5 parasta...

5 parasta muotoilusuihketta kestäville kiharoille

30.8.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hellurei! Viikko jälleen kerran lopuillaan ja on taas aika 5 parasta -postauksen.

kihara5

Tällä kertaa listasin parhaimmat suihkeet kestävien kiharoiden alle. Jos hius on todella huono kihartumaan tai se on erittäin lasimainen ja käsittelemätön, niin jokainenhan tietää, että tämän postauksen tuotteet eivät yksinään riitä kestäviin kiharoihin. Tulee ottaa huomioon käytetyt hoitotuotteet, hakea lisäapua suolasuihkeesta, muistaa antaa kiharruksen jälkeen hiuksien jäähtyä muotoonsa ja tärkätä hiuskiinteellä lopuksi.

(Tiedän, että kuvassa on vain neljä tuotetta, mutta syy siihen selviää postauksessa.)

kihara

Hiuksia voidaan muotoilla ja kihartaa monella tavalla. Pääasiassa tämän postauksen tuotteet soveltuvat erityisesti raudoilla kihartamiseen, mutta yksi näistä toimii oikeastaan lämpörullien kanssa ja yksi sitten taas kaikkien, kuten raudat, rullat ja vaikka sormikiharat.

kihara1

KMS California Free Shape Hot Flex Spray

Tämä muotoilusuihke onkin esiintynyt täällä blogissani lukuisia kertoja, mutta en ole tästä koskaan kirjoittanut omaa postausta. Koska tämän nostan tässä 5 parasta -postauksessakin esiin, niin en varmaan sitä tule koskaan tekemäänkään. Tai en ainakaan ihan äkkiä. Tämä KMS Californian suihke on yksi lemppareitani ja suosittelenkin tätä usein kaikille niille, jotka ovat valmiita maksamaan muotoilusuihkeestaan. Tällä on hintaa ja minua ahdistaa, kun jälleen tämäkin pullo alkaa tuntumaan kevyeltä. Toki pullo riittää pitkäksi aikaa, jos käyttää säästeliäästi.

Hot Flex Spray on lämpöaktivoituva suihke. Se aktivoituu aina uudelleen ja uudelleen, joten sitä ei tarvitse lisätä välissä, jos päätätkin muuttaa tyyliäsi. Esimerkkinä, että olet kihartanut hiuksesi ja haluaisit seuraavana päivänä suoristaa ne, mutta en halua pestä hiuksiasi. Suihketta ei tarvitse lisätä hiuksiin, sillä Hot Flex Spray pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun asti ja se aktivoituu aina vain uudelleen lämmön vaikutuksesta. Pito on erinomainen ja kiharasta tulee joustava, mutta kestävä. Sopii niin kiharruksiin, kuin suoristuksiin. Myös föönauksessa toimiva tuote. Toimii kaikkien lämpöön perustuvien kiharrusvälineiden kanssa (muotoiluraudat, lämpörullat jne.)

Hinta: noin 30 € / 200 ml
Jälleenmyyjät: Sokos ja Stockmann-tavaratalot ja parturi-kampaamot

kihara2

KMS California Free Shape 2-in-1 Styling + Finishing

Tämän 2-in-1 -tuotteen olenkin esitellyt ihan omassa postauksessaan, joka löytyy täältä. Tuotehan on periaatteessa hiuskiinnettä. Tietynlaisia hiuskiinteitä voidaan käyttää kiharruksien alla. Tämä ei pala hiukseen kiinni, sitä on turha pelätä. Muovia ne kaikki muotoilusuihkeet ovat.

2-in-1 Styling + Finishing kannattaa suihkuttaa kuiviin hiuksiin ennen kihartamista. Tuote ei pysty muotoilemaan hiuksia uudelleen, eli jos kiharrat hiusosion ja tajuatkin tehneesi sen väärään suuntaan, niin suihketta tarvitsee suihkauttaa uudelleen, jotta pystyt muuttamaan kiharan suunnan uudelleen kihartamalla. Eli ei aktivoidu lämmöstä uudelleen. Kiharasta tulee hieman rapeahko, mutta ei kova. Hiukset pehmenevät kiharaosioita auottaessa sormin tai harjalla. Erittäin vahva pito. Sopii kaikkien lämpörautojen alle suoristukseen ja kiharrukseen.

Hyvä monitoimituote, sillä tämähän on myös hiuskiinne. Sen kuitenkin sanon, että en raaski käyttää hiuskiinteenä, vain pelkästään muotoilun alle.

Hinta: noin 30 € / 200 ml
Jälleenmyyjät: Sokos ja Stockmann-tavaratalot ja parturi-kampaamot


kihara4

Moroccanoil Heat Styling Protection

Tämä on tämän postauksen pehmeimmän pidon antava muotoilusuihke. Heat Styling Protection tuoksuu Moroccanoilin tutunomaiselle tuoksulle. Suihke antaa hiuksiin tuuheutta ja nahkeutta, joten ota tämä huomioon, jos käytät suolasuihketta tekstuuria antamaan. Tämän suihkeen kanssa voit vähentää suolasuihkeen määrää. Kiharasta tulee erittäin pehmeä ja kestävä. Parhaimmillaan herkästi pörrööntyvien hiusten kiharruksissa, sillä suihke vähentää hiusten pörrööntymistä. Suihke nimittäin silottaa hiuksen pintaa, vaikka se myös antaa tuuheutta ja nahkeuttakin. Kiiltävät ja kauniit kiharat saa tällä tuotteella. Sopii niin suoristuksiin, kuin kiharruksiin. Parhaimmillaan muotoilurautojen alla. Heat Styling Protectionista kirjoitin lyhyesti täältä löytyvässä postauksessa.

Hinta: noin 29-30 € / 250 ml
Jälleenmyyjät: Stockmann-tavaratalot ja parturi-kampaamot


kihara3

Four Reasons Cristal Styling Mist

Ihan loistava tuote kotimaiselta merkiltä. Todella hyvä suihke lämpörullien alle. Toimii joo ihan kivasti muotoilurautojen alla, mutta parhaimmillaan lämpörullia käytettäessä ja föönauksen alle. Antaa hieman tekstuuria, jämäköittää hiusta ja silottaa hyvin kevyesti hiusten pintaa. Kestävimmät lämpörullakiharat olen tehnyt tällä suihkeella. Kiharoista tulee ihanan luonnollisen pehmeät ja joustavat. Postasin tästä suihkeesta joskus aikoinaan. Sen postauksen löydät täältä.

Loistava hinta-laatusuhde!

Hinta: 10,90-12,90 € / 250 ml
Jälleenmyyjät: Sokos ja Stockmann-tavaratalot ja parturi-kampaamot


L__039_Or_eacute_al_Professionnel_Tecni_Art_Pli_Thermo_Fixing_Spray_for_Thick_Hair_200ml_1400674596

L’Oréal Professionnel Tecni. Art Pli Shaper

Tätä suihketta minulla ei tällä hetkellä ole, joten siksi kuvalainaus. Tecni. Art Pli -suihke on muuttanut ulkonäköä vuosien varrella. Käytin tätä ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten.

Tecni. Art Pli suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja muotoillaan lämmön avulla. Tuote aktivoituu lämmöstä. Parhaimmillaan kiharruksiin, laineisiin ja taivutuksiin. Antaa todella vahvan pidon. Minun makuuni hieman liiankin vahvan. Muistan aina, kun silloin 2005-2006 halusin Madonnan Hung Up -aikaiset taivutukset hiuksiini. Käytin tätä ensimmäistä kertaa ja kappas, sain kivan lipan aikaiseksi. 😀 Hiukset suoraan sanotusti olivat, kuin lippa. Eli tämän suihkeen kanssa kannattaa myös olla varovaisempi. Suosittelen ehdottomasti kaikille joilla on lasimaiset hiukset. Meillä teatterilla käytetään tätä, koska noh… tämä antaa uskomattoman pidon. On minun tuntemistani lämmön kanssa aktivoituvista suihkeista parhaimman pidon antava. Joskin myös hieman kovan tuntuinen hiuksissa heti, jos annostelee liikaa. Kihara on aina jämäkkä ja kovahko.

Hinta: noin 20-22 € / 200 ml
Jälleenmyyjät: Sokos ja Stockmann-tavaratalot ja parturi-kampaamot

hellemeikki

Sellaiset olivat 5 parasta muotoilusuihketta kiharoille. Hyvä muotoilusuihke on perusta kestäville kiharoille, mutta kuten alussa sanoin – se ei yksinään riitä.

Mitäs sinä tykkäät käyttää kiharoiden alle? Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen muotoilusuihkeeseesi?

Osa postauksen tuotteista saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme