Glitz & Glam

5 parasta kesäsävyä kynsille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jee! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Eilen oli jo vahvasti viitteitä siitä. Olemme kohta elokuussa ja tässä minä iloitsen alkavaa kesää. Iloni kunniaksi tämän viikkoinen 5 parasta -postaus sisältää kuumimpia kesäsävyjä kynsille. En postaa niinkään kynsilakkamerkeistä, vaikka kuvissa esiintyy eräs brändi aika vahvasti, vaan väreistä, jotka kesällä ovat kuuminta hottia.

VALKOINEN

privatedweekend

Kuulostaa ehkä oudolta, mutta valkoinen on usein trendikäs kynsilakkasävy kesäksi. Oikeastaan valkoinen kynsilakka on hyvin rohkea ja huomiota herättävä, kun sitä tarkemmin mietitään. Miksi valkoinen on niin cool kesäisin? Se korostaa upeasti ihon sävyä ja on rohkea. Kesällä suositaan rohkeampia värivalintoja.

Jos valkoinen tuntuu kynsillä hurjalta, mutta haluat kokeilla, niin valkoista manikyyriä voi aina vähän tuunata. Erilaiset päällyslakat glitterineen ja/tai efekteineen keventävät valkoisen hallitsevuutta.

SININEN

denim

Sininen kynsilakka on niin minun juttuni kesäisin. Ja jos tarkkoja ollaan, niin ei pelkästään kynsilakoissa. Rakastan sähäkänsinisiä paitoja, maskaroita ja rajauksia silmissä.

luxelace6

Kirkkaansininen on mahtava väripilkku kynsillä kesäisin. Se loistaa kirkkauttaan ja kylmyyttään ja näin luo kivan kontrastin lämpimässä ilmastossa (jota ei tänä kesänä ei ole montaa kertaa tavattu).

PERSIKKA & NUDE

peachsidebabe

Persikkaiset sävyt ihastuttavat kesäisin niiden pehmeydellään ja lämpimyydellään.

perennialchic

Nudet sävyt korostavat päivetystä ja muistuttavat hehkuvan kuumaa hiekkaa. Kesällä lämminsävyinen nude on kerrassaan upea, vaikka hillitty onkin.

LÄMPIMÄT PUNAISET

paris1

Punaiset sävyt kynsillä on ihan klassikko. Aina tyylikäs, ei koskaan pois muodista ja todellisen naisellisuuden symboli. Kesällä kynsillä toimii lämpimämmät punaiset.

sunsetsneaks

Lämpimät punaiset muistuttavat kesän marjoista ja näyttävät seksikkäiltä ja mehukkailta.

NEON

kynnet

Neon-lakat ovat oikeastaan kesän juttu. Kirkkaita, vibranttisia sävyjä, jotka huutavat huomiota kynsillä.

kynnet1

Neon-lakat ovat aika läpikuultavia ja mattaiseksi kuivahtavia. Siksipä kesän upeimpiin neon-lakkauksiin tulisi käyttää alla valkoista creme-lakkaa, jotta värit toistuisivat mahdollisimman kirkkaina ja intensiivisinä. Neon-lakan päälle kannattaa käyttää päällyslakkaa tai pikakuivattajaa. Näin lakkaus saa upean kiillon.

Kesän sävyissä tyypillistä on värien kirkkaus ja rohkeus tai vaihtoehtoisesti korostetaan kaunista päivetystä iholla. Koostumuksia on erilaisia. On cremeä, jellyä, shimmeriä, glitteriä, chrome ja kaikkea niiden väliltä.

Mitkä ovat teidän kuumimmat kesäsävyt kynsillä?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X