5 parasta...

5 parasta kesäistä punaista (+huulimeikkitutoriaali)

29.5.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kesäkuu jo kolkuttelee nurkan takana ja pian on virallisesti kesä. Minun täytyy sanoa, että olen jo ollut kesäfiilareissa lämpöisien toukokuun päivien vuoksi.

lipsticsleekmakeup

Kuinka moni rohkaistuu kesällä maalaamaan huulensa kesäisen punaisella huulipunalla? Ainakin minulla on ollut aina niin, että kesällä erityisesti huulet saavat olla todella värikkäät ja saatan suosia lämpimiä sävyjä. Kesähän on erityisesti korallisten sävyjen aikaa – jopa niille, joita yleensä viileän marjaisa sävy pukee paremmin. Tälle sunnuntaille ajattelin postata huulipunien väritulitusta ihanan kesäisillä punaisilla sävyillä. Postauksen kuvittaa Sleek MakeUpin Lip VIP -huulipunat ja postauksen loppupuolella on huulimeikkitutoriaali hehkeisiin huuliin.

lipsticsleekmakeup1

Kerroinkin aikaisemmin, että postailen Sleek MakeUpin tuotteista, joita olen saanut Pretty.filtä. Tänään tosiaan hehkeitä huulipunia Sleekiltä. Lip VIP -huulipunat ovat todella pigmenttisiä huulipunia. Ne eivät ole vesimäisen läpikuultavia tai huulivoidemaisen keveitä, vaan oikein kunnon rehellisiä huulipunia.

kesahuulet5

Lip VIP -punat ovat puolimattaisia vai sanotaanko niitä puolikiiltäviksi – päättäkää te, että kumpaa ne ovat? Koostumus huulilla ei ole sellainen kuivattava, kuten kunnon mattapunassa on. Kuitenkaan en suosittele näin pigmenttisiä huulipunia rohtuneille huulille, sillä kestävät ja pigmenttiset huulipunat vaativat aina tasaisen pohjan näyttääkseen kauniilta. Huulien kuorinta ennen käyttöä ei ole pahitteeksi, jos kärsii kuoriutuvasta huulten ihosta.

kesahuulet3

Reserved

Lämmin vaaleanpunainen. Korostaa voimakkaasti rusketusta. Jos haluat näyttää päivettyneemmältä, kuin mitä todellisuudessa olet, niin valitse lämmin vaaleanpunainen sävy huulillesi.

kesahuulet2

Guest List

Lohenpunainen on vuodesta toiseen kesän suosituimpia sävyjä niin huulissa, kuin kesämekoissa. Guest List on vähän siinä ja siinä, että taittuuko se enemminkin koralliin.

kesahuulet1

Backstage

Koralli on myös hyvin suosittu kesäsävy lohenpunaisen lisäksi.

kesahuulet

Flaunt It

Syvä oranssi. Oranssi huulipuna on rohkeiden kesäpuna. Muutama vuosi sitten oli kuuminta hottia maalata huulet oranssilla ja lakata kynnet valkoisella.

kesahuulet4

Night Spot

Klassikko punainen, joka on hieman viileään taittuva. Sävy jolle on hyvin helppo löytää sopiva huultenrajauskynä.

 Nyt näytän miten tehdään hehkeät kesähuulet.

ohjehuulimeikkiin

Strobing on kovasti muodissa, eli korostetaan voimakkaasti kasvoja korostustuotteilla. Miksipä ei voisi korostaa voimakkaasti myös huulia, joten tehdään tähän huulimeikkiin strobingit. Korosta amorinkaarta hohtavalla korostuspuuterilla tai -voiteella.

ohjehuulimeikkiin2

Korosta myös alahuulen ulkoreunoja suupielistä.

lipsticsleekmakeup4

Käytin tässä korostuksiin Sleek MakeUpin Solstice Highlight Palette -paletin kultaista Subsolar -korostuspuuteria.

ohjehuulimeikkiin1

Korostuksia voi hieman tasoitella ja häivytellä sormen avulla. Sleekin highlight-paletin korostussävyt ovat todella pigmenttisiä ja niissä riittää hohdetta.

ohjehuulimeikkiin3

Rajaa huulet huulten rajauskynällä.

ohjehuulimeikkiin4

Värittele kynällä rajausten sisäpuolelta, mutta jätä aivan keskiosa huulistasi värittämättä. Näin syntyy luontaisesti kolmiulotteisuutta huulille.

Tasoittele rajauskynää hieromalla huulia yhteen tai siveltimen avulla.

ohjehuulimeikkiin6

Voit levittää huulipunan suoraan hylsystä huulillesi. ”Blottaa” huulesi paperiin, eli ota pehmeä paperi huultesi väliin. Näin ylimääräinen huulipuna lähtee huuliltasi.

ohjehuulimeikkiin5

Tasoittele lopuksi siveltimellä tai sormella taputtelemalla.

lipsticsleekmakeup2

Jos haluat jotain ekstraa huulimeikkiisi tai kaipaat kesäauringossa kimaltavia juttuja, niin Sleek MakeUpin Glitter Me -huulikiilto on upea viimeistelemään huulimeikin. Kullanhohtoinen Money Talks tuo punaisellekin huulimeikille ”bronzer” -efektin.

ohjehuulimeikkiin7

Jos et halua huulipunasi värjäävän huulikiiltoasi, niin taputtele applikaattorilla runsaasti huulikiiltoa huulten keskiosalle, mutta älä levitä applikaattorilla kiiltoa huulillesi. Tee sillä vain annostelu. Vaihtoehtoisesti voit ottaa spaattelin avulla huulikiiltoa ja levittää siitä siveltimellä huulillesi.

ohjehuulimeikkiin8

Taputtele lopuksi siveltimellä huulikiilto korostamaan huulten keskiosaa.

mrsalwaysright1

Huulimeikki on valmis!

LIPVIP

Sleek MakeUp ei ole mikään luksusbrändi, mutta todella hyviä ja pigmenttisiä tuotteita se osaa tehdä. Lip VIP -huulipunissa tuoksuu makea tuoksu, jossa voi aistia hieman kaakaomaista ja kookosmaista makeutta. Kookosmaisuus tulee tuoksuun kookosöljystä, jota on käytetty sheavoin lisäksi. Lip VIP -punat kestää kivasti huulilla, vaikka eivät ole täysin mattaisia. Jos Sleek MakeUpin Lip VIP -huulipunat herättivät kiinnostusta, niin niitä löytyy Pretty.fin verkkokaupasta ja hintaa huulipunilla on 8,90 € / 3,6 g.

Mikä on sinusta paras punainen huulipuna kesään?

Oikein kivaa sunnuntaita!

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme