Glitz & Glam

Täplät haaleammiksi

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
clinique6

Jättikö kesä jälkensä? Rusketusraidat haalistuu, mutta miten haalistuu pigmenttimuutokset? Tekeekö mieli piilotella hiusten ja paksun meikkivoiteen alla?

clinique4

Moni on varmasti kuullut ihonhoitotuotteista, jotka ennaltaehkäisevät ja häivyttävät pigmenttimuutoksia. Näitä ovat esimerkiksi ns. maksaläiskät ja finnien aiheuttamat arvet. Itse olen siitä onnekas, että maksaläiskistä en ainakaan vielä tiedä omakohtaisesti, mutta sen sijaan finnien aiheuttamat tummentumat ovat hyvinkin tuttuja.

Sain jo kesällä pr-näytteenä Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer -hoitotuotteen. Monille saattaakin olla tuttu Cliniquen jo pidempään markkinoilla ollut Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector -seerumi. Nyt syyskuussa markkinoille lanseerattiin paranneltu versio taisteluun pigmenttijälkiä vastaan.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer -seerumin idea on vaalentaa jo syntyneitä pigmenttimuutoksia, mutta myös ennaltaehkäistä niiden syntymistä, josta nimi Optimizer tulee parannellulle seerumille. Alkuperäinen Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector -seerumi keskittyi lähinnä häivyttämään jo syntyneitä pigmenttijälkiä, Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer sen lisäksi ehkäisee uusien syntymistä. Hormonaalisia finnejä ei oikein pysty ennaltaehkäisemään, joten ehkäisy liittyy lähinnä auringon aiheuttamien maksaläiskien ehkäisyyn.

clinique

Minun täytyy myöntää, että kaikkien Dark Spot -tuotteiden lupaukset eivät ole olleet minulle läpihuutojuttu. Ainakaan aikaisemmin en ole kokenut saavani apua finnien aiheuttamiin tummentumiin. Aika ne on parantanut. Nyt kuitenkin olen kokenut tämän tuotteen kohdalla pientä nopeutumista tummien arpien vaalenemisessa. Siitä syystä haluan ehdottomasti kertoa tuotteesta.

Kerron heti alkuun, että minulla ei ole ennen ja jälkeen -kuvia, koska kuten jo epäsuorasti tuossa sanoin, niin skeptisenä lähdin tuotetta kokeilemaan, enkä odottanut siltä mitään. En siitä syystä edes älynnyt ottaa kuvia.

Normaalisti hormonifinnit jättävät tummentuman iholle useiksi viikoiksi, kuukausiksi. Ne pysyvät ensimmäisen kuukauden todella tummina. Vasta sen jälkeen alkaa hiljalleen vaalentuminen.

clinique1

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer -hoitoseerumi koostuu kahdesta koostumuksesta. Pumppumekanismi annostelee kahdesta suuttimesta seerumia, jotka sekoittuvat keskenään vasta ennen tuotteen kasvoille viemistä.

clinique2

Toiselta puolelta seerumi on vaaleahkoa ja toiselta kirkkaampaa.

Hoitoseerumissa on käytetty mm. dianella ensifolian uutetta, antioksidantteja, C-vitamiineja jne.

clinique3

Sekoittuessaan seerumista tulee täysin kirkas, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä. Seerumi tuntuu aavistuksen geelimäiseltä. Ihon pintaa se tasoittaa hieman ja parantaa meikkipohjatuotteiden levittyvyyttä. Kosteusvoide levitetään hoitoseerumin päälle ennen meikkipohjatuotetta. Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer sopii hyvin erilaisille ihotyypeille. Se ei ole rasvainen tai toisen ääripään vetinen. Hoitoseerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Hoitoseerumia suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa päivässä – aamuin illoin. Tuote levitetään puhtaille kasvoille, jonka päälle levitetään kosteusvoide. Parhaimman tuloksen saamiseksi (liittyen auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin) on suositeltavaa käyttää suojakertoimellista kasvotuotetta.

clinique5

Kuten jo alussa kerroin, niin tämä tuote toimii minulla hormonaalisten finnien jättämien arpien, eli tummentumien paranemisen nopeuttamisessa. Käsittämätöntä! En keksi mitään muuta selitystä sille, että poskella olleet pahimmat arvet ovat haalistuneet huomattavasti. Tuote ei auttanut viikossa, mutta pari, kolme viikkoa, niin aloin huomaamaan selkeän eron. Tavallisesti vastaava haalistuminen veisi 1-2 kuukautta. Minulla on aika hidas arpien parantuminen.

Valitettavasti minulla ei ole antaa kokemusta maksaläiskien haalistumisesta, koska itselläni ei sellaisia vielä esiinny. Ehkä sitten 40 vuoden jälkeen nekin tulevat kuvioihin mukaan?

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer -hoitoseerumia myydän ainakin Sokos- ja Stockmann-tavarataloista. Hinnaltaan Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer -hoitoseerumi on 105,00 € / 50 ml.

Hieman hämmentävää! En olisi uskonut, että hormonaalisten finnien arpiin toimii Dark Spot -tuote. Minkälaisia kokemuksia teillä on vastaavista tuotteista? Ovatko toimineet?

Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X