Yleinen

Sim System 4 Oil Cure Hair Mask – monitoimituote kaikkeen

6.11.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kutiaako päänahka? Hilseileekö se? Vai kiristääkö hiuspohjaa ja onko se herkkä?

Nyt kun taas ilmastomme muuttuu ja alkaa pipokausi, niin hiuspohjamme, eli päänahkamme joutuu taas koetukselle. Monilla ilmenee jo nyt oireita, kuten kuivaa hilseilyä, kutinaa, kiristävää tunnetta jne.

Jos päänahka kutiaa paljon, niin asialle kannattaa tehdä jotain. Vaikka et raapisikaan valveilla ollessa päätäsi, niin unissaan saatamme raapia liian kovaa, jopa niin, että iho rikkoutuu. Rikkoutunut iho on herkempi tulehtumaan.

Minulla ilmeni kuivuutta päänahassa ja tästä syystä kuivaa hilsettä näkyi mustassa tukassani. 🙁 Niin paljon on töissä tullut kuunneltua työkavereita kaikessa, ja muistin, että SIMin 4 System Oil Cure Hair Mask on erittäin kehuttu tuote. Päätin ottaa kokeiluun tämän minua jo aikaisemminkin kiinnostaneen tuotteen, sillä nythän minulla oli ihan aihetta testailuun.

Hintaa tällä 215 ml:n pullolla meidän kampaamossa on noin 12 euroa. En nyt mene vannomaan, mutta jotain sillä hujakoilla se oli.

SIM on suomalainen merkki, joka syntyi vuonna 1994. Nykyää SIM on vahvasti ammattilaisten suosiossa ja vientiinkin sitä menee. SIMin tuotteet ovat hajusteettomia ja tästä syystä moni hajusteille herkistynyt ammattilainen suosii SIMin tuotteita liikekäytössä, sillä SIMiltä löytyy hiustenhoitotuotteita, -muotoilutuotteita ja erilaisia tuotteita kemiallisiin käsittelyihin (hapetevärit, permanentit). Minun hiuksiani on värjätty SIMin väreillä joskus 2000-luvun alkupuolella ja nyt olen itsekin käyttänyt SIMin raitavärejä asiakkaille.

TÄSTÄ pääset SIMin omille nettisivuille tutustumaan merkkiin, jos se on vielä tuntematon sinulle.

4 System on SIMin oma sarja hiusten hoitoon ja erityisesti suosiossa ovat hiuspohjan hyvinvointiin tarkoitetut tuotteet, jotka hoitavat ja myös ennaltaehkäisevät hiuspohjan ongelmia.

Oil Cure Hair Mask on tarkoitettu erityisesti kuivalle, kutiavalle ja/tai hilseilevälle hiuspohjalle. Sopii kaikille hiustyypeille.

Minua kyllä rehellisesti sanottuna sana ”oil” arvelutti, kun tietysti pelkäsin, että se saisi tukkani rasvaisen lähmäiseksi ja likaisen näköiseksi. Sanaa ”oil” ei kannata pelästyä, sillä tuote ei ole öljyä, vaan lähinnä kevyttä voidetta.

Sain työkaveriltani käyttöohjeiksi, että käytän vain kerran viikossa kuurina koko pullon loppuun. Kuurina teho on pitkäaikaisempi. Kerran viikossa sen vuoksi, että Oli Cure Hair Mask on kuoriva, joten tästä syystä ei päivittäiseen käyttöön.

Olen käyttänyt Oil Cure Hair Maskia kolmella eri tapaa, joita voi käyttää.

Shampoo pesun jälkeen hieroin Oil Curea päänahkaani ja annoin vaikuttaa n. 10 minuttia. Huuhtelin huolellisesti. Käytin hiusteni pituuksiin vielä erillistä hoitoainetta, mutta sen määrää hiusten oma tarve jne.

Haudehoito saunassa. Hieroin taas päänahkaani shampoo pesun jälkeen Oil Curea. Kiedoin pyyhkeen päähäni ja menin mietoon löytyyn hauduttamaan noin vartiksi. Huuhtelin huolellisesti ja käytin lisäksi toista hoitoainetta hiusteni pituuksiin.

Jätin Oil Curen vaikuttamaan yöksi. Eli hieroin päänahkaani ainetta ja nukuin yön yli. Aamulla huuhtelin ja pesin shampoolla, että myös käytin hoitoainetta.

Oil Cure Hair Mask antaa ihanan viilentävän tunteen päänahalle, joka johtuu mentolista. Tuote on helppoa levittää hiuspohjaan, että myös pestä pois. Hiukset jäävät ilmavan ja puhtaan tuntuisiksi, eikä ollenkaan rasvaisiksi.

Voin kertoa, että tämän muutaman viikon, kerran viikossa käytön jälkeen hilsettä, kutinaa ja kuivuutta ei ole esiintynyt hiuspohjassani. 🙂 Jei! Sehän siis toimii!

Valmistajan käyttöohjeissa kerrotaan vaikutusajaksi 2-15 minuuttia. Käytetään pika- tai haudehoitona. Oil Cure Hair Mask hiuspohjan hellimisen lisäksi rakennepaikkaa hiusta ja antaa sille käsiteltävyyttä ja kiiltoa.

Laitan INCI-listan niistä kiinnostuneille. 😉 Kuorivana aineena näyttäisi toimivan Salisylihappo, eli sama happo mitä kemiallisesti kuorivissa kasvokuorinnoissakin käytetään ja toiset itse aspiriinista kotona tekevät kasvokuorintoja.

Kerron teille nyt loppuun vielä muitakin vinkkejä, joihin 4 System Oil Cure Hair Maskia voi käyttää. 😉

Olen käyttänyt tuotetta myös pahasti kuivuneille käsilleni. Niihin oli muodostunut jo sellainen kova ja hilseilevä iho. Hieroin Oil Curea ongelma kohtiin ja annoin olla yön yli. Aamulla iho oli selkeästi parempi ja tasaisempi. Eli kädet kuoriutuvat ja saavat kosteutta nukkuessasi. 😉

Olen kuullut SIMin kouluttajalta ja lukenut, että 4 System Oil Cure Hair Mask on hyvä tuote poistamaan vauvan karstaa. Koska Oil Cure ei tee hiuksista rasvaisen öljyisiä, niin minuahan kiinnostaa kovastikin tämä tieto. 🙂 Muistan, kuinka Millan päähän käytin vauvaöljyä ja oli tosi kurjaa, kun pienen hentoinen tukka on aivan rasvainen ja öljyinen. Jos meidän tulevalla vauvelilla karstaa esiintyy, niin kokeilen kyllä tätä Oil Curea. 😉

Luin myös, että Oil Cure soveltuu myös parranajoon, mutta jostakin syystä tätä en ole päässyt testaamaan itselleni. ;D

Suosittelen ehdottomasti 4 System Oil Cure Hair Maskia kaikille, joilla on hiuspohjassa ongelmia. Myös heille, jotka haluavat silloin tällöin tehdä haudehoidon hiuksilleen ja päänahalleen. Erittäin hyvä ja monikäyttöinen tuote! 😉

Täältä voit tilata oman Systen 4 Oil Cure Hair Mask -öljyhoidon*.

Oliko 4 System Oil Cure Hair Mask tuttu kenellekään ennestään? Onko kenelläkään omia käyttökokemuksia tai vinkkejä mihin kaikkeen tätä voi hyödyntää? 🙂

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (12)

Hei.
Haluaisin tietää, että testataanko tuota System4-sarjaa eläinkokeilla?

Minulla on ollut ongelmapäänahka jo teini-ikäisestä asti, eli 15 vuotta taistelua takana. Pääni kutisee, hilseilee ja kiristelee. Joskus jopa irtoaa isoina laattoina ja ihoryppäinä psoriasiksen tapaan, kuitenkaan sitä minulla ei ole todettu.

Simin System4-tuotteet ovat ainoita, joilla aina saan villiintyneen päänahan kuriin. Käytän shampoista kakkosta eli kuivien ja värjättyjen hiusten sarjaa. Silloin tällöin ostan Hydro Care -pikahoitoaineen, mutta tätä Oil Curea minulla on aina hyllyssä. Käytän myös Tonic-liuosta silloin, kun pesun jälkeen tuntuu vielä kiristävältä, tai aamulla virkistämään päänahkaa.

Olen aikoinaan estenomi-koulutukseen liittyen vieraillut Simin tehtaalla Ylöjärvellä, jolloin saimme esittelyn Simin ideologiasta ja tuotteista. Ihanaa, että meillä on kotimaisia hyviä tuotteita päänahkaongelmaisille. Simillähän on myös Hyvän Ilman Kampaamo -konsepti, jolloin kaikki kampaamossa käytetyt tuotteet ovat hajusteallergisille sopivia.

Eli siis suosittelen 😀

Kiitos kysymästä,ajoittain kutiaa ja hilseilee päänahka.
Tota esittelemääsi eliksiiriä voisi ihan ottaa joskus kokeiluun koska ei maksa mansikoita.Ainakaan yleisesti parturiliikkeiden hintoihin verraten.

Kummastelen aina miten ”vähäisiä” on naisten päänahkavaivat,koska kun ottanut puheeksi joskus asian kaikki on ihan ”ei mulla vaan ikinä oo ongelmia..” Olin pitkään harhaluulossa että olen herkän päänahkani kanssa jokin luonnonoikku =)

ah, aivan alkoi tuoksua kyseinen aine jo nokassa, kun näki kuvan! 😀

tein hoitonäyttöni simin tuotteilla, joten ne on mulle kovinkin tuttuja. työssäoppimiskampaamossani kävi paljon hajusteherkkiä ihmisiä, joten heillä kuluikin aika paljon simin tuotteita, eikä mulla olekaan kuin hyviä kokemuksia tuotteesta. tosin itseä ei hajusteettomuus niinkään miellytä, tämän tuotteen raaka-aineet kun tuoksuu aika voimakkaille itsenäänkin, tosin luulen etovan oloni tuoksua kohtaan johtuvan suurimmaksi osaksi siitä, että työssäoppimisen aikana mulla oli kaikista pahin raskauspahoinvointi meneillään. 😀 mutta käsivoiteenakin toimii aivan loistavasti! itse kärsin talvella kanssa tosi kuivista ja hilseilevistä käsistä, kuorin tällä käsiä päivittäin enkä aina tarvinnut erillistä voidetta päälle. 🙂

Tästä oli apua ainakin minulle, kun hilse näkyy selvästi (tai ainakin itse näen). Kokeilen tätä seuraavaksi. Tällä hetkellä käytössäni on apteekista ostettu shampoo.

Annie: Kun olin Goldwellin edustajana Sokoksilla, niin siellä huomasin sen kuinka moni kärsii hiuspohjan ongelmista. Kampaamossa meiltä kysellään jonkun verran ongelmiin tuotteita.

Itselläni on ollut hyvin vähän hiuspohjassa ongelmia, mutta paljon on ongelmaiset kehuneet 4 Systemin tuotteita. Oli mukava kuulla myös sinn suosituksiasi, joita voi täältä toiset lukea ja itse sain lukea käyttökokemuksistasi. 🙂

Minusta on myös mahtavaa, että täällä ihan koti-Suomessa valmistetaan hyviä ja laadukkaita tuotteita. 🙂

TylyMuija: Kuten tuossa aikaisemalle kommentoijalle kirjoitin, että minut yllätti se miten yleisiä hiuspohjan ongelmat ovat. Vasta asiakaspalvelussa ja myyntityössä se on tullut ilmi minulle, sillä itselläni ei ole ollut pahemmin ongelmia. Sinun tuttavapiirisi on vain sattunut olemaan ongelmattomia tai sitten he eivät tiedosta ongelmiaan. Monesti kampaajat kertovat asiakkailleen sen mitä heidän hiuspohjansa tai hiuksensa tarvitsisi. Kyse ei ole siitä, että kampaaja yrittäisi saada myyntiä tuotteilleen, vaan yleensä kyseessä on aidosti ammattitaitoinen tietämys, jolla palvella asiakkaitaan. 🙂

Suosittelen kokeilemaan Oil Curea ja/tai myös Scalp Toneria. Pomoni käyttää myös Scalp Toneria. Kuulemma rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa tehokkaasti, erityisesti värjäämisen jälkeen. Tuotteet eivät ole kalliita ja otetaan huomioon, että ovat pitkäkestoisempia, kuin shampoo, koska noita ei tarvitse käyttää kuin n. kerran viikossa tai tarvittaessa.

Mira: No sinulla on varmasti vankka kokemus ja tietämys 4 Sustemistä ja ilmeisesti SIMin tuotteista muutenkin.

Juu, raskausaikana saattaa tulla joihinkin hajuihin elinikäinen kammo, vaikka tuoksu ei olisi todellisuudessa voimakas tai paha. Mä en kestä alkuraskaudesta lihan ja makkaran hajua. *yöks* Vasta loppuraskauden aikana helpottaa ja lihat ja makkarat alkavat taas maistumaan hyvin. 😀

Huomasin tosiaan, että Oil Cure on loistava tuote käsien hoitamiseen. 🙂

Susq: Itseasiassa ihan hilseshampoo ei yleensä toimi, jos kyseessä on kuivuudesta johtuva hilseily. Hilsettä on kahdenlaista ja monet hilseshampoot on tarkoitettu rasvaiselle hilseelle. Tosin Oil Cure taitaa toimia kumpaakin hilseeseen, mutta ainakin kuivuudesta johtuvaan se on tehokas. 🙂 Suosittelen!

Kärsin kanssa hyvin samanlaisista ongelmista, kun Annie tuolla ylempänä. Kortisonilla saa päänahan jokseenkin kuntoon, mutta tämmöset vähänkään hellävarasemman keinot kyllä kuulostaa oikein lupaavilta. Tuo kuorivuus on kanssa hyvä ominaisuus, kuiva hilse tahtoo tukkia koko päänahan, eikä oikein innostais alkaa rakeisilla kuorinnoilla päätä raapimaan. Kiitoksia tästä siis, täytyypi käyä hakemassa yksi pullo tännekin.

hiutale: Hui, kortisoni on jotenkin niin pelottava voide minusta. Käytän itsekin sitä vain jos mikään muu ei auta iho-oireisiin. Nyt en kyllä muista koska viimeksi olisin käyttänyt.
Suosittelen kokeilemaan Oil Curea. 😉

Kirjottelen vielä uuden kommentin aika myöhään tähän postauseen, mutta nyt tuli tuota ostettua ja kokeilen huomenna. Mit shampoota käytittämän tuotteen kanssa?

Susq: Saa vanhempiinkin postauksiin kirjoitella. 🙂

Ei sillä sinällään ole merkitystä mitä shampoota käyttää. Yleisesti ottaen kunhan käyttää shampoota oman hiuspohjansa mukaan. Eli yleensä shampoo oman hiuspohjan mukaan ja hoitoaine hiusten mukaan. 🙂 Rasvoittuva hiuspohja vaatii ko. hiuspohjalle tarkoitetun shampoon, mutta jos hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet, niin hoitoaineeksi sitten hoitava ja kosteuttava hoitsikka. 🙂

Minulla on ollut pidemmän aikaa käytössä Goldwellin Color -sarjan shampoo normaaleille ja hennoille hiuksille. Olen tykännyt siitä. Eli 4 System hoidon kanssa käytin ihan normaalikäytössä olevaa shampootani. Toisilla on pahempia hiuspohjan ongelmia, joten heille saattaa olla tärkeää käyttää hiuspohjaa hoitavaa shampootakin Hair Maskin kanssa yhdessä. Kokeilemalla se selviää. 🙂

Hei, olen nainen joka kärsii aika rankasti ”taliköhnästä” puoli vuotta olen käyttänyt kaikkea mahdollista shampoota ja lisäksi jopa kortisoonia ym. päänahkaan. Oli pakko tulla kommentoimaan, että olen nyt kaksi kertaa kokeillut Oil curea ja eipä ole aiemmin näin hyvältä tuntunut… vielähän ei ole varmaa kuinka hyvin pitkässä juoksussa auttaa, mutta nyt olen ihastunut…. käytän nyt shampooni loppuun ja sitten aloitan minulle suositellulla system4 -shampoolla tuon oil curen lisäksi ja myös tonicia. Ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen toivo heräsi…. lähteneitä hiuksia en nopeasti saa takaisin (jos koskaan), mutta ihanaa että paksu, kutiava hilsekerros poissa. Ihan pakko oli kommentoida, kun olen niin ihastunut…

Kiva, kun kerroit omat kokemuksesi. Näistä on aina apua muille. 🙂

Minullakin oli rasvaista hilsettä syksyllä 2013. Kutina oli kaamea, sillä se tuli ihan uniin asti. Näin unia, että pää kuhisi ötököitä. Aamulla kynsien alla oli taliköhnää. Sain tuolla Oil Curella sen pois ja tuota vaivaa ei ole sen jälkeen ollut. Vain kuivaa hilsettä meinaa tulla joka syksy ja nyt minun olisikin taas otettava Oil Cure -kuuri. Epäilen itselläni sen taliköhnän ja rasvahilseen syyksi hormonit. Sain toisen lapsen joulukuussa 2012 ja imetyksen lopetin keväällä 2013.

Hyvä, että olet löytänyt apuja. Sitä osaa arvostaa hiuspohjan hyvinvointia, kun se on kärsinyt jostain. 🙂

Hei.
Haluaisin tietää, että testataanko tuota System4-sarjaa eläinkokeilla?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *