Glitz & Glam

2000. postaus + arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämä päivä on yhtä juhlaa minulla. Ensiksi, aviomieheni täyttää 40 vuotta. Toiseksi, tämä on Glitz & Glamin 2000. postaus!!!

Siis 2000 postausta olen nyt kirjoittanut ja julkaissut omassa blogissani. Toki tähän päälle vielä ne kaikki muualle tuotetut julkaisut. Ihan mieletön määrä! En edes uskalla arvioida kuinka monta tuntia olen tehnyt työtä blogini eteen. Se saattaa ulos näyttää tunnilta ja parilta silloin tällöin, mutta todellisuus on kaikkea muuta. Nyt olen siinä pisteessä, että olen ottanut vähän höllemmin. Yritän vapaa-ajalla antaa enemmän aikaani lasten lisäksi myös miehelleni sekä itselleni muussakin muodossa kuin bloggaus.

Mitä kaikkea nämä 2000 postausta ovat pitäneet sisällään? Mikä on Glitz & Glamin ydin?

Glitz & Glamin ydin on kosmetiikassa ja kauneudenhoidossa.

Kerron tuotteista ja esittelen niiden käytöstä.

Jaan vinkkejä.

Teen erilaisia meikkauksia, jotka toivon inspiroivan ja/tai esittelevän testaamiani meikkituotteita konkreettisemmin.

Sekä teen meikkitutoriaaleja.

Välillä juttuni käsittelevät hiuksia.

Toisinaan tämän bloggaajan hiusväri vaihtuu. Siitä sitten ollaan fiilistelty etu- ja jälkikäteen.

Lakatut ja huolitellut kynnet ovat myös yksi osanen Glitz & Glamia.

Välillä kerron PR-tapahtumista, joissa käyn.

Kerron myös vapaa-ajan matkoistani.

Eilisen illan grande finale ravintola Art Priorissa. Huikea kokemus! #bellablogit #tallinna #artpriori #dinner #food #dessert

A post shared by Minna | Glitz & Glam (@glitz8glam) on

Esittelen ihania ravintolakokemuksiani. Fine dining on minun ja mieheni yhteinen harrastus.

Tyyliltäni olen romattinen ja vähän rock.

Mutta konservatiivinen ja klassisesti naisellinen on myös omaa aluettani. Huomaatteko kun sama pusero toimii niin nahkatakin kuin jakun kanssa?

Olen positiivisuuteen uskova ihminen. Haluan nähdä kaikesta myös jotain hyvää. Kaiken tämän ulkonäköpainotteisen blogisisällön lisäksi olen paljon muutakin.

Olen hyvin tunteellinen ja syvällinen. Elämäni ei ole huoletonta. Toisinaan kerron murheista, suruista ja muustakin elämän riepotteluista. Vaikka Glitz & Glam on tunnettu kauneusblogina, sen luetuimmat postaukset ovat niitä, joissa avaan sydämeni tai juttelen mielipiteistäni ja näkemyksistäni.

Perheeni välillä vilahtaa postauksissa, mutta jokainen varmasti ymmärtää, että lukijoiden määrän lisääntyessä tulee varovaisemmaksi perheensä yksityisyyden vuoksi. Esikoinen alkaa olla siinä iässä, että hän tarvitsee omien sosiaalisten verkostojensa vuoksi neutraaliutta. Jokin kuva tai asia voi olla maailman nolointa nuorelle tytölle ja pahimmillaan siitä voi joutua kiusatuksi.

Uutena aihepiirinä Glitz & Glamiin on astunut elämäntaparemonttini. Tämä aihepiiri on nyt vienyt sydämeni, sillä se on läsnä kanssani 24/7 ja sen tuomat muutokset tuovat positiivisia asioita elämääni.

Eli Glitz & Glam ei ole pelkkää siloteltua pintaa ja pakkelia. Täällä bloggaaja näyttää kasvonsa myös ilman meikkiä. Tällä lauseella tarkoitan muutakin kuin ulkokuorta. Täällä bloggaaja näyttää itsensä heikkoinakin hetkinä. En tiedä onko Glitz & Glam epäjohdonmukainen sekasotku vai kokonaisvaltaisesti vain elämää?

Koska 2000 postausta on yksi juhlan paikka, niin haluan jakaa siitä iloa teillekin. Ilman teitä lukijoita, teidän ihania kommentteja, teidänkin antamaa tukea, ei olisi syntynyt 2000 postausta.

Nöyrimmät kiitokset teille!

Halusin kiittää teitä arvonnan muodossa. Kaivelin varastojani ja kahmin testaamattomista kosmetiikkatuotteista suuren setin testailtavaa. Yksi teistä voittaa tämän… ööö… aika monta euroa arvoltaan olevan palkinnon. Joukossa on luomiväripaletteja, huulimeikkejä jos jonkinlaista, maskaroita, kasvomeikkejä, ihonhoitotuotteita, välineitä, aurinkosuojaa ja laitoin mukaan myös itseruskettavaakin. Ehkä spesiaalimpana juttuna on Essien gelcouture -kynsilakkapakkaus. Osa tuotteista on tullut minulle tuplana, osaa en vaan koskaan ehdi testaamaan, joten parempi antaa uusi koti.

Ohjeet arvontaan:

  • kommentoi tähän postaukseen
  • kerro kommentissasi mikä/mitkä aihepiirit Glitz & Glamissa kiinnostavat sinua eniten
  • osallistumisaika päättyy 8.7.2017 klo 22.00
  • lähetän palkinnon vain Suomen sisällä.

Kiitän jokaista teitä. Olitpa sitten lukenut 1, 5, 10, 100, 900 tai kaikki 2000 postaustani.

(Arvontapalkinnot ovat saatuja lehdistönäytteitä, eivät tätä arvontaa varten saatuja.)

Onnea rakas! 

Loppuun vielä onnittelen minun 40-vuotiasta miestäni. Kylläpä nämä vuodet vierivät. Vastahan minä leivoin hänen 22-vuotissynttäreille mansikkakakkua. Meillä on tämän kunniaksi ihan kunnon bileet, mutta vasta ensi viikolla. Ostin pari päivää sitten mekon juhlia varten. Se on ihana! Se ei ole musta! Voi kumpa ehtisin juhlapäivänä otattamaan kuvat itsestäni se päällä. Haluaisin niin esitellä sen mekon ja kokonaisuuden, jonka olen mieheni synttärijuhliin suunnitellut.

Ihanaa juhannusta kaikille! Glitz & Glam hiljenee loppuviikoksi ja palaa jälleen maanantaina.

X