Glitz & Glam

Kehunsa ansainnut kasvosuihke + 4 käyttötapaani MACin suihkeelle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Joko tämä paljon kehuttu ja jo vuosia joka paikassa näkynyt kasvosuihke on sinulle tuttu? Olen sitä mieltä, että olen joskus 5-6 vuotta sitten kokeillut MACin legendaa, Prep + Prime Fix + -kasvosuihketta. En vain muista, oliko minulla tätä suihketta vai olenko testaillut bloggaajakaverin pullosta.

Oli, miten oli, en muista tuotteen sykähdyttäneen minua. Kun aikaisemmin syksyllä tein isoa tilausta Lykolle, päätin antaa Prep + Prime Fix + -kasvosuihkeelle uuden mahdollisuuden. Olenhan minä muutenkin muuttunut noista vuosista ja sen lisäksi siihen aikaan en edes huomannut kasvosuihkeiden hyötyjä.

On siis hyvä päivittää omia näkemyksiä, joten uusintatesti oli paikallaan.

MAC Prep + Prime Fix + lyhyesti kiteytettynä

MACin Prep + Prime Fix+ on kosteuttava kasvo- ja meikinpohjustussuihke. Se raikastaa ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa kiinnittämään meikin. Tämä kasvosuihke on ollut jo vuosia ammattilais- ja somemeikkaajien suosikki. Käytännössä lähes jokaisen kuuluisan Youtube-meikkaajan videolla viimeistellään meikki MACin kasvosuihkeella. Oletteko huomanneet?

MACin -kasvosuihkeen kerrotaan sisältävän runsaasti vitamiineja ja mineraaleja sekä ihoa raikastavaa ja rauhoittavaa kurkkua, vihreää teetä ja kamomillaa.

MAC Prep + Prime Fix + -kasvosuihketta löytyy eri versioina: Original, Coconut, Lavender ja Rose. Paljon on Coconutin tuoksua kehuttu, mutta itse tilasin mieluummin uudestaan testailuun alkuperäisen eli Originalin. Lisäksi löytyy mattaava ja hohdetta sisältävät kasvosuihkeet. Eli vaihtoehtoja löytyy.

Monta käyttötapaa MAC Prep + Prime Fix + -kasvosuihkeelle

Yleensä MACin kasvosuihketta näkee käytettävän valmiin meikin päälle, mutta sillä on muitakin hyväksi havaittuja käyttötapoja. Huomasin monipuolisen testailun myötä, että MAC Prep + Prime Fix + toimii erittäin hyvin kaikilla käyttötavoilla. Siksi se varmaankin on niin monen suosikki, ja nyt myös minun.

Käyttötapa 1:

Suihkauta MACin kasvosuihketta 2-3 painallusta meikkaamattomille kasvoille ennen meikkivoiteen levittämistä. Taputtele käsillä tuote tasaisesti kasvoille.

Tälle käyttötavalle on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Voit käyttää kasvosuihketta ennen kosteusvoidetta.
  2. Tai suihkauta MAC Prep + Prime Fix + -suihke kosteusvoiteen päälle ennen meikkivoiteen levittämistä.

Molemmissa käyttötavoissa ideana on kosteuttaa ja pohjustaa kasvot ennen meikkivoidetta.

Käyttötapa 2:

Kostuta meikkisieni MACin kasvosuihkeella. Näin saat meikistä kosteamman ja raikkaamman. Meikkivoide ei kuivahda iholle liian mattaiseksi, vaan säilyttää kuulaan kosteutensa.

Lisäksi tämä tapa parantaa meikkivoiteen kiinnittyvyyttä kasvoille. Kasvoille syntyy kuin näkymätön verkko, johon meikkivoide on sitoutunut.

Lue myös: Näin teet kasteenraikkaan meikkipohjan

Käyttötapa 3:

Sitten vasta nyt käyttööni vakiintunut käyttötapa – luomivärin pigmenttien parempi kiinnittyvyys.

Suihkauta MACin kasvosuihketta luomivärisiveltimelle ja ota kostealla siveltimellä siihen luomiväriä.

Saat selkeästi enemmän irti luomiväreistäsi, kun jokainen hohtava hippunen kiinnittyy silmäluomille. Olen myös havainnut, että ikääntyville silmäluomille kostea luomiväri asettuu kauniimmin.

Huomasin myös sen, että luomiväri on kestävämpi MACin Prep + Prime Fix + -kasvosuihkeella kostutetulla siveltimellä levitettynä. Ei putoile hohtavia hippusia poskipäille, eikä liikkuvalta luomelta tartu hohtava luomiväri luomivaon yläpuolelle päivän aikana.

Lue myös: Näin saat luomiväristäsi pigmenttisemmän

Käyttötapa 4:

Sitten tämä perinteisin käyttötapa, meikin viimeistely MAC Prep + Prime Fix + -kasvosuihkeella. Tässä on ideana sulauttaa meikkikerrokset toisiinsa ja poistaa liiallinen puuterisuus. Kasvoista tulee hehkuvammat ja meikki näyttää luonnollisemmalta. Lisäksi vielä meikki saa kestävyyttä.

Meikin päälle käytettynä kasvosuihkeella on kaksi käyttötapaa:

  1. Suihkauttamalla kasvosuihkeen heti meikattuasi, kiinnität meikin ja saat kasvosi hehkumaan.
  2. Voit käyttää kasvosuihketta pitkin päivää aina tarvittaessa. Kuiva huoneilma kuivattaa herkästi meikkipohjaa, joten freesaat kasvojasi kasvosuihkeen avulla.

Aluksi tuntuu, että kasvot ovat aivan märät suorastaan, mutta pieni löyhyttely kädellä nopeuttaa kuivumista.

MAC Prep + Prime Fix + ei ole kaikista hienosumuisin suihke. Tiedän monia kasvosuihkeita, joissa on hienompi sumu. Mutta MACin suihke ei kuitenkaan roiski kaikista suurimpia pisaroita, joten ihan kelpo sumutin tässäkin on.

Voit siis hyödyntää jotain näistä käyttötavoista tai vaikka kaikkia. Olen tässä meikissä käyttänyt kaikkia neljää käyttötapaa:

  • meikin alle pohjustajana – kasvovoiteen päälle, ennen meikkivoidetta
  • meikkisienen kostuttajana kiinnittämään meikin
  • puuterisen luomivärin muuttamisessa nestemäiseksi
  • viimeistely valmiin meikin päälle, eli kiinnittämään kaikki meikkikerrokset toisiinsa.

Tämä MAC Prep + Prime Fix + on kyllä kehunsa ansainneet. Hyvä monitoimituote! Kun aikaisemmin olen jaotellut kasvosuihkeita kosteuttavina, meikin pohjustajina ja meikin kiinnittäväksi, nyt voinkin todeta, että löytyy yksi, joka toimii näissä kaikissa kehuttavasti. En nyt ihan ihonhoitotuotteeksi osaa mieltää, eli en käytä ennen kosteusvoidetta, mutta ennen meikkivoidetta käytän joka kerta.

Tällä MACin -kasvosuihkeella on hyvä hinta-laatusuhde. Se ei ole mitenkään älyttömän kallis. Hintahaitari on myyjästä riippuen noin 18,20-23,00 € / 100 ml. Mutta hyvin usein näyttäisi olevan alennuksessa, kuten omanikin oli silloin aikaisemmin syksyllä.

MAC Prep + Prime Fix + -kasvosuihkeen voi ostaa: *Lykolta, *Bangerheadilta, *Eleveniltä, *Kicksiltä sekä Stockmannilta ja joistakin Sokoksen tavarataloista.

Miten sinä yhdistät kasvosuihkeen meikkaamiseen?

Lue myös:

Näin teet kasteenraikkaan meikkipohjan

Näin saat luomiväristäsi pigmenttisemmän

5 parasta meikin kiinnittävää kasvosuihketta

X