä heti ostoslistalle. Seerumi on munkin talvi-iholle hieman liian tumma, mutta kunhan aurinko taas alkaa paistaa, niin ihan täydellinen sitten <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *