Glitz & Glam

4. luukku - kaunis meikkipohja By Terry

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

On 4. luukun aika…

joulupallot2

Seuraava luukku avautuu Glitz & Glamin joulukalenterissa. Olettehan katsoneet aikaisemmat luukut ja niiden arvonnat?

lyhyethiukset1

Tämän päivän luukusta avautuu meikkituotteita. Tänään yhdistetään tuote-esittely ja pieni meikkitutoriaali, jossa tehdään upea meikkipohja. Erityisesti kuivaihoisten ja ikääntyvän ihon omaavien kannattaa olla tarkkana.

byterry

By Terry ei ole vielä kaikille suomalaisille yhtä tuttu selektiivinen kosmetiikkamerkki, kuin esimerkiksi Dior, YSL tai vaikka Sensai. Yksi olennainen syy on se, että By Terryä ei Suomesta saa muualta, kuin eleven.fi* verkkokaupasta, joka avasi ovensa myös Suomeen vuosi sitten. Olen kerran esitellyt yhden tuotteen By Terryltä ja samalla kertonut merkistä. Tehdään nyt kuitenkin pieni esittely uudelleen, sillä olen tästä brändistä aivan innoissani.

By Terryn perusti Terry de Gunzburg, joka työskenteli vuosia Yves Saint Laurent Beautélla kansainvälisenä meikkitaiteilijana ja tuotekehittelijänä. Muistatte varmasti, että rakastan Yves Saint Laurentin Touche Eclat -valokynää. Tiedättekö mitä? Touche Eclat on Terry de Gunzburgin kehittämä. Jo tämä on saanut minut kiinnostumaan By Terrystä. Ihastuin myös Terry de Gunzburgin lausahdukseen:

”Aina kun elämä on harmaata, käytän pinkkiä.” – Terry de Gunzburg

byterry1

Tämä timanttinen merkki oli saatava tähän joulukalenteriin. Otin postaukseen mukaan myös aikaisemmin ostamani Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuterin, jonka kehuin syksyllä eräässä postauksessa. Puuterien aateliaa, jotain aivan erilaista, kuin yksikään aikaisemmin kokeilemani irtopuuteri. By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder pitää jokaisen itse kokea.

meikkipohjatutoriaali

Täysin luonnollisena itsenään on välillä haastavaa olla itsevarma. Minulle varsinkin, kun joudun tämän tästä astumaan luokan eteen pitämään esityksiä. Joskus aihe on helppo, kun siitä puhuu intohimolla ja tietää mistä puhuu. Joskus taas aihe josta esityksensä on koonnut, ei sytytä intohimoa, eikä tietopohja ole niin vahva. Lähes jokainen on nähnyt sen painajaisunen, jossa on yllättäen alasti luokan edessä. Minulla olisi alaston olo, jos tällaisena joutuisin esitelmää luokalleni pitämään. Hassua sinällään, sillä blogissani meikittömät kuvat ovat tuhansien nähtävillä, kun taas luokassani vain reipas 30 näkisi minut.

Nyt tehdään luonnollinen ja ihana meikkipohja, jonka mukaan liitän pienet tuote-esittelyt käyttämistäni tuotteista.

byterry4

Sheer-Expert Foundation 46,10 € / 35 ml

Hyaluronihappoa sisältävä meikkivoide, joka tuo kosteutta ihon pintaan. Häivyttää epätasaisuutta, ihovirheitä, kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä. Läpikuultava ja luonnollinen meikkivoide kuivahtaa satiinisen mattapintaiseksi, mutta se ei saa ihoa kuivan tai vanhemman näköiseksi, kuten yleensä on vaarana mattaisten meikkivoiteiden kanssa. Tehokkaasti kosteuttavat ainesosat meikkivoiteessa pitävät ihon nuorekkaana koko päivän.

meikkipohjatutoriaali1

Meikkivoiteen voi levittää kasvoille sormin, meikkisienellä tai siveltimellä – kaikki tavat toimivat. Siveltimellä lopputuloksesta syntyy kaikista kevein huntu kasvoille.

Olen levittänyt meikkivoiteen vain vasemmalle puolelle (minun itseni oikea puoli). Huomaatteko mattaiseksi meikkivoiteeksi uskomattoman valoisuuden ja hehkun. Raikkaus on syntynyt kasvojen toiselle puolelle.

byterry5

Touche Veloutée 41,60 € / 6,5 ml

Valoa heijastava peiteainekynä. Häivyttää tummia silmänalusia, luo hehkua ja valoa kasvoille, sekä piilottaa iän tuomia merkkejä.

meikkipohjatutoriaali2

Käytä valokynää silmien alle, nenänpieliin, nenänselkämykselle, otsalle ja amorinkaarelle. Voit myös lisätä valokynää alahuulen ulkonurkkiin ja leualle.

Touche Veloutéen leveä sivellinosa levittää ohuen koostumuksen omaavan valovoiteen helposti kasvoille.

meikkipohjatutoriaali3

Tasoittele valoa heijastava peiteaine siveltimen avulla.

meikkipohjatutoriaali4

Voit sipaista valokynää myös kulmaluulle ja näin korostaa sitä luonnollisella tavalla.

byterry3

Hyaluronic Blush 28,80 € / 15 ml

Jos puuteriset poskipunat tuntuvat liian kuivilta ihollasi, voidemaiset liian paksuilta ja vahamaisilta, tai haluat poskipunan, joka kestää koko päivän aamusta yöhön, niin hanki tämä tuubiin pakattu hyaluronia sisältävä poskipuna. Koostumus on kevyesti vaahtomainen ja poskipuna kuivuu mattamaiseksi, mutta ei ole kuiva. Koostumus on todella yllättävä ja erilainen. Kaunista säteilyä antava poskipuna kestää aivan uskomattoman hyvin ja tuo kosteutta poskille.

meikkipohjatutoriaali5

Levitä poskipuna poskillesi. Mielestäni sormet toimivat tähän kaikista parhaiten. Koska Hyaluronic Blush on todella pigmenttistä ja kestävää, suosittelen lisäämään poskipunaa pienissä määrin ja välittömästi tasoittelemaan sormien avulla.

meikkipohjatutoriaali6

Voit lopullisen tasoituksen, eli blendauksen tehdä napakan kabukin tai tasapäisen meikkivoidesiveltimen avulla.

meikkipohjatutoriaali7

Haluan näyttää kuinka kestävä poskipuna on. Otan tuubista kämmenelle poskipunaa ja siitä tasoittelen kunnolla sormille ennen poskille viemistä. Olen pyyhkinyt kämmentäni Garnierin misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Silti kämmenessä on läiskä. Saippualla tai meikinpuhdistusöljyllä saa käden puhtaaksi. Hyaluronic Blush kestää upeana poskilla koko päivän. Sopii loistavasti myös hieman rasvaisuuteenkin taipuvaiselle iholle, sillä koostumus ei ole öljyinen tai vahamainen.

byterry6

Hyaluronic Hydra-Powder 42,60 € / 10 g

Tämä irtopuuteri on jotain aivan erilaista. Irtopuuteri joka ei näy kasvoilla. Puuteri tekee mattaisen pinnan, toimii jopa pohjustajana meikkivoiteen alla. Tuntuma on ihanan silkkinen.

meikkipohjatutoriaali8

Sipaise kevyesti kosteutta ihoon sitovaa irtopuuteria ja viimeistele meikkipohja. Kaikki pysyy varmemmin paikoillaan, eikä iholle synny kiiltoa päivän aikana. Rasvoittuvaisuuteen taipuvalle iholle joutuu vähän lisäämään puuteria päivän aikana, jos halutaan säilyttää täysin mattainen lopputulos.

Meikkipohja on valmis, mutta ilme on edelleen vähän vaisu.

meikkipohjatutoriaali9

Kun meikkipohja on säteilevän kaunis, ei tarvita kuin kulmat kuosiin, maskaraa ripsiin ja sävyllistä huulivoidetta huuliin.

By Terry on pakkauksiltaan, tuotteiden ylellisine tuoksuineen, koostumuksineen ja lopputuloksineen hyvin luksusmainen. Koostumuksista huomaa ja tuntee miten viimeisteltyjä ne ovat. Äärimmäisen hienoja koostumuksia, jotka vain liukuvat iholle ja tekevät taikojaan. Tuotteet sopivat äärimmäisen hyvin varttuneemmalle iholle, mutta myös nuorellekin niiden kauniin luonnollisuuden vuoksi.

byterry2

Meikissä käyttämäni By Terryn tuotteet ovat:

Sheer-Expert Foundation* -meikkivoide, sävy Fair Beige
Touche Veloutée* -valokynä/peiteaine, sävy 1 Porcelain
Hyaluronic Blush* -poskipuna, sävy Bubble Glow
Hyaluronic Hydra-Powder* -irtopuuteri

lahjakortti-800x604

Tällä kertaa minulla on teille arvottavana 50 euron lahjakortti By Terry -tuotteisiin eleven.fi* verkkokauppaan. Arvonnan ohjeet ovat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mihin By Terryn tuotteeseen lahjakortin sijoittaisit jos voittaisit?
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite, josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 7.12. klo 20.00. Otan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Huomisessa joulukalenterin arvonnassa muuttuu osallistumispäivän ”deadline”. Pidän jokaisen viikon arvonnoissa saman viimeisen osallistumispäivän, jotta hallitsen jotenkin näin montaa peräkkäistä arvontaa.

Oikein rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Onko teillä muillakin huomenna vapaapäivä? Vasta keskiviikkona arkeen!

By Terryn irtopuuteri itse ostettu, muut saatu eleven.filtä. 

X