5 parasta...

5 parasta arjen pelastajaa

14.8.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hello! Pitkästä aikaa 5 parasta -postaus. Kuten muistatte, niin olin pari viikkoa (lähes) täydellisellä sairaslomalla bloggauksesta. Olen tällä viikolla tehnyt hiljalleen paluuta arkeen. Tälle sunnuntaille ajattelin ”paljastaa” minun viisi tärkeää arjen pelastajaa. Kerron jo tässä, että jätin kuivashampoon pois, sillä se on jo tylsä tuote tällaiseen postaukseen. Se on kaikille tuttu ja heille jotka sitä rakastavat, se on arjen pelastaja.

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä.*

5parasta5

Nämä viisi tuotetta ovat sellaisia, joita minulla pitää olla aina varastossa. Tai jos ei ole, niin ovat ostoslistallani. Nämä ovat sellaisia ”kuluvia” kosmetiikkatuotteita, eli nämä ovat usein käytössä ja sen vuoksi loppuvatkin siihen tahtiin, että uusiakin joutuu silloin tällöin ostamaan. Poikkean aina välillä vieraisiin ja koen uusia ihastuksia, mutta näissä viidessä on sitä jotain, jonka vuoksi niihin palaan, kun haluan tuttua ja turvallista.

Clarins Roll-On Deodorant

”Dödö” on varmaan monellekin sellainen, että kun sen oikean itselleen löytää, ei halua uusia kiivaasti testailla. Minulla ei ole ihan mahdoton ongelma kainaloissa, eli en hikoa kainaloista mitenkään erityisen voimakkaasti, enkä ole pahimpia haisuleja. Kuitenkin huono dödö on huono dödö minulla. Pidän antiperspiranteista eniten. Vaikka en ole voimakkaasti kainaloista hikoava, niin silti stressaavissa tilanteissa ilman antiperspiranttia kainalot ovat kuin Niagarat ja stressin vuoksi alan haisemaan, kuin raavas mies hikisen työpäivän jälkeen. Stressi ja muut hormoniheittelyt ovat sellaisia, jotka saavat kainaloni haiskahtamaan herkästi. Olen myös huomannut adrenaliinin aiheuttavan hienhajua. Eli parasta olisi pysyä aina seesteisenä ja tyynenä.

5parasta2

Mutta näitä hikiongelmia kainaloissa ei ole ollut sen jälkeen, kun ostin ensimmäisen Clarinsin dödöni. Parempaa en tiedä. Mitäs siitä nyt on aikaa? Olisiko kolme vuotta, kun ostin ensimmäisen Clarinsini ja kertaakaan Clarins ei ole pettänyt. Aina saan 24 tunnin suojan. Lisäksi on niin mahtavaa, kun mustat paitani eivät mene valkoisiksi kainaloista käytössä, eikä silloinkaan, kun heti roll-onin levityksen jälkeen puen paidan päälle. Olkoot minkälainen ”makkarankuoritoppi” tahansa, niin ne eivät likaannu valkoiseksi Clarinsin dödöstä. Olen kuvassa hieronut roll-onia suoraan mustalle paidalle. Se vain kostui, mutta ei muutu valkoiseksi. Ensimmäinen oikeasti ei sotkeva antiperspirantti, jota olen käyttänyt. Muutamat halvemmat dödöt ovat muuten olleet erinomaisia, mutta niissä on ongelmana sotkevuus. Parit mustat topit eivät lähde pesemälläkään täysin puhtaiksi.

5parasta3

Maissa tämä maksaa hieman enemmän, sillä dödö maksaa 26,00 € / 50 ml. Itse ostan aina laivalta 3-packin, jolla hintaa on usein 35-39 euroa. Tuon kun jakaa kolmella, niin yksi dödö maksaa korkeintaan 13 euroa. Itse en haluaisi maksaa dödöstäni paljon, mutta näin hyvästä maksaisin enemmänkin. Plussaa vielä riittoisuudesta, sillä yksi roll-on kestää minulla noin puoli vuotta. Clarinsin Roll-On Deodorant löytyy ainakin Sokoksen, Stockmannin ja Emotioneiden valikoimasta, sekä laivojen ja lentokenttien tax free -myymälöistä. eleven.fillä* Clarins Roll-On maksaa 25 €.

Miksi arkeni pelastaja? Voin luottaa 100% deodoranttiini. Mikään ei ole kamalampaa, kun meikata asiakasta, hiki valuu kainaloista ja kiireinen aikataulu saa stressihormonit liikkeelle. Seurauksena se, että ei haluaisi mennä asiakkaiden lähelle ja nostella käsiä meikatessaan heitä.

ostokset3

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch

Toiset eivät huomaa eroja valokynissä. Minä huomaan. Oma suosikkini taitaa olla tämä legendaarinen Yves Saint Laurentin valokynä. Olen näitä ostanut monet kerrat ja huomaan aina uusien kokeilujen jälkeen palaavani takaisin uskolliseen suosikkiini.

5parasta

Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä on ihanan kostea, eli se ei saa esimerkiksi silmänympärysihoa näyttämään kuivalta. Koostumus on ihanan notkea ja ohut, helposti levittyvä, sekä luonnollisesti valoa heijastava. Touche Éclatilla on hieman peittokykyä. Sen vuoksi voin arjen pikameikeissäni jättää peiteaineen käyttämättä ja häivyttää tummia silmänalusiani pelkästään Touche Éclat -valokynällä.

Haluan mainita tästä Yves Saint Laurentin valokynästä vielä sen, että Touche Éclat -valokynissä on laaja sävyvalikoima. Ainakin laivoilla on. Maissa vähän riippuu tavaratalon tai Emotionin valikoiman laajuudesta.

Hinnaltaan Yves Saint Laurent Touche Éclat on 44,50 € / 2,5 ml. Tax freessä hinta on noin 32-33 euroa ja tuplapakkaus on noin 59 euroa. eleven.fillä* valokynä on 37,20 €, eli ei paljoa enempää kuin tax freessä.

Miksi arkeni pelastaja? Häivyttää silmänalusten tummuutta ja luo poskipäille, amorinkaarelle ja T-alueelle käytettynä kauniin ja valoisamman ilmeen. Tämä siis häivyttää väsymyksen merkkejä kasvoilta.

marianila2

Maria Nila Luminous Colour Masque

Vieläkö muistatte vuoden takaa tämän hiusnaamion? LivBoxeissakin oli tämä minun suosikkituotteeni. Oli ihanaa kuulla miten moni muukin rakastui tähän kosteuttavaan hiusnaamioon.

marianila1

Maria Nilan hiusnaamio on ihanan hattarainen tuoksultaan, paksu ja täyteläinen koostumukseltaan, mutta mikä parasta – se oikeasti kosteuttaa hiuksia. Maria Nila Luminous Colour Masque ei perustu pelkästään silottavien silikonien tuomaan kiiltoon ja sileyteen, vaan se ihan oikeasti palauttaa hiusten kosteustasapainoa. Minun tukkani pelastaja! Hopeashampoot kuivattavat, eikä rakennepaikkaavat tuo kosteutta hiuksiin. Jo yksi käyttökerta tuo apuja kuiville hiuksille, mutta kuurina tulos on tietysti parempi.

Tämä tuote ehdottomasti kaikille, joiden hiukset kärsivät kesän jäljiltä kuivuudesta, sekä pitkähiuksisille. Jos haluat lukea tarkempaa analyysiä ja esittelyä tästä tuotteesta, niin kurkkaa LivBoxin blogiin, jonne olen tuotteesta kirjoittanut silloin vuosi sitten.

Maria Nila ei ole kaikista parhaiten saatava täällä Suomessa, mutta esimerkiksi *eleven.fi myy Maria Nilan tuotteita. Hinnaltaan tämä ihana hiusnaamio on 21,70 € / 250 ml.

Miksi arjen pelastukseni? Jo yksi käyttökerta palauttaa hiusten kosteustasapainoa. Aina sileät, pehmeät ja hyvältä tuoksuvat hiukset, joita on helpompi käsitellä. Kauniimmat hiukset yhdellä tuotteella nopeasti on aina arjen pelastus.

shiseidofulllashvolumemascara

Shiseido Full Lash Volume Mascara

Ripsari on yksi arjen pelastajia, eikö? Hyvä maskara on kultaakin arvokkaampi, eikö?

shiseidofulllashvolumemascara4

Keväällä esittelin tämän mahtavan maskaran, jonka tavallaan löysin ihan vahingossa. Minulla oli kampanjapostaus Elloksen kanssa, jossa sain valita heidän kosmetiikkavalikoimasta tuotteita ihan mukavalla summalla. Jostain syystä kiinnostuin kokeilemaan tätä Shiseidon maskaraa.

Olin aivan myyty maskaran toimivuudesta. Niin näyttävät ripset, ei paakkuja, vaikka kuinka kerrostaa, sekä kestävyys! Tämä on vesiliukoinen, mutta muistuttaa enemmän lateksipohjaisia 38-maskaroita, vaikka puhdistus ei tarvitse yhtä lämmintä vettä, eikä samaa määrää väkivaltaa ripsille. Tämä maskara ei tuhriinnu, eikä lähde valumaan. Jos maskaran saa leviämään, se leviää murustumalla. Panda-efektiä tällä ei saa aikaiseksi.

Shiseido Full Lash Mascaraa myydään ainakin Sokoksilla ja Stockmanneilla. Lisäksi maskaraa löytää tax free -myymälöistä ja joistakin verkkokaupoista, kuten Ellos ja *eleven.fi. Hinnaltaan maskara on 30,80-35,00 € / 8 ml. *eleven.fillä näyttää olevan edullisin hinta, jonka olen löytänyt. Siellä ruskean sävyn saa jopa 28,70 eurolla.

Miksi arjen pelastaja? Tuuheat ja kauniit ripset tekevä maskara, joka kestää mahtavasti… ei varmasti tarvitse enempää perusteluja? ;D

5parasta1

Poshé Treatmant Basecoat

Halusin tähän parhaimpiin ottaa yhden vuosien ajan jo suosikkina olleen kynsituotteen. Olen vakuuttunut, että tämän ja erään toisen kynsituotteen ansiosta kynteni ovat niin kestävät nykyään.

Minulla oli aikoinaan rakennekynnet, mutta kyllästyin sitten niiden kanssa säätämiseen. Päätin palata luomukynsiin. Minulla oli laatikoissani Poshen hoitolakka, jota olin vain pari kertaa kokeillut, enkä ollut siihen ihastunut. Päätin kuitenkin käyttää säännöllisesti rakennekynsistä luopumisen jälkeen. Äkkiä huomasin, että paperinohuiksi päässeet kynteni kestivät. Ne eivät enää liuskoittuneet, eivätkä lohkeilleet. Poshe onkin siitä kehuttu, että se ”liimaa” kynsilevyjä yhteen, joka estää liuskoittumista. Käytän Poshea aina kynsilakkauksen alla. Se hoitaa kynttä, sekä antaa hyvän pohjan värilakalle.

nailart2

En usko, että kynteni olisivat näin pitkät ja vahvat ilman hyvää hoito-/aluslakkaa.

Poshé Treatment Basecoat on vähän hankalasti saatava täällä Suomessa. En tiedä muuta jälleenmyyjää kuin Cesarsshopin, josta itsekin ostan aina uuden vanhan loputtua. Hinnaltaan Poshe on arvokas, sillä se maksaa 21,43 € / 15 ml. Minun käytössäni Poshe kestää lähes vuoden.

Miksi arjen pelastaja? Minulle hyväkuntoiset ja pitkät kynnet ovat tärkeät, joten toimiva kynsituote on arjen pelastaja. Minun ei tarvitse viettää joka ilta suuria kynsien hoitosessioita, vaan pelkästään värilakan vaihdon yhteydessä pari hoitotuotetta ja se on siinä. Arkeani tuote pelastaa myös sillä, että hyväkuntoisilla kynsillä lakkaus kestää pitkään.

5parasta4

Siinä olivat minun arjen pelastajani. Helppoja, toimivia ja nopeita tuotteita arkeani pelastamaan. Näitä tulee ostettua aina vain uudestaan.

Mitä arjen pelastajia teillä on? Oliko minun pelastajien joukossa teidänkin pelastajia?

Oikein ihanaa sunnuntaita!

*Postauksessa esiintyvät tuotteet ovat itse ostamiani, mutta eleven.fin linkitykset ovat affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saan ko. linkin kautta tehdyistä ostoksista pienen komission.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (13)

Tuo sama tulee minullekin! 😀 Uugabuuga! 😀

Jep, niin tekevät. Tässä postauksessa oleva Clarins on ollut minulle täydellinen. Tai ainahan sitä roll-on voisi kuivua sekunneissa, mutta hintana olisi vahvempi alkoholisuus, joten tällainen keskinopea kuivumisaika riittää.

Onko tuo Poshe vähän samanlainen kuin se Trindin Nail Repair? Poshen saisi BeautyBaystä 9,50€ hintaan, mutta nyt näytti olevan out of stock.

Mulla on vähän erilaiset dödö-ongelmat. Suurin ongelma on dödön kuivumattomuus. Inhottavaa kun dödöt ei kuivu ja ei saa vaatteita puettua päälle. Johtuukohan se alkoholittomuudesta? Mites toi Clarins kuivuu levityksen jälkeen? Lisäksi monet dödöt ärsyttää kainaloita. Parhaaksi olen todennut muutaman euron LdB:n roll-onit, joita ei valitettavasti enää taida saada mistään kaupoista, mutta onneksi netistä saa.

Ei oikeastaan. Tuota Poshea voi käyttää jatkuvasti. Muistanko oikein, että Trindiä ei suositella jatkuvaan käyttöön?

Alkoholi on just niitä, jotka haihtuvat nopeasti. Se on yksi syy. 😉

Minulla Clarins kuivuu roll-oniksi nopeasti. Oikesti, todella yllättävän nopeasti. 🙂

Ihme, että joku muukin kaipaa LdB:n dödöjä! Ne oli mun ikisuosikkeja niin kauan kuin niitä sai. Sen jälkeen uuden löytäminen on ollut tuskaista. Reagoin moniin dödöihin kauhealla kutinalla ja on aika noloa raapia kainaloita 😀 Tällä hetkellä vain Lidlin Sensitive ja pari Niveaa toimii, mutta ne kuivuvat hirmu hitaasti ja Lidl sotkee puserot.

Itselläni ei ole vuosiin dödöt ärsyttäneet kainaloista, mutta joskus muutama päivä sheivauksen jälkeen saattaa karvojen kasvu aiheuttaa kutinaa ja se on noloa jos joutuu rapsuttelemaan kainaloita. 😀

Tykkään muuten tosi paljon siitä Rexonasta, joka tulee purkista reikien kautta ja on kuivahkon massaa. Pitää hyvin hien loitolla ja hajut myös, mutta voi itku miten se sotki minun puserot. Ei lähde 40-asteen pesulla valkoiset jäämät mustista vaatteista. 🙁

Tuo sama tulee minullekin! 😀 Uugabuuga! 😀

Jep, niin tekevät. Tässä postauksessa oleva Clarins on ollut minulle täydellinen. Tai ainahan sitä roll-on voisi kuivua sekunneissa, mutta hintana olisi vahvempi alkoholisuus, joten tällainen keskinopea kuivumisaika riittää.

Joo, kainaloiden rapsuttelu tekee mulle aina mielleyhtymän luontodokkarien simpansseista 😀 Siis parempi vaan etsiä dödö, jota kainalot kestää.

Dödöjäänteet vielä kerrostuu, kun edelliset ei lähde vaatteesta pois 🙁

Taas tuosta shiseidon maskarasta, mutta jos kaipaa lisää kommentteja 😀 keväällä varovasti veikkasit, että menisi suoraripsisilläkin, jotka joutuu käyttämään waterproofeja. Ainankaan itselleni ei toiminut, vaikka ripset taivuttaisi, suorista maskara ne. Ripsari kuitenkin sen verran arvokas ja hyvä, etten kehdannut eteenpäin luovuttaa, niin tulee nykyään vedettyä ensimmäinen kerros waterproofilla ja toinen shiseidolla. Tuloksena kaarevat ja tuuheat ripset, ja meikinpoisto illalla nopeampaa kun pelkällä waterproofilla.

Lumenen siitä mystiquesta? näkyi tulleen myös wp, pitää seuraavaksi ostaa kokeiluun suoraripsisille 🙂

Omana erityisesti talven pelastajana voisi sanoa oriflamen tender care-rasvan, sen munan muotoisen. Aikanaan jo äidiltä oppinut, että se on paras monitoimirasva. Flunssassa nenää niistäessä kun laittaa rasvaa nenänpieliin, ei iho kuivu ja punoita, koska silloin meikkikään ei enää istu :/ auttaa myös kynsinauhoihin, huuliin ja pieniin ihottumiin. Itsellä aina purkki laukussa 🙂

Hyvää ja selkeää suomen kieltä kun kirjoittaa puhelimella, toivottavasti saa selvää 😀

Saa selvää. 🙂 Yritä sinä saada minun. ;D

Harmi, että ei toimi sinulla. Koostumus ei ole niin märkä ja massa kuivuu aika kovaksi, josta pohdin, että saattaisi auttaa suoraripsisiä. Joo, toiset tekevät noita kahden maskaran kikkailuja ja saavat sillä tavoin kaikki ne ominaisuudet, joitä maskaraltaan haluavat.

Maria Nila on tullut Sokoksen/Emotionin valikoimaan! ?

Ihanaa sunnuntaita Minna! ❤️

Oooh, ai on vai? :O

Mua niin ärsyttää toi Clarinsin dödö! Mulla se jättää ihan kunnolla valkosia rantuja vaatteisiin. Muuten oiskin ihan paras ikinä!

No voi… olet ensimmäinen, jolta kuulen noin. :/ Mutta olisihan minun pitänyt sen arvata, sillä aina on ja aina tulee olemaan niitäkin, joilla tuote X ei toimi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *