Glitz & Glam

Sim System 4 Oil Cure Hair Mask – monitoimituote kaikkeen

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kutiaako päänahka? Hilseileekö se? Vai kiristääkö hiuspohjaa ja onko se herkkä?

Nyt kun taas ilmastomme muuttuu ja alkaa pipokausi, niin hiuspohjamme, eli päänahkamme joutuu taas koetukselle. Monilla ilmenee jo nyt oireita, kuten kuivaa hilseilyä, kutinaa, kiristävää tunnetta jne.

Jos päänahka kutiaa paljon, niin asialle kannattaa tehdä jotain. Vaikka et raapisikaan valveilla ollessa päätäsi, niin unissaan saatamme raapia liian kovaa, jopa niin, että iho rikkoutuu. Rikkoutunut iho on herkempi tulehtumaan.

Minulla ilmeni kuivuutta päänahassa ja tästä syystä kuivaa hilsettä näkyi mustassa tukassani. 🙁 Niin paljon on töissä tullut kuunneltua työkavereita kaikessa, ja muistin, että SIMin 4 System Oil Cure Hair Mask on erittäin kehuttu tuote. Päätin ottaa kokeiluun tämän minua jo aikaisemminkin kiinnostaneen tuotteen, sillä nythän minulla oli ihan aihetta testailuun.

Hintaa tällä 215 ml:n pullolla meidän kampaamossa on noin 12 euroa. En nyt mene vannomaan, mutta jotain sillä hujakoilla se oli.

SIM on suomalainen merkki, joka syntyi vuonna 1994. Nykyää SIM on vahvasti ammattilaisten suosiossa ja vientiinkin sitä menee. SIMin tuotteet ovat hajusteettomia ja tästä syystä moni hajusteille herkistynyt ammattilainen suosii SIMin tuotteita liikekäytössä, sillä SIMiltä löytyy hiustenhoitotuotteita, -muotoilutuotteita ja erilaisia tuotteita kemiallisiin käsittelyihin (hapetevärit, permanentit). Minun hiuksiani on värjätty SIMin väreillä joskus 2000-luvun alkupuolella ja nyt olen itsekin käyttänyt SIMin raitavärejä asiakkaille.

TÄSTÄ pääset SIMin omille nettisivuille tutustumaan merkkiin, jos se on vielä tuntematon sinulle.

4 System on SIMin oma sarja hiusten hoitoon ja erityisesti suosiossa ovat hiuspohjan hyvinvointiin tarkoitetut tuotteet, jotka hoitavat ja myös ennaltaehkäisevät hiuspohjan ongelmia.

Oil Cure Hair Mask on tarkoitettu erityisesti kuivalle, kutiavalle ja/tai hilseilevälle hiuspohjalle. Sopii kaikille hiustyypeille.

Minua kyllä rehellisesti sanottuna sana ”oil” arvelutti, kun tietysti pelkäsin, että se saisi tukkani rasvaisen lähmäiseksi ja likaisen näköiseksi. Sanaa ”oil” ei kannata pelästyä, sillä tuote ei ole öljyä, vaan lähinnä kevyttä voidetta.

Sain työkaveriltani käyttöohjeiksi, että käytän vain kerran viikossa kuurina koko pullon loppuun. Kuurina teho on pitkäaikaisempi. Kerran viikossa sen vuoksi, että Oli Cure Hair Mask on kuoriva, joten tästä syystä ei päivittäiseen käyttöön.

Olen käyttänyt Oil Cure Hair Maskia kolmella eri tapaa, joita voi käyttää.

Shampoo pesun jälkeen hieroin Oil Curea päänahkaani ja annoin vaikuttaa n. 10 minuttia. Huuhtelin huolellisesti. Käytin hiusteni pituuksiin vielä erillistä hoitoainetta, mutta sen määrää hiusten oma tarve jne.

Haudehoito saunassa. Hieroin taas päänahkaani shampoo pesun jälkeen Oil Curea. Kiedoin pyyhkeen päähäni ja menin mietoon löytyyn hauduttamaan noin vartiksi. Huuhtelin huolellisesti ja käytin lisäksi toista hoitoainetta hiusteni pituuksiin.

Jätin Oil Curen vaikuttamaan yöksi. Eli hieroin päänahkaani ainetta ja nukuin yön yli. Aamulla huuhtelin ja pesin shampoolla, että myös käytin hoitoainetta.

Oil Cure Hair Mask antaa ihanan viilentävän tunteen päänahalle, joka johtuu mentolista. Tuote on helppoa levittää hiuspohjaan, että myös pestä pois. Hiukset jäävät ilmavan ja puhtaan tuntuisiksi, eikä ollenkaan rasvaisiksi.

Voin kertoa, että tämän muutaman viikon, kerran viikossa käytön jälkeen hilsettä, kutinaa ja kuivuutta ei ole esiintynyt hiuspohjassani. 🙂 Jei! Sehän siis toimii!

Valmistajan käyttöohjeissa kerrotaan vaikutusajaksi 2-15 minuuttia. Käytetään pika- tai haudehoitona. Oil Cure Hair Mask hiuspohjan hellimisen lisäksi rakennepaikkaa hiusta ja antaa sille käsiteltävyyttä ja kiiltoa.

Laitan INCI-listan niistä kiinnostuneille. 😉 Kuorivana aineena näyttäisi toimivan Salisylihappo, eli sama happo mitä kemiallisesti kuorivissa kasvokuorinnoissakin käytetään ja toiset itse aspiriinista kotona tekevät kasvokuorintoja.

Kerron teille nyt loppuun vielä muitakin vinkkejä, joihin 4 System Oil Cure Hair Maskia voi käyttää. 😉

Olen käyttänyt tuotetta myös pahasti kuivuneille käsilleni. Niihin oli muodostunut jo sellainen kova ja hilseilevä iho. Hieroin Oil Curea ongelma kohtiin ja annoin olla yön yli. Aamulla iho oli selkeästi parempi ja tasaisempi. Eli kädet kuoriutuvat ja saavat kosteutta nukkuessasi. 😉

Olen kuullut SIMin kouluttajalta ja lukenut, että 4 System Oil Cure Hair Mask on hyvä tuote poistamaan vauvan karstaa. Koska Oil Cure ei tee hiuksista rasvaisen öljyisiä, niin minuahan kiinnostaa kovastikin tämä tieto. 🙂 Muistan, kuinka Millan päähän käytin vauvaöljyä ja oli tosi kurjaa, kun pienen hentoinen tukka on aivan rasvainen ja öljyinen. Jos meidän tulevalla vauvelilla karstaa esiintyy, niin kokeilen kyllä tätä Oil Curea. 😉

Luin myös, että Oil Cure soveltuu myös parranajoon, mutta jostakin syystä tätä en ole päässyt testaamaan itselleni. ;D

Suosittelen ehdottomasti 4 System Oil Cure Hair Maskia kaikille, joilla on hiuspohjassa ongelmia. Myös heille, jotka haluavat silloin tällöin tehdä haudehoidon hiuksilleen ja päänahalleen. Erittäin hyvä ja monikäyttöinen tuote! 😉

Täältä voit tilata oman Systen 4 Oil Cure Hair Mask -öljyhoidon*.

Oliko 4 System Oil Cure Hair Mask tuttu kenellekään ennestään? Onko kenelläkään omia käyttökokemuksia tai vinkkejä mihin kaikkeen tätä voi hyödyntää? 🙂

Lue myös

X