Joulukalenteri

22. luukku – Meteoriiteillä hehkuvaksi

22.12.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kolmanneksi viimeinen luukku avautuu. Loppu huipentuu ennen joulua.

joulupallot2

Tämä joulukuu on ollut Glitz & Glamin joulukalenterin kuukausi. Tämä viimeinen joulukalenteriviikko on Luxury-viikko. Pian olemme jouluaatossa ja kalenteri päättyy. Huomasittehan, että eilisessä bonuspostauksessa oli myös luksustuotteen arvonta? Tämän Luxury-viikon arvontojen osallistumisaika päättyy 28.12. Eli aikaa vielä on.

guerlainmeteoritespearl1

Tästä 22. luukusta avautuu yksi minun suurista rakkauksistani – Guerlainin meteoriittihelmet! Pidempään Glitz & Glamia lukeneet tietävätkin minun hullaantumisestani näihin. Sen lisäksi, että omistan erilaisten puuterihelmien lisäksi pressatun kiinteän meteoriittipuuterin, omistan myös Guerlain Météorites Baby Glow -meikkivoiteen. Olen ostanut erään viininkin sen vuoksi, koska se tuoksuu meteoriittihelmille ja maussakin tuntuu orvokkien kukkaismaisuutta.

guerlainmeteoritespearl3

Guerlain Météorites Perles Powder -puuterihelmiä löytyy perusvalikoimasta, sekä erilaisia Limited Edition -versioita. Viime vuoden joulukokoelmassa oli uskomattoman kaunis ja erilaiset meteoriittihelmet. Oli minunkin pakko ostaa se tähdenmuotoisia helmiä sisältävä hehkupuuteri.

guerlainmeteoritespearl2

Nämä Guerlain Météorites Perles Powder -puuterihelmet ovat sävyltään Medium. Rasia sisältää malvan, vaaleanpunaisen, keltaisen ja kahden beigen sävyisiä helmiä, jotka tasoittavat ihon sävyä, vangitsevat valoa ja tuovat nuorekasta hehkua. Sävyt Clair ja Medium eivät iholla eroa toisistaan niin valtaisasti. Ehkäpä tämä Medium on hieman hillitympi, vaikkakin meteoriittihelmet ovat jo itsessään luonnollisen näköisiä iholla. Eli nämä eivät ole kimalteisia ja kuullota ihoa kiiltäväksi. Meteoriittihelmet ovat se hienostunut viimeinen silaus.

guerlainmeteoritespearl4

Tiesittekö, että Guerlain Météorites Perles Powder -puuterihelmet tehdään käsityönä? Jotenkin sitä voisi luulla, että näitä jo vuodesta 1987 lähtien tehtyjä puuterihelmiä painettaisiin koneella. Edelleen meteoriittihelmet valmistetaan tietyllä menetelmällä, eikä tuota taitoa omaa kuin muutama ihminen maailmassa.

guerlainmeteoritespearl5

Meteoriittipuuterihelmet ovat valopuuterihelmiä. Niiden kauniilla loistolla voidaan korostaa kevyen luonnollisesti kasvojen korkeimpia alueita. Näin kasvojen korkeimmat alueet korostuvat valoa heijastaen ja hehkuen.

guerlainmeteoritespearl6

Puuterihelmiä voidaan käyttää myös ihan puuterina koko kasvoille tavallisen puuterin sijaan tai viimeistelemään kasvoille se viimeinen silaus. Erityisesti suosittelen silmänalusalueen puuterointiin. Ei korosta ryppyjä ja uurteita, mutta valoa heijastavien pigmenttien vuoksi häivyttää niitä ja tuo valoa silmien alle.

guerlainmeteoritespearl

Legendaaristen Guerlain Météorites Perles Powder -puuterihelmien tuoksu on huumaava. Ihana puuterisuus ja orvokkien herkkyys. Joka kerta purkin kannen avatessaan on pakko nuuhkaista ja nauttia ylellisestä ja kauniista tuoksusta. Tuo sama tuttu tuoksu on kaikissa Guerlainin Météorites -tuotteissa.

Rakastan Guerlainin meteoriittipuuterihelmien tuoksua ja sitä miten niillä saa sen viimeisen silauksen päivän meikkiinsä ihan arkenakin. Nopea pyöräytys siveltimellä purkkiin ja siitä kasvoille. Kasvoilla on kaunis valoisampi hehku ja olet virkistyneempi niin peilikuvaltasi kuin mieleltäsi nuuhkaistuasi tuoksua keväästä.

guerlainmeteoritespearl8

Näitä Guerlainin karamellisen suloisia ja ihania puuterihelmiä myydään Sokoksen ja Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupoissa. Vähän meteoriittihelmistä riippuen hinta vaihtelee. Nämä vakiovalikoimaan puuterihelmet maksavat 65,50 € / 25 g. Limited Edition puuterihelmien hinnat vaihtelevat. Viime vuoden helmet maksoivat 78 euroa ja tämän vuoden näyttävät olevan 68,90 euroa.

guerlainmeteoritespearl7

Olen ollut niin innoissani jokaisen luukun kohdalla, kun pääsen julistamaan arvonnan. Tällä kertaa kuitenkin olen ehkä inan verran enemmän. Arvon yhdelle rasiallisen rakkautta, eli Guerlain Météorites Perles Powder -puuterihelmet sävyssä Medium. Mukaan arvontaan pääset näillä ohjeilla:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mikä on sinun sellainen viimeinen silaus hehkuvan itsesi viimeistelyyn?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 28.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Vielä kaksi yötä jouluun ja saman verran luukkuja jäljellä. Valoisaa ja kaunista torstaita!

P.s. Luukkujen 5-11 (+luukku 13) arvonnat on suoritettu, voittajat tavoitettu ja osa on jo ehtinyt palkintonsa saamaankin. Julkaisen nimet sitten joulun jälkeen. Luukkujen 12 ja 14-18 arvonnat suoritan todennäköisesti vasta joulun jälkeen.

Tuote maahantuojalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme