Glitz & Glam

23. luukku – Lancôme Hypnôse Star

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hei, toiseksi viimeistä viedään kalenterin luukuissa.

Näin aatonaattona joulukalenterin voittanut Elli sai Lancômen minikokoisen Hypnôse Star -maskaran.

Noin vuosi sitten ihastuin tähän Lancômen maskaraan. Täysikokoisessa hylsyssä on kaunis kimalteleva pinta toisessa päässä. Valitsin tämän ko. maskaran yhdeksi suosikikseni Vuoden 2013 parhaimmat -listalle. Teen uudeksi vuodeksi vastaavan listan tämän vuoden suosikeistani.

Hypnôse Starin maskaraharjan muoto on kartio, oikeastaan joulukuusta muistuttava. Tykkäsin harjasta, koska sen lappealla puolella sain ripsiini volyymia ja sen pitkäharjaksisemmalla puolella taas erottelevuutta ja kammattua maskaramassan ripsille. Maskara kesti kohtuullisen hyvin vesiliukoiseksi.

Ripsikuvia en nyt pysty julkaisemaan, kun en millään muista missä vanhoissa meikkikuvissani minulla oli tätä maskaraa. Joka tapauksessa syksyn 2013 meikkipostauksissa tämä maskara on minulla ollut monia kertoja.

Eilisessä postauksessani kerroin kuinka flunssa ja vatsatauti ovat kiusanneet perhettäni ja minua. Palan halusta kertoa tällaista arkista, surkeaa sattumaa, jossa oli kuitenkin onnellinen loppu.

Minulla oli eilen hammaslääkäri aamulla klo 8.00. Minulla on hoitojakso kunnallisessa hammaslääkärissä, jossa eräs vähän syvempi reikä vihdoin paikattiin. Homma meni ihan hyvin ja lähdin hyvillä mielin kotiin. Ehdin olla kotona noin tunnin verran, kun aloin tuntea särkyä hampaassa. Sitä ei ollut särkenyt ennen hammaslääkäriä kertaakaan, joten hieman ihmettelin asiaa. Tuumin, että varmasti se poraaminen nyt aiheuttaa herkkyyttä, jos puudutuksen vaikutus on loppumassa. Meni toinen tunti, kun en enää voinut edes puhua ja vasen poski oli turvoksissa. Kipu oli sietämätön ja minua sattui jo ylä-, että alahampaisiin, vaikka paikkaus oli tehty ylähampaaseen. Mieheni pakotti minut soittamaan hammaslääkäriin (oikeastaan keskitettyyn ajanvaraukseen) ja kertomaan asiasta. Koska kunnallisesta oli kyse, niin enhän minä sinne saman tien hoitoon päässyt. Kipuni kuulosti kuulemma aivan normaalilta kudosreaktiolta, joka johtuu puudutuksesta. Menee ohi ja jos ei mene, niin sitten seuraavana aamuna soittoa heille. Kysyttiin vielä, että olenko ottanut buranaa? No todellakin olin! Kun kaksi kertaa 2x 400 mg, ei auttanut, niin päätin soittaa. Minua ei autettu ja olin kivusta lamaantuneena, kun tsemppasin itseäni sen puhelun verran puhumaan. Mieheni hermostui ja lähti pihalle soittelemaan yksityisille hammaslääkäreille. Ei ole ihan helppoa saada aikaa pian, kun on kuitenkin 22.12. ja hieman yli puolen päivän. Vaikka hän ei minulle ensimmäisestä hammaslääkäristä aikaa saanut, niin hoitajat antoivat muiden hammaslääkäreiden yhteystietoja ja sanoivat, että tuollainen särky ei kuulosta normaalilta. Lopulta Med Groupin hammaslääkäriasemalta löytyi aika.

Heillä oli ajat hieman myöhässä ja siinä odotellessa ehdin särystä kärsivänä miettiä kaikenlaista. Olin valmis sanomaan lääkärille, että repii koko hampaan pois, jos se on ainut vaihtoehto tähän hätään, jotta kipu helpottaa. Lopulta pääsin vastaanotolle ja jouduin hieman kertomaan tilannetta ja näyttämään hampaan, jota aamulla oli operoitu. Sain puudutuksen kahteen kohtaan ja samalla sekunnilla olin taivaissa ja huusin aivan oikeasti ääneen HALLELUJAH! Kerroin myös, että jos he nyt minun jouluni pelastavat, niin tulen heidän asiakkaaksi. Lääkäri ja hoitaja huumorilla sanoivat, että aiheutin suoristuspaineita. Nuori (ja söötti) mieslääkäri alkoi poistaa paikkaa ja totesi, että hampaani oli tulehtunut. Homma meni juurihoidoksi ja sain nyt viikoksi väliaikaisen lääkepaikan. Illalla puudutus vihdoin katosi ja ei vieläkään kipua! Päätin vaihtaa hammaslääkäriä. Nyt vain joudun selvittelemään, että joudunko maksamaan kunnallisella tehdystä toimenpiteestä, missä ilmeisesti tapahtui hoitovirhe? Hoitojakson aikana oma hammaslääkäri ei huomaa tulehdusta ja aiheuttaa nopealla paikkaamisella aivan järkyttävät kivut minulle. Hieman hämmentävää. Nuori hammaslääkäri näki tulehduksen heti avattuaan hampaan uudelleen.

Olin eilen niin kiitollinen, että mieheni päätti saada minut hoitoon, vaikka itse jo luovutin. Minulle ammattilainen sanoi puhelimessa, että se on normaalia kipua. Minä uskoin, kun kyse oli minun ongelmasta. En aina osaa pitää omia puoliani, mutta toisten puolia pidän sitten senkin edestä.

Tällaista draamaa minun elämässäni näin joulun alla. Miten ihmeessä nyt voikin moni asia mennä pieleen? Toivottavasti teillä muilla olisi vähemmän ”säpinää” ja mutkia matkassa.

Rauhaisaa jouluun valmistautumista!

Ps. Balmain-arvonnan voittajat julkaisen jouluaaton postauksessa. 

Lue myös

X